Cum se îmbracă pentru o slujbă de resurse umane

Lucrul în resursele umane este un domeniu de carieră rapid, care implică multitasking și interacționând cu o mulțime de oameni. Este important să vă arătați mereu cel mai bine atunci când lucrați în resurse umane, deoarece este un domeniu exigent în care primele impresii reflectă modul în care clienții vă vor vedea și compania dvs. Știți cum să vă îmbrăcați pentru o slujbă de resurse umane și să faceți garderoba dvs. o cheie pentru succes.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 1
1. Cumparati Bazele de lucru.
  • Rochie pentru o lucrare de resurse umane prin stocarea dulapului dvs. cu câteva piese de bază care pot fi purtate în diferite combinații, astfel încât costumele dvs. să pară mereu profesionale. Unele dintre aceste elemente de bază ar putea include pantaloni negri sau pantaloni, o fustă solidă, un blazer întunecat sau o jachetă sau o cămașă de culoare albă. Când aveți îndoieli cu privire la costumul dvs., încorporând una sau mai multe dintre aceste elemente de bază profesionale, vă va lustrui aspectul.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 2
    2. Acoperiți piercing-uri și tatuaje.
  • Locul de muncă de resurse umane vă va cere să vă reprezentați compania sau organizația dvs. la o mulțime de oameni, iar unii directori ar putea lua în considerare piercing-uri vizibile sau tatuaje neprofesionale sau prea edgy. Păstrați piercing-urile urechii simple, scoateți piercing-urile faciale sau limbă și acoperiți tatuaje cu mâneci lungi sau pantaloni atunci când vă îmbraciți pentru muncă în resurse umane
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 3
    3. Faceți machiajul simplu.
  • O slujbă de resurse umane nu este locul pentru genele false sau rujul negru. Amintiți-vă că reprezentați compania dvs. și păstrați machiajul subevaluat și atractiv. Machiajul dvs. poate fi unic atâta timp cât este încă profesionist. Dacă doriți să adăugați mai multă culoare, încercați să îl adăugați în mod moderat, cum ar fi purtarea de ochi colorați, dar săriți rujul îndrăzneț.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 4
    4. Verificați lungimile îmbrăcămintei.
  • Asigurați-vă că cămășile și puloverele sunt suficient de lungi pentru a vă acoperi stomacul și midrifful fără a expune scindarea și că fustele ating cel puțin la vârful degetelor atunci când mâinile sunt în partea dvs. Evitați fustele cu fante și cămăși cu materiale de vizită, deoarece acestea ar putea arăta prea multă piele sau pot fi prea provocatoare pentru locul de muncă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 5
    5. Rochie pentru clientela ta.
  • Adaptați dulapul de resurse umane la clienții cu care vă întâlniți. O întâlnire cu directorii internaționali la nivel înalt, probabil solicită un costum și bijuterii, în timp ce o întâlnire cu un grup mic, la nivel local sau nonprofit vă va permite să vă îmbraci mai multe afaceri casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 6
    6. Citiți manualul companiei.
  • Examinați codul de îmbrăcăminte al companiei dvs. în Manualul angajatului. Familiarizarea cu codul de îmbrăcăminte așteptat vă va ajuta să alegeți îmbrăcăminte care îndeplinește așteptările companiei dvs. pentru aspectul angajaților.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare de resurse umane Pasul 7
    7. Suprasolicitați atunci când aveți îndoieli
  • Dacă nu sunteți sigur dacă ceva este prea casual, presupuneți că este și îmbrăcați-vă costumul. Este mai bine să fii puțin suprasolicitat sau să arăți mai profesionist decât este necesar decât să arăți prea casual sau neprofesional.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar