Cum să fii fericit cu corpul tău

Fiind fericit în pielea ta nu este întotdeauna ușor, și toată lumea se simte nefericită de corpul lor din când în când. Dar acest fapt ar trebui să vă dea confort, știind că nefericirea dvs. este doar trecătoare și o îngrijorare normală de a avea aici și acolo. Permiterea acestei îngrijorări este despre recunoașterea propriei frumusețe și iubirea dvs. pentru ceea ce sunteți. Cel mai bun mod de a fi fericit în corpul vostru este de a vă opri să vă lăsați nesiguranța să vă reglementeze viața.

Pași

Metoda 1 din 2:
Recunoscând cât de mare vă uitațiDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 13
1. Găsiți 1-3 calități despre corpul dumneavoastră pe care îl iubiți. Verificați-vă de la ochi la degetele de la picioare, observând tot ceea ce vă face să zâmbiți, indiferent cât de mici. Nevoia de a fi critică despre lucrurile pe care nu le place va fi mare, dar asta e bine! Când te simți critică pur și simplu mișcați-vă pe corpul vostru. Nici măcar nu dau aceste gânduri critice timpului zilei și, cu siguranță, nu îi hrănești pe ele.
  • Dacă sunteți convins că "nu este nimic de iubit" despre corpul vostru, atunci trebuie să încetiniți. De la obrajii frumoși de trandafiri până la picioare puternice, puternice, într-adevăr vă admirați în loc să săriți direct la negative.
  • Iubiți-vă mai întâi, și iubirea corpului vostru va fi mai ușoară.
  • Imaginea intitulată devine fericită din nou pasul 1
    2. Faceți o listă de lucruri pe care le iubiți dincolo de corpul vostru. Începeți cu corpul dvs., dar nu terminați acolo - acoperiți toate calitățile dvs. uimitoare pentru a vedea că nu este vorba despre exteriorul dvs. O mare problemă cu stima de sine a oamenilor este că încep să creadă singurul lucru care contează este corpul lor, punând prea multă greutate pe aparențele lor și nu pe cine sunt în general. Nu judecați pe oameni pur pe corpul lor, iar oamenii nu fac același lucru pentru dvs. Practicarea recunoștinței pentru tine este o modalitate sănătoasă de a dezvolta o stima de sine mai buna si de a fi mai fericiti.
  • Atractivitatea nu este determinată numai de aspectul dvs. În studiul după studiu, participanții sunt clasificați ca fiind mai atractivi după ce oamenii să le cunoască și știu că sunt o persoană bună.
  • Imaginea intitulată obține o fată frumoasă și totuși să fii pasul 1
    3. Păstrați curat și igienic, luând ceva timp să vă răsfățați în fiecare zi. Pur și simplu căutarea și mirosul frumos în fiecare zi vor face minuni pentru stima de sine. În plus, luați câteva minute în fiecare zi pentru a vă dezvolta propria rutină. Poate fi o cremă facială, un rave lent, fierbinte sau pur și simplu hidratant înainte de culcare. Când tratezi corpul ca un templu, va începe să se uite la simț ca unul.
  • Imagine intitulată Stand Straight Pasul 3
    4
    Îmbunătățiți-vă poziția. Este uimitor cât de mult vă țineți dictează apariția dvs. și chiar stima de sine. Poziția bună nu este doar despre căutarea "puternic," De fapt, aliniază coloana vertebrală, mușchii și chiar organele să lucreze mai eficient, ceea ce înseamnă că vă simțiți mai bine. În general, doriți să vă gândiți să fiți în poziție verticală pentru a vă îmbunătăți poziția:
  • Chin în sus, paralel cu podea.
  • Urechile se ridică peste umeri.
  • Umerii se aliniază peste șolduri.
  • Șoldurile se ridică peste genunchi.
  • Genunchii se aliniază peste picioarele voastre.
  • Imaginea intitulată Fii încrezători în frumusețea ta Pasul 6
    5. Uită-te în oglindă în fiecare dimineață și îți amintești că te iubești. O afirmație zilnică a cât de minunat ești tu este una dintre cele mai bune modalități de a pur și simplu, rapid și ușor de a întări importanța dvs. în viața ta. Dă-ți un zâmbet și îți amintești să nu-ți urăști pe cel mai bun prieten al tău. S-ar putea să simtă un pic de corny la început, dar asta e în regulă! Nu este vorba de a fi perfect sau cool, este vorba despre tine. Și, în mod paradoxal, această dorință de a fi singuri și nu vă faceți griji cu privire la perfecțiune vă va face mai atractivă!
  • Cel puțin, eliminați coborâșurile în fața oglinzii. Nu vă criticați reflexia și rupeți obiceiul de a face acest lucru.
  • Metoda 2 din 2:
    Îmbunătățirea imaginii corpuluiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Exercițiul Pasul 9
    1. Faceți un obicei de a exercita 3-5 zile, construind încet până la 2-3 ore în fiecare săptămână. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să treceți în sala de gimnastică timp de o oră de mâine - grăbindu-se în antrenamente dificile, doar face mai probabil că nu veți rămâne cu obiceiul. În schimb, găsiți ceva ce vă place, indiferent dacă este vorba de yoga, ciclism, golf de disc, sau doar mersul câinelui și începeți să îl încorporați în programul dvs. zilnic. Chiar și 10-15 minute în fiecare zi este un început bun, iar cum veți deveni mai puternici, veți începe să vă exercitați în mod natural pentru perioade mai lungi.
    • Nu exersați exclusiv pentru a pierde în greutate, deși ajută. Exercitarea se dovedește, de asemenea, la eliberarea stresului, îmbunătățirea sănătății mintale și a clarității și îmbunătățirea sentimentelor de stima de sine.
    • Încercați să faceți 10-15 împingeri și locuri în timpul pauzelor comerciale ale spectacolelor preferate. Apucați scările peste scară rulantă. Orice lucru care vă aduce inima de pompare prin ziua va ajuta.
    • Alegerea unui obicei de exercițiu pe care îl bucurați de fapt, este esențial pentru a lipi cu el.
  • Imaginea intitulată Fii încrezători în frumusețea ta Pasul 19
    2. Mâncați sănătoși să vă simțiți sănătoși, îmbunătățirea greutății, pielii și chiar sănătății mintale. Suntem ceea ce mâncăm - și că nu este doar un cliche, este adevărul. Chiar dacă vă luptați pentru a tăia alimentele cu junk, adăugarea în mai multe fructe și legume vă va oferi vitaminele și mineralele necesare pentru a vă simți minunat în fiecare zi. În plus, vă poate ajuta să înlocuiți alimentele nedorite junk pentru a vă simți mai complex. În loc să mănânce înghețată, au o iaurt înghețat de înghețată de zahăr (nu este deloc rău). În loc să aibă chipsuri de orice fel, aveți covrigi sau nuci sau popcorn sănătos. În loc să aibă băuturi de fântână încărcate cu zahăr, încercați dieta.
  • Imagine intitulată Fii o pictogramă de modă Pasul 4
    3. Cumpărați haine care vă fac să vă simțiți încrezători. Acesta este unul dintre puținele cazuri în care "terapia cu amănuntul" nu este doar o glumă. Hainele pe care le purtați au un impact semnificativ asupra modului în care vă arătați și vă simțiți, accentuați calitățile preferate și scăderea celor care vă fac conștiința de sine. Singura modalitate de a ști ce vă place este să încercați lucruri, iar experiența singur este o modalitate foarte bună de a vă distra în corpul vostru și de a vă uita la o lumină nouă sexy.
  • Imaginea intitulată păstrează fericit când tu
    4. Alegeți o parte din aspectul dvs. pe care doriți să-l schimbați, doar unul și la locul de muncă. Fiind fericit cu corpul tău nu înseamnă că nu vrei să se schimbe - și chiar cei mai fericiți oameni sunt destul de confortabili pentru a spune, "Știu că mă pot îmbunătăți." Asta pentru că lucrul la ceva și pentru a vedea creșterea este una dintre cele mai bune modalități de îmbunătățire a stimei de sine. Poate că doriți să tăiați niște grăsimi de burtă sau să vă curățați pielea sau să lucrați la postura dvs. Acest lucru pare a fi descurajat deodată, dar, prin ele, fiecare obiectiv este mult mai ușor de gestionat. Și, odată cucerite, celelalte obiective vor deveni mai ușor și mai ușor.
  • Având un plan face ca toate problemele și îngrijorarea mult mai ușor să vă luați capul în jur.
  • Imaginea intitulată Aflați cum să se comporte și să înțelegeți de ce pasul 18
    5. Să învețe să flip rapid gânduri negative pe capul lor, transformându-le în ceva mai pozitiv. Gânduri precum "Sunt leneș și inutil", "Nimeni nu mă va găsi vreodată atractiv" sau "îmi urăsc corpul" nu sunt doar dureros și rău, creează capcane de îndoială de sine că este foarte greu să urci de. Primul pas spre a fi fericit cu corpul tău este să nu mai fii cel mai rău inamic, ceea ce înseamnă combaterea acestor idei cu mult mai realiste. De exemplu:
  • "Nu sunt leneș și cu siguranță nu sunt inutil. Am găsit deja modalități de a lucra la imaginea corpului meu, fiind proactivă unde majoritatea oamenilor nu sunt."
  • "Spunând" Nimeni nu mă va găsi vreodată atractiv ", este egoist și neadevărat - nu pot controla pe alții, dar mă pot controla și asta este o calitate foarte, foarte atractivă."
  • "Eu sunt trupul meu, și nu mă urăsc. S-ar putea să fiu nefericită chiar acum, dar am făcut lucruri grozave, distractive și asta va continua doar.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită și vă iubește chiar și atunci când toată lumea vă pune în jos Pasul 3
    6. Nu vă comparați cu ceilalți. Nu lăsați suportul și fotografiile de pe internet să vă pună jos. Facebook și mass-media sunt notorii pentru crearea unui standard nerealist de frumusețe care nu există - este pur și simplu cultura împărtășită a ceea ce este frumos, chiar dacă asta înseamnă Photoshopping oameni reali să arate mai atractiv decât sunt într-adevăr. Încercați să vă tăiați dieta socială în jos dacă aveți probleme cu acest pas.
  • Comparându-vă cu ceilalți este o greșeală a unui nebun, pentru că nu puteți niciodată să le fiți sau să le înțelegeți și de greșelile lor. Mai des decât nu, pur și simplu proiectați nesiguranța.
  • Toata lumea este nesigură despre corpul lor o dată într-o vreme. Nu ești singur și asta ar trebui să fie mângâiere. Dacă chiar și oamenii pe care îi numești "atractiv" Ia nemulțumiți de corpul lor din când în când, atunci nu puteți pune prea mult stoc în propria dvs. auto-critică.
  • Imagine denumită Gestionarea riscului de diabet cu dieta și exercițiul Pasul 12
    7. Gândiți-vă de scară. Greutatea dvs. este doar o mică măsură mică, mică a corpului dvs. - și nu este una foarte bună, la asta. Numărul de kilograme pe care le cântăriți nu numai că fluctuează 3-5 kilograme pe tot parcursul zilei și lunii, făcând o citire precisă dificilă, dar greutatea este în mod necesar legată de mușchi, înălțime și tip corp. Ca atare, nu este un mare indicator unic al imaginii dvs. de sănătate sau al corpului - dar oamenii încă mai sunt obsedați peste acel număr mic. Concentrați-vă mai mult pe sănătatea corpului, nu pe imagine pe o scară, ambele să se uite la Simți mai sănătoasă.
  • Imaginea intitulată obține o fată frumoasă și totuși să fii pasul 4
    8. Fii recunoscător pentru ceea ce aveți, atât fizic cât și mental. Recunoștința și mulțumirile vă vor face să apreciați ceea ce aveți, chiar dacă nu vă simțiți fericit în acest moment. Amintiți-vă că aveți un organism minunat, de lucru, acces la internet și dorința de a vă face mai bine - niciunul dintre ele nu ar trebui luat în considerare. Dacă nu vă puteți obține să fiți mulțumiți de corpul dvs. încă, încercați să vă apreciați mai întâi de oportunitățile dvs. Fericirea va urma în curând.
  • sfaturi

    Toată lumea este construită diferit. Unic în felul lor. Fi fericit cu tine însuți. S-ar putea să aveți ceva pe care nimeni altcineva nu are! Asta te face frumoasă!.
  • Fii mândru de cine ești, nu trebuie să fii slab pentru a fi frumos. Nu ar trebui să vă pasă ce spun oamenii despre tine, pentru că ceea ce spun ei reflectă modul în care se simt despre ei înșiși.
  • Nu lăsați acei născuți și snobi la școală să vă aducă în jos.
  • Încrederea dvs. va înflori!
  • Avertizări

    Modificările nu se vor întâmpla peste noapte, mai ales dacă nu sunteți consecvenți în acest sens.
  • Dacă sunteți hardcore, veți începe să vedeți schimbări în mai puțin de 2 săptămâni, iar tot mai mult o faceți, cu atât va deveni mai ușor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Oglindă cu lungime întreagă
    • Mancare sanatoasa
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar