Cum să fii cea mai frumoasă fată din școală

Fiind "cea mai frumoasă fată din școală" este despre mai mult decât felul în care arăți, este, de asemenea, despre cum vă simțiți. Având grijă de corpul tău mâncând mai bine, de a lucra și de a avea grijă de piele și unghii nu numai că vă fac să arătați mai bine, dar să vă simțiți mai bine și mai încrezători, de asemenea. Lucrul la aspectul dvs., mai ales prin purtarea de haine care vă plac forma corpului și stilul vă poate face să vă arătați și să vă simțiți mai frumos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având grijă de corpul tău
  1. Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 1
1. Mânca sănătos. Acesta este un pas important în a vă face mai bine corpul și mintea. De asemenea, vă poate clarifica pielea și vă poate oferi mai multă energie. Adăugarea de fructe și legume la dieta existentă, schimbând pastele regulate pentru opțiunile de cereale integrale și schimbarea de carne roșie sau grasă pentru opțiunile mai lungi sunt modalități excelente de a mânca mai sănătos. Ar trebui să limitați cantitatea de sare pe care o includeți în dieta dvs. Căutați versiuni reduse de sodiu ale alimentelor cel mai probabil să aibă cantități mari de sare, cum ar fi sosuri, pansamente și supe preparate.
  • De exemplu, dacă o rețetă necesită câteva legume, puteți adăuga o varietate mai mare sau creșteți suma apelurilor Rețetă pentru acest lucru vă va lărgi varietatea de alimente și vă va păstra sănătoși.
  • Dacă o rețetă necesită spaghete, încercați în schimb o paste de grâu întreg. Dacă o rețetă necesită carne de vită la sol, utilizați în schimb curcanul sau puiul de la sol.
  • Evitați alimentele procesate cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 2
    2. Intrați în formă. Ia timp pentru a lucra la obținerea mai mult potrivi. Endorfinele pe care le obțineți de la lucru vă pot face să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători în corpul vostru. Nu trebuie să fii super slab sau să ai o formă specială pentru a fi frumoasă. Fiind sănătos prin exercițiu vă poate face destul de indiferent de ce arata corpul vostru.
  • Există atât de multe moduri pe care le puteți obține. Mulți oameni merg în fiecare zi. Unii oameni fac clipuri video de antrenament. Unii oameni merg la sala de gimnastică. Alții folosesc jocuri de fitness, greutăți de mână, rulați în sus și în jos pe scări, faceți o excursie sau doar dansați în jurul casei.
  • Ar trebui să discutați cu adevărat cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tip de rutină de antrenament nou și viguroasă. Medicul dvs. poate evalua cel mai bine ceea ce se poate descurca corpul.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată în școala Pasul 3
    3. Aveți grijă de piele. După un bun Îngrijirea pielii de rutină vă poate ajuta, de asemenea, să arătați mai frumos. La minim, ar trebui să utilizați o curățare și un hidratant în fiecare zi și o frecare facială de câteva ori pe săptămână.
  • Folosind un hidratant cu SPF cu SPF, vă poate oferi o strălucire naturală a dewy.
  • Utilizați o loofah în duș pentru a scăpa de pielea moartă și păstrați-vă pielea în căutarea luminoasă și proaspătă.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 4
    4. Aveți grijă de unghiile voastre. Mâncarea unei diete mai sănătoase poate ajuta indirect, sănătatea unghiilor dvs., dar există și o mulțime pe care o puteți face pentru a beneficia direct de unghiile dvs. Având unghiile frumoase, vă poate ajuta să vă arătați mai atractive. Curățați unghiile în fiecare zi cu săpun și apă și tăiați-le la fiecare la două săptămâni, în funcție de cât timp vă place să fie. De asemenea, ar trebui să vă formați unghiile, astfel încât toate să pară uniforme și îngrijite.
  • Dacă observați că cu unghiile mai lungi duce la ruperea și îndepărtarea unghiilor, păstrați-le puțin mai scurtă. Având unghiile sănătoase este mult mai important decât având unghiile lungi.
  • Încercați să salvați orice artă de unghii nebune pentru weekend și păstrați-vă unghiile cu o singură culoare sau o poloneză clară pe ele în timpul săptămânii.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea aspectului potrivit
    1. Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 5
    1. Purtați haine care vă plac corpul. Hainele tale ar trebui să se potrivească bine, să arate curat și să fie puțin pe partea clasieră. Îmbrăcămintea pentru a fi flatter Forma corpului este o modalitate simplă de a arăta mai frumoasă.
    • Dacă aveți o formă de cerc (uneori numită formă de mere) evitați îmbrăcămintea care atrage atenția la mijlocul dvs., cum ar fi pantalonii sau curelele înalte. Pantaloni tăiat subțire, rochii de schimbare și vârfurile tunice sunt alegeri bune dacă aveți o formă de cerc.
    • Dacă aveți o formă de triunghi - mai largă la șolduri decât la umeri sau la trunchi - evitați îmbrăcămintea supradimensionată, blugi slabi și orice țesături de îmbrățișare a corpului. Pantaloni cu picior larg, jachete personalizate și vârfurile gâtului cu barca se vor lăuda corpul.
    • Dacă aveți o formă de clepsidră, cu un piept mai mare, talie îngustă și șolduri complete, evitați stilurile fără o mulțime de fotografii, cum ar fi rochii de boxy, tunică sau cardiganuri supradimensionate. Ar trebui să favorizați pantaloni cu talie mare, rochii și topuri de gât V.
    • Dacă aveți un corp în formă de dreptunghi (uneori numit o formă de băiat), evitați rochii strânse care accentuează forma și orice vârfuri care nu sunt structurate. Bocanci pantaloni tăiate și un sacou montat va favoriza tipul corpului.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 6
    2. Uită-te întotdeauna pus împreună. Fiind destul de des despre a căuta împreună - ca și cum ai petrecut ceva timp gândindu-te la aspectul tău înainte de a pleca din casă. Cum faci acest lucru depinde foarte mult de stilul tău personal, dar făcând lucruri cum ar fi asigurarea că părul tău este periat și stil sau că purtați câteva accesorii drăguțe, sau că ați lucrat cu adevărat la dressing pentru a plăti tipul corpului poate tot ajutorul.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 7
    3. Fa-ti parul. Este ușor să rulați un produs prin păr sau să-l arunc într-o coadă înainte de a ieși din ușă dimineața. Dar acordarea atenției părului este o modalitate ușoară de a arăta mai frumoasă. Experimentați cu dvs păr Pentru a găsi stiluri ușoare, goale pentru lungimea și textura.
  • Dacă intrați într-un vârf în timpul zilei și veți găsi părul dvs. pornește spre Frizz, puteți adăuga o cantitate mică de hidratant la părul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 8
    4. Petreceți ceva timp pe machiaj. Toată lumea are preferințe diferite pentru modul în care le place machiajul lor să se uite. Dar punerea în aplicare doar o fundație de bază, rimel și concealer vă pot face să arătați mai frumos. Utilizați degetele pentru a aplica fundația dvs. pentru un aspect Sheerer sau o pensulă pentru mai multă acoperire. Periați niște pudră de finisare liberă în zona T - în josul nasului și pe frunte - pentru a preveni venirea uleiului prin fundație.
  • Vă puteți pregăti pleoapele pentru orice tip de aspect, folosind o fard de ochi mat care se potrivește cu cea mai ușoară parte a pielii dvs. - de obicei gâtul tău. Periați această umbră pe capacul tău, în creasta ta și până la osul frunții tale. De asemenea, puteți utiliza o bază reală de machiaj de ochi pentru acest lucru, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 9
    5. Au o postură bună. Încrederea este foarte atractivă, iar una dintre cele mai ușoare căi de a exuda încrederea este prin îmbunătățirea poziției dvs. Când stați, puneți-vă umerii înapoi și arătați drept înainte (nu la podea). Dacă stați, încercați să vă împotriviți tentației de a vă bucura de birou sau pe masă. În schimb, pretindeți că există un șir care trece prin partea de sus a capului și pe coloana vertebrală și că acel șir este întotdeauna tras strâns.Veți fi surprins cât de mult vă simțiți și vă uitați dacă vă îmbunătățiți poziția.
  • Metoda 3 din 3:
    Având atitudinea corectă
    1. Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 10
    1. Nu fi crud. O mulțime de culturi populare sugerează că cele mai frumoase fete sunt, de asemenea, cele mai cruste. Nu trebuie să fiți rău să fiți destul de mult, vă face mai puțin atractivă. Fii amabili cu oamenii: întrebați-i cum sunt și vă oferă ajutor dacă le vedeți că se luptă.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 11
    2. Fii încrezător. Oamenii care sunt încrezători întotdeauna par mai atractivi pentru ceilalți. O modalitate mare de încredere este să vă pregătiți pentru situații în care ați putea fi. Acest lucru înseamnă afișarea clasei care vă făceau temele, faceți câteva cercetări suplimentare despre compania cu care intervievați sau chiar doar căutați care filme joacă înainte de a face planuri cu prietenii dvs.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 12
    3. Zambeste mai mult. Oamenii care zâmbesc, în general, arată mai frumos decât oamenii care se încruntă tot timpul. Zâmbind mai mult vă poate ajuta să arătați mai frumos și vă face, de asemenea, să parcă mai abordabil.
  • Imaginea intitulată Fii cea mai frumoasă fată din școala Pasul 13
    4. Fii tu însuți. Ați observat vreodată cum oamenii care par să știe cine sunt și nu au nici o problemă în sine par mai atractive? Lipiți de propriul stil, fie că este cu machiaj, hainele tale sau accesoriile tale, vă poate ajuta să arătați mai frumos. Una dintre cele mai ușoare căi de a fi tu este urmând intuiția ta, uneori numită după tine "intestin." Dacă nu vă simt ceva potrivit - fie că este vorba de un anumit tip de îmbrăcăminte, un aspect de machiaj sau o activitate pe care prietenii tăi sau alte semnificative doriți să faceți - nu o faceți.
  • sfaturi

    Evitați mușcarea unghiilor.
  • Fiți întotdeauna câțiva pași înainte. Figurați-vă hainele, machiajul și accesoriile cu o noapte înainte. Acest lucru vă ajută să rămâneți organizat și puteți scădea stresul. A fi pregătit, de asemenea, vă ajută să dormiți mai bine, deci veți arăta și vă veți simți mai bine.
  • Nu încercați prea greu să fiți drăguți. Amintiți întotdeauna că frumusețea interioară este mai importantă decât frumusețea exterioară. Fii mândru de cine ești.
  • Nu exagerați machiajul. Acest lucru va începe să vă facă să arătați mai puțin frumos / real și FAKER. Poți purta doar ruj de lumină care arată ca culoarea reală a buzelor, fundație, precum și unele mascara.
  • Utilizați întotdeauna un lider. Acesta vă va aduce pielea și va evidenția caracteristicile dvs.
  • Concentrați-vă mai mult pe îngrijirea pielii decât machiajul dvs. Când aveți o rutină bună de îngrijire a pielii, nu aveți nevoie de mult machiaj. Utilizați-l cu ușurință, pentru a vă repara defectele, pentru a vă acoperi într-o piele nouă.
  • Nu vă faceți griji prea mult despre modul în care arăți și nu petreceți prea mult timp sau bani încercând să fiți drăguți. Doar zâmbet, râde, fii drăguț și lucrează la postura ta. Asigurați-vă că părul tău este îngrijit și hainele tale se potrivesc, asta e despre asta. Amintiți-vă că frumusețea adevărată este în interior, așa că lăsați-o să strălucească!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar