Cum să-ți faci părul pentru școală

Stilurile de coafură școlară ar trebui să fie rapide și ușoare, în timp ce arata bine pus împreună și drăguț. Cel mai important lucru este să-ți păstrezi părul din față. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi și idei despre modul de a vă modela părul pentru școală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Styling parul tău
  1. Imaginea intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 1
1. Face o coadă la modă. Cu o mână, periați sau trageți părul înapoi, încercând să evitați firele de zbor. Cu cealaltă mână, apucați o cravată de păr și alunecă coada de coadă prin elastic. Răsuciți elasticul, formând o figură-8 și trageți din nou părul. Continuați să răsuciți elasticul și să vă trageți părul până când elasticul este strâns.
  • Luați în considerare acoperirea cravată de păr cu un scrunchie, o panglică sau un arc sau o panglică în culorile școlare.
  • Dacă nu doriți ca orice legături de păr să fie vizibile, luați o catenă de păr și înfășurați-o în jurul bazei de coadă de coadă de mai multe ori, acoperind cravată de păr. Puneți capătul în cravată de păr, sub părul tău. Asigurați firul de păr folosind un știft Bobby.
  • Poți să-ți poarte poneiul scăzut la baza gâtului, înalt pe partea de sus a capului tău, sau mediu înalt la partea din spate a capului tău. Îl puteți purta chiar pe partea laterală a capului.
  • Imaginea intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 2
    2. Creați o coadă flipped. Acest stil este, de asemenea, cunoscut ca o coadă de sus în jos. Începe cu o coadă de cal. Faceți o gaură în păr chiar deasupra cravatării părului, între partea din spate a capului și a cravată. Asigurați-vă că păstrați părul egal pe ambele părți ale găurii. Treceți la coadă prin gaură și dați-i o remorcă. Apoi puteți lega un scrunchy sau un arc în jurul bazei de coadă de cal. De asemenea, puteți adăuga un clip de păr deasupra lui deasupra lui.
  • Imagine intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 3
    3. Arata sofisticat cu un bun bun. Începeți cu o coadă mare deasupra capului. Luați-vă coaja și răsuciți-o într-o frânghie, apoi împachetați-l în jurul elasticii de câte ori poți. În timp ce țineți părul în poziție cu o mână, începeți să fixați bunul cu niște știfturi Bobby. Puneți un știft Bobby în față, înapoi, stânga și partea dreaptă a bunului, apoi plasați un alt Pin Bobby între ele. În cele din urmă, spritz bunul cu o cantitate mică de păr de păr, și netezi orice fir de flyaway cu un pic mai mult mai mult Hairspray.
  • Adăugați un pic de detalii la Bun prin împrăștierea unui păr de păr și împachetați-o în jurul bunului. Asigurați panglica cu un știft Bobby.
  • Imaginea intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 4
    4. Creați un bun mizerie. Începeți cu o coadă mare. Răsuciți părul într-o frânghie și înfășurați-o în jurul bazei de coadă de cal, creând o formă de bun. Asigurați-vă părul prin împachetarea unei cravate de păr în jurul bazei bunului dvs. - asigurați-vă că ați luat cravată de păr peste capetele părului. Scuturați-vă capul și trageți câteva bucăți până când veți obține mizeria pe care o doriți.
  • Imagine intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 5
    5. Luați în considerare să faceți o jumătate de stil, jumătate în jos. Pentru a face acest lucru, adunați o mică parte a părului în partea de sus a capului (despre nivelul ochilor și în sus). Trageți-l spre partea din spate a capului. Îl puteți fixa în poziție sau le puteți lega folosind o cravată mai mică a părului.
  • Luați în considerare curlingul sau îndreptarea părului.
  • Imaginea intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 6
    6. Face o panglică simplă. Începeți prin separarea părului în trei secțiuni uniforme. Apoi, luați secțiunea de păr spre stânga și traversați-o astfel încât să se termine între celelalte două secțiuni. Apoi, luați secțiunea pe dreapta și treceți de acest lucru, astfel încât să se termine între celelalte două secțiuni. Repetați acești pași până când aveți aproximativ un centimetru sau două rămași de păr. Legați panglica cu o cravată de păr.
  • Puteți face o panglică la partea din spate a capului tău sau două panglici în fiecare parte a capului tău. Dacă faceți două panouri, începeți-i în spatele urechii.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling parul pe baza lungimii și tipului
    1. Imaginea intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 7
    1. Păstrați-vă bangurile din cale prin fixarea lor înapoi. Pentru un aspect mai interesant, luați în considerare răsucirea lor una sau de două ori înainte de a le fixa.
  • Imaginea intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 8
    2. Purtați părul mai lung în panglici, ponei sau chifle. Purtați ponei de înaltă calitate, ponei mici, chifle, o panglică sau două braizi. Puteți încerca chiar și franceză părul tău.
  • Puneți-vă părul într-o panglică noaptea înainte și scoateți-o în dimineața - acest lucru vă va face părul ondulat. Dacă aveți un pic mai mult timp pe mâini, vă îndoiți părul și puneți-l în piese de ponei libere sau în părți aleatoare și lăsați-o să fie ușor dezordonată, sau a pus-o într-un bun murdar.
  • Luați în considerare lăsarea unui pic de bangs într-o parte laterală și restul părului într-o coadă mare / laterală.
  • Imaginea intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 9
    3. Pinați părul cu lungimea umărului înapoi folosind Bobby Pins. Puteți face acest lucru cu o singură secțiune, în partea de sus a capului dvs. sau pe ambele părți ale capului în două secțiuni.
  • Imaginea intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 10
    4. Curl sau îndreptați părul cu lungime medie. Nu poți să faci la fel de mult cu ea, cât poți cu părul lung, dar încă mai ai câteva opțiuni pentru ao arăta fantastic.
  • În timpul presat, puneți părul într-un bun murdar, sau doar să-l spălați și să-l purtați în jos. Dacă te-ai ridicat mai devreme și vrei să fii aventuros, luați-vă îndreptătorul dvs. și îndreptați-vă părul. Apoi, doar la capete, întoarceți îndreptarea îndreptățită, astfel încât să obțineți mișcări.
  • Utilizați Curler sau îndreptat spre îndreptare (indiferent de ce preferați) și vă strângeți părul. Face buclele cu adevărat strânse sau pierdute. De asemenea, bucăți de păr și clipul de margine înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți părul pentru școală Pasul 11
    5. Folosiți gel de păr sau ceară de păr pentru a spike părul scurt. Aplicați o cantitate mică de gel sau ceară pe palma mâinii și frecați-o între degete. Apoi, executați degetele prin părul dvs. și începeți să-l înfuriați în sus, pornind de la rădăcini.
  • Imagine intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 12
    6. Dacă aveți păr etnic sau în mod natural, obțineți-l din nou. Asigurați-vă că vă țineți capul înfășurat cu o eșarfă de mătase sau o plasă pentru a împiedica să se încurce în timpul somnului. Spălați-vă și condiționați părul înainte de a relua Cornrows săptămâna viitoare.
  • Utilizați gel de păr sau spray de păr pentru a îmblânzi orice creștere nouă experimentate în timpul săptămânii.
  • Imagine intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 13
    7. Păstrați părul scurt, în mod natural, în afara drumului cu o bandă de cap. Trageți banda de cap în jos peste cap, astfel încât să fie în jurul gâtului ca un guler, apoi remorchează partea care se află în fața ta peste fața ta. Poziționați-o astfel încât să se odihnească chiar în partea de sus a capului. Trageți ușor părțile laterale ale brațului în spatele firelor de păr.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată Faceți părul pentru școala Pasul 14
    1. Folosiți știfturile Bobby și banda de cap pentru a vă menține bangurile din cale. Nu veți putea să vă concentrați bine în școală dacă continuați să vă faceți griji cu bangurile. Din fericire, pinii Bobby și capurile de cap vin în multe culori și modele diferite - încercați să obțineți unele care se potrivesc cu costumul dvs. sau culorile școlii.
  • Imaginea intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 15
    2. Țineți părul înapoi cu o bandă de cap. Puteți folosi o bandă de cap metalică sau din plastic sau o cârpă care se împrăștie în jurul întregului tău cap. Headbands lucrează la aproape orice lungime a părului.
  • Pentru un aspect chic, Boho, alegeți o coroană de flori sau înfășurați o eșarfă colorată în jurul capului, ca o bandă de cap.
  • Imagine intitulată Faceți părul dvs. pentru școala Pasul 16
    3. Arata drăguț și girly cu câteva arcuri. Puteți achiziționa niște arcuri simple de clip și puneți apoi chiar deasupra unei coadă de cal, sau puteți lega o panglică în jurul sfârșitului unei pangii. Păstrați spiritul școlii prin alegerea culorilor școlare.
  • Imagine intitulată Părul tău pentru școală Pasul 17
    4. Evitați utilizarea prea multor sau prea mari accesorii. Punerea unei flori masive pe părul dvs. pentru școală ar putea fi o idee rea pentru că nu numai că vă va face probleme, dar ar putea să vă câștigați câteva râde mijlocii. Luați în considerare utilizarea unui accesoriu de păr mic sau două în schimb.
  • sfaturi

    Păstrați-vă clasele în minte. Dacă aveți o clasă de gimnastică în acea zi, poate doriți să rămâneți cu niște panglici simple sau cu o coadă de cal, și lăsați stilurile de crescătorie pentru o altă zi.
  • Nu folosiți prea multe produse de păr, veți ajunge să vă uitați la făcut sau doar gras.
  • Poartă o pungă mică în jurul valorii de un pieptene, spray de păr, oglindă și clipuri în caz de dezastru greve.
  • Asigurați-vă că vă spălați părul înainte de a face ceva, astfel încât nu veți avea noduri în părul vostru.
  • Dacă sunteți un începător și nu știți acest lucru, o modalitate ușoară de a vă pune părul în sus este să vă răsturnați tot părul și să vă spălați cu degetele. Apoi, asigurați-vă că nu există fire suplimentare care să stea afară și să-l adun pe toți într-o coadă frumoasă.
  • Dacă doriți un aspect înapoi, apucați un pieptene și niște spray de păr. La vârful liniei de păr, aduceți pieptenele în jos, urmată de spray-ul de păr. Repetați acest proces până când simțiți că este suficient.
  • În loc de Pins Bobby puteți folosi clipuri de păr.
  • Asigurați-vă că părul dvs. nu este atât de strâns încât ar putea să vă rănească capul, acest lucru poate duce la un scalp.
  • Pentru a obține mai multă grijă folosind Bobby Pins, asigurați-vă că partea rigidă este îndreptată spre scalp.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • agrafe
    • Perie
    • Părul de păr
    • Îndreptori sau fier de călcat (opțional)
    • Pieptene
    • Hairspray
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar