Cum să vă întoarceți

Spate, sau dimples de Venus, sunt o pereche de indentări pe care unii oameni o au pe spatele inferior, chiar deasupra fundului. Indiferent dacă aveți sau nu aceste dimensiuni depinde cel puțin parțial pe genetică. Este posibil să vă puteți face mai pronunțată Pierzând greutate. Dacă credeți că puteți avea deja bluze naturale din spate, făcând exerciții pentru a crea definiția musculară în partea inferioară a spatelui și fundul poate, de asemenea, să le aducă afară. Dacă sunteți cu adevărat dornici să obțineți bastoanele spate râvnite și alte metode nu o tăie, operația cosmetică funcționează pentru unii oameni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pierzând greutate
  1. Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 1
1. Încercați să obțineți un procent scăzut, dar sănătos de grăsime corporală. Pentru a obține un fizic slab care se prezintă depărtare înapoi, vizează un nivel atletic de grăsime corporală. Pentru femei, asta este în jur de 14% -20% grăsime corporală. Pentru bărbați, trage pentru 6% -13% grăsime corporală. Aceasta înseamnă a mânca o dietă sănătoasă și a face o mulțime de cardio de înaltă intensitate.
  • În timp ce nu trebuie să fiți super subțire pentru a avea dimensiuni vizibile din spate, ea ajută. Aceste dulapuri apar într-un punct în care nu există o mulțime de țesut musculari între piele și osul subiacent. Dacă dimensiunile dvs. naturale nu sunt acele adâncime, grăsimea corporală suplimentară ar putea umple acel spațiu și le face greu să vadă.
  • Există mai multe modalități de calculare a procentului de grăsime corporală, dar cea mai comună metodă este utilizarea etrierilor speciali pentru a măsura pielea pe mai multe site-uri de pe corpul dumneavoastră. Adresați-vă medicului dumneavoastră, formatorului personal sau unui dietician înregistrat pentru a măsura grăsimea corporală.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 2
    2. Scopul de a pierde 1-2 kilograme pe săptămână. Pierderea prea multă greutate prea repede poate fi atât nesănătoasă, cât și mai puțin eficientă pe termen lung. În plus, stabilirea unor obiective nerealiste de pierdere în greutate pentru tine poate duce la frustrare și dezamăgire. Vărsând 1-2 kilograme pe săptămână până când ați atins greutatea dorită este un obiectiv sănătos, eficient și realizabil.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 3
    3. Tăiați calorii. Pentru a pierde în greutate, trebuie să ardeți mai multe calorii decât consumați. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru înseamnă Tăierea caloriilor din dieta dvs. Urmăriți ce mâncați în fiecare zi și încercați aproximativ 500 de calorii mai puțin decât consumul recomandat pentru vârsta, sexul și nivelul de activitate.
  • Alegeți.Gov este o resursă excelentă pentru a vă ajuta să vă dați seama de numărul corect de calorii pentru a mânca în fiecare zi pentru a vă atinge scopul.
  • Aportul recomandat de calorii zilnic pentru femeile cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani este de 1.800-2.400 de calorii. Pentru bărbații din aceeași gamă de vârstă, aportul zilnic recomandat este de 2.200-3.000 de calorii.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un dietistian înregistrat pentru a afla câte calorii puteți reduce în siguranță pe vârsta, nivelul de activitate și sănătatea generală.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 4
    4. Alegeți alimente sănătoase. Când încercați să pierdeți grăsimea și construiți tipul de mușchi slabi care vă va arăta talzile Venus, este important să alegeți alimentele potrivite. Opțiunile bune includ:
  • Proteine ​​slabe din surse sănătoase, cum ar fi piept de pui fără piele, ouă, pește, fasole și alte leguminoase, nuci și semințe.
  • Carbohidrați complexi, cum ar fi tipurile pe care le găsiți în cereale întregi și verdele întunecați, cu frunze.
  • O mulțime de legume și fructe.
  • Grăsimi sănătoase din surse cum ar fi pește, nuci și ulei de măsline.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 5
    5. Evitați alimentele cu junk. Aceasta include lucruri precum alimentele prăjite, alimentele prelucrate și preambalate, gustările zaharoase și sare și băuturile zaharoase. În timp ce este bine să vă tratați cu moderatie, încercați să rămâneți la mâncarea alimentelor sănătoase de cel puțin 75-80% din timp.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 6
    6. Mănâncă 4-6 mese mici pe zi. Mâncarea mai multor mini-mese în loc de 2-3 mari în fiecare zi vă păstrează metabolismul într-o stare mai bună și reduce tentația de a supraviețui. Planificați să aveți 4-6 mese mici, sănătoase și câteva gustări ușoare la momentele regulate în fiecare zi.
  • O "mini-masă" poate varia de la 100-400 de calorii și ar trebui să conțină un echilibru de substanțe nutritive diferite (e.G., Proteină slabă, carbohidrați complexi și grăsimi sănătoase).
  • Mini mesele ar putea include lucruri ca un burrito de mic dejun ușor, un castron de ovăz cu fructe, o salată cu pui sau un castron de supă condensată cu legume adăugate.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 7
    7. Stai hidratat. În plus față de a fi vital pentru sănătatea dumneavoastră, păstrarea corpului hidratat vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin foame. Încercați să beți 8 uncii (despre .25 litri) de apă de 8 ori pe zi, sau mai mult dacă faceți o mulțime de exerciții grele sau vă simțiți foarte însetat.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 8
    8. Obțineți o mulțime de exerciții fizice. Pentru a pierde în greutate, trebuie să faceți cardio moderat intens timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea de a obține o figură cu adevărat atletic, care vă va afișa bastoanele din spate la cel mai bun avantaj, este posibil să trebuiască să faceți mai mult. Discutați cu un formator dietician înregistrat sau personal despre cum să vă atingeți obiectivele într-un mod sănătos.
  • Activitățile cardio bune includ lucruri precum mersul de mers pe jos, jogging, ciclism, înot și sport ca tenisul și squash.
  • O modalitate ușoară de a evalua intensitatea exercițiului dvs. este de a face "testul de discuții."În timpul exercițiilor cu intensitate moderată, ar trebui să respirați destul de greu să vorbiți, dar să nu cântați. În timpul exercițiilor de înaltă intensitate, spunând mai mult de câteva cuvinte vor fi dificile.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 9
    9. Fiți pregătiți să pierdeți grăsimea la rate diferite în diferite părți ale corpului. Din păcate, nu există nici o modalitate de a vizita pierderea în greutate într-o anumită zonă a corpului. Dacă grăsimea tinde să se acumuleze pe spate, șolduri și fundul, care poate fi unul dintre ultimele locuri unde vedeți o diferență. Dacă acest lucru se întâmplă, nu vă descurajați - veți vedea în cele din urmă o diferență dacă continuați să pierdeți în greutate.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea definiției musculare în partea inferioară a spatelui
    1. Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 10
    1. Alegeți exerciții care vă întăresc înapoi înapoi. Definirea mușchilor din spatele inferior poate ajuta întreaga zonă să pară mai structurată și să aducă caracteristici ca niște back-uri. Pentru a face acest lucru, puteți să atingeți greutățile și mașinile sau puteți efectua exerciții simple care folosesc propria dvs. greutate corporală.
    • Veți vedea probabil cele mai bune rezultate dacă faceți exerciții de antrenament de de câteva ori pe săptămână. Cu toate acestea, lăsați-vă spatele mușchilor să se odihnească prin luarea zilelor între sesiunile de formare. Trageți pentru 3 sesiuni de întărire înapoi pe săptămână sau întrebați un instructor pentru recomandarea lor.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 11
    2. Încercați exercițiul superman pentru a vă viza spatele inferior. Se află pe podea cu fața în jos cu brațele întinse direct în fața ta. Ține-ți picioarele direct în spatele tău cu picioarele împreună. Vă ridicați simultan brațele și picioarele spre tavan, astfel încât numai burta să atingă podeaua.
  • Țineți această poziție timp de 30 de secunde înainte de a reveni încet la poziția de pornire.
  • Repetați de 3-5 ori.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 12
    3. Întăriți spatele și glutele inferioare cu poduri cu 1 picioare. Începeți prin culcare plat pe spate cu brațele de pe laturile dvs. și îndoiți genunchii astfel încât picioarele să se odihnească pe podea. Păstrați-vă picioarele în jurul lățimii umărului. Din această poziție:
  • Ridicați șoldurile și stoarceți glutele, păstrați-vă toată greutatea pe partea superioară a spatelui și a umerilor.
  • Ridicați 1 picior drept în aer și coborâți cu grijă șoldurile spre podea și ridicați-le din nou de 12-15 ori înainte de a reveni la poziția de pornire.
  • Repetați pe cealaltă parte.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 13
    4
    Do Deadlifts Pentru a vă întări întregul înapoi. Pentru a face un nebun, utilizați un barbell ponderat. Stați cu șoldurile cu șoldul în afară și intrați într-un ghemuit scăzut, apoi apucați bara cu o aderență prea mare. Ținând coloana vertebrală dreaptă și coapsele paralele cu podeaua, împingeți șoldurile și fundul în spatele tău. Încet ridică-te drept, împingând prin călcâiul tău pentru a ridica bara.
  • Odată ce ați terminat ascensorul, lăsați încet torsul și șoldurile pentru a reveni la poziția de plecare.
  • Dacă nu sunteți obișnuit să ridicați cantități mari de greutate, încercați acest exercițiu numai cu barul la început. Creșteți treptat cantitatea de greutate pe care o utilizați.
  • Faceți 3 seturi de 12 repetări.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea de chirurgie cosmetică
    1. Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 14
    1. Obțineți liposucția orientată pentru a crea dulapuri din spate. Dacă nu aveți în mod natural, deloc, singura modalitate de a le obține este cu chirurgia cosmetică. Acest lucru se realizează prin îndepărtarea grăsimilor din zonele în care doriți să apară dimensiunile. În mod tradițional, acest lucru se face cu liposucția, în care un ac este introdus sub piele și un pic de grăsime este aspirat.
    • Procedura de liposucție utilizată în mod specific pentru a crea dulapuri din spate poate trece printr-un nume de soi, inclusiv tratament spot V, Dowles en V sau chirurgie Barbie înapoi.
    • Acest tip de liposucție este de obicei efectuat sub anestezie locală. Posibilele riscuri de liposucție includ amorțeală în jurul locului de liposucție, infecția pielii, sângerării sau embolismul de grăsime (blocarea vasului de sânge cauzată de o bucată de grăsime liberă).
  • Imaginea intitulată Obțineți back Drops Pasul 15
    2. Utilizați injecții de acid deoxicolic ca alternativă la liposucție. Acidul deoxicolic (Kybella) poate fi injectat sub piele pentru a dizolva grăsimea fără a deteriora țesuturile înconjurătoare. Injecțiile vizate pot fi folosite pentru a simula back-urile. Injecțiile deoxicolice necesită mai puțin timp de întrerupere și sunt mai puțin costisitoare decât liposucția, dar este posibil să aveți nevoie de mai multe tratamente pentru a obține rezultatele dorite.
  • Efectele secundare frecvente ale injecțiilor Kybella includ umflarea, vânătăi, dureri, amorțeală, roșeață și întărirea țesutului în jurul injecției.
  • Kybella este doar FDA aprobat pentru tratamentul grăsimii sub bărbie. Cu toate acestea, practicanții cosmetici pot utiliza în mod legal pentru utilizări off-etichete, cum ar fi crearea de dulci înapoi.
  • Imagine intitulată Obțineți back Drops Pasul 16
    3. Fi pregătit pentru cost. Chirurgia cosmetică pentru a crea dulapuri din spate poate fi extrem de costisitoare. Dacă mergeți pe traseul de liposucție, ați putea să vă uitați la aproximativ 6000 USD. În timp ce un singur tratament cu Kybella costă mai puțin decât liposucția, este posibil să aveți nevoie de mai multe tratamente. Din acest motiv, Kybella poate adăuga până la aproximativ același sau chiar mai mult decât ceea ce ați plăti pentru liposucție.
  • Cele mai multe planuri de asigurare nu vor acoperi costurile acestor tipuri de proceduri, astfel încât aproape sigur trebuie să plătiți întregul cost din buzunar.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că unii oameni au genele pentru spate și unii oameni nu. Pierderea în greutate și antrenamentul de forță funcționează numai pentru a accentua dimples care sunt deja prezente.

    Avertizări

    Nu încercați să pierdeți mai multă greutate dacă sunteți deja la o greutate sănătoasă. Nu mâncați niciodată mai puțin de 1.200 de calorii pe zi pentru mai mult de 3 zile la rând.
  • Fi întotdeauna precauți atunci când utilizați echipament de exerciții de orice fel. Pentru munca de podea, utilizați un covor pentru a vă proteja coloana vertebrală și prevenirea rănilor / disconfortului.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe o nouă dietă sau rutină de exerciții, mai ales dacă aveți probleme de sănătate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar