Cum să fii o fată adolescentă fierbinte și potrivită

Sunt șanse, pentru că ai scris acest lucru, ești destul de nemulțumit de corpul tău, aspectul tău sau stilul tău. Aici este "celebritate trucuri ale comerțului" Ghid de stil pentru a vă arăta ca o zeiță - există una în interiorul fiecăruia dintre noi, așteptând să iasă.Acesta este ghidul de a deveni sănătos, rece, popular, elegant și o persoană orbitoare generală. Ce mai astepti?Continua să citești!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte și se potrivește cu o fată adolescentă Pasul 1
1
Se potrivesc. Rularea este adesea cea mai sigură opțiune pentru majoritatea oamenilor, deoarece este simplu și nu aveți nevoie să vă alăturați nici unei cluburi speciale (deși având un amic de rulare o face mai distractiv și există cluburi care rulează vă puteți alătura dacă preferați să socializați!). Nu trebuie să alergi kilometri, dar ar trebui să fugi până când cel puțin nu te simți inconfortabil (nu este insuportabil). Treptat, vă veți realiza că puteți rula mult mai mult mai confortabil. De asemenea, puteți face ciclism sau înot ca un exercițiu principal, regulat sau de bază. Odată ce ați ales exercițiul dvs. de bază, faceți acest exercițiu la fiecare două zile, precum și alte sporturi mai puțin intense, cum ar fi tenisul, volei, etc. Vizitați sală de gimnastică Uneori Dacă există unul pe care vă puteți permite să mergeți la - Dacă mergeți la uni sau colegiu, poate exista o sală de gimnastică de student pe care o puteți profita de. O modalitate foarte bună de a fi potrivită și distracția este de a dansa. Chiar și jocurile de dansuri video (cum ar fi Doar danseaza) vă va duce să ardeți calorii și să vă distrați să o faceți. Doar nu vă împingeți greu la oricare dintre aceste sugestii. Cunoașteți limita dvs.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte și potrivită pentru adolescentă Pasul 2
    2
    Mânca sănătos. Încercați să evitați consumul de alimente zaharoase, carbohidrați albi, toate dulciurile de gheață și înghețate, precum și produsele lactate cu grăsimi complete (deși un pic moderat este în regulă!). Mâncați carbohidrați maro (ca boabe întregi și orez brun), nuci, fructe și legume, fructe uscate, salate proaspete, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și carne slabă, pește și ouă. Vestea bună este că poți mânca cât de multă mâncare doriți. Dacă vă amintiți doar ce puteți și nu puteți mânca prea mult. Tratați-vă o dată într-o vreme, dar puțin - ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să alunece când ați venit până acum. Nu trebuie să luați suplimente de vitamine dacă mâncați așa. Stați departe de băuturile carbogazoase, chiar și sucurile de dietă sunt dăunătoare cu toată aspartamul în ele. De asemenea, stai departe de lapte, și dacă aveți nevoie de ceva dulce, obțineți un Smoothie. Beți tone de apă, este cel mai bun lucru pentru pielea ta și puteți obține aproape oriunde.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte și se potrivește cu o fată adolescentă Pasul 3
    3. Dezvoltați-vă propriul stil - nu vă faceți griji cu privire la următoarele tendințe (deși a fi un urmaș nu este un lucru rău), purtați doar ceea ce vă place și ce vă simțiți încrezător în. Nu încercați să copiați o anumită imagine, acest lucru va face ca oamenii să creadă că sunteți fals și veți fi foarte jenant atunci când ajungeți la 18 sau 19. Poate doriți să urmați o anumită celebritate sau moda cântărețului. Când vine vorba de cumpărături, la magazin pentru dimensiunea și forma ta. Asigurați-vă că părul dvs. și alcătuiți potrivi stilul dvs. și asigurați-vă că nu cumpărați niciodată murdăria. Asigurați-vă că produsele dvs. de păr și machiaj provin din branduri în care aveți încredere și sunt etice (i.E. Nu testa pe animale, să rănească mediul, să vă rănească sau să vină de la companii care utilizează metode proaste). Fii încrezător și ai credință în aspectul tău. Fii mândru și îndrăzneți cu ceea ce purtați și veți întoarce capul.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte și se potrivește cu o fată adolescentă Pasul 4
    4
    Fii prietenul tău. Fii fericit, frumos și de ajutor. Dacă vi se cere să faceți ceva în jurul casei sau la școală, zâmbiți și spuneți, "Aș fi fericit să." Dacă aveți nevoie de o mână, cereți unul. Zâmbiți mult - nu tot timpul, dar doriți să apară fericit. Dacă vreodată ceva nu vă este împrumutat, faceți ceea ce ați avut nevoie și returnați-o rapid, deoarece acest lucru construiește cantități enorme de încredere. Fi un aproter, și dacă veți da un compliment, lăsați-l să fie autentic și cu un zâmbet. Nu fiți prieteni cu toată lumea, ci să fiți drăguți cu toată lumea. Dacă cineva este rău pentru fața ta, ia-o pe bărbie. Odată ce au terminat să meargă, să zâmbească și să-l înlăture - amenințându-i, fiind nepoliticos înapoi la ei sau argumentând cu ei, creează doar dramă și te face să arăți la fel de rău ca ei. Dacă sunteți răcoros și matur, oamenii vor respecta acest lucru și vor fi fie în sus pentru tine când cineva este rău pentru tine, sau, dacă ei sunt celui oribil, devine frustrat și înapoi. Dacă cineva vă deranjează cu adevărat și nu vă va lăsa în pace, spuneți unui profesor sau unui părinte!
  • Imagine intitulată Fi un fierbinte și se potrivește fată adolescentă Pasul 5
    5. Nu vă temeți meritul pe ceea ce gândesc ceilalți la tine. Doar pentru că oamenii spun că ceva despre tine nu o face adevărat! Care îi pasă ce gândesc oricum alți oameni? Cum vă vedeți mai mult decât ceea ce ceilalți oameni văd - lăsând hărțuitorii să vă ducă doar duce la depresie, anxietate, de sine, stres și chiar dezvoltă tulburări de alimentație și dismorfia. Adolescenții pot fi foarte oribili unul câte unul și spun lucrurile din gelozie sau în ciuda, și uneori sunt doar imaturi. Învață să le ignori. Valoarea ta nu se bazează pe băieți cum ar fi cum arăți sau câți prieteni pe Facebook aveți. Aparițiile și popularitatea nu sunt totul - puteți fi o fată fierbinte, fierbinte și nu arătați ca un supermodel sau aveți un prieten Gazillion!
  • sfaturi

    Dacă încercați să eliminați grăsimea de pe stomac (partea dreaptă deasupra pelvisului, un fel de subțire?), exercițiu! Acea parte devine grasă din cauza inactivității. Dietingul nu va face absolut nimic pentru acea parte. Asigurați-vă că ați aranjat o rutină de exerciții adecvate.
  • Dacă sunteți un bețiv de ceai sau cafea, utilizați lapte degresat sau semi-degresat și fără zahăr.
  • Avertizări

    Fii tu însuți. Vrei să faci prieteni pe baza personalității tale reale, nu ceva ce ai scos din capătul tău și trebuie să te lupți să-l întrețină.
  • Nu trebuie să cedezi opiniilor mass-media. Amintiți-vă că sunt plătite pentru a face publicitate anumite produse.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar