Cum de a alege carne de grăsime redusă

Carnea sau păsările de curte sunt părți importante ale unei diete nutriționale echilibrate, deoarece conțin proteine ​​puternice și alte vitamine pe care corpul trebuie să fie sănătos. Unele carne, cu toate acestea, conțin, de asemenea, grăsimi și colesterol inutile, și alegerea cărnii cu aceste componente poate adăuga inci la talie și pot cloga corpul cu deșeuri nedorite. Știind cum să alegeți carnea cu conținut scăzut de grăsimi poate fi făcută dacă urmați câteva linii directoare și aflați cum să obțineți cel mai mult din proteina dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime redusă Pasul 1
1. Citiți etichetele cărnii pe care o achiziționați. Căutați cuvinte precum "tăietură slabă" sau "grăsime redusă." Mulți producători au grăsime inutilă pre-tăiată, ceea ce vă poate ajuta să faceți mai ușor să alegeți reduceri mai sănătoase.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime redusă Pasul 2
    2. Alegeți bucăți de proteine ​​care sunt în mod natural mai puțin grase. Opțiunile minunate pentru carne de vită includ chuck-uri întregi sau rotunde, cilindri de carne de vită și Sirloin. Selecțiile mai sănătoase de păsări de curte sunt întotdeauna carne albă fără piele, iar alegerile de carne de porc cu conținut scăzut de grăsime includ hamei de coapse, piese de picior și coridoare de porc.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime redusă Pasul 3
    3. Evitați carnea pre-sol ori de câte ori este posibil. Majoritatea producătorilor includ porțiuni de carne din secțiunile mai grase ale animalului, deoarece acestea sunt mai puțin costisitoare, ceea ce poate adăuga rapid mai multă grăsime în dieta dvs. decât ați intenționat. Dacă aveți nevoie de carne de masă, alegeți o întreagă bucată de carne de vită, de pui sau carne de porc, și cereți măcelarului să-l mănânce pe loc pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime mică Pasul 4
    4. Înlocuiți carnea roșie substrată cu Turcia slabă sau carne de sân alb de la un pui de pui. Aceste carne de grăsimi mai mici pot face o masă ideală la o fracțiune din conținut de colesterol sau grăsimi.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime mică Pasul 5
    5. Luați în considerare schimbarea întregului carne de vită sau carne de porc pentru Venison. În timp ce ușor gamă în aromă, conține mai puțină grăsime, ceea ce face o opțiune viabilă pentru mâncarea mai sănătoasă.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime redusă Pasul 6
    6. Achiziționați fripturi etichetate "alegere" sau "Selectați" Când aveți nevoie de indulgența ocazională. "prim" gradul indică faptul că carnea este mai marmură cu grăsime.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime scăzută Pasul 7
    7. Slice orice grăsime vizibilă din carnea dvs. selectată cu un cuțit de bucătărie înainte de pregătirea. Chiar și tăieturile cele mai slabe de la un măcelar pot fi tăiate în continuare.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime scăzută Pasul 8
    8. Îndepărtați pielea de la pui sau din Turcia înainte de a servi. Este considerat acceptabil să gătească aceste carne cu pielea pentru aromă, dar ar trebui îndepărtată înainte de a mânca.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime redusă Pasul 9
    9. Reduceți dimensiunile porției. Servirea corectă a proteinei la orice masă trebuie să fie egală cu 3 uncii (85 g) sau aproximativ echivalentul cu dimensiunea unei punte de carduri. Păstrarea la această măsurare asigură faptul că nu vă supraeminați.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime mică Pasul 10
    10. Scurgeți carnea de la solul din lichidul gras pe care îl gătește înainte de servire. Se întinde carnea printr-o colander și o rulați sub apă fierbinte înainte de a se amesteca cu alte ingrediente sau agitarea.
  • Imagine intitulată Alegeți carnea de grăsime scăzută Pasul 11
    11. Coaceți păsările de curte în cuptor pentru masă. Așezați carnea pe un suport în interiorul unui vas de copt înainte de prăjire, ceea ce permite grăsimilor nesănătoase să se scurgă de la carne.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Dacă trebuie să achiziționați carne pre-sol, selectați pachete cu cel mai înalt procentaj de carne slabă. Etichetarea trebuie să indice în mod clar că solul se face cu carne slabă de 80 sau 90%. De regulă, Sirloinul la sol este cea mai bună opțiune la aproximativ 90% Lean, urmată îndeaproape de runda de la sol la aproximativ 85% Lean.
  • Dacă vă simțiți ca și cum pierdeți aromă prin tăierea grăsimilor, încercați să vă marinați carnea. Scopul oriunde de la 1 oră la 1 zi înainte de gătit, în funcție de ceea ce sugerează rețeta marinadă. Acest proces are un beneficiu suplimentar de a scoate o mare aromă, păstrând în același timp meniul umed în timpul procesului de gătit.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cuțit de bucătărie
    • Strecurătoare
    • Carnea de carne
    • Fel de mâncare
    • Marinadă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar