Cum să datezi când ești supraponderal

Introducerea scenei de dating poate fi dificilă, dar poate fi chiar mai intimidantă dacă sunteți supraponderal. Aspectul fizic chestiuni atunci când căutați un potențial partener și este greu să vă simțiți încrezători dacă nu Simțiți-vă bine despre cum arăți. Dacă încercați să vă întâlniți și aveți un timp greu de a fi pozitiv, încercați să evitați să vorbiți negativ despre dumneavoastră și să vă concentrați asupra cunoașterii oamenilor noi pentru a găsi o dată mare în viitor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Senzație de încredere în datele
  1. Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 1
1. Rochie bine și uitați-vă cele mai bune. Ar trebui să puneți întotdeauna cel mai bun picior înainte dacă cereți cineva sau să meargă la o primă dată. Purtați haine curate și bine potrivite și asigurați-vă că sunteți bine îngrijiți înainte de a vă întâlni cu un potențial partener.
  • Un colier de declarație, machiaj de ochi strălucitori sau o barbă perfect îngrijită vă va arăta data cu care sunteți încrezători în stilul dvs.

Bacsis: Luați un duș, periați dinții și puneți deodorant înainte de data dvs. pentru a vă asigura că mirosi bine și!

  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal pasul 2
    2. Lăsați-vă personalitatea să strălucească. Dacă data dvs. a fost de acord să iasă cu dvs., ei deja vă plac cine sunteți. Soluționalizați opinia lor de folosind umor, Vorbind despre interesele dvs. și întrebându-le întrebări despre viața și hobby-urile lor.
  • Primele date sunt despre cunoașterea celeilalte persoane. Nu luați data prea în serios și încercați să vă distrați!
  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 3
    3. Evitați să vorbiți negativ despre dvs. la data dvs. Poate fi tentant să vă puneți jos sau să vă gândiți la data dvs. Cu toate acestea, făcând comentarii negative cu privire la greutatea sau aspectul dvs. vă poate face să vă simțiți incomod sau să vă faceți ca să căutați complimente. Păstrați conversația dvs. SusBeat și evitați subiectele care vă fac să vă simțiți în jos.
  • Puneți-vă în jos înainte ca altcineva să poată fi un mecanism comun de apărare pentru a proteja împotriva sentimentului insultat. Încercați să aveți încredere că data dvs. nu va dori să vă facă să vă simțiți rău.
  • De exemplu, încercați să spuneți: "Nu sunt foarte fericit cu modul în care mă uit acum, dar am alergat recent în parc pentru exerciții și mă bucur foarte mult să ieșesc în natură."
  • Image intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 4
    4. Utilizați un limbaj pozitiv și încrezător despre corpul dvs. Fraza "falsă până când o faci" se aplică într-adevăr aici. Chiar dacă nu iubiți modul în care arăți chiar acum, încercați să Păstrați-vă gândurile și cuvintele pozitive astfel încât să vă simțiți încrezători în voi înșivă.
  • Încrederea este atractivă. Dacă vă place cine sunteți, data dvs. este mai probabil să vă placă și dvs.
  • Image intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 5
    5. Fii deschis și invita cu limbajul corpului. Dacă vă simțiți ca și cum doriți să vă închideți, dvs limbajul trupului pot exprima că nu sunteți interesat de data dvs., chiar dacă sunteți. Țineți-vă capul ținut înalt și umerii înapoi atunci când stați sau în picioare. Încercați să nu vă loviți sau să vă traversați picioarele departe de data dvs.
  • Încercați să păstrați contactul vizual cu data dvs., în timp ce vorbesc și nu vă traversează brațele. Dacă te uiți departe, când data ta vorbește sau traversează brațele la ele, ar putea crede că nu-i plac.
  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 6
    6. Vorbiți despre lucruri pe lângă greutatea dvs. sau dieta dvs. Deși greutatea dvs. și ceea ce ați putea face pentru a lucra pe ea poate părea cel mai important lucru pentru dvs., data dvs. ar putea să nu fie interesată de specificul regimului dvs. de dietă sau de antrenament. Utilizați o dată ca o oportunitate de a cunoaște o altă persoană și de a vedea dacă personalitățile dvs. faceți clic. Puteți menționa greutatea sau dieta dvs. de câteva ori, dar încercați să nu lăsați-o să preia întreaga conversație.
  • Încercați să vă întrebați despre hobby-urile și interesele lor pentru a vedea dacă aveți ceva în comun.
  • Image intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 7
    7. Să respingă ca o experiență de învățare. Nu toată lumea va dori să meargă la o întâlnire cu tine când întrebați și asta e în regulă. Poate că nu sunt pregătiți pentru o relație sau poate că nu le-ați cunoscut mai întâi înainte să le întrebați. Încercați să faceți o respingere ca o șansă de a învăța și de a îmbunătăți pentru data viitoare în locul unei seturi uriașe.
  • Oamenii care vă resping numai din cauza greutății dvs. nu sunt oameni buni și probabil că nu doriți să le întâlniți oricum.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea aplicațiilor și site-urilor Dating
    1. Image intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 8
    1. Utilizați fotografii care descriu adevăratul dvs. Puneți fotografii din profilul dvs. care arată cum vă arătați acum și ceea ce vă place să faceți. Asigurați-vă că includeți câteva fotografii care vă arată corpul complet.

    Bacsis: Având fotografii bune este ceea ce va atrage oamenii în profilul dvs. Arătați-vă personalitatea prin punerea fotografiilor care vă descriu că faceți o gamă largă de activități în mai multe setări.

  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 9
    2. Discutați cu oamenii care vă place, nu doar oameni care vă plac. Dacă stima dvs. de sine este scăzută, ați putea simți că puteți vorbi doar pe cei care vorbesc mai întâi cu dvs. Nu este cazul! Ați vot și valoarea ca om, și vă este permis să fiți pretențioși despre cine vă întâlniți. Discutați cu oamenii care par interesați și resping oamenii pe care nu-ți plac.
  • Vă puteți seta pentru eșec, presupunând că oamenii care vă plac nu vor dori să vorbească cu dvs. Dacă nu încercați, nu veți afla niciodată!
  • Image intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 10
    3. Nu vă cereți scuze pentru sau faceți referire la greutatea dvs. în bio. Frumusețea de dating online este că vă puteți umple bio-ul cu o descriere distractivă a dvs. Fotografiile dvs. vor arăta cum arată, iar oamenii pot alege să vorbească cu dvs. dacă vor. Păstrați-vă lumina bio și conversațiile, astfel încât oamenii să fie mai dispuși să vorbească cu tine.
  • Puteți face referire la greutatea dvs. în descrierea dvs. dacă doriți, dar nu vă cereți scuze pentru aceasta sau faceți-o să pară un lucru rău.
  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 11
    4. Evitați oamenii care vă adună greutatea. S-ar putea să fiți în oameni online care vă plac numai Din cauza greutății voastre. Angajarea cu oameni ca aceasta probabil că nu va duce la o relație sănătoasă de întâlniri și poate să vă facă încrederea în sine în timp.
  • Oamenii care te-au adunat din cauza modului în care arăți nu vă prețuiesc pentru celelalte aspecte, cum ar fi personalitatea dvs. sau cât de inteligent sunteți.
  • Imagine intitulată Data când sunteți supraponderal Pasul 12
    5. Nu discutați cu oameni care au probleme cu greutatea dvs. Unii oameni vor avea preferințe stricte pentru cine doresc să se ocupe online și care pot include o gamă ideală de greutate. Dacă o persoană pe o aplicație sau pe site-ul de dating spune în mod specific că nu vor întâlni oameni supraponderali, ei nu merită urmăriți și probabil că sunt destul de superficiali.
  • Poate fi frustrant să vă reduceți pe cineva înainte ca ei să vă cunoască, dar este mai bine să nu aveți o primă dată ciudată în schimb.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar