Cum să fii mare și frumos

În societatea de astăzi este greu de acceptat ca o obeză sau chiar supraponderală "atractiv" Femeie, dar există anumiți pași pe care îi puteți lua pentru a vă simți mai atractivă și, în consecință, pentru ca alți oameni să vă atragă.

Pași

  1. Imaginea intitulată este mare și frumos pas 1
1. Asigurați-vă că părul dvs. funcționează pentru dvs. Obțineți o tăietură care vă îngrămădește forma feței și menține în minte proporțiile corpului. (Notă, părul prea lung pe doamnele de dimensiuni mari trage adesea corpul în jos. Părul prea scurt dă "cap de pini" efect, cel al unui cap mic pe un corp mai mare.) Adesea, moartea o umbră sau două mai întunecate sau mai ușoare pot face un aspect mult mai izbitoare decât "mousy" culoarea părului. Dacă culoarea dvs. naturală a părului este plictisitoare, luați în considerare găsirea despre tipul de culoare și pe moartea o nuanță mai agitat. (Tipuri de culori la rece sau calde sau, dacă sunt mai în profunzime, sezoanele: primăvara, căderea, iarna și vara. Aceste informații pot fi găsite în cărțile de analiză a tipului de culori și sunt, de asemenea, foarte utile în alegerea machiajului și a culorilor de îmbrăcăminte care vă plac cel mai mult.)
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 2
    2. Să ia timp pentru a aplica machiaj. O față bine formată, dar nu prea dramatică care te face să arăți ca un clovn, prezintă o imagine bine îngrijită. Aflați cum să vă accentuați cele mai bune caracteristici și cum să vă conturați fața. (Obțineți o consultare completă sau investiți într-o carte despre aplicarea machiajului.) În general, îngrijirea dvs. va oferi oamenilor o impresie de încredere și valoare de sine. Încrederea pe care o veți simți bine întreținută, vă va face personalitatea minunată Lucrul pe care oamenii îl amintesc despre dvs., nu câțiva kilograme în plus.
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 3
    3. Investiți în dinți și mențineți pielea. Păstrați-vă unghiile bine îngrijite. Aceste lucruri mici fac o mare diferență. Privind sănătos și curat este întotdeauna atractiv!
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 4
    4. Găsiți cel puțin 5 lucruri despre tine că vă place și gândiți-vă la cei când coborâți. Poate să le scrieți în jos, astfel încât să le puteți uita la ele ori de câte ori trebuie să vă luați timp pentru a afișa aceste caracteristici. De exemplu, aveți mâini frumoase? Apoi purtați inele frumoase și mențineți unghiile.
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 5
    5. Fals! Nimeni nu este complet încrezător. Fiți pozitivi pentru voi alții, iar alții vă vor vedea în acea lumină. Nimic nu face ca o persoană să pară mai neatractivă față de ceilalți, indiferent de greutate, decât o persoană care face în mod constant comentarii de auto-depreciere. Cu toate acestea, dacă pari fericit și încrezător în felul în care arăți, oamenii vor fi atrași de personalitatea voastră. Amintiți-vă, de asemenea, mulți bărbați găsesc femei mai mari atractive.
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 6
    6. Faceți îmbrăcămintea de lucru pentru dvs. Obțineți o carte despre analiza proporției corpului (sau ghiduri de consultanță imagine) și dați seama ce reduceri de lucru pentru tipul dvs. de corp. (De exemplu, blugi drepturi drepte echilibrează șoldurile largi, așa că păstrați-vă de blugi care conică!) Nu purtați niciodată preaggy, vă va face mai mari atunci sunteți. Nu purtați niciodată îmbrăcăminte prea strânsă, vă va accentua petele problematice. Purtați bucăți bine echipate, vă vor pune în cea mai bună lumină. Nu aveți nevoie să vă limitați la negru, deși culorile mai întunecate fac, dar, de asemenea, să fie atenți la culorile și modelele prea strălucitoare și modelele care strigă Circus Cort. Piesele de bază pot fi, de asemenea, jazzate prin accesorii îndrăznețe și creative, care sunt întotdeauna de la început de conversație.
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 7
    7. Luați de la tendințele ce funcționează pentru dvs. Dacă aveți probleme în căutarea unor haine la modă care se potrivesc cu dimensiunea dvs., luați în considerare purtarea mai multor piese atemporale și făcându-le la curent cu accesorii la modă ieftine pe care le veți purta doar pentru sezon. Purtați doar una sau două piese la modă pentru a privi, mai puțin este întotdeauna mai mult. În caz contrar, aveți accesorii de bună calitate pentru a face un costum. Să investească în bucăți bune, adesea au o viață mai lungă decât hainele tale. Pantofi bun, saci și bijuterii pot face un costum ieftin să arate mai scump.
  • Imaginea intitulată Fii mare și frumoasă Pasul 8
    8. Obțineți exerciții regulate, cu medicul.K.Lucrările obișnuite, cum ar fi mersul pe jos și înotul, sunt minunate și ajută la tonarea mușchilor, vă oferă o strălucire sănătoasă, vă ajută să vă simțiți minunați și să vă mișcați mai grațios.
  • sfaturi

    Nu te uita în oglindă și să fii negativ despre tine, să alegi părțile bune!
  • Amintiți-vă că indiferent cât de mare sunteți, sunteți încă frumos!
  • Și amintiți-vă, nu este vorba despre aspect. Deci, alegeți ceva la care sunteți bun și subliniați acest lucru.
  • Uită-te întotdeauna pentru partea mai strălucitoare a vieții.
  • Duș în mod regulat (sau cel puțin înainte de a ieși).
  • Nu vă comparați cu altcineva. Atâta timp cât ești tu însuți, oamenii te vor iubi pentru asta și dacă nu vor, atunci nu merită să știe.
  • Concentrați-vă pe calitate. O pereche bună de cercei sau o tăiere recentă a părului poate face diferența. Nu ignorați atingerile mici. Ei fac și o mare diferență.
  • Fi frumos din interior. Asta e mai important decât ceea ce ai în afara.
  • Avertizări

    Nu vă depășiți dramatic despre felul în care arăți, toți avem Hang-up-uri și trebuie doar să învățați să le acceptați.
  • Deși excesul de greutate este stereotip ca fiind nesănătoasă, unii oameni sunt doar în mod natural în acest fel. Mâncați bine și obțineți exerciții regulate. Nu mergeți pe diete - Există un exemplu de o întreagă industrie făcută făcându-se că oamenii se simt inadecvați. Și dacă într-adevăr nu mănânci sănătos, du-te să vezi un doctor despre asta. Sănătatea și frumusețea nu sunt măsurate în lire sterline, sunt măsurate de societate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar