Cum să fii văzut ca o fată rece rece în școală

Deci, vrei să fii acea fată în școală - fată caldă și rece pe care toată lumea vorbește? Dacă doriți să transformați capetele, veți avea nevoie de un dulap elegant, păr de invidiat și o personalitate confidențială. A fi amuzant și amabil poate ajuta, de asemenea. Odată ce deveniți fată fierbinte, rece, amintiți-vă să vă folosiți influența pentru totdeauna!

Pași

  1. Imaginea intitulată fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 1
1. Angajați în igienă bună. Primele lucruri în primul rând, nimeni nu te va găsi atractiv dacă arăți murdar. Pentru a fi atractiv, trebuie să fii curat. Duș în fiecare zi și spălați-vă părul de cel puțin trei ori pe săptămână. De asemenea, periați-vă dinții de multe ori pentru a vă menține respirația proaspătă și zâmbetul alb.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 2
    2. Asigurați-vă că părul dvs. arată întotdeauna frumos. Păstrați-o fără încurcătură și curată. Aparatele de îndreptare și curgătoare pot fi dure și dăunătoare, astfel încât să folosiți un spray de protecție împotriva căldurii și să încercați să utilizați căldură cu ușurință.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 3
    3. Aveți grijă de orice păr nedorit. Dacă sunteți peste vârsta de doisprezece ani și simțiți nevoia de a vă rade picioarele la fiecare două zile și vă îndepărtați sprâncenele într-un arc feminin. Puteți chiar să doriți să vă ceară linia de bikini dacă intenționați să mergeți înot, dar amintiți-vă, acest lucru nu este absolut necesar.
  • Imaginea intitulată fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 4
    4. Au o piele clară. Beți o mulțime de apă și mâncați alimente sănătoase, deoarece acest lucru vă poate face pielea mai sănătoasă în căutarea. De asemenea, utilizați crema de acnee / tratamente pentru cosuri și spălați-vă bine fața cu un produs care funcționează pentru dvs., unii oameni găsesc că săpunul se usucă pe piele pe față. Utilizați descărcarea de multe ori. Utilizați loțiune pentru a evita să aveți pielea uscată.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 5
    5. Scoateți machiajul în fiecare noapte. Dacă veți purta machiaj, vă spălați întotdeauna fața la sfârșitul fiecărei zile. Amintiți-vă, de asemenea, că mai puțin este mai mult. Tot ce aveți cu adevărat nevoie este Concealer, Mascara, Eyeliner subțire, umbra ochiului neutru, Blush sau Bronzer, și un produs de buze.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 6
    6. Imbraca-te. Indiferent unde te duci, pentru școală sau orice altceva, Nu îmbrăcați jos! Citiți revistele de modă și cumpărați mai multe haine la modă. Nu trebuie să fie scump - poți purta blugi, dar asigurați-vă că încă arăți fabulos!
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 7
    7. Purtați niște bijuterii. Nu exagerați, dar este întotdeauna drăguț că purtați cercei sau brățări frumoase. Dacă doriți să arătați clasic, purtați cercei perle. Dacă vrei ceva mai mult Diva, purtați cercei cu cercuri.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 8
    8. Acționează încrezător. Acesta este un "trebuie". Dacă ați început să arătați bine, cel mai bun mod de a face oamenii atrași de dvs. și aspectul dvs., este de a arăta încrederea. Chiar dacă nu vă simțiți încrezători, falsificați-l până când vă simțiți suficient de încrezători. Asta înseamnă că are o poziție bună, capul înalt, uita-te la oamenii din ochi și mersul ca tine dețineți locul, cu un pic de o influență sexy în șolduri dacă este potrivit! Oamenii vă vor vedea încrezători și vă vor interesa să vă apropiați de dvs.
  • Imaginea intitulată va fi văzută ca o fată rece rece în școala Pasul 9
    9. Au ceva de spus. Nu mergeți cu conversații stupide cum ar fi "ce clasă aveți?" sau "ce ai vrea sa faci?". Acesta este doar chat-ul obișnuit de get-to-kit, care se simte ciudat... Începeți să vă prezentați și să spuneți povestiri amuzante despre dvs. și să vorbiți în mod natural, așa că oamenii vă vor vedea ca o persoană drăguță cu care să vorbești. Doar asta.
  • sfaturi

    Nu exagerați! Pur și simplu purtați eyeliner și un produs de buze, mai ales dacă sunteți sub vârsta de șaisprezece ani.
  • Nu vă îmbrăcați nici peste rochie, cum ar fi rochii și tocuri, etc. Purtați haine frumoase ocazionale, adică ca blugi slabi și o cămașă drăguță.
  • Zâmbește mereu! Te va face să pari și să te simți încrezător. Ar putea face și ziua altor oameni!
  • Puneți o loțiune parfumată de lumină, în cazul oricărei pielea uscată, în special la genunchi și coate. Deodorant este A trebuie sa, mai ales dacă aveți sală de gimnastică în acea zi.
  • Au haine de rezervă în rucsac pentru a schimba după sala de gimnastică, astfel încât să nu mirosi rău. De asemenea, păstrați parfumul la îndemână doar în cazul în care simțiți nevoia de a vă împrospăta.
  • Amintiți-vă, tendințele întotdeauna încep cu cineva. Ai putea face mulți prieteni în plus, îmi sporește popularitatea! Dacă aveți deja prieteni, îi încurajați să o facă cu dvs.
  • * Chiar dacă toată lumea spune că popularitatea nu este totul, este întotdeauna util să fii prieten cu toată lumea.
  • Încercați să nu fiți prea atașați la fetele populare, deoarece acestea vor vorbi adesea în spatele tău.
  • Avertizări

    Nu data pentru popularitate. Folosind un tip este, cel mai bun, rușinos.
  • Nu acționați prea mult. Oamenii tind să vadă acest lucru ca fiind enervant după un timp, ceea ce va apărea negativ în popularitatea dvs.
  • Nu vă întâlniți doar "nici un tip", doar pentru că credeți că este drăguț. Trebuie să vezi că este o persoană drăguță înainte de a accepta o întâlnire cu el. Vorbiți mai întâi cu el și vedeți dacă este frumos.Din când în când, jucați din greu pentru a obține.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar