Cum să aplicați auto-tanner

Dacă doriți ca un bronz superb fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea soarelui, lăsați razele UV din ecuație și utilizați un auto-tanner (cunoscut și sub numele de Tanner fără soare). Probabil ați auzit povestiri de horror despre slujbe de auto-bronzare care includ dungi, mâini portocalii și crestături întunecate, dar aceste probleme pot fi evitate dacă vă pregătiți corect pielea și aplicați formula de bronzare cu grijă. A se vedea pasul 1 pentru a afla cum să creați un branz uniform la domiciliu.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea
  1. Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 1
1. Alegeți un tip de auto-tanner. Există atât de multe produse de bronzare acolo, poate fi dificil să alegeți unul care va funcționa pentru dvs. Unele formule vă permit să construiți treptat un bronz pe parcursul a câteva zile sau o săptămână, în timp ce alții vă pată imediat bronzul pielii. Unii sunt de lungă durată, în timp ce alții se opresc după o săptămână sau se spală la sfârșitul zilei. Aflați ce produs este cel mai bun pentru nevoile dvs.:
  • Formule treptate de auto-bronzare. Acestea vin sub formă de creme, geluri, spray-uri sau spume. Formulele treptate de autocanare conțin, de obicei, fie dihidroxiacetonă (DHA), cât și eritruloză, ambele care funcționează prin reacția cu aminoacizii de pe suprafața pielii pentru a crea un ten mai întunecat. O aplicație va întuneca pielea printr-o umbră sau așa, dar puteți continua să aplicați produsul pe parcursul mai multor zile pentru a obține culoarea dorită.
  • Formule de bronzare instantanee. Cele mai instantanee Tanners sunt spray-uri pe care le puteți aplica imediat pentru un aspect de soare. Unii stau în loc de aproximativ o săptămână, în timp ce alții pot fi spălați la sfârșitul zilei. Formulele instantanee sunt mai dificile pentru a aplica decât formulele treptate, deoarece păstrează pielea imediat și pot lăsa dungi.
  • Formulele de bronzare a feței. Căutați un auto-tanor proiectat pentru a fi folosit pe față dacă al tău este pe partea sensibilă sau uleioasă. În timp ce majoritatea autoasorilor lucrează pe corp și pe față la fel de bine, veți dori să obțineți unul special pentru față dacă pielea este puțin finic.
  • Alegeți culoarea potrivită. Dacă aveți o piele corectă, alegeți o culoare ușoară până la medie. Dacă aveți pielea de măsline, alegeți o formulă întunecată. Puteți să reaplicați întotdeauna auto-tannerul să vă aprofundeze bronzul dacă prima dvs. aplicație pare prea ușoară.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 2
    2. Îndepărtați părul gros din locurile pe care doriți să le bronze. Părul gros poate ajunge în modul de auto-tanner când încercați să îl aplicați în mod egal. S-ar putea să doriți să vă radeți sau să ceară picioarele (și brațele, dacă este necesar) pentru a vă asigura că veți fi mulțumiți de aspectul final al bronzului.
  • Dacă aveți părul frumos pe picioare sau brațe, nu este nevoie să o eliminați înainte de bronzare decât dacă doriți.
  • Băieții ar putea dori, de asemenea, să se rade sau să ceară pieptul sau înapoi înainte de a aplica auto-tanner.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 3
    3. Exfoliați pielea. Indiferent de tipul de piele, este, cel mai bine este să exfoliați bine în duș înainte de bronzare. Când pielea dvs. are patch-uri uscate, fulgi, este mult mai greu să aplicați în mod ego-tanner uniform și veți ajunge cu un aspect neterminat în loc de un finisaj destul de.Substanțele chimice din auto-tanner reacționează cu aminoacizii în straturile superioare ale pielii. Prin îndepărtarea stratului superior (care ar fi îndepărtat pe cont propriu oricum), vă asigurați că Tan se dezvoltă într-un strat proaspăt care va fi în jur mai mare. De asemenea, pielea uscată tinde să absoarbă mai multă culoare, sporind probabilitatea unui bronz neuniform. Pentru a exfolia, utilizați un prosop, o perie de frecare sau un gel de frecare pentru a exfolia bine toate zonele pe care le bronzi.
  • Concentrați-vă pe pete dure, cum ar fi coatele și genunchii. Auto-tannerul tinde să întunece aceste zone mai mult decât alte părți ale corpului tău, deoarece se înmoaie mai repede. Pielea brută va determina aplicația să arate chiar mai inegală.
  • Hidratați pielea după exfoliere, mai ales dacă pielea dvs. este uscată. Acordați atenție zonelor precum genunchii și coatelor, unde se poate construi Tan. Utilizați loțiune sau ulei pentru a prinde umiditatea în piele după dușul tău. Permiteți-i să absoarbă pe deplin în pielea dvs. de-a lungul unei ore înainte de a aplica auto-tannerul.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 4
    4. Uscat. Este important ca în timp ce aplicați autocanatorul, pielea dvs. este complet uscată. Dacă veți fi în baie, așteptați orice umiditate din baie sau duș pentru a scădea. Asigurați-vă că este suficient de cool oriunde vă aflați astfel încât să nu transpirați în următoarele câteva ore.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 5.JPEG
    5. Permiteți câteva ore pentru procesul de bronzare. O slujbă de auto-bronzare gravă este imediat evidentă. Veți pierde niște pete, aveți zone cu șiretlice sau vă păstrați hainele și mâinile. Faceți-vă o favoare și lăsați-vă deoparte câteva ore, astfel încât să vă puteți asigura că aveți suficient timp pentru a acoperi cu atenție și uniform fiecare zonă pe care intenționați să o bronze.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicație
    1. Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 6.Jpeg
    1. Utilizați un mitt de bronzare (disponibil în majoritatea farmacilor) sau puneți o pereche de mănuși de latex. Acest lucru vă va proteja palmele de la întoarcerea "Orange". Palmele mâinilor tale nu sunt în mod natural bronz, deci dacă ai auto-tanner pe ei, va fi o dăruire moartă pe care Tanul tău a venit dintr-o sticlă în loc de razele soarelui. Dacă nu aveți mănuși de latex sau un mitt de bronzare la îndemână, vă puteți spăla mâinile cu apă cu săpun în timpul procesului pentru a elimina auto-tanarul.
    • De asemenea, este posibil să doriți să vă protejați suprafețele de baie prin punerea în jos a unei foi vechi sau a unei prelate din plastic și aplicarea autoanerului în timp ce stați pe ea. Păstrați prosoape frumoase și alte elemente din cale. Auto-tanner este cunoscut pentru crearea de pete dure.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 7.Jpeg
    2. Aplicați-o la picioare, torso și arme. Lucrul de la glezne până la trunchiul dvs. va avea ca rezultat un bronz natural. Strângeți o cantitate mică de produs de bronzare în palma mâinii. Răspândiți tanarul peste pielea dvs. în mișcări largi circulare. Urmați instrucțiunile care au venit cu formula pentru a determina cât timp să-l frecați. Aplicați-o la o parte a corpului la un moment dat, astfel încât să puteți fi sigur că nu pierdeți niciun loc.
  • Dacă utilizați un tanner spray, urmați instrucțiunile referitoare la cât de departe ar trebui să țineți canalul din corpul dvs. și cât timp ar trebui să pulverizați orice zonă dată. Ținând-o prea aproape sau pulverizarea prea lungă poate duce la un bronz neuniform.
  • În jurul picioarelor voastre, răspândiți tanarul de pe picioare pe gleznele și vârfurile picioarelor și folosiți cât mai puțin posibil în această zonă. Nu aplicați niciunul la degetele de la picioare, tocurile sau părțile laterale ale picioarelor voastre, deoarece aceste zone nu vă vorbesc mult natural. Poate fi o idee bună să folosiți o perie de machiaj pentru acest pas, astfel încât să puteți amesteca cu adevărat.
  • Daca esti aplicându-l în spate, Utilizați o curea sau o bandă pentru o aplicație uniformă. Mai bine, întrebați un prieten să vă ajute.
  • Dacă nu purtați mănuși, utilizați un cronometru și asigurați-vă că vă spălați mâinile la fiecare cinci minute, spălați sub și în jurul unghiilor.
  • În timp ce majoritatea oamenilor nu au suberarame tăbăcite, evitând această zonă poate fi dificilă, deci este mai bine să aplicați autoapănirea acolo și să ștergeți ușor cu o cârpă umedă de aproximativ cinci minute mai târziu.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 8.Jpeg
    3. Amestecați la glezne, încheieturi și articulații. Amestecarea lotiunii de bronzare cu o loțiune regulată în jurul gleznelor, încheieturilor, genunchilor și coatelor vor avea ca rezultat o aplicație mai ușoară, mai naturală în jurul acestor zone. Orice tip de loțiune de hidratare obișnuită funcționează bine.
  • Aplicați o cantitate foarte mică de loțiune obișnuită la vârfurile picioarelor (dacă utilizați mănuși, clătiți-le în apă și uscați-le pentru a vă asigura că nu se va amesteca un bronz suplimentar cu hidratantul sau se va spăla după aceea) și se va amesteca cu Tanner pe care l-ați aplicat deja în jurul gleznelor.
  • Aplicați o mică cantitate de loțiune obișnuită în jurul genunchilor, în special chiar sub genunchi.
  • Faceți același lucru la coatele dvs., în special partea care puckers atunci când brațul dvs. este drept.
  • Utilizați o mulțime de loțiuni pe mâini și amestecați-o în încheieturile voastre.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 9.Jpeg
    4. Aplicați-l pe față și la gât. Aplicați tanarul cu ușurință pe față și pe gât, deoarece acea piele se va întuneca cu ușurință.Începeți prin aplicarea acesteia în locurile în care v-ați bronz natural: fruntea, merele obrajilor, bărbia și podul nasului. Folosind o mișcare circulară constantă, netezi loțiunea de bronzare spre exterior pentru a acoperi și restul feței tale, de asemenea.
  • S-ar putea să doriți să aplicați niște petroluri de petrol la sprâncenele voastre înainte de a începe, astfel încât loțiunea de bronzare nu va colecta acolo și nu va întuneca zona prea mult.
  • Aveți grijă să nu obțineți prea multă loțiune de bronzare pe buza superioară, deoarece acest loc absoarbe mai multă loțiune decât alte zone pe față.
  • Nu uitați să o aplicați în spatele urechilor și din spate a gâtului, mai ales dacă aveți părul scurt.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pas 10.Jpeg
    5. Aștepta. Evitați contactul cu orice sau cu oricine pentru primele 15 minute, și nu vă îmbrăcați timp de o oră. Dacă acest lucru nu este convenabil, puteți pune un articol liber de îmbrăcăminte, dar faceți ceva ce nu vă deranjează colorarea. Evitați contactul cu apa sau faceți tot ce vă va face să transpirați în primele trei ore după aplicare.
  • Încercați să așteptați 8 ore înainte de duș sau de scăldat din nou. Evitați exfolierea sau utilizarea retinolului pe piele timp de mai multe zile.
  • Așteptați cel puțin 8 ore înainte de a decide să aplicați mai mult tanner. Este nevoie de o vreme să lucrați și dacă acționați prea curând ați putea ajunge prea bronz!
  • Dacă vă simțiți lipicioși, puteți aplica pulbere de copil cu o pulbere de corp mare de 30-60 de minute după aplicarea loțiunii. Nu-l freca, totuși, sau ar putea afecta finisajul bronzului tău.
  • Partea 3 din 3:
    Finisare
    1. Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 11.Jpeg
    1. Aplicați mai multă loțiune de bronzare în locurile goale. Dacă ați pierdut un loc sau două, nu vă faceți griji! Puteți corecta cu ușurință problema cu o mică loțiune de bronzare suplimentară. Puneți o pereche proaspătă de mănuși de latex, frecați o cantitate de tăbăcită de dimensiuni de dime în palmă și aplicați-o ușor la petele goale. Asigurați-vă că îl amestecați în jurul marginilor, așa că va arăta chiar și atunci când începe să apară.
    • Fiți foarte atenți să nu folosiți prea mult TANNER ACEA A doua oară în jur. Dacă vă răspândiți accidental prea mult pe piele, ștergeți-l cu un țesut imediat.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 12.Jpeg
    2. Clătiți în apă rece pentru a evita scurgeri de bronz din piele. Scoateți Tanner din locurile care sunt prea întunecate. Dacă aveți spoturi sau patch-uri care sunt mai întunecate decât zonele înconjurătoare, va trebui să luați un pic de tanitor. Acest lucru poate fi complicat, dar din fericire există câteva metode diferite de a alege de la:
  • Curățați locul în duș. Utilizați o perie de frecare sau o cârpă pentru a curăța ferm locul în cauză. Tannerul ar trebui să se estompeze puțin în acel loc.
  • Utilizați suc de lămâie. Îndepărtați un țesut în sucul de lamaie și dați-l pe zona afectată. Lăsați-l să se usuce complet și să stea timp de aproximativ 20 de minute, apoi spălați-l.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pas 13.Jpeg
    3. Păstrați pielea hidratată pentru un bronz durabil. Pe măsură ce stratul superior al pielii se usucă și începe să flacăi, tanul tău va începe de la îndepărtarea și decolorarea. Pentru a face să dureze mai mult, păstrați-vă pielea hidratată prin frecare de loțiune pe ea în fiecare zi. Utilizați protecția solară atunci când ieșiți afară, deoarece și pielea tăbăcită cu sticle trebuie să fie protejată de razele de uscare și deteriorare a soarelui.
  • Imagine intitulată Aplicați Self Tanner Pasul 14.Jpeg
    4. Reaplicați auto-tanner pentru un bronz mai profund. Dacă doriți să mergeți mai multe nuanțe mai profunde, sau Tanul dvs. începe să se estompeze, re-aplicați autopananul folosind aceeași metodă pe care ați folosit-o. Asigurați-vă că îl aplicați uniform, astfel încât să nu ajungeți cu câteva pete decolorate și câteva pete proaspete tăbăcite. Auto-tancanii treptați pot fi reaplicate la fiecare câteva zile să vă aprofundeze subtil bronzul.
  • 5. Asigurați-vă că ați curățat complet bronzul la sfârșitul săptămânii sau când simțiți că trebuie să vă re-bronzați. Utilizați un scrub de corp exfoliat și / sau mănuși exfoliere cu apă caldă pentru a îndepărta cu adevărat bronzul. Poate dura câteva spălări. Nu uitați să păstrați hidratarea. Apoi începeți din nou întregul proces. Uitând acest pas, bronzul dvs. se va acumula în anumite zone, colectând între degete sau coate. În cele din urmă, va deveni mai greu de curățat dacă pierdeți această parte și veți începe să arătați neuniformi. Concentrați-vă pe crearea unei baze frumoase și netede pentru ca bronzul dvs. să se dezvolte.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Pot folosi loțiunea de tanară pe timp de noapte?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Este bine să o folosiți înainte de a merge la culcare, deoarece Tan va fi mai adânc cu atât mai mult trebuie să se stabilească. Dar asigurați-vă că se usucă timp de aproximativ 15 minute până la o oră înainte de a intra în patul dvs.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 36
    • Întrebare
      Pot merge înot într-o piscină după ce am aplicat auto-tanner?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu. După aplicarea bronzului ar trebui să evitați orice activități care ar putea să vă facă să transpirați sau să eliminați bronzul, cum ar fi înotul. Cu toate acestea, după aproximativ 5 - 8 ore. Ar trebui să fie bine.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 2helpful 4
    • Întrebare
      Cum îl pot aplica în spate?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ai putea obține un prieten să o facă pentru tine sau ai putea folosi un fel de pânză pentru a răspândi Tanner în jurul tău. Cu toate acestea, în mod ideal ar trebui să obțineți pe altcineva să vă ajute să asigurați o acoperire completă.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 11
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Aplicați întotdeauna în mișcări circulare chiar și la bronz.
  • Nu vă faceți griji cu privire la frontierele - pielea de pe buze și sfârcuri nu va fi foarte afectată de auto-tanner, așa că nu ieși din calea ta pentru a le evita.
  • Încercați să amestecați tanarul cu loțiune pentru un bronz mai gradual, natural.
  • Vergeturi care sunt mai puțin de câțiva ani, sunt susceptibile de a se întuneca.
  • Freckles și moles sunt susceptibile de a se întuneca împreună cu pielea ta.
  • Dacă nu aveți pe cineva care să ajute la aplicarea Tanner pe spate, utilizați un spray sau o pensulă de burete sau o rolă.
  • Dacă aveți o perie de păr cu o suprafață netedă și chiar pe spate, puteți utiliza și acest lucru pentru a vă aduce înapoi. Doar asigurați-vă că o frecați cu adevărat și ștergeți-o de pe spatele periei când ați terminat.
  • Avertizări

    Chiar dacă loțiunea conține protecție solară, nu vă așteptați să vă protejeze de soare. Protecția solară ar trebui să fie aplicată liberal, astfel încât haina subțire pe care ați pus-o cu auto Tanner nu va face prea mult.
  • Reacția dintre piele și substanțele chimice din Tanner poate provoca un miros neplăcut. Va dispărea după câteva ore.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar