Cum să fii yogi

Yoga se referă la disciplinele fizice și mentale tradiționale care au provenit din India. Cuvântul este asociat cu practici meditative în hinduism, budism și jainism. Ramurile majore ale yoga în filosofia hindusă includ Raja Yoga (Patanjali, Meditație și gândire pozitivă), Karma Yoga (face bine), Jnana Yoga (Gândiți-vă la tine), Bhakti Yoga (Rugați-vă lui Dumnezeu, Guru sau la sinele vostru interior), și Hatha Yoga (exerciții corporale și meditație).

Cuvântul sanscrit "Yoga" are multe sensuri și este derivată din rădăcina sanscrită "Yuj", sens "a controla" (auto-disciplina), "să jug" (Ugless) sau "a uni" (trăiesc într-o conștiință cosmică). Cineva care practică yoga sau urmează filozofia yoga la un nivel ridicat de realizare se numește yogi sau yogini. Yogini este forma feminină. În pașii următori, veți învăța cum să începeți călătoria dvs. pentru a deveni un yogi sau yogini.

Pași

  1. Imaginea intitulată Be un Yogi Pasul 1
1. Practică Yoga pentru sănătate, pace interioară sau iluminare. Sunteți un yoghă sau un yogini dacă practicați yoga pentru sănătate, frumusețe, putere, relaxare sau vindecare. Sunteți un yoghin sau yogini dacă practicați Yoga pentru pace, fericire și iluminare interioară. Esti un yogi sau yogini daca sunteti iluminat. Iluminarea înseamnă să trăiți în Dumnezeu, în lumină, într-o conștiință cosmică.
  • Imagine intitulată Fii un pas de yogi 2
    2. Să fie un teist sau un ateu. În yoga modernă, religia dvs. poate fi preferința dvs. Yoga învață unitatea tuturor religiilor. Poți fi un yoghin și un hindu, un creștin, un musulman, un budist sau un ateu. Un ateu poate fi un yoghin, dacă vrea să realizeze pacea și fericirea interioară.
  • Puteți fi un yogi creștin dacă doriți. Cel mai important yoghin creștin au fost părinții și mamele deșertului . Maestrul lor iluminat a fost Sfântul Antonius .
  • Imagine intitulată Fii un yogi pasul 3
    3. Practicați Yoga, meditaţie, și gândirea pozitivă. Cele trei mari cărți de yoga sunt Yoga-Sutra de la Patanjali, Hatha-Yoga-Pradipika de la Goraksha și Bhagawad Gita de la Krishna. Prin urmare, tehnicile de bază de yoga sunt gândirea pozitivă (Patanjali), meditația (Patanjali), munca corpului (Goraksha), Rugăciunea (Krishna) și iubirea tuturor ființelor (Krishna).
  • Imagine intitulată Fii un pas de yogi 4
    4. Aflați cele cinci caracteristici de bază: Adevăr, pace, dragoste, auto-disciplină și fericire. Importante maeștrii moderni ai yoga este Sri Sri Ravi Shankar, Jaggi Vasudev, Swami Sivananda, Anandamayi Ma, Sai Baba, Amritanandamayi (Amma) și Mama Meera. Ei predau caracteristicile de bază.
  • Imagine intitulată Fii un pas de yogi 5
    5. Obțineți o inițiere. Este o idee bună să obțineți o inițiere de la un maestru luminat. El sau ea va deschide ușile energiei dvs. de iluminare (Kundalini-Energy). Cu toate acestea, realizați că trebuie să practici și să vă realizați iluminarea pe cont propriu. Și au răbdare - iluminare va apărea când timpul este potrivit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Be un Yogi Pasul 6
    6. Purificați-vă și deveniți fericit. Din punct de vedere spiritual, ființele umane pot fi comparate cu ceapă. Tensiunea și conflictul trebuie să fie dizolvate pe strat. Când un strat este curățat, următorul apare rapid la suprafață până când miezul interior este dezvăluit. În acest moment, se găsește o bucurie interioară de durată, iar yoghii sau yogini trăiește în lumină (în ciuda realității că există încă multe de făcut).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    A fost o dată o femeie care avea doi copii. Soțul ei a mers la muncă în timpul zilei și a curățat casa, a gătit mâncarea și a îngrijit copiii. Avea o viață bună. Dar nu a îndeplinit-o. Avea o semnificație mai profundă vieții ei. În cele din urmă, ea nu avea o fericire profundă în viața ei. Pentru a face ceva pentru ea însăși, a luat parte la o clasă de yoga. A citit o carte de yoga și a aflat că prin yoga putem trezi fericirea noastră interioară. Practicând o mulțime de yoga, putem intra într-o viață de lumină și fericire de durată. Femeia a decis să trăiască ca un yogin. De atunci, ea a luat toată libertatea în viața gospodinei ei pentru a face exerciții spirituale. În timpul curățării, ea a crezut mantre. La cumpărături, a făcut o meditație de mers pe jos. Jucând cu copiii ei, ea a practicat karma yoga. Înainte de a adormi, a meditat. Astfel, ea a declanșat alte tensiuni în timpul somnului. Se numește yoga de somn. În fiecare dimineață, sa rugat stăpânului ei iluminat. Ea a făcut o oră yoga în fiecare zi. Ea și-a blocat vorbirea și a păstrat energia ei spirituală. Aceasta este Mauni Yoga. Ea a practicat în fiecare zi în mod consecvent pe calea ei spirituală. După doisprezece ani, ea a fost luminată.

    Avertizări

    Rămân întotdeauna în adevăr, dragoste, pace, putere și fericire. Nu depășiți sau nu vă implici pe calea voastră spirituală. Practicați cum vă simțiți confortabil.
  • Susținătorii de yoga pot pretinde că este compatibil cu multe sisteme de credință și viziune asupra lumii, dar nu este neapărat așa. Asigurați-vă că investigi și înțelegi dacă deveniți sau nu un cont de yogi cu ceea ce deja credeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar