Cum să determinați cât de mult ar trebui să cântăriți

În vârsta de diete de la FAD și titlurile de rupere despre studiile medicale contradictorii, poate fi greu de știut ce înseamnă "sănătos". Dacă sunteți curios despre faptul că purtați o cantitate adecvată de greutate pentru dimensiunea dvs., nu căutați mai departe decât indicele dvs. de masă corporală sau IMC. Numerele dvs. IMC vă vor oferi o idee destul de bună dacă sunteți într-o gamă normală de greutate pentru înălțimea dvs. Dacă se dovedește că sunteți puțin supraponderal, lucrați cu medicul dumneavoastră pentru a dezvolta un plan de dietă și exerciții care vă va ajuta să vărsați câteva kilograme.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ceea ce este obez pentru înălțimea mea?
  1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 1
1. Cea mai bună modalitate de a spune dacă greutatea este potrivită pentru înălțimea dvs. este de a verifica indicele corpului de masă sau IMC. Aceasta este greutatea dvs. în kilograme, împărțită la pătratul înălțimii în metri. IMC-ul dvs. nu măsoară grăsimea corporală sau metabolismul, așa că nu vă spune dacă sunteți sănătoși sau nu, dar pictează o imagine destul de precisă a faptului dacă sunteți supraponderal sau nu.
  • Aceasta este doar o măsură a greutății dvs., deoarece se referă la înălțimea voastră. Nu vă spune în mod explicit dacă sunteți sănătoși sau nu. Un culturist poate avea un IMC extrem de ridicat, în timp ce un fumător subnutriți ar putea avea un bmi într-adevăr scăzut. Nu înseamnă că culturistul este nesănătoasă și invers.
  • 2. Utilizați un calculator IMC pentru a afla dacă sunteți supraponderal sau obez. Hop online și trageți un calculator IMC de pe un site reputat. Setați calculatorul măsurătorilor metrice sau imperiale, în funcție de sistemul pe care îl preferați. Introduceți înălțimea și greutatea. Apoi, lăsați calculatorul să facă lucrarea pentru a vă găsi IMC.
  • Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor are un calculator BMI ușor de utilizat. Puteți găsi aici: https: // CDC.gov / sănătos / evaluare / bmi / adult_bmi / englow_bmi_calculator / bmi_calculator.HTML
  • Dacă IMC dvs. este de 18 ani.5 sau mai mici, sunteți considerați subponderali.
  • Când IMC dvs. este de 18 ani.5-24.9, sunteți considerați normali / sănătoși pentru înălțimea dvs.
  • Un IMC de 25-29.9 înseamnă că sunteți supraponderal (dar nu obezi).
  • Dacă IMC dvs. este de peste 30 de ani, sunteți considerat obezi. Orice peste 40 de ani este considerat morbid obez.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Oamenii subțiri trăiesc mai mult?
    1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 3
    1. Depinde de cât de subțire sunteți, dar este mai probabil să trăiți mult dacă aveți un IMM normal. Un studiu de la New England Journal of Medicine datele analizate de la 1.5 milioane de americani. Ei au descoperit ca oamenii cu un IMM normal (20-24.9) au avut mai multe șanse să trăiască mai mult, în timp ce oamenii cu IMC obezi morbid (40 sau mai mare) au fost 2.De 5 ori mai probabil să treacă prematur.
    • IMC dvs. nu este singurul lucru care contribuie la durata dvs. de viață. Dacă doriți să trăiți o viață lungă, sănătoasă, dieta și stilul de viață sunt extrem de importante. Mâncați mai multe legume, consumați mese mai mici, exerciții și nu fumați dacă doriți să rămâneți sănătoși!
  • 2. Puteți mai trăi o viață lungă dacă purtați câteva kilograme suplimentare. Au existat câteva titluri mari cu câțiva ani în urmă, care sugerau oameni care sunt ușor supraponderali pot trăi puțin mai mult (aproximativ 6% mai mult). Acest lucru este cunoscut ca "paradoxul obezității" în rândul profesioniștilor din domeniul medical și există diferite teorii în acest sens. În timp ce unele date pot indica faptul că nu este o afacere mare dacă purtați puțin greutate suplimentară, sunteți încă mai bine să mențineți o greutate mai mică, atâta timp cât IMC dvs. se află în intervale normale.
  • O posibilă explicație pentru paradoxul obezității este că oamenii cu puțină greutate suplimentară supraviețuiesc mai mult dacă pierd în greutate din cauza bolii.
  • O altă explicație este că medicii tind să acorde mai multă atenție anumitor factori de risc atunci când pacienții lor sunt puțin supraponderali, astfel încât acestea să prindă mai repede probleme potențiale.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Este bine să fii ușor supraponderal?
    1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 5
    1. În general, este mai bine să fii într-o gamă normală de greutate. În timp ce probabil că este bine să fii ușor supraponderal, majoritatea oamenilor câștigă în greutate pe măsură ce îmbătrânesc. Aceasta înseamnă că aveți mai multe șanse să deveniți obezi în timp dacă sunteți supraponderal. Obezitatea crește riscul de boli de inimă, diabet și chiar cancer. Dacă sunteți supraponderal, lucrați la mâncarea unor porțiuni mai mici și exerciții în mod regulat pentru a reveni la o greutate sănătoasă.
    • Concentrați-vă pe construirea unor obiceiuri sănătoase pentru a îmbunătăți în timp. Odată ce IMM-ul dvs. este 18-24.9, ai dreptate unde ar trebui să fii!
  • 2. Unde transportați o greutate în plus. Există o mare diferență între un constructor de corp care transportă câteva kilograme suplimentare pe biceps și persoana obișnuită care poartă o greutate suplimentară pe stomac. Grăsimea viscerală, care este stocată în jurul taliei și a stomacului, este considerată mult mai dăunătoare decât grăsimea pe care o purtați în altă parte a corpului vostru. O cantitate mare de grăsime de burtă mărește riscul pentru o varietate de boli cardiovasculare și cancere.
  • Rețineți, impactul negativ al transportului în greutate este reversibil. Dacă sunteți supraponderal și ați vărsat câteva kilograme, veți fi bine.
  • Întrebarea 4 din 6:
    De unde știi dacă este greutatea de apă sau grăsime?
    1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 7
    1. Cea mai mare parte a greutății dvs. sunt apă pentru a începe cu! După oasele tale, apa este cel mai greu lucru din corpul tău. Dacă începeți să pierdeți în greutate sau să mâncați un deficit caloric (în cazul în care ardeți mai multe calorii decât consumați), cea mai mare parte a greutății pe care le pierdeți inițial va fi greutatea apei. Nu există nici o modalitate de a spune dacă este greutatea apei sau nu fără a pierde greutatea, totuși.
    • Păstrați mai ușor greutatea apei când sunteți obezi. Vestea bună este că această greutate va fi mai ușor de pierdut dacă începeți să vărsați câteva kilograme!
  • 2. Bea mai multă apă vă va ajuta să pierdeți în greutate. Cu cât sunteți mai hidratatori, cu atât este mai eficient corpul dvs. atunci când vine vorba de arderea grăsimilor. În plus, apa potabilă vă va face mai puțin foame, deci veți consuma mai puține calorii. Stai hidratat va spori, de asemenea, metabolismul dvs., ceea ce va face mai ușor de rezolvat.
  • Un studiu sugerează că beți 16.9 un oale fluid (500 ml) de apă de 3 ori pe zi vă vor ajuta cu adevărat să vărsați o greutate.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Care este un mușchi mai mare sau grăsime?
    1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 9
    1. Mușchiul este mult mai dens decât grăsimea. Aceasta înseamnă că grăsimea va prelua mai mult volum decât mușchiul, dar 1 lire (0.45 kg) de mușchi cântărește la fel de mult ca 1 lire (0.45 kg) de grăsime. Spunând că mușchiul este "mai greu" nu este neapărat corect, totuși.
    • Cu alte cuvinte, imaginea cât spațiu 1 lire sterline (0.45 kg) de Marshmallows ar lua. Acum, imagine 1 lire (0.45 kg) de metal. Aceasta este diferența dintre grăsime și mușchi.
  • 2. Ar trebui să construiți încă musculare dacă încercați să pierdeți în greutate. Adăugarea la "Greutatea musculară" este un lucru bun dacă obiectivul dvs. este să se potrivească, chiar dacă mușchiul este mai dens decât grăsimea. Construiești mușchiul de a lucra și a fi activ, ceea ce înseamnă că ardeți calorii. Dacă puteți să ardeți mai multe calorii decât consumați mâncând sănătos și de lucru, veți pierde în greutate în timp. Nu vă faceți griji cu privire la construirea mușchilor - acest lucru este un lucru bun!
  • Când ardeți mai multe calorii decât luați, este cunoscut ca un deficit caloric. Cea mai bună modalitate de a pierde în greutate este să mâncați sănătoși și să vă exercitați în timp ce menținerea acestui deficit. După ce vă aflați într-o gamă de greutate sănătoasă, mâncați suficiente calorii și exerciții suficient de regulat pentru a ține această greutate.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Este prea musculară nesănătoasă?
    1. Imaginea intitulată Determinați cât de mult ar trebui să cântăriți pasul 11
    1. Nu într-adevăr, deși nu au existat multe studii pe acest subiect. Atâta timp cât IMC dvs. rămâne în intervalul normal, probabil că sunteți bine chiar dacă ați construit o mulțime de mușchi. Chiar dacă faceți o formare de formare a forței și IMC-ul dvs. depășește intervalul normal, puteți fi considerat sănătos. Beneficiile formării regulate în greutate doar depășesc pur și simplu orice dezavantaj potențial.
    • Este important să rețineți că nu ar trebui să fiți hiper-obsedat de construirea mușchilor. Ar trebui să vă concentrați asupra trăirii unui stil de viață sănătos, fără a obține mușchii uriași!
  • 2. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă construiți mușchi și sunteți îngrijorat de greutatea dvs. Doar IMM-ul dvs. nu este suficient pentru a picta imaginea completă, deci discutați cu medicul dvs. de îngrijire primară dacă sunteți îngrijorat de faptul că mușchii dvs. sunt nesănătoși. Doar un profesionist medical instruit poate determina dacă sunteți prea musculos sau nu.
  • Dacă luați suplimente periculoase, înfometați-vă sau luați droguri pentru a construi mușchi, nu trăiți un stil de viață sănătos. Dacă tocmai ați fost pompați la sala de gimnastică câteva zile pe săptămână și nu vă obseziți, probabil că sunteți bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar