Cum să devii vegetarian adolescent

A deveni un vegetarian poate fi stresant, deoarece trebuie să evitați anumite produse și alimente care să fie considerate ca fiind vegetariene. Vegetarianismul este de a se abține de la toate formele de produs din carne, cum ar fi pește, carne roșie, pui, etc. "Vegan" nu este un cuvânt mai scurt pentru vegetariană.

A fi veganul este să se abțină de la a mânca sau deține orice element de îmbrăcăminte (haine de blană, articole din piele) sau alimente care a fost o dată parte a unui animal viu.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un pas vegetarian adolescent 1
1. Ia vegetarianismul cu un pas la un moment dat. Majoritatea oamenilor nu devin vegetarieni peste noapte - necesită răbdare și practică. Deși mulți oameni decid la un moment dat să renunțe la consumul de carne, este mai ușor să luați doar un produs de carne de la un anumit animal din dieta dvs. la un moment dat. De exemplu, dacă nu vă place produsul de porc (șuncă, șuncă, carne de porc, câini calzi etc.) sau produs de vacă (carne de vită), apoi rezolvați doar să nu mâncați acel tip particular când vă este oferit.
  • Dacă doriți, pur și simplu eliminați toată carnea roșie (porc sau vacă) din dieta dvs. Puiul și peștele sunt carne albă și sunt adesea mai substanțiale și mai sănătoase decât carnea roșie (sunt, de asemenea, mai puțin probabil să conțină conservanți și boli). Cu toate acestea, rețineți că orice tip de carne, roșu sau alb este încă carne.
  • Imaginea intitulată deveni un pas vegetarian adolescent 2
    2. Ajuta pe alții să facă față. Ca adolescent, părinții tăi pot simți că nu au încredere în tine să ia decizia corectă. Unii oameni o pot găsi foarte ofensiv atunci când le spui că nu mănânci carne. A deveni vegetarian nu este doar o decizie - este un mod de viață. Trebuie să clarificați că este dieta ta, viața ta, alegerea ta.
  • Majoritatea adolescenților vor avea înțelegând părinții, dar doar în cazul în care părinții dvs. continuă să vă servească carnea, asigurați-vă că aveți salată sau supă sau boabe la îndemână, pentru a mânca când nu există o altă alegere (puțini părinți sunt susceptibile de a continua servirea carnea de peste și peste dacă refuzi să o mănânci).
  • Imaginea intitulată deveni un etapă vegetariană adolescentă 3
    3. Mențineți disciplina. Pentru a deveni complet vegetariană, nu puteți mânca carne. Vreodată. Vegetarienii nu au o zi înșelătoare în care mănâncă un burger și apoi decid că nu vor avea altul pentru o lună. După eliminarea dietei de carne, mănâncă-o din nou vă va lua în considerare un non-vegetarian.
  • Imaginea intitulată deveni un etapă vegetariană adolescentă 4
    4. Mănâncă proteine ​​în fiecare zi. Deși carnea conține majoritatea proteinei într-o dietă normală, există o mulțime de alimente care au proteine ​​în ele care nu sunt carne. Luați în considerare produsele din soia, cum ar fi Tofu sau Veggie Burgers. Acestea au o mulțime de proteine ​​și sunt amândoi delicioase.
  • Există, de asemenea, suporturi înlocuitoare pentru carne de vită și pui care gustă destul de bine, dar întotdeauna asigurați-vă că citiți ingredientele ca asigurare că produsul nu are carne în ea.
  • Imaginea intitulată deveni un pas vegetarian adolescent 5
    5. Nu utilizați vegetarianismul ca instrument de dietă. Un efect secundar pentru mulți oameni vegetari își pierde câteva kilograme, dar nu face ca pierderea în greutate prin tăierea cărnii din dieta dvs. scopul dvs. final. Când faceți acest lucru, tăiați proteinele.
  • Consumul de burgeri Tofu și Veggie ca înlocuitor al cărnii vă va păstra greutatea relativ aceeași, și nu veți pierde în greutate. Prin urmare, veți rezolva cel mai probabil să nu mâncați proteine ​​ca o metodă de dietă. Cu toate acestea, dacă nu mâncați nici o proteină, corpul dvs. se va îmbolnăvi foarte repede și va pierde nutriția de care aveți nevoie ca un adult / adolescent (13-18) pentru a supraviețui.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Spuneți oamenilor despre noul tău stil de viață! Nu mănâncă carnea nu este ceva de rușine de orice altceva decât să mănânci carnea.
  • Există multe motive pentru care oamenii, în special mai devreme în viață, aleg să se abțină de la consumul de carne. Ambele motive morale și etice pot aplica, cum ar fi din motive religioase, tratamentul animalelor sau pur și simplu o ură a gustului și texturii cărnii în general.
  • Amintiți-vă că consumul sănătos și dieting sunt două lucruri complet diferite. Mâncarea sănătoasă vă schimbă dieta ca un întreg, cum ar fi eliminarea complet a zaharurilor și a alimentelor nedorite. Dietingul elimină alimentele nesănătoase pentru o cantitate mică de timp.
  • Mâncați sănătoși ca vegetarian - vă poate face mai fericiți și încrezători!
  • Luați în considerare flexibilitatea pentru un început. Flexitarii mănâncă în cea mai mare parte legume, dar vor mânca o mică parte din peștele Metor de mai multe ori pe săptămână, dacă doresc (sau trebuie să fie echilibrat pentru fier) ​​și asta este bine. Nu există reguli stabilite în piatră pentru oricine. Luați în considerare nevoile dvs. cu atenție (încă mai creșteți, suferiți de anemie etc.) și faceți cea mai bună alegere pentru dvs.
  • La schimbarea dietei atât de drastic, încercați să obțineți atât de mult sprijin de la prietenii și familia dvs. Unii oameni consideră că este greu să treacă singur la o dietă vegetariană și dacă nu aveți acest sprijin, ar putea fi mai greu pentru dvs.
  • Avertizări

    Nu este nimic în neregulă cu tăierea mai întâi a consumului de carne. Vegetarianismul nu este o religie, este o alegere a stilului de viață.
  • Nu ai o zi înșelătoare! Ca vegetarian, nu poți mânca carne vreodată.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă facă să vă simțiți rău dacă nu sunteți așa de stricți ca ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar