Cum să fii o frumoasă fată neagră

Nu se simte încrezători este una dintre cele mai frecvente probleme pentru femei din întreaga lume. Din păcate, pentru că femelele negre aparțin unui grup minoritar, ei se percep adesea ca fiind la fel de buni ca și alte fete. Această inferioritate ar putea fi bazată în percepția lor influențată social asupra rasei, statutului social, vârstă, înălțime, greutate sau nivel perceput de atractivitate. În plus, fetele negre pot avea rasism, sexism și pot fi marginalizate. Fetele negre merită să simtă încredere adevărată și să ridice caracteristicile pozitive ale aparițiilor lor și ale mediilor rasiale / culturale. Învățați să iubiți pielea în care vă aflați este primul pas spre a avea încredere în cea mai durabilă ca o fată neagră.

Pași

Partea 1 din 2:
Iubesc pielea în care te afli
  1. Imagine intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 1
1. Zâmbiți la tine în oglindă de multe ori. Există o mulțime de studii care arată că zâmbea poate fi o modalitate excelentă de a se simți mai pozitivă și mai fericită despre dvs. și despre viața voastră. Zâmbind în fața unei oglinzi poate ajuta cu adevărat să construiască încrederea în sine pe care o doriți.
  • În fiecare dimineață înainte de a ieși în lume, luați timp pentru a face tehnica oglindă. Stați în fața oglinzii cu o poziție dreaptă și umerii dvs. au tras înapoi. Respiră adânc. Zâmbiți la tine. Observați caracteristicile despre tine pe care le admirați. Îți iubești ochii? Sunteți o nouă culoare de ruj? Coafura dvs. la modă?
  • Fi pregatit. Întotdeauna vor fi oameni care te-au pus în jos din cauza culorii de piele. Amintiți-vă, ceea ce se distrează de cea mai mare parte a timpului este doar stereotipurile. Nu vă fie rușine de cine sunteți. Ești o persoană distractivă, unică. Nu lăsați pe nimeni să vă spună altfel.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 2
    2. Recită o mantra personală. Mantrele sunt declarații pe care le repetăm ​​în capetele noastre din nou pe tot parcursul zilei. Dacă declarația care se joacă pe o buclă din cap este negativă, vă veți simți rău despre dvs. sau veți avea încredere în abilitățile dvs. Declarații pozitive vă împuternicesc să deveniți persoana pe care doriți să o fiți.
  • Puteți spune mantra voastră în fața oglinzii sau vă puteți gândi în mod activ pe fraza pe măsură ce meditați sau treceți prin activitățile de dimineață, cum ar fi să vă faceți patul și să vă spălați dinții. Restabilirea pozitivă va permite în cele din urmă să se manifeste în viața voastră. De asemenea, puteți folosi mantra în momente de stres mare sau când vă dublați.
  • Exemple de mantre pot fi citate sau versuri din melodii care reflectă credințele dvs. de bază sau pot fi declarații simple, cum ar fi "Sunt de ajuns." sau "Eu nu sunt cine voi fi. Întotdeauna am devenit."
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 3
    3. Faceți o listă a trăsăturilor dvs. pozitive. Dacă nu aveți încredere în sine, trebuie să faceți o clipă și să vă gândiți la punctele forte. Stați jos și creați o listă. Acest lucru vă amintește de toate lucrurile pe care trebuie să le fiți mândri și vă puteți face încet mai încrezători în timp. Uneori, ne concentrăm atât de mult pe ceea ce nu suntem să trecem cu vederea ceea ce suntem.
  • Aceste trăsături pot fi fizice, academice sau legate de muncă. De exemplu, ați putea face o listă cu următoarele atribute: am o piele frumoasă și radiantă. Sunt un muncitor greu. Picioarele mele sunt puternice și sănătoase.sunt inteligent. Sunt un prieten minunat. Sunt un războinic de rugăciune. Sunt creativ. Corpul meu este minunat.
  • Reflectați asupra atributelor dvs. pozitive și vă veți simți mai bine echipat pentru a ieși în lume ca persoană frumoasă și capabilă pe care o aveți.
  • Păstrați această listă la îndemână atunci când vă simțiți în jos sau nu atât de mare pentru voi înșivă. Așezați-l pe vanitatea dvs. pentru a vă uita în timp ce vă pregătiți, pe frigider sau păstrați o listă mică în portofelul dvs. pentru acces ușor în jurul ceasului.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră frumoasă Pasul 4
    4. Obțineți o înțelegere a culturii dvs. Cercetările au arătat că negrii progresează adesea prin mai multe etape într-un model de identitate rasială în care vedeți mai întâi albii ca fiind mai buni și voi ca fiind inferior până în ultima etapă în care vă internalizați cultura și culege o mare stima de sine și încredere. Obținerea unei înțelegeri aprofundate a fundalului istoric și cultural vă poate ajuta să vă asimilați sentimentele despre rasă într-o auto-identitate pozitivă.
  • Puteți citi cărți și puteți asculta vorbitori de inspirație care explică toate aspectele culturii dvs. De asemenea, puteți vorbi cu bătrânii din familia și comunitatea care împărtășesc fundalul rasial pentru a-și culege perspectivele.
  • Deveniți conștienți de forțele inerente ale grupului dvs. rasial. În ciuda rasismului și a opresiunii istorice, comunitățile negre au multe valori semnificative, cum ar fi accentuarea importanței împreună și a comunității, concentrându-se pe îmbunătățirea și obținerea unei educații, înclinate pe familie în vremuri de nevoie și având un puternic simț al religiei sau spiritualității.
  • Obținerea de cunoștințe despre dvs. și grupul dvs. rasial vă poate permite să vedeți toate motivele pentru care trebuie să fiți încrezători și plini de mândrie despre cursa dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră Pasul 5
    5. Găsește-ți vocea. Dacă aveți încredere, este posibil să nu vă simțiți confortabil vorbind pentru dvs. sau pentru a vă exprima gândurile sau opiniile. Fiecare femeie trebuie să învețe să-și dezvolte propriul mod unic de a se exprima. Practica fiind asertivă și nu agresivă.
  • Afirmarea dvs. înseamnă să vă vorbiți în timp ce respectați încă alții. Modalitățile de a vă afirma ar putea include pregătirea cuvintelor înainte de a vorbi, folosind "I" Declarații, abținerea de la vina pe cealaltă persoană și nu dețineau gruguri în comunicare.
  • Partea 2 din 2:
    Descoperiți-vă cel mai bun sine
    1. Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 6
    1. Îmbrățișați stilul și personalitatea unică. Simți că sunteți adesea puneți într-o cutie din cauza culorii pielii sau a fundalului rasial? Nu trebuie să fii. Poți fi oricine vrei. Cum ar fi ceea ce vă place. Muzica country. Poezie. Vânătoare și pescuit. Modă. TV sau cărți.
    • Simțiți-vă liber să explorați și să vă lipsiți. Nu este neloial să vă schimbați mâncarea preferată, muzicianul, filmul, animalul sau orice altceva până când doriți! Aflați despre lucrurile care vă interesează. Descoperiți-vă propria cultură și a altora. Opriți învățarea dacă credeți că este plictisitor. Știind ce vă place și angajați pe alții în interesele voastre vă va face să vă simțiți mai încrezători.
    • Amintiți-vă că este bine să fiți cine sunteți. Este în puterea voastră de a deveni ceea ce doriți sau de a rămâne așa cum sunteți. E alegerea ta!
  • Imaginea intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 7
    2. Îngrijorați corpul, mintea și spiritul. O altă modalitate simplă de a construi încrederea este să ai grijă de templul tău. Când știi că te îngrijești de tine, te simți mai bine despre tine care este pus pe afișaj pentru lume.
  • Știind că corpul tău arată cel mai bun pe care îl poate arăta vă permite să vă purtați cu mândrie și respect. Desigur, nu toată lumea poate arăta ca un antrenor personal. Exercită în mod regulat, dar acceptă, de asemenea, că toate corpurile umane sunt unice diferite. Învățați să vă iubiți dacă este slabă, curbă sau mai grea. Aici sunt șase moduri Activitatea fizică vă poate face mai încrezătoare.
  • Este frumos să vă tratați din când în când, dar ar trebui, de asemenea, să vă asigurați că vă alimentați corpul cu vitaminele și substanțele nutritive adecvate, trebuie să funcționeze optimă. Mențineți o dietă echilibrată de carne slabă, cereale întregi și o mulțime de fructe și legume. De asemenea, beți 8 pahare sau mai mult de apă în fiecare zi pentru pielea radiantă.
  • Dacă vă împiedicați în timpul zilei de somn prea puțin, sănătatea și percepția de sine stătătoare ar putea fi în pericol. Somnul regulat de aproximativ 7 până la 9 ore vă va îmbunătăți stima de sine și sănătatea generală.
  • Noțiuni de contact cu partea voastră spirituală poate face minuni pentru încrederea dvs. Dacă sunteți o persoană spirituală, apoi evidențiați acea parte a dvs. vă va îmbunătăți stima de sine și vă va ajuta să vă conectați cu ceilalți. Amintiți-vă că v-ați născut pentru a servi un scop unic.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 8
    3. Practicați o bună igienă. Având cunoștință că arăți și miroși cel mai bine este un booster major de încredere! Când puneți în timp util în aspectul dvs., vă puteți ridica bărbia puțin mai mare. Puteți să vă uitați și să vă simțiți încrezători indiferent dacă purtați un tricou și transpirații sau rochia cea mai bună. Tot ce trebuie să faceți este să vă mențineți sănătatea bună și să vă păstrați curat și bine îngrijit.
  • Duș în fiecare zi sau în fiecare zi (în funcție de uscăciunea pielii), utilizați deodorant, periați dinții de două ori pe zi, atașați dinții înainte de culcare și spălați-vă fața de două ori pe zi. Și, amintiți-vă, nu dormiți fără a vă îndepărta machiajul. Nu este grozav pentru pielea ta. Îngrijirea pielii dvs. prin hidratare și utilizând protecție solară.
  • Dă-ți un miros fantastic - fă-o marcă comercială. Nu simți că un parfum vă place nu este pentru dvs. doar pentru că persoana care promovează are o piele de culoare diferită de tine. Purtați orice miros dorit, sau, nu purtați unul deloc. De asemenea, puteți utiliza uleiuri naturale, creme și pulberi. E o fantastic Încrederea rapelului când cineva spune, "Mirosi bine"...și nu purtați parfum sau produse parfumate.
  • Imagine intitulată Fii o frumoasă fată neagră de încredere Pasul 9
    4. Dezvoltați o rutină de frumusețe bazată pe tipul dvs. natural de piele și de păr. Fetele negre se pot lăuda cu o gamă de culori de piele de la bej la mocha adâncă. În plus, în acele tipuri de piele este o mare varietate de tenonioane și tipuri de piele. Tipurile de păr sunt la fel de variabile. Aflați tipul dvs. unic și efectuați regimuri zilnice sau săptămânale pentru a vă menține pielea și părul sănătos și luminos.
  • Aflați cum să faceți Aveți grijă de părul fetelor negre. Fie că este relaxat, natural, împletit sau țesut, asigurați-vă că este curat și sănătos. Tipurile de păr afro-americane sunt foarte versatile: poate fi purtată drept, curl, înclinată, liberă, împletită, blocată sau aproape orice alt stil pe care îl puteți gândi. Îmbrățișați acest fapt și frumusețea dvs. naturală! Există numeroase resurse online pentru a vă ajuta să învățați Cum să vă îngrijiți părul.
  • Culoarea pielii dvs. nu va determina de obicei regimul dvs. de frumusețe. În schimb, bazați ritualurile pe tipul pielii pe care le aveți, care poate fi uleios, uscat, sensibil, acne-zgâriat, învârtiți sau rosacee. Indiferent de tipul dvs. de piele, cele mai multe rutine de frumusețe ar trebui să includă produse de curățare, protecția solară, hidratantă și machiaj (opțional) care se aliniază cu nevoile pielii.
  • Vizitați un contor de frumusețe la un magazin de droguri sau un magazin departament pentru a afla ce produse sunt cele mai bune pentru tipul de piele. Agent de vânzări ar trebui să vă poată ajuta. Dacă aveți o preocupare deosebită, cum ar fi pielea keloidă sau cicatrizarea acneei, care este comună în femeile africane americane, a se vedea un dermatolog pentru îndrumare profesională.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că dacă nu sunteți sănătoși în interior (mental și fizic), nu vă veți simți sănătoși în exterior. Aveți grijă de corpul, mintea și sufletul vostru!
  • Știți că încă creșteți și corpul dvs. se schimbă. Noi toți cresc în noi înșine și aspectul nostru! Atâta timp cât aveți grijă de tine cu un exercițiu bun, mâncați și obiceiuri de igienă, puteți arăta grozav în orice piele în care vă aflați.
  • Știți că meritați să fiți tratați bine. Aveți grijă de dvs. și alți oameni vor realiza că meritați să fiți respectați și tratați bine.
  • Să fie deschis și să vă extindeți percepția pentru a vedea situații negative într-o lumină nouă și a lucra spre schimbare.
  • Avertizări

    Fi "suficient de bun" pentru tine în primul rând. Dacă oamenii merită să fie în viața ta, ei vă vor aprecia cum tu vreau sa fiu.
  • Oamenii vă vor critica. Amintiți-vă să vă întrebați dacă schimbarea te va face fericită sau va crește ca persoană. Dacă nu credeți că veți fi fericiți, poate că nu ar trebui să încercați să vă schimbați pentru alții.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Loțiune (opțional)
    • Antiperspirant sau deodorant (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar