Cum să fii un yogi karma (religia iubirii)

Karma Yoga se bazează pe învățăturile lui Bhagavad Gita, o scriptură sanguză sacră de hinduism. Cuvantul "Karma" este derivat din sanskrit kri, adică "a face". Krishna susține acțiunea altruistă ca cale ideală pentru a realiza adevărul (iluminare, o viață în lumină). Bhakti Yoga este dragoste față de Dumnezeu și de stăpânul spiritual. Karma Yoga face bine lumea întreagă, să iubească întreaga lume și toate ființele. Krishna a predat Karma Yoga și Bhakti Yoga și Gnani Yoga (auto-reflecție și meditație). Aceste trei sunt calea completă de iubire. Dar cel mai important pentru lume este yoga de acțiune, de a face bine.

În restul acestui articol, veți învăța cum să începeți pe calea de a fi un Yogi Karma, practicând religia iubirii.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un Yogi Karma (religia iubirii) Pasul 1
1. Trăiesc în pace interioară și acționează cu dragoste pentru fericirea tuturor ființelor. Pentru unii oameni este important să trăiți în pacea exterioară, să obțineți pacea interioară. Practic, pacea interioară este rezultatul unei minți calde. O minte calmă se întâmplă atunci când vă concentrați din spirit. Prin concentrarea asupra propriilor tale calități, vă concentrați asupra lui Dumnezeu, deoarece Hindus îmbrățișează termenul Aham Brahmasmi (unul este în mod inerent o parte a lui Dumnezeu). Această evlavie este găsită lucrand continuu de a stăpâni calitățile, dependențele, temerile și agresiunile negative, îmbunătățind simultan calitățile dvs. pozitive.
  • Imagine intitulată Fii un karma Yogi (Religie of Love) Pasul 2
    2. Găsiți echilibrul personal de odihnă și acțiune. Cei care trăiesc în echilibrul interior, își salvează energia, viața fizică și sănătatea lor mintală. Dacă întăriți nu numai calmul din viața voastră, ci și concentrați-vă asupra pozitivității și iubirii voastre interioare, veți crește în lumină. Înlocuiți gândurile negative cu gânduri pozitive. Practicând în mod constant gandire pozitiva, Vorbind pozitive și acțiuni pozitive.
  • Imagine intitulată Fii un Yogi Karma (religia iubirii) Pasul 3
    3. Căutați să contribuiți la a face o lume fericită. Când facilitează dorința unei lumi fericite, atunci crești mai departe spre iluminare. Secretul acestei dorințe este conexiunea din partea interioară la lumea exterioară. Nu sunteți separați spiritual de alte ființe. Fericirea lor afectează a ta. Cand tu vizualizați-vă alte ființe la fel de fericite, atunci vă simțiți fericiți. Cei care încurajează scopul unei lumi fericite creează pozitivitatea în interiorul. Când trimiteți lumina tuturor ființelor, atunci o lumină de o singură zi va veni în sufletul vostru. Când faci ceva bun pentru lume, lumea te va răsplăti cu o psihicul pozitiv.
  • Imagine intitulată Fii un karma yogi (religie de dragoste) Pasul 4
    4. Face fericirea interioară, nu fericirea exterioară centrul vieții tale. Dacă urmați cele două principii ale practicii spirituale și iubirii pentru toate ființele, vă veți transforma mintea. Tensiunea voastră interioară se va dizolva și va apărea fericirea. Cu cât trăiți mai mult și cu cât practicați mai mult karma-yoga, cu atât mai mult veți crește în lumină.
  • Imagine intitulată Fii un Yogi Karma (religia iubirii) Pasul 5
    5. Faceți următoarea meditație pentru a vă rezolva tensiunile și pentru a găsi pacea interioară:
  • 1. Globe = Vizualizați pământul de sub tine, frecați pământul cu picioarele și gândiți-vă, "Fie ca toate ființele să fie fericite. Fie ca lumea să fie fericită."
  • 2. Televiziunea = care persoana la televizor este astăzi negativă sau pozitivă? Curățați conexiunea energetică, vizualizați această persoană ca un Buddha sau un înger. Dă-i sau ei o sentință pozitivă. Gândiți-vă la sentința ca o mantra până când ați depășit toate atașarea sau respingerea. Tot ce vedeți afară face un nod în sufletul tău. Crea armonie in mintea ta. Primul pas spre fericire este de a crea o lume pozitivă în mintea voastră. Mutați o mână și trimiteți toți oamenii din lumina televizorului: "Am trimis lumina la .. Îi doresc înțelepciune, dragoste și fericire. Fie ca toți oamenii de la TV Buddhas, Yogi și Îngeri."
  • 3. Zeita = frecați-vă mâinile înainte de chakra inimii. Vizualizați-vă ca un buddha, zeiță sau creștin: "Sunt o zeiță (Buddha, Christian). Mă duc calea pozitivă. traiesc in pace, dragoste si fericire."
  • 4. Maeștrii luminați = frecați mâinile peste cap și întrebați maeștrii lumini pentru îndrumare și ajutor. Conectați-vă spiritual cu energia lor, "OM Toți stăpâni lumini. Îmi cer îndrumări și ajutor în calea mea spirituală."
  • 5. Mantra = Puneți-vă mâinile împreună în poală, mutați picioarele și gândiți-vă de multe ori mantra "OM Shanti" în corpul tău, picioarele tale și în întreaga lume. Opriți fiecare gând pentru un minut. Relaxa. Trăiesc ca un karma-yogi în pace, dragoste și fericire.
  • Imagine intitulată Fii un Yogi Karma (religia iubirii) Pasul 6
    6. Practicați zilnic calitățile dvs. pozitive. Fi un înger pentru lume, "Am trimis lumina la ... Fie ca toți oamenii să fie fericiți. Fie ca lumea să fie fericită."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dalai Lama explică: "Live echilibrat prin ajutând și prin meditație."
  • Există două mari obiective pe care o poate avea un om. El sau ea poate căuta iluminare sau de a lucra spre o lume mai fericită. În cel mai bun caz, combinăm cele două.
  • Swami Shivananda a spus: "Iubirea, servi, dau, mediteaza, purifica si a realiza sinele vostru adevarat."
  • Recunoașteți binele că puteți face cu mâinile, căutați mentori în toată lumea și întotdeauna să fiți în căutarea pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Sai Baba a spus: "Ajutând mâinile să fie mai sfâșiate decât buzele care se roagă."Cei care lucrează spre fericire pentru toate ființele sunt mai sfânte decât yoghii care caută doar auto-iluminare.
  • Un exemplu de Yogi Karma: Amma sa născut în 1953 în India. Numele ei spiritual complet este "Mata Amritanandamayi", ceea ce înseamnă "mama fericire-energie". Ea și-a început călătoria spirituală la vârsta de cinci ani, rugându-se de Krishna de zi cu zi. În timp ce lucra, a repetat Mantras în tăcere și a găsit iluminarea la vârsta de 17 ani. La început, iluminarea ei a fost instabilă, dar până la vârsta de 22 de ani, lumina curgea în ființa ei. Ea a devenit Buddha, în timp ce ea a dezvoltat această stare completă de iluminare. Vocea ei interioară ia spus să-i ajute pe toți pe pământ să urmeze calea spirituală spre auto-realizare, pentru a deveni un fel de mamă a tuturor ființelor. Ea a învățat calea iubirii, meditației și yoga. Amma a construit o organizație umanitară extinsă în India. Ea a finanțat școli, universități și spitale. Ea a înființat, de asemenea, o organizație pentru mamele singure care au dat suficienți bani pentru ei să trăiască, ceea ce este destul de extraordinar în India. Amma sa angajat, de asemenea, în eforturile de egalitate pentru bărbați și femei. Ea a reînnoit cultul Brahma. Brahma este Dumnezeul indian al înțelepciunii. Egal de partea lui este Brahmani, preoteasa iubirii globale. Ea este, de asemenea, numită Saraswati, zeița științei, artelor și creativității. Amma a fost o dovadă vie a capacității femeilor posedă pentru a realiza iluminarea, egală cu cea a bărbaților.
  • Ea a spus că în lumea de astăzi oamenii suferă de două tipuri de inadecvare. Primul este o lipsă de hrană, iar a doua este o lipsă de iubire. Trebuie să depășim ambele tipuri de sărăcie. Pentru a lupta împotriva războaielor, oamenii cheltuiesc miliarde. Dacă doar o mică parte din care ar putea fi investită în pace și armonie, toată foamea și sărăcia din lume ar putea fi depășite. Mai mult de un miliard de oameni pe pământ suferă de foame și sărăcie. Acesta este de fapt cel mai mare dușman al omenirii. Când ne dezvoltăm iubirea în noi înșine, atunci putem învinge cu adevărat inamicul care suferă și mizerie.
  • Avertizări

    Există un pericol de-a lungul căii de iubire necondiționată, oricărui cuprinzătoare. Putem copleși și munca prea tare și nu avem nici o energie rămasă pentru fericire. Un Yogi Karma trebuie să practice înrădăcinat în pacea interioară. Un Yogi Karma trebuie să aibă grijă de el însuși, deoarece este imposibil să se ocupe de ceilalți, cu excepția cazului în care este îngrijit de sine. În plus, o cale de epuizare duce doar la arsuri, nu la iluminare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar