Cum să fii o persoană mai fericită

Fericirea înseamnă lucruri diferite pentru diferite persoane. Unii oameni găsesc bucurie în roller-coasteri și jumping bungee, în timp ce alții găsesc fericire în ceva la fel de simplu ca o carte bună. Ceea ce te face fericit va fi unic pentru tine, dar există câteva modalități ușoare de a vă îmbunătăți simțul fericirii, indiferent de ceea ce vă place să faceți în timpul liber. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți atitudinea sau pur și simplu căutați o remediere rapidă când vă simțiți albastru, aici sunt câteva opțiuni pentru a vă ajuta să deveniți o persoană mai bună și mai fericită.

Pași

Metoda 1 din 16:
Incearca ceva nou.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 4
1. Varietatea este condimentul vieții, deci pas în afara zonei dvs. de confort. Dacă nu ați mai plecat niciodată pe o excursie, împachetați-vă sacul și mergeți la cel mai apropiat parc de stat. Dacă nu ați încercat niciodată mâncarea etiopiană, apucați câțiva prieteni și încercați noul restaurant afară. Chiar dacă nu vă îndrăgostiți de fiecare lucru nou pe care îl încercați, soiul va fi interesant și veți avea întotdeauna ceva interesant să așteptăm cu nerăbdare.
  • Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de călătorie. Ieșiți acolo și vizitați noi locuri. Chiar dacă nu puteți zbura pentru vacanța dvs. de vis chiar acum, probabil că puteți stoarce într-o excursie la un nou oraș.
Metoda 2 din 16:
Petreceți mai mult timp în afara.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 15
1. Lăsați deoparte cel puțin 20 de minute pe zi pentru a ieși din casă. Faceți o plimbare printr-un parc local sau explorați o păstrare a pădurilor locale. Dacă sunteți într-un oraș, faceți o plimbare în jurul cartierului sau leagăn de un parc local și luați aerul proaspăt.Petrecerea timpului din afara vă va reduce stresul și va reduce orice anxietate pe care o aveți și veți fi mult mai fericiți pe termen lung dacă vă aflați în fiecare zi.
  • Mergându-se, de asemenea, ca o formă de exercițiu, deci ucideți două păsări cu o singură piatră dacă încercați, de asemenea, să petreceți mai mult timp exercitarea.
Metoda 3 din 16:
Luați o pauză de la social media.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 10
1. Dacă vă petreceți o tonă de timp pe telefon, poate fi timpul pentru o pauză. Este greu să vă simțiți fericit dacă vă compari în mod constant de ceilalți și derulați prin articolele de știri despre cronologia dvs. vă poate ajuta. Persoanele care cheltuiesc o tona de timp pe mass-media au tendința de a fi la un risc mai mare de depresie, deci încercați să luați o pauză de la conturile dvs. de social media. Puteți obține această doză mare de bucurie pe care ați căutat-o.
  • Puteți întotdeauna să vă dezactivați conturile și să le reactivați când vă simțiți că sunteți gata să vă întoarceți online.
  • Există aplicații pe care le puteți descărca pentru a controla cât de mult timp cheltuiți în mediul social în fiecare zi. Acest lucru poate fi un mare mijloc de mijloc, dacă nu doriți să fiți tăiat în întregime.
  • Social Media este grozavă atunci când vine vorba de păstrarea legăturii cu oamenii din alte părți ale lumii și nu există nimic intrinsec greșit cu utilizarea Facebook, Twitter sau Instagram. Doar că oamenii au nevoie uneori de o pauză!
Metoda 4 din 16:
A lua o zi libera.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 5
1. Numerar într-o zi de vacanță sau sunați pe bolnav pentru a lua o pauză. Petreceți o zi făcând orice doriți. Ați putea să faceți o excursie de o zi la acea plajă pe care o iubiți, sau doar Putz în jurul casei din haina voastră toată ziua. Dacă ați fost îngrijorați de chestii care se deplasează pe lista dvs. de sarcini, petreceți ziua care completează câteva sarcini pe care le-ați pus. Recompensarea dvs. cu o micro-vacanță este o modalitate excelentă de a lua o pauză și reîncărcare.
  • Aceasta este o opțiune deosebit de bună dacă ați fost subliniat despre muncă. Oferindu-vă o pauză pentru a vă concentra pe altceva este o modalitate excelentă de a vă reîncărca bateriile.
Metoda 5 din 16:
Faceți ceva cu adevărat bun la.
  1. Imaginea intitulată este o persoană mai fericită Pasul 2
1. Repetați acel joc video pe care l-ați stăpânit sau arătați abilitățile de cântare. Dacă sunteți un mare pictor, petreceți o oră de a face o anumită artă. Dacă vă puteți jongla, faceți asta în schimb. Fiind provocat poate fi recompensarea, dar nimic nu este mai bine pentru starea dvs. de spirit decât să vă amintiți că sunteți bine la ceva. Efectuarea unei sarcini pe care sunteți foarte bune, puteți, de asemenea, să vă stimulați stima de sine, care este o componentă cheie a fiicei.
  • Toată lumea are ceva ce sunt minunate. Chiar și ceva la fel de simplu ca gătitul o masă fantezie pentru familia ta poate fi super recompensare.
Metoda 6 din 16:
Opriți și miroși trandafirii.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 3
1. Arde niște tămâie sau aruncați niște uleiuri esențiale în difuzorul dvs. Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri, mai ales când vine vorba de starea ta de spirit. Lămâie, lavandă, iasomie, rozmarin și scorțișoară sunt toate opțiunile minunate dacă faci niște cumpărături lumânare sau încerci să găsești mirosul perfect pentru a pune un zâmbet pe față.
  • Mirosul are o abilitate unică de a declanșa memoria. Dacă există un fel de mâncare unic pe care bunica ta o face, să o recreeze! Nostalgia este sigur că vă va stimula starea de spirit.
Metoda 7 din 16:
Exercițiu.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 6
1. Este greu să fii fericit dacă nu te simți bine fizic. Obținerea exercițiilor regulate vor face minuni pentru sănătatea dvs., dar va crește și bunăstarea dvs. emoțională. Înscrieți-vă pentru o ligă sportivă de agrement, loviți greutățile la sală de gimnastică de 2-3 ori pe săptămână și începeți jogging-ul sau ciclismul pentru a vă aduce sângele. Nu numai că corpul vostru vă va simți mai bine, dar veți da, de asemenea, starea de spirit un mare impuls în același timp.
  • Orice activitate fizică contează ca exercițiu. Curățați bucătăria, mers pe jos câinele dvs. și lucrați la mașina dvs., totuși, doar să vă mișcați.
  • Nu aveți nevoie să mergeți direct de la nici un exercițiu la o rutină masivă de antrenament. Chiar și 10 minute de exerciții pe zi pot face minuni pentru fericirea ta. Începeți mici și apoi lucrați în sus de acolo.
Metoda 8 din 16:
Bucurați-vă de filme și muzică înălțătoare.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 7
1. Umple-ți ochii și urechile cu lucruri care pun un zâmbet pe față. Este mai probabil să fiți în jos în haldele dacă ascultați mereu cântece triste și vizionați filme deprimante. Încercați să încorporați mai multă pozitivitate în viața voastră. Începeți ziua cântând un cântec vesel în duș, ascultați audiobook-uri motivaționale și aruncați comedia romantică ocazională, atunci când nu știți ce să urmăriți Netflix.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să vă bucurați de filmele de deces și de groază. Există un timp și loc pentru tot - încercați doar să vă angajați cu ceva care vă face să vă simțiți bine despre lume din când în când.
Metoda 9 din 16:
Faceți lucrurile pe care le bucurați.
  1. Imaginea intitulată este o persoană mai fericită Pasul 8
1. Începând deoparte timpul în fiecare zi pentru a urmări lucrurile care vă aduc bucurie. Păstrați practicarea acestui instrument, înscrieți-vă pentru o clasă de dans, sau lăsați-o deoparte timp pentru mai multe jocuri de bord cu prietenii dvs. Procedând în mod activ hobby-urile voastre vă va oferi ceva de așteptat ori de câte ori vă simțiți în jos și veți găsi viața mai îndelungată dacă vă dedicați la ceva ce vă îngrijiți în mod activ.
  • Dacă căutați un nou hobby, încercați să alegeți ceva social. Sunteți mai probabil să faceți prieteni noi dacă vă angajați într-un sport de echipă, un club de carte sau un proiect de grădinărit comunitar.
  • Este imposibil să pierdeți timp pe ceva atâta timp cât găsiți valoare și înțeles în ea. Dacă sunteți pasionat de jocurile video competitive, bere de ambarcațiune de bere sau colectarea de timbre, nu lăsați pe nimeni să vă facă să vă simțiți rău pentru urmărirea a ceea ce vă place.
Metoda 10 din 16:
Petreceți mai mult timp cu cei dragi.
  1. Imaginea intitulată este o persoană mai fericită Pasul 9
1. Sunați la un prieten pe care nu l-ați mai văzut într-o vreme și nu săriți cina de familie. Petrecând timp cu oameni pozitivi care se ocupă de dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți fericirea generală. Ființele umane nu sunt menite să fie coopedate și izolate, așa că stați legat de cei dragi și ieșiți din casă pentru a vedea oamenii care contează cel mai mult.
  • Puteți fi în continuare socială cu pandemia covidă, păstrând toată lumea în interior. Configurați o sesiune video de hangout video peste zoom, jucați câteva jocuri online cu prietenii dvs. și facem familia dvs. la cină.
  • Văzând prietenii și familia dvs. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a atenua stresul. Dacă treceți vreodată printr-un timp greu, ajungeți la oamenii care se ocupă de dvs. Sunteți sigur că vă simțiți mai bine.
  • Nu permiteți atitudinilor negative ale altor persoane să vă afecteze fericirea. Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care se plâng în mod constant sau vă critică, nu ieșiți din calea dvs. de a le vedea.
Metoda 11 din 16:
Practicați acte aleatorii de bunătate.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 11
1. Când ești drăguț cu alți oameni, te simți mai bine despre tine. Oferiți-vă să vă ajutați prietenul dvs. să vă deplasați, să vă dați locația în autobuz spre cineva care putea să folosească o pauză și să-ți ia mama la prânz. Faceți o promisiune pentru a vă ieși din calea voastră și faceți un lucru în fiecare zi. Nu există nici un înlocuitor pentru a pune un zâmbet pe fața altcuiva.
  • Există un fel de buclă de feedback pozitivă aici, unde sunteți mai fericit, familia va fi și viceversa.
  • Bunătatea poate fi contagioasă. Dacă îi ajutați pe alți oameni în prezent, este mai probabil să găsiți ajutorul pentru care aveți nevoie în viitor.
Metoda 12 din 16:
Voluntar pentru o cauză demnă.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 12
1. Revenind comunitatea dvs. vă oferă scopul și satisfacția de sine. Când vă dedicați timpul și energia încercând să faceți lumea un loc mai bun, vă simțiți mai bine despre voi înșivă.Afișați-vă pentru a vă ajuta la o bucătărie locală de supă, scrieți un cec pentru un nonprofit local sau du-te la canving pentru un politician pe care îl crezi. Veți vedea creșterea nivelului de fericire și veți face lumea un loc mai plăcut pentru alții în acest proces.
  • Unii oameni sunt nefericiți pentru că nu simt scopul în viață. Poate că ei cred că slujba lor nu contează sau simt că nu fac o diferență în timpul lor. Dacă ar putea fi dvs., ajungeți la unele organizații de caritate din apropierea dvs. pentru a vedea cum vă puteți ajuta.
Metoda 13 din 16:
Îmbunătățiți-vă atitudinea cu auto-discuția pozitivă.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 13
1. Opriți gândurile și sentimentele nesănătoase în piesele lor și revizuiți-le. Dacă începeți să vă gândiți: "Nu fac niciodată nimic în muncă", terminați acea teză prin faptul că, "Dar de data aceasta am de gând să unie prezentarea."Prin prinderea unor gânduri și sentimente rele pe măsură ce se va îmbunătăți, conștiința dvs. de sine se va îmbunătăți și veți avea un timp mai ușor de controlat emoțiile dvs., ceea ce poate crește cât de multă fericire pe care o aveți zilnic.
  • O altă modalitate de a repara gândurile negative acest lucru este de a repeta o expresie sau afirmare pozitivă din nou până când perspectiva dvs. sa schimbat. Ai putea spune ceva de genul: "Sunt puternic, sunt capabil," sau, "Pot să mă descurc cu orice obstacol."
  • Talk-ul de sine pozitiv este, de asemenea, din punct de vedere fizic pentru tine. Cu cât sunteți mai optimist, cu atât mai puțin stresul veți experimenta. Acest lucru vă poate mări durata de viață, construirea sistemului imunitar și reduceți riscul de boală cardiovasculară.
Metoda 14 din 16:
Gestionați-vă stresul.
  1. Imaginea denumită o persoană mai fericită Pasul 14
1. Yoga, meditația și exercițiile de respirație profundă sunt opțiuni excelente. Obțineți obiceiul de a face o anumită formă de relaxare în fiecare zi pentru a păstra stresul de la strângere. Stresul nu este bun pentru sănătatea ta și poate influența dramatic modul în care procesați emoțiile. Dacă sunteți total stresat, va fi dificil să vă găsiți pacea interioară, care este opusul a ceea ce doriți dacă scopul dvs. este să fie mai fericit. Alegeți o tehnică de relaxare care funcționează pentru dvs. și faceți-o în fiecare zi pentru a reduce nivelurile de stres.
  • Yoga este o modalitate distractivă de a-și exercita în timp ce scade stresul. Fie înscrieți-vă pentru o clasă de yoga la un studio din apropierea dvs. sau trageți câteva videoclipuri începător pe YouTube și dați-i o lovitură.
  • Descărcați o aplicație de meditație ghidată și găsiți un loc liniștit frumos pentru a medita. Urmați instrucțiunile pentru a afla cum să vă concentrați gândurile și să vă liniștiți corpul.
  • Exercițiile de respirație profundă sunt o opțiune excelentă dacă aveți tendința de a reacționa la stres în acest moment. Puneți o mână pe burtă, cealaltă pe piept și respirați prin nas încet. Expirați prin buzele înclinate. Faceți acest lucru de 3-10 ori pentru a vă reduce stresul.
Metoda 15 din 16:
Obțineți un animal de companie.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 16
1. Este un angajament, dar un prieten blană vă va aduce zâmbete. Nu numai că animalele de companie oferă companionate atunci când vă simțiți singuri, dar îngrijirea unui alt lucru viu poate fi profund recompensarea. Știind că aveți întotdeauna un prieten la domiciliu în așteptare pentru dvs. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă stimula simțul fericirii. Doar asigurați-vă că aveți timp să aveți grijă de un animal de companie înainte de a vă grăbi și obțineți unul.
  • Câinii sunt extrem de loiali și iubiți, dar au nevoie de o mulțime de timp și de energie. Pisicile sunt o opțiune distractivă care nu necesită plimbări zilnice.
  • Guineea Pigs, iepuri, hamsteri și șoareci sunt toate opțiunile fenomenale dacă doriți un prieten blană care nu va fi o întreținere super-înaltă.
  • Șopârlele și peștele sunt alte opțiuni distractive care nu necesită o mulțime de socializare.
  • Există chiar studii care arată că menținerea greutăților vă pot spori nivelul de energie și starea de spirit! Având grijă de o fermă Ant ar putea fi o opțiune excelentă dacă nu aveți o tonă de timp liber pentru un câine sau o pisică.
Metoda 16 din 16:
Fii recunoscător pentru ce ai.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai fericită Pasul 1
1. Petreceți câteva minute literalmente numărați binecuvântările voastre. JOT jos sau verbal lista tot ce este recunoscător. Încercați să începeți să arătați și mai multă recunoștință. Fiecare act de recunoștință vă va aduce fericirea, de a mulțumi prietenilor și familiei pentru că ați fost întotdeauna acolo pentru a vă spune străinilor "vă mulțumesc" când dețin ușa deschisă pentru dvs. Dacă puteți obține obiceiul de a-și exprima recunoștința, veți cultiva în mod natural o atitudine mai pozitivă.
  • O jurnal de recunoștință este o modalitate excelentă de a obține obiceiul de a fi recunoscător. În fiecare zi, petreceți 5-10 minute scris despre ceva ce sunteți recunoscător.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar