Cum să numărați grăsimea pe ceto

Din toate dietele cu carboi scăzute, cetogenicul sau "ceto," Dieta este unică datorită aportului ridicat de grăsimi. Ar putea părea contradictorie că ați putea pierde grăsimea pe o dietă bogată în grăsimi, dar Keto are o rată puternică de succes pe termen scurt (mai puțin de un an). Dacă sunteți interesat de această dietă, probabil că aveți întrebări despre modul în care veți număra grăsime pe ceto și ce tipuri de grăsimi ar trebui să fie mâncați. Aici, am compilat răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre consumarea grăsimilor pe Keto, astfel încât să puteți decide dacă acesta este calea pentru dvs. pentru a vă juca călătoria cu pierderea în greutate.

Pași

Întrebarea 1 din 11:
Cât de mult pot avea grăsime pe dieta ceto?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 1
1. În general, cel puțin 70% din calorii ar trebui să provină din grăsimi. Cantitatea specifică de grăsime de care aveți nevoie pentru dieta ceto depinde de numărul total de calorii pe care îl consumați într-o zi. Cu toate acestea, chiar dacă nu numărați în mod specific calorii, puteți rămâne în continuare la dieta ceto prin păstrarea tuturor meselor în proporția de setare de aproximativ 70-80% grăsimi, 5-10% carbohidrați și 10-20% proteină.
  • De exemplu, dacă mâncați 2.000 de calorii pe zi, ar trebui să mâncați aproximativ 165 de grame de grăsime. Pentru referință, 6 ouă mari au aproximativ 30 de grame de grăsime.
Întrebarea 2 din 11:
Ce tipuri de grăsimi sunt cele mai bune de a mânca?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 2
1. Cele mai multe diete ceto încurajează cantități mari de grăsimi saturate. Sursele acestor grăsimi să mănânce includ ouă, ulei de nucă de cocos, pește gras, ulei de măsline, unt din vacile de iarbă și tăieturi grase de carne roșie (cum ar fi fripturile de portofel și t-oase). În timp ce puteți mânca, de asemenea, alimente cu grăsimi nesaturate, cum ar fi piulițe, avocado și tofu, nu sunt într-adevăr concentrarea celor mai multe planuri de dietă ceto.
  • Acesta este modul principal pe care Keto diferă de alte diete și de la sfaturile de sănătate, care vă avertizează să limitați grăsimile saturate. Dacă rămâneți pe dieta ceto pentru mai mult de câteva luni, ați putea ajunge cu un nivel ridicat de colesterol LDL, care este legat de bolile de inimă.
Întrebarea 3 din 11:
Este chiar necesar să numărați grame de grăsime pe ceto?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe ceto pasul 3
1. Să acorde mai multă atenție carbohidraților și proteinei. Carbohidrații și proteinele pe care le consumați sunt în mod serios limitate la o dietă ceto, dar grăsimea nu este. Grăsimea pur și simplu restul caloriilor dvs. zilnice - atâta timp cât vă urmăriți carbohidrații și proteinele, grăsimea trebuie să cadă la dreapta.
  • Pe o dietă tipică ceto, 5-10% din caloriile zilnice provin de la carbohidrați și 10-20% provin din proteine. Restul provine din grăsime. Setați cantitatea de carbohidrați și proteine ​​pe care trebuie să le consumați și nu mâncați mai mult decât atât. Dacă mâncați mai multă grăsime, acesta scade pur și simplu procentul de carbohidrați și proteine ​​din dieta dvs.
Întrebarea 4 din 11:
Nu numără grăsimea totală sau grăsime saturată?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 5
1. Toate contele de grăsime în scopul macro-ului de grăsime. Dieta ceto se concentrează asupra 3 macrocomenzi: grăsimi, carbohidrați și proteine. Dacă încercați să urmăriți cantitatea de grăsime pe care o consumați într-o zi, includeți toate grăsimile pe care le consumați. Încă veți dori să o întrerupeți în tipuri de grăsimi, totuși, pentru a vă asigura că cea mai mare parte a grăsimii dvs. provin din grăsimi saturate și mononesaturate.
  • În general, consumă grăsimi naturale, cum ar fi cele care provin din unt din vaci de iarbă, ulei de măsline și ulei de nucă de cocos. Limită "Uleiuri galbene," cum ar fi uleiurile de legume și semințe. Acestea au tendința de a fi foarte prelucrate și conțin, de asemenea, niveluri ridicate de grăsime polinesaturată, care este tipul pe care ar trebui să îl limitați pe o dietă ceto.
Întrebarea 5 din 11:
Cum pot determina scopul meu de grăsime?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 5
1. Dați seama mai întâi de carbohidrați și proteine, apoi completați restul cu grăsime. În general, cantitatea specifică de grăsime pe care doriți să o consumați pe o dietă ceto depinde de numărul de calorii pe care intenționați să le consumați într-o zi. Deoarece carbohidrații și proteinele sunt limitate pe Keto, doriți să găsiți mai întâi acele numere. Calorii rămase din dieta dvs. ar trebui să provină din grăsimi.
  • De exemplu, presupuneți că intenționați să consumați 2.000 de calorii pe zi. Dacă doriți 10% din aceste calorii să vină de la carbohidrați și 20% să vină de la proteine, ar trebui să mănânci 200 de calorii în valoare de carbohidrați și 400 de calorii în valoare de proteine. Care vă lasă cu 1,400 de calorii în valoare de grăsime.
  • Pentru a afla porțiuni de alimente, amintiți-vă 4-4-9: 4 calorii într-un gram de carbohidrați, 4 calorii într-un gram de proteine ​​și 9 calorii într-un gram de grăsime. Astfel încât 1.400 de calorii sfârșesc fiind aproximativ 156 de grame de grăsime.
  • În timp ce acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să aveți în mod constant Numără calorii Pe Keto, veți avea nevoie de o idee cu bile de parcare a numărului de calorii pe care doriți să le consumați în fiecare zi. Utilizați acest număr pentru a afla, în general, cât de multă grăsime trebuie să mănânci, apoi du-te de acolo.
Întrebarea 6 din 11:
Trebuie să-mi ating obiectivul de grăsime în fiecare zi?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 6
1. Concentrați-vă mai multe despre îndeplinirea obiectivelor dvs. de carbură și proteine. Atâta timp cât macrocomenzile dvs. de carbură și proteine ​​sunt încă bune, este bine dacă nu vă atingeți obiectivul de grăsime. Falling Scurt din obiectivul dvs. de grăsime aruncă numărul total de calorii pe care îl consumați, totuși, care vă poate bloca procentajele de carbură și proteine.
  • În dieta ceto, funcția de grăsime este să vă ajute să vă simțiți plini. Dacă vă simțiți foame, trebuie să mâncați mai multe grăsimi. Dacă vă restricționați consumul de grăsimi, probabil că nu veți pierde cât mai multă greutate cum ați putea fi.
  • Când începi doar pe Keto, probabil că veți găsi că trebuie să mâncați mai multe grăsimi pentru a vă simți plin. Acest lucru se datorează faptului că organismul dvs. se adaptează încă la dietă. Odată ce ați fost în dietă timp de o săptămână, ați putea începe să vă simțiți plini cu mai puține grăsimi - care ar putea însemna că trebuie să vă ajustați macrocomenzile în consecință.
Întrebarea 7 din 11:
Ce se întâmplă dacă nu mănânc suficientă grăsime pe ceto?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe ceto pasul 7
1. Dacă nu mâncați suficientă grăsime, este posibil să nu intrați în ketoză. În general, cantitatea de grăsime pe care o consumați pe o dietă ceto nu este atât de mare de o afacere, atâta timp cât nu înlocuiți acea grăsime cu carbohidrați sau proteine. Mâncați prea multă proteină și nu suficientă grăsime, totuși, corpul vostru nu va intra în ketoză - care este un fel de neagă punctul dietei.
  • Chiar dacă sunteți în ketoză, dacă mâncați mai puțin grăsimi, probabil că veți observa că pierdeți mai puțină greutate. Dar, atâta timp cât vă păstrați carbohidrații și proteinele în verificare, veți fi bine.
Întrebarea 8 din 11:
Ce sunt bombe de grăsime?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 8
1. Bombele de grăsime sunt gustări care vă ajută să vă completați fără a adăuga carbohidrați și proteine. Dacă sunteți pe dieta ceto, prea multe carbohidrați și proteine ​​sunt marii no-nos. Bombele de grăsime, pe de altă parte, sunt aproape de grăsime 100%. Deci, dacă începeți să vă simțiți foame, aruncați o bombă de grăsime!
  • Puteți cumpăra bombe de grăsime comercială online sau în secțiunea dietă a celor mai multe magazine alimentare - sau vă puteți face propriul dvs. Căutați online pentru rețete cu bombă de grăsime și experimentați cu ingrediente până când găsiți combinațiile care vă plac cele mai bune.
  • Cele mai multe bombe de grăsime sunt fabricate dintr-o bază cremoasă, cum ar fi brânză de cremă sau unt de arahide, cu alte ingrediente prietenoase cu ceto, cum ar fi chips-uri de ciocolată neagră sau bacon, adăugate în. Îl rogi în bile și le îngheați pentru câteva ore - nu este nevoie de coacere!
Întrebarea 9 din 11:
Este posibil să mâncați prea multă grăsime pe ceto?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 5
1. Nu într-adevăr, dar doriți să vă asigurați că consumați tipurile potrivite de grăsime. Grăsimea a primit un rap rău, și asta face o mulțime de diete de a mânca prea mult din ea. Dar există o diferență între grăsimea corporală (pe care doriți să o pierdeți) și grăsimea dietetică (lucrurile pe care le mâncați). Atâta timp cât cea mai mare parte a grăsimii dietetice pe care o consumați este o grăsime naturală, nu ar trebui să aveți probleme.
  • Grăsime din uleiuri foarte prelucrate, precum și grăsimile trans, ar putea avea alte consecințe negative asupra sănătății, deci este mai bine să eviți pe aceia. Dar ține minte că ar fi adevărat dacă ați fost pe ceto sau nu.
  • Mâncați doar cât mai mult grăsime, deoarece trebuie să vă simțiți plini. Dacă sunteți doar mâncați fără minte mai mult decât trebuie să satisfaceți foamea, veți încetini sau chiar opriți pierderea în greutate. Corpul tău nu va arde grăsimea stocată când poate arde grăsimea pe care o intri.
Întrebarea 10 din 11:
Care este cel mai important macro pentru a urmări?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe pasul 10
1. Dacă veți urmări doar un macro, faceți carbohidrați. Keto este o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, astfel încât macrocomanda dvs. carbohidrați este o limită absolută. Poate puteți consuma mai puține carbohidrați și puteți fi bine, dar dacă consumați mai multe carbohidrați decât limita dvs., corpul dvs. nu va intra în ketoză.
  • Carburile dvs. totale pot varia în funcție de planul specific pe care îl urmăriți și de numărul de calorii pe care îl consumați într-o zi, dar toate dietele ceto restricționează carbohidrații la 50g sau mai puțin pe zi. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, un bagaj simplu mediu are mai multe carbohidrați decât atât.
  • Proteina este în cea de-a doua importanță pentru carbohidrați. Dacă nu consumați suficientă proteină, corpul dvs. va începe să ardă fibre musculare pentru energie în loc de grăsimea pe care o doriți să ardă. Pe de altă parte, dacă mâncați prea multă proteină, corpul nu va intra în ketoză, deci păstrați-vă și în minte.
Întrebarea 11 din 11:
De ce există atât de multe sfaturi conflictuale pe ceto?
  1. Imagine intitulată Numără grăsime pe ceto pasul 11
1. Sfaturile privind ceetica poate fi contradictorie deoarece nu există o singură dietă standard ceto. În timp ce toate dietele ceto reduc în mod semnificativ carbohidrații și proteinele, ele variază, de asemenea, în ceea ce privește modul în care măsurați și urmăriți ceea ce mâncați. Unii susțin anumite alimente, în timp ce alții vă spun să le evitați. Toate contradicțiile pot duce la confuzie - care împreună cu natura puternic restrictivă a dietei este ceea ce face atât de greu de urmărit pentru foarte mult timp.
  • Dacă tocmai ați început cu Keto, alegeți un plan pe care îl credeți că va funcționa pentru dvs. și care include o mulțime de alimente vă place. Dacă mâncați lucruri care vă place, sunteți mai puțin probabil să vă gândiți la toate lucrurile pe care le lipsești.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Asigurați-vă că mâncați o varietate de alimente pe Keto și nu doar să vă concentrați doar pe alimente bogate în grăsimi. Carne, pește, legume, fructe, piulițe și semințe sunt importante pentru a vă asigura că obțineți suficiente substanțe nutritive ale corpului.

Avertizări

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe dieta ceto, astfel încât să vă poată monitoriza sănătatea. Medicul sau un nutriționist pot sugera, de asemenea, planuri de masă care iau în considerare starea dvs. de sănătate actuală.
  • Dieta cetogenă nu este menită să fie urmată pe termen lung (mai mult de un an). S-ar putea să existe complicații de sănătate, inclusiv un risc crescut de pietre la rinichi, osteoporoza și guta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar