Cum să ardeți rapid 20 de kilograme

Pierderea în greutate poate fi un proces lung - mai ales dacă aveți mai mult de doar câteva kilograme de pierdut.Dacă vă grăbiți să renunțați la o greutate suplimentară, poate fi foarte tentant să încercați remedii rapide, pilule de dietă sau suplimente.De multe ori aceste produse nu funcționează și ar putea reprezenta un risc grav de sănătate.Afișarea de a pierde 20 de lire sterline nu este un scop mic, dar poate fi realizat destul de repede cu schimbările dietetice și stilului de viață potrivit.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea dietei
  1. Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 1
1. Controlați aportul.Unul dintre cheile primare pentru a pierde în greutate rapid este de a controla ceea ce mâncați. Scăderea aportului fie prin controlul dimensiunilor porțiunii, fie prin numărarea caloriilor funcționează bine pentru scăderea rapidă în greutate.
  • Controlul porțiunii este uneori singurul lucru pe care l-ați făcut poate sa Control. Dacă mâncați sau supuși mâncărurilor controlate de altcineva, porțiunile sunt singurele lucruri pe care le puteți controla de fiecare dată.
  • Estimați aportul și utilizarea calorii. Acordați atenție la ceea ce mâncați și beți pe tot parcursul zilei și notați sumele fiecărui articol cât mai bine puteți.Acest lucru vă poate arăta cât de mult mâncați în prezent și câte calorii puteți tăia din dieta dvs. în siguranță.
  • Pentru a accelera procesul, puteți încerca să vă tăiați caloriile la cea mai mică cantitate de calorii care este considerată sigură pentru majoritatea oamenilor - 1200 de calorii zilnic.Cu toate acestea, această sumă se poate schimba pe baza nivelului de activitate, a genului și a greutății.
  • Este înțelept să discutați această sumă cu Doctorul Tomake Sigur 1200 de calorii sunt sigure și adecvate pentru dvs.
  • Dacă ați tăiat zilnic aproximativ 500 de calorii, ceea ce duce, în general, la aproximativ una până la două kilograme de pierdere în greutate pe săptămână.
  • Consumul de mai puțin de 1200 de calorii zilnic vă poate pune la risc pentru deficiențele nutrienților și poate duce la pierderea în greutate mai lentă în timp.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 2
    2. Pregătiți meniurile și ideile de gustare care se vor potrivi în obiectivul dvs. de calorii.Având un plan de masă de masă vă poate ajuta să vă păstrați pe drumul cel bun.În plus, vă poate ajuta să vă țineți pe drumul cel bun, deoarece veți ști exact ce sunt toate mesele și gustările dvs.
  • Petreceți ceva timp venind cu un plan de masă pentru săptămână.Asigurați-vă că includeți toate mesele și gustările pe care le intenționați să le mâncați pe tot parcursul zilei.
  • Puteți utiliza calculatoarele de calorii online pentru a afla numărul tipic de calorii pentru alimente sau mese pe care doriți să le includeți în dieta dvs.Verificarea dublă Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că rămâneți în limita dvs. de calorii.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 3
    3. Urmați o dietă scăzută.Studiile au arătat că dietele cu scădere scăzută duc la scăderea mai rapidă în greutate în comparație cu dietele cu conținut scăzut de grăsimi sau cu diete foarte scăzute de calorii.Limitați aportul de carbohidrați pentru a vă ajuta să atingeți rapid obiectivul dorit de pierdere în greutate.
  • Carbohidrații se găsesc într-o varietate de alimente, inclusiv: boabe, fructe, legume amidon, leguminoase și produse lactate.
  • Dietele scăzute de carbură pot avea unele efecte secundare inițiale. Ele nu sunt periculoase sau nesigure, dar vă pot face să vă simțiți puțin.De obicei, puteți experimenta dureri de cap, foame, cranițe sau oboseală.
  • Există o varietate de planuri comerciale scăzute de dietă cu carbohidru care se bazează pe diferite niveluri de carbohidrați.Găsiți un program care este cel mai potrivit pentru dvs. dacă nu doriți să vă proiectați unul pentru dvs.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 4
    4. Concentrați-vă pe proteina slabă, fructele și legumele la cele mai multe mese.Când limitezi carbohidrații din mese și gustări, va trebui să vă concentrați asupra proteinei slabe, legumelor și fructelor. Acest model de dietă vă va ajuta să vă păstrați mulțumiți și să sprijiniți pierderea rapidă în greutate. Veți dori, de asemenea, să încorporați grăsimi sănătoase în dieta dvs.
  • Alegeți alimente slabe de proteine ​​la fiecare masă cum ar fi: carne de porc, ouă, păsări de curte, fructe de mare, carne de vită, leguminoase, nuci și tofu.
  • Alegeți o varietate de fructe și legume zilnic.Includeți una până la două porții la fiecare masă.Deși fructele și unele legume amidonice conțin carbohidrați, vă oferă o mare varietate de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi fibrele, vitaminele, mineralele și antioxidanții.Acestea sunt adecvate pentru a include chiar și pe o dietă scăzută.
  • Grăsimile sănătoase includ avocado, nuci, semințe, măsline, ulei de măsline și ulei de nucă de cocos.
  • Exemple de mese includ: brânză de vaci și fructe împachetează cu carne delicioasă și brânză, plus o mână de legume crude - salată de kale cu licitație de carne de porc sau legume amestecate cu somon sau la grătar.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 5
    5. Evitați alimentele bogate în grăsimi, adăugate zaharuri și alimente junk prelucrate. Aceste tipuri de alimente sunt de obicei mai mari în calorii și pot încetini sau opri pierderea în greutate.În plus, ele sunt, de asemenea, în mod obișnuit mai mici în substanțele nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele sau mineralele.
  • Dacă sunteți interesat să pierdeți rapid 20 de kilograme, va trebui să reduceți complet sau să limitați gustări suplimentare sau tratați.
  • Limitați alimentele cum ar fi: dulciuri sau deserturi, chipsuri, biscuiți, sucuri, băuturi de cafea îndulcite sau ceai îndulciți și covrigi.
  • Evitați, de asemenea, băuturile alcoolice. Acestea nu oferă nicio valoare nutrițională și sunt doar calorii suplimentare.
  • Chiar dacă vă potriviți aceste tipuri de alimente în limita dvs. de calorii, este posibil să pierdeți substanțele nutritive cheie din alte alimente mai sănătoase (cum ar fi proteinele, fructele sau legumele). Salvarea caloriilor pentru tratamentele dulci care lipsesc în nutriție pot încetini pierderea în greutate.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea activității fizice
    1. Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 6
    1. Exercițiu viguros. Cea mai bună modalitate de a pierde rapid greu este o dietă controlată de calorii și un exercițiu.Va trebui să participați la un regim destul de intens de exerciții pentru a arde o cantitate semnificativă de calorii pentru a vă ajuta să pierdeți rapid 20 de kilograme.
    • Exercițiul viguros este orice activitate care ridică semnificativ ritmul cardiac și ritmul de respirație.Nu ar trebui să puteți spune mai mult de unul sau două cuvinte la un moment dat fără a respira.Pe scara percepută de efort, ar trebui să fii în jurul unui șapte sau opt din zece.Nivelul este așezat și zece este cel mai intens exercițiu pe care l-ați putea efectua.
    • Lăsați deoparte aproximativ o oră în fiecare zi.Planificați să fiți activi timp de o oră în cele mai multe zile, chiar dacă unele activități sunt mai puțin obositoare decât altele.
    • Activitatea moderată de intensitate va arde, de asemenea, calorii și va sprijini pierderea în greutate.Cu toate acestea, activitatea intensității viguroasă arde mai multe calorii și vă poate ajuta să vă atingeți mai repede.
    • Înainte de a începe orice rutină de exerciții, este important să vă întâlniți cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că exercițiul este sigur și adecvat pentru dvs.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 7
    2. Includ activitate aerobică regulată.Ar trebui să vizați un minim de 150 de minute de cardio săptămânal.Cu toate acestea, se recomandă să obțineți până la 300 de minute sau cinci ore pe săptămână pentru creșterea scăderii în greutate.
  • Exercițiile cardiovasculare comune includ alergarea sau jogging-ul, turele de înot, dans, ciclism și anumite arte marțiale. Aceste activități ard un număr diferit de calorii pe oră, dar toate sunt eficiente.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 8
    3. Includ instruirea în greutate.Formarea forței este un tip de exercițiu sănătos și extrem de eficient pentru pierderea în greutate.Acesta va ajuta la creșterea masei musculare slabe, care, în timp, poate crește capacitatea naturală a corpului dvs. de a arde calorii.
  • Greutatea de formare este de neprețuit pentru orice program de scădere în greutate, deoarece mușchii mai puternici necesită mai multă energie pentru a funcționa, ceea ce înseamnă că ard mai multe calorii.
  • Includeți aproximativ două zile de antrenament de forță timp de cel puțin 20 de minute pe o sesiune.Exercițiile includ: Ridicarea greutății, clasele de ridicare a greutății, exercițiile de greutate corporală și Pilates.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 9
    4. Planificați una până la două zile de odihnă. Luând o pauză de la exercițiu este o parte crucială a unui program de antrenament.Lucrul continuu, în special la intensități viguroase, este o mulțime de muncă și stres asupra articulațiilor, mușchii și corpul.
  • Zilele de odihnă ajută corpul să se recupereze și să ajute la prevenirea rănirii.
  • Stickați-vă zilele de odihnă la fel de religios pe măsură ce vă lipiți de antrenamente.
  • Zilele de odihnă ar trebui să fie în continuare active.Aceasta înseamnă să stați pe canapea și să participați la activități ușoare, cu impact redus, cu intensitate scăzută.Acestea pot include: yoga restaurativă, mersul pe jos sau o plimbare cu bicicleta.
  • Partea 3 din 3:
    Starea motivată
    1. Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 10
    1. Începeți un jurnal alimentar.Urmărirea tuturor alimentelor și meselor dvs. nu numai că vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun, dar vă poate motiva, de asemenea.Văzând cât de bine ați făcut și bine că ați blocat planul dvs. de dietă este interesant.
    • Mulți dintre noi credem că mâncăm mai puțin decât suntem cu adevărat. Jurnalizarea alimentelor este o modalitate de probă de probă pentru a vă asigura că vă țineți răspunzător.
    • Luați un notebook sau descărcați o aplicație de jurnal la telefonul dvs. inteligent. Jot jos note despre mesele dvs. (inclusiv aportul de calorii), exerciții și alte măsuri pe care le urmăriți.
    • De asemenea, puteți utiliza jurnalul dvs. ca jurnal.Având în vedere modul în care dieta dvs. vă face să vă simțiți, scrieți despre zilele dificile etc.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 11
    2. Urmăriți progresul dvs. Scrieți-vă obiectivul și lăsați-l undeva puteți verifica cu ușurință. Sub scopul tău, păstrați un jurnal săptămânal de câte kilograme ați pierdut sau câte centimetri ați pierdut.
  • Când vă simțiți că renunțați, citiți obiectivul dvs. și progresul pe care l-ați făcut deja.Aceasta poate fi motivația de care aveți nevoie pentru a vă menține.
  • Păstrarea greutății dvs. vă poate oferi, de asemenea, o perspectivă asupra cât de bine funcționează dieta dvs. sau dacă nu funcționează.Veți putea să vă discernezi când este timpul să faceți o schimbare.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 12
    3. Lăsați notele pentru dvs. Postați note lipicioase sau resturi de hârtie lipsite de hârtie oriunde le veți vedea adesea: oglinda de baie, frigiderul, chiar și volanul mașinii. Scrieți fraze și amintiri motivaționale scurte. Ei vă vor da un pic de creștere pe tot parcursul zilei.
  • Puținele cuvinte pozitive vă pot ajuta să vă amintiți obiectivul, să vă concentrați și să vă ajutați să rămâneți pe drumul cel bun.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 13
    4. Obțineți un partener. Acest lucru este util în special pentru a vă ajuta să vă mențineți programul de exerciții. Dacă aveți un partener de exercițiu, aveți un motiv dincolo de dvs. pentru a vă arăta la fiecare sesiune la timp.
  • El sau ea vă poate oferi un impuls de entuziasm atunci când nu vă simțiți la antrenament.
  • Partenerul dvs. poate, de asemenea, să acorde o ureche bună atunci când vă simțiți în jos sau nemotivați cu dieta sau progresul dvs.
  • Imagine intitulată Burn 20 de lire sterline Pasul 14
    5
    Gestionați stresul. Stresul poate face greu să rămână pe o dietă sau un plan de exerciții. Gestionarea stresului vă poate ajuta să rămâneți motivați și să vă simțiți energizați pe tot parcursul programului dvs. de dietă.
  • Stresul suplimentar poate scădea la scăderea în greutate și chiar promovează creșterea în greutate.Obținerea de sub control poate ajuta la susținerea mai rapidă a pierderii în greutate.
  • Este important să găsiți activități pentru a vă ajuta să vă liniștiți și să vă relaxați.Încercați să discutați cu prietenii, mergi la plimbare, ascultând muzică sau citirea unei cărți bune.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Feriți-vă de pastilele de dietă și de produse similare. Ele sunt slab reglementate și adesea conțin substanțe care sunt inutile în a vă ajuta să pierdeți în greutate, cum ar fi extract de acai și coaja de salcie. În cel mai rău caz, aceste produse pot provoca complicații grave de sănătate de ani de zile înainte de a fi retrase de pe piață. Este mai bine să rămâi la tehnica încercată și adevărată de combinare a dietei și a exercițiilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar