Cum să obțineți lumini natural

Dimtele sunt pliuri mici sau indentări în partea cărnică a obrazului. Acestea sunt rezultatul unei deformări musculare minore care determină pielea obrazului să se tragă strâns pe măsură ce se mișcă, creând divoți externi. Această caracteristică facială adorabilă este, de obicei, o trăsătură genetică moștenită. Cu toate acestea, oamenii născuți fără dulapuri naturale pot imita cu succes aspectul lor printr-o varietate de metode variind de la simple (machiaj) la drastic (chirurgie).

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea de exerciții de diminuare
  1. Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 1
1. Pucker buzele și suge obrajii în. Pentru a începe să vă exercitați mușchii obrazului, faceți o față ca și cum ați mânca doar o lămâie sau ceva remarcabil de acru. Buzele dvs. ar trebui să fie într-o ușoară pucker sau o mulțime și obrajii trebuie să fie parțial aspirat. Dinții tăi nu trebuie să fie încleștați împreună, deoarece acest lucru vă poate împiedica să vă sugeți obrajii, dar buzele trebuie să fie închise.
  • Notă - Această metodă este un remediu folcloric. Cu alte cuvinte, nu este susținut de niciun fel de dovezi științifice, ci mai degrabă de dovezi vagi, nevăzute, anecdotice. Astfel, este Nu este garantat să lucreze.
  • Obrajii dvs. ar trebui să fie indentați în mod natural, cu cea mai adâncă parte a indentării între dinții de sus și de jos, aproximativ la jumătatea drumului dintre partea din față și din spate a gurii.
  • Încercați să mâncați sau să beți ceva acru dacă aveți un timp greu să vă imaginați expresia feței adecvate - reacția dvs. naturală la Sourness este ceea ce acest exercițiu imită.
  • Imagine intitulată obțineți Dimples în mod natural Pasul 2
    2. Apăsați și țineți apăsat indentările. Localizați zonele de pe obraji unde indentările sunt cele mai profunde. Țineți ușor acest punct în jos pe ambele obraji folosind ambele degete index. Păstrați degetele fixate ferm la aceste pete pe măsură ce vă pregătiți să vă mutați gura.
  • De asemenea, puteți deține aceste pete cu degetul mare sau capătul rotunjit al unui creion dacă îl găsiți mai ușor.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 3
    3. Zâmbește și repoziționați degetele după cum este necesar. Treptat, ușurați-vă expresia într-o rânjire largă, menținându-vă degetele fixate la aceleași pete pe față. Zâmbetul tău ar trebui să fie larg și deschis, așa cum apare, în general, când cineva are un zâmbet destul de larg. Degetele tale ar trebui să acum să fie poziționate în apropierea colțurilor zâmbetului tău, unde vor apărea în mod natural dacă le-ai fi avut.
  • Verificați aspectul într-o oglindă. Dacă locația degetelor dvs. pare ușor oprită, este posibil să fie necesar să glisați ușor vârfurile degetelor pe obraji în locația corespunzătoare.
  • Apăsați ferm zona dorită cu degetele cu vârful degetelor sau cu capătul rotunjit al unui creion. Pentru tampoane temporare, eliberați imediat. Faceți o fotografie, dacă doriți. Rețineți că aceste dimensiuni vor dispărea de îndată ce vă relaxați gura.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 4
    4. Continuați să apăsați timp de 30 de minute sau mai mult. Pentru a-ți instrui obrajii în formarea mai multor dimensiuni mai dure, va trebui să continuați să țineți ferm aceste indentări în loc de cel puțin 30 de minute.
  • Cu cât puteți să vă țineți mai mult "Dimple", cu atât mai mult noroc veți avea să-i luați în continuare.
  • În trecut, au existat, de fapt, dispozitive mecanice care vizează crearea unor diminuări prin aplicarea unei presiuni consecvente asupra acestor pete pe față. Aceste dispozitive nu au fost niciodată dovedite științific la locul de muncă, dar unii au jurat de ei. Acest exercițiu dimplează imită acțiunea unei astfel de mașini.
  • Imagine intitulată obțineți Dimples în mod natural Pasul 5
    5. Repetați zilnic. Continuați să practicați o "exerciții" de 30 de minute pe o bază zilnică timp de câteva săptămâni. Dacă o lună trece și încă nu ați creat dimples de durată, poate doriți să continuați. Deoarece această tehnică este care nu sunt susținute de dovezi științifice, Dar, prin ascultare, dacă nu aveți în cele din urmă succes, poate pur și simplu să nu funcționeze pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Imitarea dimensurilor naturale cu machiajul
    1. Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 6
    1. Zâmbet larg! Uită-te într-o oglindă și zâmbește un zâmbet larg, dar natural. Gauge locația generală în care doriți ca tai falsi să fie.
    • Când zâmbești, creasta naturală ar trebui să se formeze în afara gurii tale. "Dimples" dvs. ar trebui să cadă chiar în afara acestor crestături, începând aproximativ în jurul zonei chiar deasupra punctelor superioare ale buzelor.
    • Asigurați-vă că ați zâmbit în general, dar nu în mod nefiresc. Dimplele reale sunt cele mai proeminente în timpul zâmbetelor deosebit de largi, astfel încât veți obține o idee mai bună pentru locul în care ar trebui să fie bastoanele dvs. cosmetice dacă faceți o grindă largă, mai degrabă decât una rezervată. Nu fi timid!
    • Notă - Această metodă funcționează cel mai bine pentru a crea dulci temporari potriviți pentru imagini. Aceasta Mai Uită-te nefiresc dacă este uzat în public.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 7
    2. Marcați vârfurile noilor dvs. dimples. Dimtele apar, de obicei, ca linii scurte sau mici forme de semilună. Folosind un eyeliner de creion maro închis sau creion sprâncene, faceți un punct mic în partea de sus a locului în care doriți ca linia dorită dorită să fie.
  • Maro închis funcționează cel mai bine, deoarece se amestecă în piele mai natural. Black și colorat ar trebui evitat.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 8
    3. Desenați o mică formă de semilună pe obraz. Cu vârfurile marcate, relaxați-vă gura. Desenați o linie mică, ușor curbată, începând cu punctul pe care l-ați marcat. Utilizați același creion sau creion pentru sprâncene pe care l-ați folosit pentru a crea punctul.
  • Linia trebuie să se extindă nu mai mult de 1 inch (2.5 cm) sub punct. Ar trebui să fie abia curbat - ușor mai strâns decât curba unui unghi.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 9
    4. Amestecați și re-remiză după cum este necesar. Acum că vor fi desenate dimensiunile dvs., trebuie să vă ajustați machiajul astfel încât produsul final să apară subtil și natural. Folosiți degetele sau un stick de smudge pentru a amesteca linia în piele, frecați linia în sus și în jos decât în ​​partea laterală.
  • O aplicație nu poate crea o linie de întuneric adecvat, astfel încât este posibil să fie necesar să trageți pe linie și să o amestecați de mai multe ori.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 10
    5. Zâmbiți pentru a vă verifica rezultatele. Critică noile tale dimensiuni în oglindă - sunt chiar? Sunt prea întunecate? Nu destul de întuneric? Dragile dvs. arată nefiresc în anumite tipuri de iluminat? Dacă ceva despre machiajul dvs. nu pare destul de corect, nu vă fie frică să o spălați și să încercați din nou.
  • Metoda 3 din 3:
    Imitarea dimensurilor naturale cu piercinguri de dimensiuni
    1. Imaginea intitulată obțineți dimensiuni naturale Pasul 11
    1. Du-te la un Piercer profesionist. Ca toate piercing-urile, piercing-urile obrazului au riscul de infecție dacă sunt efectuate fără a ține seama de salubritate adecvată. Nu încercați să efectuați un piercing de obraz acasă. Doar du-te la profesioniști cu reputație, calificați - cei care au instruirea și instrumentele necesare pentru a minimiza riscul de infecție sau complicație.
    • Majoritatea pietrișilor corpului profesional vor refuza să efectueze o piercing pe oricine sub vârsta de 18 ani, chiar și cu permisiunea unui tutore. Cu toate acestea, cutofful de vârstă precis diferă în funcție de legile din statul sau țara dvs.
    • Notă - Multe pieriști profesioniști Piercerii descurajează pierderea piercing-urilor la toate vârstele. În timp ce piercingurile urechii și nasului tăiate numai prin piele și cartilaj, pierzând piercing-urile tăiate prin mușchi. Ca rezultat, există un risc mai mare de deteriorare a nervilor decât cu alte complicații. Piercingurile orale de toate tipurile pot provoca deteriorarea pe termen lung a dinților și a gingiilor.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 12
    2. Curățați bine zona. Dacă pierul dvs. este unul calificat, reputat, el vă va curăța cu atenție obrajii înainte de a continua piercing-ul. Exteriorul pielii trebuie curățat cu săpun anti-bacterian, șervețele sterile de alcool sau o metodă similară de sterilizare pentru a elimina microorganismele dăunătoare care pot provoca complicații cu piercingul.
  • Pierderul de corp poate, de asemenea, să vă ceară să vă clătiți gura cu apă de gură bacteriană pentru a minimiza riscul de bacterii dăunătoare din interiorul gurii, infectarea piercingului.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 13
    3. Asigurați-vă că instrumentele sunt, de asemenea, curate. Piercerii corpului de reputat vor folosi un pistol de piercing care utilizează ace de unică folosință unică, una care este spălată într-o autoclavă de sterilizare sau un ac de unică folosință pe cont propriu (fără pistol). Acul folosit pentru a pierde obrazul trebuie sa să fie sterilă dincolo de o umbră de îndoială. Niciodata primiți un piercing folosind un ac murdar. În plus:
  • Acul poate fi, de asemenea, încălzit înainte de a fi utilizat pentru ao steriliza în continuare.
  • Mâinile pierului corpului ar trebui, de asemenea, să fie spălate bine cu săpun anti-bacterian. Piercatorul corpului poate sau nu poate purta mănuși de unică folosință.
  • Bijuteriile ar trebui, de asemenea, să fie curățate în soluția anti-bacteriană.
  • Imaginea intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 14
    4. Fiți străpuns. Pierderul corpului va folosi acul pentru a perfora rapid pielea în locația exactă în care se vor scădea dulapurile naturale. Imediat după piercingul pielii, pierul corpului ar trebui să pună bijuteriile în găuri și să trateze zona perforată cu o soluție mai anti-bacteriană.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 15
    5. Mențineți tratamentul adecvat după efectuarea piercingului. Piercing-urile noi necesită o atenție deosebită reducerii riscului de infectare sau complicație. Adresați-vă Piercer pentru instrucțiuni - probabil că va trebui să curățați zona străpunsă cu soluție salină de mai multe ori în fiecare zi până când piercingul vindecă.
  • Pierderul corpului vă poate oferi o soluție, dar dacă nu, puteți face unul prin adăugarea a 1 lingură de sare la 8 oz (250 ml) de apă distilată pură.
  • Aplicați soluția salină cu un tampon de bumbac steril. Tamponați zona de lângă tija de bijuterii și curățați ușor sub capul bijuteriilor.
  • Evitați să jucați cu bijuteriile așa cum se vindecă. Fiddling cu bijuteriile dvs. poate transfera bacterii de la mâna ta în rană și, de asemenea, provoacă piercing să treacă din locația inițială, iritand rana.
  • Imagine intitulată Obțineți dimensiuni naturale Pasul 16
    6. Lăsați piercing-urile timp de una până la trei luni. De obicei, va dura cel puțin atât de mult timp pentru piercing să se vindece. Piercingul trebuie să se vindece cu bijuteriile înainte de a putea fi eliminat în siguranță. Îndepărtarea bijuteriilor prematur poate permite piercing-urilor din obraji să se închidă. Așteptarea cel puțin o lună (și până la trei) ar trebui să ofere obrajii ample timp să se vindece parțial.
  • De îndată ce eliminați piercing-urile, pielea va începe procesul de vindecare. Până la vindecarea pielii, veți avea două găuri mici în obraz. După ce pielea vindecă totuși, ar trebui să rămâi cu două indentări asemănătoare cu dimensiunile dvs. în obraz.
  • Aveți grijă, în acest timp, pentru a urmări tipurile de bijuterii pe care le purtați în bastoanele voastre. Unii oameni pot avea reacții alergice la anumite tipuri de metal utilizate în bijuterii, în special varietăți mai ieftine.
  • Notă - Piercing-urile sunt semi-permanente! Noul tău "Drăguț" va fi în obrajii dvs. în orice moment, indiferent de expresia pe față.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți obține un capac de sticlă și suge în obraz. Dar va fi o diminuare falsă.
  • Dragostea arată frumos, dar ar trebui să fii tu însuți.
  • Nu lăsați o căutare pentru diminuarea vitezei dvs. de sine sau a sănătății mintale! Dacă dorința de diminuare devine o obsesie sau începe să afecteze negativ alte aspecte ale vieții dvs., contactați medicul de familie.
  • De asemenea, puteți verifica chirurgia cosmetică. În timp ce chirurgia nu este o metodă "naturală" pentru obținerea de dimensiuni, ea poate fi eficientă.
  • Avertizări

    Rețineți că piercing-urile de dimensiuni pot provoca deteriorarea neașteptată, pe termen lung a mușchilor și nervilor obrazului, precum și deteriorarea dinților și a gingiilor. Îngrijirea necorespunzătoare a unui piercing de dimensiuni poate duce, de asemenea, la infecții grave. Utilizați numai această metodă dacă sunteți complet pregătiți pentru consecințele potențiale.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Oglindă
    • Creion
    • Soluție anti-bacteriană
    • Soluție salină
    • Creionul de sprâncene maro închis sau de plecare
    • Amestecarea periei
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar