Cum să obțineți rapid picioarele fierbinți

Dacă sunteți nemulțumit de cum arată picioarele, sunteți în noroc! Picioarele dvs. au mușchi mari care răspund la exerciții fizice, astfel încât ar putea fi mai ușor decât credeți că veți obține picioare fierbinți. Pentru un antrenament ușor de picior, exercițiile corporale care vă angajează mușchii picioarelor. Când sunteți gata, adăugați greutăți pentru a face exercițiile mai provocatoare. În plus, faceți câteva modificări ale stilului de viață pentru a vă ajuta să obțineți mai repede picioarele mai sexy.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea exercițiilor corporale
  1. Imaginea intitulată obține picioarele fierbinți rapid pas 1
1. Efectuați 3 seturi de 15-20 Squats Pentru a-ți rezolva coapsele și glutele. Stați în sus cu picioarele cu lățimea umărului în afară. Îndoiți genunchii și vă coborâți încet într-o poziție de ședere. Asigurați-vă că genunchii nu ies peste degetele de la picioare. Întrerupeți timp de 1-2 secunde, apoi împingeți-vă călcâiele pentru a vă ridica înapoi la poziția de pornire.
  • Începeți cu 3 seturi de 15 squaturi și creșteți la 3 seturi de 20 de squaturi atunci când este ușor de făcut 15.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți Fast Pasul 2
    2. Faceți 3 seturi de 15-20 Lunges pe fiecare picior. Începeți într-o poziție în picioare cu spatele drept și picioarele dvs. Hip-lățimea în afară. Pas înainte cu piciorul drept, apoi coborâți încet spre pământ. Îndoiți ambii genunchi la un unghi de 90 de grade, cu genunchiul drept înainte și genunchiul stâng îndreptat spre pământ. Asigurați-vă că genunchiul frontal nu iese dincolo de degetele de la picioare. Împingeți prin călcâiul drept pentru a vă ridica la poziția de plecare.
  • După ce faceți 15-20 de repetări pe piciorul drept, treceți la piciorul stâng și faceți încă 15-20 de repetări. Repetați pentru 3 seturi de 15-20 de repetări pe fiecare picior.
  • Începeți cu 3 seturi de 15 repetări, apoi măriți la 20 de repetări pe fiecare parte când sunteți gata.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide 3
    3. Completați 3 seturi de 15-20 Valf raise Pentru a vă îmbunătăți vițeii. Se ridică direct cu picioarele împreună. Angajați mușchii miezului și picioarelor, apoi vă ridicați încet pe degetele de la picioare. Întrerupeți timp de 1-3 secunde și vă coborâți încet în poziția de plecare pentru a finaliza 1 rep.
  • Faceți un total de 3 seturi de 15-20 de replici.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 4
    4. DO3 seturi de 8-12 Wall Sits Pentru a vă construi coapsele și glutele. Puneți spatele platoului pe perete cu picioarele cu lățimea umărului. Pasul de aproximativ 2 ft (0.61 m) departe de perete, dar ține-ți spatele, umerii și capul presat pe perete. După cum faceți acest lucru, glisați-vă spatele pe perete, astfel încât genunchii să se afle într-un unghi de 90 de grade și corpul dvs. se află într-o poziție de ședere. Țineți poziția pentru atâta timp cât puteți, apoi glisați înapoi peretele.
  • Provocați-vă să vă țineți peretele, stați timp de 1-2 minute. Pentru a vă motiva, ascultați melodia preferată.
  • Asigurați-vă că genunchii nu vă vor trece niciodată de la degetele de la picioare.
  • Variație: Dacă este prea greu pentru ca tu să mergi până la capăt, încercați să vă îndoiți genunchii la un unghi de 30 de grade sau 45 de grade, pe măsură ce construiți puterea în picioare.

  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 5
    5
    Întinde După antrenament pentru a îmbunătăți flexibilitatea și pentru a preveni rănile. Picioarele dvs. vor fi probabil dureroase după ce ați început antrenamentele piciorului, dar întinderea poate ajuta la minimizarea durerii. În plus, va ajuta la îmbunătățirea flexibilității dvs. și vă poate face picioarele să arate mai sexy. Iată câteva întinderi simple pe care le puteți încerca:
  • Pentru a vă întinde hamstrings, traversați piciorul drept peste stânga voastră. Apoi, îndoiți-vă la talie și ajungeți la brațe spre pământ cât de departe puteți merge. Țineți apăsată timp de 15-30 de secunde, apoi creșteți încet și comutați picioarele.
  • La Întindeți-vă quad-urile, stați în spatele unui scaun și țineți-l spre sprijin. Apoi, îndoiți încet piciorul drept în spatele spatelui și ajungeți înapoi cu brațul drept pentru a vă prinde piciorul drept. Apăsați ușor piciorul drept spre partea de jos și țineți apăsat timp de 15-30 de secunde. Comutați picioarele și repetați.
  • Faceți o întindere de stradă așezată pe podea și răspândirea picioarelor într-o largă "v."Înălțați-vă picioarele la fel de largi ca și cum puteți, apoi îndoiți înainte la talie și ajungeți la brațe înainte cât de departe puteți. Țineți apăsat timp de 30 de secunde, apoi eliberați încet.
  • Imagine intitulată Obțineți picioarele fierbinți Pasul 6
    6. Lucrați picioarele de 3 ori pe săptămână pentru rezultate rapide. S-ar putea să fiți tentați să lucrați în fiecare zi picioarelor pentru a obține picioarele sexy rapid, dar mușchii dvs. au nevoie de timp între antrenamente pentru a se recupera. Planificați antrenamentele pentru fiecare zi, astfel încât să aveți 24 de ore pentru a vă recupera mușchii. În zilele în care nu vă faceți antrenamentul cu piciorul, este bine să faceți exerciții cardio sau un antrenament de braț.
  • De exemplu, mergeți la o plimbare, jucați un joc sportiv de preluare sau faceți o clasă de dans în zilele în care nu vă faceți antrenamentul piciorului.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugând greutăți
    1. Imagine intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 7
    1
    Nu ponderați folosind dumbbells sau un barbell. Începeți într-o poziție în picioare cu spatele drept drept și picioarele cu lățimea umărului în afară. Dacă utilizați gantere, țineți o greutate în fiecare mână la părțile dvs. sau la umeri. Dacă utilizați un barbell, echilibrați-l pe umeri. Apoi, încet coborâți într-o poziție de ședere fără să vă lăsați genunchii să vă depășească degetele de la picioare. Când ajungeți la cel mai mic, puteți merge, se ridică încet într-o poziție de pornire.
    • Faceți 3 seturi de 8-15 repetări. Începeți cu 8 repetări pe set și lucrați până la 15.
    • Alegeți o greutate care se simte greu pentru dvs. De exemplu, începeți cu 10 kilograme (4.5 kg) pe braț și lucrați până când greutatea devine ușor de manevrat.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 8
    2. Efectuați luări ponderate în timp ce țineți gantere la părțile dvs. Stați în sus cu picioarele șold-lățimea. Țineți gantere în fiecare mână la părțile dvs. Pas înainte cu piciorul drept, îndoiți genunchii în unghiuri de 90 de grade. Întrerupeți timp de 1-3 secunde, apoi apăsați încet prin călcâiul drept pentru a vă ridica la poziția de plecare.
  • Faceți 3 seturi de 8-15 repetări. Începeți cu 8 repetări pe set și lucrați până la 15.
  • Utilizați o greutate care se simte greu pentru dvs. S-ar putea să începeți cu 10 kilograme (4.5 kg) pe braț și creșteți greutatea pe măsură ce primiți mai puternică.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 9
    3. Țineți gantere la părțile voastre în timp ce vă ridicați vițel. Stați înalt cu spatele drept și picioarele împreună. Țineți-vă ganterele în fiecare mână la părțile dvs. Se ridică încet pe degetele de la picioare, apoi să vă coborâți pe podea.
  • Repetați pentru 3 seturi de 15-20 de repetări.
  • Alegeți o greutate care se simte greu pentru dvs. De exemplu, începeți cu 10 kilograme (4.5 kg) pe braț și creșteți greutatea pe măsură ce primiți mai puternică.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând modificări ale stilului de viață
    1. Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 10
    1. Bea cel puțin 11.5c (2.7 l) de apă zilnic pentru a rămâne hidratat. Păstrați-vă hidratat vă ajută picioarele să arate excelente pentru că îmbunătățește aspectul pielii dvs. Pielea ta va fi mai suplă, iar celulita poate fi mai puțin vizibilă. În general, aveți nevoie de aproximativ 11.5 până la 15 ani.5c (2.7 la 3.7 l) de fluide zilnic pentru a rămâne hidratat, astfel încât să beți în sus!
    • Tot ce beți și toate alimentele apoase pe care le consumați contribuie la hidratarea dvs. Asta înseamnă alimente cum ar fi fructele, legumele și supa vă ajută să vă îndepliniți obiectivele de hidratare.
  • Imagine intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 11
    2. Aplicați loțiunea zilnic pentru a vă menține picioarele moi și netede. Pielea moale, suplă vă va ajuta picioarele să pară cele mai bune. Pentru a vă menține picioarele umede, slather pe o loțiune de corp, cremă de corp sau unt de corp în fiecare zi după ce vă dați dușul sau scăldați. Acest lucru încuietori în umiditate, astfel încât pielea dvs. rămâne moale și netedă.
  • Dacă vă place să purtați mirosuri, alegeți un miros distractiv care vă face să așteptați să puneți loțiune!
  • Bacsis: Utilizați o loțiune cu cofeina pentru a netezi temporar celulita pe picioare. Cofeina va strânge pielea timp de câteva ore, astfel încât celulita este mai puțin vizibilă.

  • Imagine intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 12
    3
    Exfoliați picioarele dvs. o dată sau de două ori pe săptămână, folosind un scrub de zahăr. Celulele moarte ale pielii se pot construi pe picioare, ceea ce face ca pielea să pară plictisitoare și uscată. Pentru picioarele sexy, frecați un scrub de zahăr de lustruire a corpului în picioare folosind o mișcare circulară chiar înainte de a vă duș. Acest lucru va curăța celulele pielii moarte, astfel încât picioarele să pară cele mai bune.
  • Faceți acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână pentru a menține o piele netedă și sănătoasă.
  • Variație: De asemenea, puteți găsi spălări corporale care conțin un exfoliator chimic. Aceste exfoliatori se vor simți ca o spălare corporală regulată în loc de un scrub. Citiți eticheta pentru a găsi o spălare care este etichetată ca un exfoliator chimic.

  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți Pasul 13
    4
    Utilizați un auto-tanner Pentru a vă da picioarele o strălucire bronzată. Un auto-tanner va ascunde orice imperfecțiuni pe picioare, minimalizați aspectul celulitei și vă dați o strălucire la plajă. Urmați instrucțiunile de pe produsul dvs. pentru a aplica auto-tanner doar la picioarele dvs. sau la întregul corp, în funcție de preferința dvs. Re-aplicați produsul după cum este necesar pentru a vă menține strălucirea.
  • Probabil că va trebui să reaplicați auto-tanner o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți Fast Pasul 14
    5. Purtați niște ciorapi strălucitoare de carne pentru a vă face picioarele sexy. Colanții pot fi arma dvs. secretă pentru picioarele sexy! Alegeți o pereche de ciorapi care arată aproape de tonul pielii și să le strălucească. Apoi, purtați-vă ciorapii cu pantaloni scurți, o rochie sau o fustă pentru a vă face picioarele să pară mai bine instantaneu.
  • În mod ideal, oamenii nu vor observa că purtați niște ciorapi la prima vedere. Ei vor fi doar să se gândească cât de fierbinte arată picioarele!
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele fierbinți rapide Pasul 15
    6. Alegeți tocurile pentru că vă alungiază picioarele. Tocurile vă oferă o înălțime suplimentară și să vă angajați mușchii piciorului pentru a vă face să arătați mai mult. Alegeți o pereche de tocuri care nu au curele pentru a evita ruperea picioarelor. În plus, alegeți un deget îndreptat sau rotunjit pentru a crea cea mai bună căutare pentru dvs.
  • Poentele de la picioare fac ca picioarele să arate cele mai lungi.
  • Alegeți cel mai înalt călcâi pe care îl puteți plimba confortabil.
  • Bacsis: Tocurile nude sunt cea mai bună opțiune pentru a crea aspectul picioarelor lungi, deoarece își alunge vizual corpul.

    sfaturi

    Includeți zile de odihnă 2 zile pe săptămână, astfel încât corpul dvs. are timp să vă reconstruiască mușchii.
  • Fiți răbdători și continuați să faceți antrenamentul piciorului pentru că veți vedea rezultatele!
  • Probabil că vă veți simți obosit și răniți când începeți să faceți acest antrenament. Cu toate acestea, corpul dvs. se va obișnui cu exercițiile dacă le continuați să le faceți.
  • Avertizări

    Verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe o nouă rutină de exerciții pentru a vă asigura că este sigur pentru dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar