Cum să vă simțiți confortabil cu mușchii mici

Imaginea corpului este modul în care vă simțiți când vă gândiți la forma corpului. Dacă aveți o imagine pozitivă a corpului, vă veți simți în general mulțumiți de modul în care vă uitați. Cineva cu o imagine negativă a corpului va fi nesatisfăcută de aspectul său, potențial, ceea ce duce la o anxietate intensă și comportamente dăunătoare. Femeile cu imagine negativă a corpului tind să creadă că sunt supraponderali, în timp ce bărbații care sunt nemulțumiți de corpul lor cred că ar trebui să fie mai musculari. Înțelegerea imaginii corpului și a fiziologiei vă vor ajuta să vă simțiți confortabil cu corpul dvs. și să nu vă judecați împotriva imaginilor idealizate prezentate în mass-media.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de anxietățile imaginii corpului
  1. Imaginea intitulată se simt confortabil cu mușchii mici Pasul 1
1. Concentrați-vă asupra sănătății - nu doar arată. Mușchii masculini mari sunt considerați indicatori ai forței și a sănătății. Cu toate acestea, în timp ce există un adevăr în acest sens, mulți indivizi foarte puternici și sănătoși nu arată ca constructorii de corp.
  • Uită-te la o varietate de sportivi - se dezvoltă tipul de mușchi depinde destul de puțin pe sportul instruit pentru. Halterofitorii vor arăta destul de diferiți de scafandri, patinatorii de viteză sau dansatori profesioniști. Dar toate trebuie să fie puternice și sănătoase.
  • Mulți oameni atletici nu sunt "Ripped". În timp ce un atlet foarte dedicat are probabil un mare fizic, unii sportivi amatori nu sunt neapărat deosebit de musculari. De fapt, mulți sportivi (cum ar fi maratonii) au tendința de a arăta mai degrabă înrădăcinată decât brawny.
  • Gândiți-vă la motive pentru a-ți exercita altceva decât aspectul fizic.
  • Exercitarea de a se distra, ameliorarea stresului, îmbunătățirea concentrației sau vitalității sau socializarea creează o relație mai bună cu corpul și exercițiul.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 2
    2. Știți că mușchii nu sunt totul.Pentru bărbați, în special, concentrați-vă pe un aspect muscular tinde să fie idealul. Dar această concentrare îngustă tinde să ignore faptul că mușchii răpiți nu sunt singura caracteristică pe care oamenii o găsesc atractivă.
  • La fel cum bărbații găsesc atracție în diferite caracteristici, femeile fac și eu. Unele femei se înmulțesc peste biceps mari. Dar alții preferă o construcție mai ușoară. Altele sunt mai impresionate de alte lucruri. Femeile sunt diverse în ceea ce găsesc atractive...Nu doar mușchii.
  • Diferitele atribute fizice sunt bune pentru diferite lucruri. Oamenii foarte mari și musculoși nu au adesea flexibilitatea, agilitatea și coordonarea cuiva cu un cadru de sânge.
  • Nu toată lumea excelează la activitățile sportive și fizice și mulți oameni nu au acest lucru ca o cerință de atracție..
  • Amintiți-vă că alte talente atrag parteneri romantic. Jucând chitara, fiind un partener de dans mare, fiind capabil să obțină un lucru de calculator poate fi la fel ca "Sexy" ca un corp muscular.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil cu mușchii mici Pasul 3
    3. Se ocupă de presiunea oamenilor pe care îi cunoașteți. Uneori, cea mai grea presiune pe care o puteți veni în jurul corpului tău este de la oamenii pe care îi cunoști, în special prietenii și familia. Învățăm de la oamenii cu care petrecem cel mai mult timp, deci dacă cresc într-o casă de oameni care iau foarte serios imaginea corpului, este posibil să vă simțiți sub presiune mai mare pentru a se conforma acestui standard.
  • Același lucru este valabil și pentru grupurile de prietenie, unde este posibil să petreceți timp vorbind despre haine și aspect.
  • În ciuda presiunilor, vă puteți simți să mergeți împreună cu ceea ce spun alții și să vă amintiți că aceste standarde sunt create și nu sunt fixate sau naturale.
  • Încercați să petreceți timp cu persoane care au o relație sănătoasă cu corpul lor, activitatea fizică și alimentele.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 4
    4. Realizați că nu sunteți singuri. Dacă aveți o imagine negativă a corpului, nu sunteți singuri. Sa sugerat că aproximativ jumătate dintre bărbați nu le place să fie fotografiați sau văzuți în costume de baie. Alte cercetări au arătat că majoritatea bărbaților simt că o parte a corpului lor nu este suficient de musculară. Cercetarea a raportat, de asemenea, că mai mulți bărbați decât femeile ar sacrifica cel puțin un an din viața lor în schimbul a ceea ce au perceput ca fiind un corp perfect.
  • Mai mult de jumătate dintre cei chestionați au spus că vorbește corpul le-a afectat.
  • 63% au spus că ei credeau că pieptul sau brațele nu erau suficient de musculare.
  • Procentajele ridicate ale bărbaților nesatisfăcute cu organismele lor reflectă prevalența imaginilor idealizate și dificultatea de a le atinge în realitate.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 5
    5. Fi sceptici de imagini idealizate. Dacă doriți să încercați să dezvoltați o imagine pozitivă a corpului, este important să încercați să gândiți critic cu privire la fizicile idealizate care sunt atât de răspândite în întreaga cultură și societate. Poate fi foarte dificil să scăpați de aceste imagini, mai degrabă decât să încercați să le evitați cu totul, să fiți în mod corespunzător sceptic cu privire la ceea ce prezintă.
  • Realizați că imaginile publicitare nu reflectă realitatea - sunt ceva creat pentru a încerca să vă facă să doriți să cumpărați ceva.
  • Întrucât femeile se simt de obicei sub presiune pentru a pierde în greutate, bărbații se simt în general sub presiune pentru a câștiga mai multă masă musculară.
  • Amintiți-vă că fotografiile din reviste și publicitate sunt adesea modificate și fotografiate, cu imperfecțiuni îndepărtate, mușchii îmbunătățiți etc.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 6
    6. Luați în considerare consilierea. Dacă constatați că sunteți foarte jos despre corpul vostru și starea dvs. de spirit este afectată negativ atunci când vă gândiți la modul în care arătați, luați în considerare obținerea unor consilieri sau îndrumări profesionale. Acest lucru este recomandat în special dacă vă aflați în curs de dezvoltare comportamente distructive și dăunătoare, cum ar fi exercițiile compulsive sau consumul de mâncare.
  • Contactați medicul în prima instanță și explicați cum vă simțiți.
  • Medicul dumneavoastră vă poate face referire la un consilier care poate vorbi prin tot cu dvs. și vă poate ajuta să luați măsuri pentru a dezvolta o imagine mai sănătoasă a corpului.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățați despre anxietățile imaginii corpului
    1. Imaginea intitulată se simte confortabil având mușchii mici Pasul 7
    1. Determinați factorii care contribuie. Imaginea corpului, atât pozitivă, cât și negativă, este formată de un număr de factori și experiențe diferite. Cel mai imediat, comentariile pe care le auziți de la persoanele pe care le cunoașteți despre propriile lor corpuri sau altor oameni, veți influența modul în care vă gândiți la corpul vostru. Ideile pe care noi le dezvoltăm despre aspectul fizic și modul în care ne comparăm altora, au și un impact major. Alți factori contributori includ:
    • Expunerea la imagini ale fizicelor idealizate, spre deosebire de corpurile mai normale.
    • Orice experiență de abuz fizic, emoțional sau sexual.
    • Experiențe de prejudecăți sau discriminări bazate pe capacitatea, rasa, etnia, orientarea sexuală, religia, identitatea de gen.
    • O serie de experiențe senzoriale, inclusiv plăcere, durere și boală.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 8
    2. Aflați despre Fiziologie și Genetică. Imaginea tipică a unui om "rupt", cu ABS de 6 ambalaje și fizic foarte muscular, dar slab, este reprodus peste tot de publicitatea la figurile de acțiune. Această imagine a masculinității reprezintă în mod necesar o realitate realizabilă pentru toată lumea, indiferent cât de mult funcționează. Este imposibil din punct de vedere fiziologic să câștigi kilograme nelimitate de masă musculară, menținând în același timp un fizic slab.
  • Odată ce atingeți masa musculară optimă, orice creștere în greutate va fi de la grăsime, precum și mușchiul.
  • Bărbații care sunt mai mari, cu o masă musculară mai mare, au tendința de a avea și procente mai mari de grăsime corporală.
  • Poate părea că obținerea unei versiuni idealizate a corpului dvs. durează doar o muncă grea și angajament, dar genetica reprezintă, de asemenea, o influență majoră.
  • Puteți fi în formă, puternic și sănătos fără a arăta ca un model de fitness sau o figură de acțiune.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 9
    3. Luați în considerare efectele potențiale de knock-on. O imagine negativă a corpului este din ce în ce mai răspândită în rândul bărbaților, iar cercetarea sugerează că anxietatea corpului poate avea efecte semnificativ dăunătoare dincolo de stima de sine și imagine. În special, cercetările au arătat că o imagine negativă a corpului poate afecta bunăstarea sexuală a unui om. În unele cazuri, a fost considerat un factor contributiv la un comportament sexual mai agresiv și riscant.
  • O preocupare sporită cu privire la imaginea corporală și de a fi insuficient musculara a fost de asemenea găsită pentru a pune oamenii cu un risc mai mare de practici periculoase pentru a-și schimba corpul.
  • Lucruri precum dieta extremă, exerciții compulsive, abuzul de steroizi și abuzurile laxative au fost legate de anxietățile de imagine a corpului.
  • Metoda 3 din 3:
    Realizarea unei greutăți sănătoase
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 10
    1. Determinați dacă sunteți subponderali. Dacă simțiți că fizicul tău este mic, există o șansă ca tu să fii de fapt subponderali. Pericolele de sănătate ale excesului sunt bine cunoscute, dar există și probleme semnificative legate de a fi subponderali. Evaluați dacă sunteți subponderali și luați în considerare pașii pentru a dezvolta un fizic mai sănătos. Nu este vorba despre a deveni un culturist, dar este vorba despre a fi sănătoși și fericiți.
    • Utilizați un calculator de greutate BMI sănătos pentru a vă evalua greutatea și dimensiunea, ca cea Aici.
    • Dacă sunteți subponderali, este posibil să nu obțineți suficiente calorii, ceea ce vă poate lăsa obosit și letargic.
    • Fiind subponderali pot însemna că corpul tău nu are substanțele nutritive să se dezvolte pe deplin. Sistemul dvs. imunitar va suferi, de asemenea, făcându-vă mai susceptibili la boli.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 11
    2. Atinge o greutate sănătoasă. Dacă sunteți subponderali ar trebui să încercați să câștigați treptat greutatea până când ajungeți la nivelul recomandat pentru vârsta și înălțimea dvs. Acest lucru nu înseamnă să mănânci o mulțime de alimente grase și pline de zahăr să se grăbească pe lire sterline. Acest lucru va crește grăsimea corporală, mai degrabă decât masa corporală slabă. Ar trebui să încercați să mâncați trei mese pe zi și trei gustări pe zi, care se bazează pe principiile unei diete echilibrate sănătoase.
  • Alimentele cu energie mare sunt deosebit de eficiente dacă încercați să obțineți greutate.
  • Încercați fulgi de ovăz cu lapte integral pentru micul dejun, cu smântână pentru gustări.
  • Pentru prânz, un cartof copt cu ton vă oferă o mulțime de energie.
  • Unt de arahide pe pâine prăjită este o gustare mare de mare energie pentru a avea între mese dacă doriți să puneți o greutate.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 12
    3. Creșteți forța și flexibilitatea. Realizarea unei greutăți și fizice sănătoase nu înseamnă construirea unor mușchi enormi. Având un corp toned, atletic și flexibil vă va ajuta să rămâneți sănătoși. Încercați să faceți exerciții de forță, cum ar fi împinge, squats și aruncă, cu exerciții care îmbunătățesc flexibilitatea, cum ar fi yoga sau pilates.
  • Amintiți-vă: nu ar trebui să încercați să emândiți un fizic idealizat sau de neatins.
  • Gândiți-vă cât de fizic vă simțiți, mai degrabă decât ceea ce arăți.
  • Exercitarea în mod regulat vă va ajuta să vă păstrați corpul sănătos. Încercați să faceți unele exerciții de întărire a mușchilor de două ori pe săptămână.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar