Cum se adaptează la schimbările într-un mediu de afaceri

În lumea afacerilor, schimbarea este inevitabilă. Unele schimbări sunt mici și ușor de adaptat, în timp ce altele sunt mari și sunt mai dificil de procesat. Indiferent de ce fel de schimbare vine, va trebui să învățați cum să le anticipați și să vă încadrați cum vă gândiți la ele. Prin refractarea mentalității dvs. cu privire la schimbarea pentru a fi pozitivă și prin înțelegerea domeniului schimbării, vă puteți adapta la acesta într-un mod mai atent. Într-un mediu de afaceri, puteți cerceta schimbarea și puteți afla cum ar putea afecta munca dvs. De asemenea, puteți vorbi cu colegii dvs. și înțelegeți cum ar putea afecta locul de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei mentalități pozitive
  1. Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 1
1. Evaluați mentalitatea dvs. curentă cu privire la schimbare. La începutul acestui proces, va trebui să înțelegeți pe deplin gândurile dvs. actuale despre schimbare. S-ar putea să fiți încântați, ezitant, supărat, înfricoșător, anxios sau ambivalent cu schimbarea. Este posibil să aveți mai multe sentimente sau gânduri conflictuale despre schimbare și nu sunteți sigur cum veți reacționa atunci când modificarea este implementată. Luați câteva ore să vă gândiți la schimbarea care este instituită și să vă scrieți gândurile.
  • De exemplu, managementul ar putea institui o nouă politică despre plata orelor suplimentare. Gândiți-vă cum vă va afecta acest lucru. Lucrați frecvent ore suplimentare? Vă bazați pe banii suplimentari sau este un stimulent pentru dvs. să lucrați mai mult timp? Sau, noua politică nu vă poate afecta deloc.
  • Mulți oameni consideră că este util să-și scrie gândurile în timp ce reflectă.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 2
    2. Acceptați că schimbarea este inevitabilă în afaceri. Schimbarea este obligată să se întâmple, mai ales dacă lucrați într-un câmp care crește rapid și adaptat, cum ar fi tehnologia.S-ar putea să vă iubiți cum este mediul dvs. de afaceri în acest moment, iar o schimbare se poate simți ca o lovitură pentru încrederea dvs. Cu toate acestea, ar trebui să încadrați modul în care vă gândiți la această schimbare ca o oportunitate de a vă îmbunătăți cariera și de a pune în aplicare noi proceduri în munca de zi cu zi.
  • Vor fi tehnologii și proceduri care devin depășite și nu mai sunt relevante pentru locul de muncă. S-ar putea să trebuiască să învățați cum să utilizați un nou tip de program de calculator sau software, deoarece vechiul a devenit depășit.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 3
    3. Reflectați asupra modului în care ați tratat schimbările trecute. Ați răspuns la schimbările din trecut, chiar dacă nu au fost în locul dvs. de muncă sau în carieră. Gândiți-vă la ce a fost acea schimbare și cum ați reacționat la el. De exemplu, este posibil să fi trebuit să schimbați birourile cu un coleg pe care nu-ți place. Te-ai supărat pe schimbare și să te plângi la management? Sau ați discutat despre schimbarea cu managerul dvs. și ați rezolvat o soluție? Gândiți-vă la modul în care ați răspuns la schimbare în trecut vă va ajuta să anticipați cum veți reacționa la această schimbare curentă.
  • Poate fi util să vorbim cu cineva apropiat de tine, ca un soț sau cel mai bun prieten și să le întrebați despre modul în care vă ocupați de schimbare. Acest lucru poate oferi informații valoroase pe măsură ce începeți să abordați această nouă provocare.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 4
    4. Luați responsabilitatea pentru a vă schimba răspunsul dvs. Indiferent dacă ați reacționat prost sau pozitiv la schimbare în trecut, va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru răspunsul dvs. În mod evident, unele schimbări sunt mult mai greu de descoperit decât altele. Unii au un impact profund asupra modului în care trăim viața noastră și pot prezenta alte provocări neașteptate. Cu toate acestea, puteți controla reacția dvs. emoțională la schimbare.
  • Gândește-te dacă a existat un declanșator pentru răspunsul tău. Ați putea să vă întrebați dacă ați rezistat unei mici schimbări la locul de muncă, deoarece ați fost stresați de viața dvs. de origine sau dacă ați devenit supărată despre o nouă politică, altceva a fost altceva să vă deranjeze. Înțelegerea acestor declanșatoare vă poate ajuta să vă ocupați de răspunsurile dvs. la schimbare.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 5
    5. Adoptați o atitudine pozitivă. Atitudinea și mentalitatea dvs. vor fi încadrează modul în care răspundeți la schimbare și dacă vă puteți adapta la acesta la locul de muncă. Gândiți-vă la modul în care ați răspuns la schimbările din trecut și să vă dați seama că o atitudine pozitivă vă poate îmbunătăți răspunsurile viitoare. În acest stadiu, schimbarea poate sau nu să fi fost implementată în mediul de afaceri. Dacă nu a fost deja implementat, acesta este timpul dvs. pentru a aborda schimbarea într-un mod pozitiv. Dacă a devenit deja o nouă politică sau mandat, atitudinea dvs. pozitivă se va reflecta în modul în care încorporați schimbarea în obiceiurile dvs. de lucru.
  • De exemplu, locul de muncă poate necesita acum diferite seturi de formulare care trebuie completate ca parte a noilor reglementări. Mai degrabă decât să vă gândiți la aceste forme ca o pierdere a timpului dvs. sau ceva ce ar trebui să vă temeți, să vă refracționați gândurile. Luați în considerare aceste noi forme ca o modalitate de a vă documenta productivitatea la locul de muncă și că acestea vor permite conducerii să supravegheze în mod eficient operațiunile de afaceri.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 6
    6. Țineți-vă răspunzător pentru adaptarea la noua modificare. Dacă schimbarea a intrat deja în vigoare sau dacă este încă în viitor, vă puteți ține responsabilitatea pentru modul în care veți răspunde la acesta. Este util să se gândească la această responsabilitate în raport cu timpul. Schimbarea poate fi profundă și vă va schimba în mod semnificativ locul de muncă sau va fi o schimbare mai mică care va avea mai puțin un impact.
  • Gândiți-vă și scrieți ceea ce doriți ca răspunsul dvs. să fie spre schimbare. Ar trebui să includeți cât timp vă va lua pentru a vă adapta pe deplin la schimbare. De exemplu, o schimbare majoră a politicii poate dura câteva săptămâni pentru a implementa pe deplin. Ar trebui să vă oferiți timp să vă adaptați la politică, dar să vă țineți răspunderea de a urmări obiectivul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Evaluarea impactului schimbării
    1. Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 7
    1. Anticipați modul în care această schimbare ar putea afecta munca curentă. Pentru a se adapta la o schimbare a unui mediu de afaceri, trebuie să puteți anticipa modul în care schimbarea vă va afecta, munca și mediul de la locul de muncă. Impactul ar putea varia de la foarte mic la foarte mare. Impactul va depinde de domeniul de aplicare al schimbării, ce fel de ajustări va trebui să faceți și cât de repede se va implementa modificarea. Anticipând modul în care această schimbare va avea un impact, vă veți ajuta să vă gestionați așteptările și să vă adaptați eficient.
    • Este posibil să nu fie prea mare încât va trebui să vă schimbați. Unele schimbări la locul de muncă vă vor afecta mai mult decât altele. Alte modificări vă vor cere să efectuați ajustări incrementale în timp pentru a vă adapta complet.De exemplu, o modificare a politicilor de salarizare nu vă poate afecta dacă lucrați în vânzări.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 8
    2. Cercetarea politicii, dacă este necesar.În lumea afacerilor, unele schimbări necesită companii și echipe să se supună revizuirii majore. Aceste politici pot schimba modul în care compania gestionează clienții, impactul vânzărilor sau schimbă conducerea organizației. Este posibil să nu aveți nevoie să cercetați politica pentru ao înțelege pe deplin. Poate fi foarte util să cercetăm schimbarea pe care o va face organizația dvs. pentru a vedea dacă alte întreprinderi au făcut schimbări similare. De exemplu, schimbarea ar putea fi în stilurile de management și structura echipei dvs. executive. Puteți căuta online alte companii care au făcut aceeași schimbare pentru a vedea cum au răspuns la ea.
  • În timp ce situațiile sunt întotdeauna diferite, văzând cât de schimbări similare au afectat întreprinderile sunt o modalitate utilă de a înțelege modul în care afacerea dvs. poate răspunde. De asemenea, vă poate ajuta să înțelegeți scopul schimbării.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 9
    3. Discutați cu șeful dvs. sau cu managementul. În mod ideal, managementul dvs. va avea linii deschise de comunicare și va fi receptiv pentru a auzi întrebările și preocupările legate de noua modificare care se face. Ar trebui să discutați cu managerul sau cu supraveghetorul dvs. Dacă aveți întrebări cu privire la schimbare, mai ales despre ce fel de schimbări pe care le veți avea în mod individual pentru a face și impactul acesteia.
  • De exemplu, ai putea spune, "John, am căutat noua politică despre completarea pretențiilor de asigurare. Vreau să mă asigur că o înțeleg pe deplin înainte de intrarea în vigoare. Puteți să-mi spuneți mai mult despre modul în care sunt evaluate revendicările?"
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 10
    4. Discutați cu colegii dvs. despre cum se adaptează. Dacă lucrați într-un mediu de afaceri în care alți membri ai echipei dvs. trebuie să se adapteze la aceeași schimbare, puteți vorbi cu ei despre pașii pe care îi iau. Ei pot avea sugestii pentru a vă oferi despre modul în care vă puteți adapta la schimbare. Le puteți întreba cum s-au adaptat și dacă se luptă cu ea și ar putea folosi sprijinul.
  • Evitați bârfele sau discutați negativ despre schimbarea și persoanele care au sugerat sau au implementat-o. Doriți că mentalitatea dvs. să rămână pozitivă, altfel vă puteți lupta să vă adaptați la schimbare.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui echilibru al vieții profesionale
    1. Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 11
    1. Ia o vacanta. Coping cu schimbările la locul de muncă poate fi stresantă. Poate fi util să luați o zi liberă sau câteva zile, să vă petreceți timp acasă și să vă relaxați. Aflați dacă aveți vreun timp plătit în afara zilelor și beneficiați de ele. Schimbări mari la locul de muncă pot provoca o mulțime de stres și luând ceva timp liber vă poate ajuta să vă recuperați de la stres și să vă simțiți ca voi din nou.
    • Dacă nu puteți lua o vacanță reală, ar trebui să faceți pauze scurte în timpul zilei de lucru pentru a reduce posibilitatea că veți deveni ars. Luați o pauză de cinci minute de la birou pentru a vă face o ceașcă de cafea, pentru a merge în jurul biroului sau pentru a ieși afară pentru o respirație de aer proaspăt.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 12
    2. Construiți relații sănătoase cu colegii dvs. Prieteniile atât în ​​și în afara muncii, sunt foarte utile în reducerea stresului. Din moment ce petreceți o perioadă considerabilă de timp în fiecare zi cu colegii dvs., este util să construim relații puternice și sănătoase cu oamenii de acolo. Aceste relații ar trebui să aibă limite - nu ar trebui să vorbești despre lucruri nepotrivite la locul de muncă, iar prieteniile dvs. nu ar trebui să distragă niciodată de la munca dvs. reală.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 13
    3. Stabilește limite. Munca ta este o parte foarte importantă a vieții tale, dar nu ar trebui să fie întreaga ta viață. Este nerezonabil să vă așteptați ca să puteți fi la apel timp de 24 de ore în fiecare zi. Stabilirea limitelor dintre munca dvs. și viața de acasă, cum ar fi să nu verificați adresa de e-mail după ora 6:00 sau nu luați apeluri telefonice în weekend, vă poate ajuta să vă compartimentați munca și să păstrați cele două separate.
  • Aceste granițe pot ajuta la limitarea cantității de stres pe care această schimbare le poate avea asupra vieții voastre. Adaptarea dvs. la schimbările de la locul de muncă nu ar trebui să vă afecteze viața de origine.
  • Imaginea intitulată se adaptează la modificările unui mediu de afaceri Pasul 14
    4. Cereți sprijin atunci când aveți nevoie de ea. Adaptarea la schimbare poate fi dificilă și vă poate purta, mai ales atunci când schimbarea este mare și impact asupra multor părți diferite ale muncii dvs. Acest lucru se poate simți covârlește uneori și vă puteți simți ca și cum nu sunteți pregătit să o ocupați. Chiar dacă poate fi dificil să recunoașteți că aveți nevoie de ajutor, sprijinul altor persoane poate fi foarte util.
  • Discutați cu supraveghetorul dvs. dacă vă luptați cu a face tranziția și vedeți dacă au recomandări cu privire la adaptarea care vă poate ajuta. De asemenea, puteți vorbi cu cineva care este aproape de dvs. în viața personală pentru a vedea dacă au o perspectivă exterioară asupra situației dvs.
  • sfaturi

    Ia-ți timpul când te gândești la schimbare. Ar trebui să vă dați cât de mult timp trebuie să-l absorbiți.
  • Când vorbiți despre schimbare, utilizați limba pozitivă.
  • Avertizări

    Evitați să vă plângeți de schimbarea altora, în special a colegilor. Acest lucru va reflecta prost pe tine ca angajat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar