Cum să câștigi mușchiul piciorului fără greutăți

Credeți sau nu, nu aveți nevoie de greutăți sau o sală de gimnastică pentru a profita din plin de Ziua Legii. Nu te teme niciodată! Am reunit o mulțime de exerciții de urgență pe bază de echipamente pe care le puteți încerca în timpul următorului antrenament.

Pași

Metoda 1 din 9:
Squats
  1. Imagine intitulată trenul pentru a rula mai repede pasul 1
1. Coborâți corpul superior și fundul pentru câteva secunde. Se ridică drept cu ambele picioare în jurul lățimii umărului. Schimbați greutatea la tocuri și vă scufundați într-o ghemuită. Balați șoldurile, astfel încât vă aplecați ușor înainte și vă coborâți până când coapsele sunt complet paralele cu podeaua. Apoi, ridică-te direct.
Metoda 2 din 9:
Pauză Squats
1. Țineți-vă ghemuirea mai lungă. Squat jos scăzut, astfel încât partea de jos este de aproximativ 1 ft (30 cm) sau astfel deasupra solului. Țineți această poziție timp de cel puțin 5 secunde înainte de a rămâne în poziție verticală din nou.
Metoda 3 din 9:
Squat salturi
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți pasul dvs. de funcționare 3
1. Luați squaturile tradiționale la nivelul următor. Odihniți-vă mâinile în spatele capului și aranjați-vă picioarele, astfel încât acestea sunt puțin mai mari decât lățimea umărului. Coborâți-vă într-o ghemuită și apoi săriți la fel de mare ca în aer. Teren pe pământ într-o ghemuită și repetă exercițiul.
Metoda 4 din 9:
Planuri alternante
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți pasul dvs. de funcționare 16
1. Comutați între ambele picioare în timpul acestui exercițiu. Faceți un pas înainte cu piciorul drept, călind înainte până când coapsa dreaptă este complet paralelă cu solul. Apoi, reveniți la o poziție verticală. Repetați exercițiul, de data aceasta locând cu piciorul stâng.
  • Nu-ți împingeți genunchiul peste degetele de la picioare când vă lăsați.
Metoda 5 din 9:
Lungimea laterală
  1. Imaginea intitulată Obțineți o figură de hârtie Figura Pasul 10
1. Lunge la stânga și la dreapta în loc să se plimbe înainte. Faceți un pas mare spre stânga. Schimbați greutatea corporală spre stânga, apoi se ridică drept. Repetați exercițiul prin pasarea și luarea spre dreapta.
Metoda 6 din 9:
Alternarea pas-up-uri
1. Pasul și de pe o bancă sau cutie robustă. Puneți piciorul drept pe cutie, lăsând piciorul stâng pe pământ. Apoi, împingeți-vă cu piciorul drept și săriți în aer. Alternați-vă picioarele astfel încât picioarele stângi să aterizeze pe cutie, iar piciorul dvs. drept teren pe pământ.
Metoda 7 din 9:
Tobinete de vârf de la genunchi
1. Pregătește-te să urci non-stop pentru acest exercițiu. Plasați un scaun robust în fața dvs. Apoi, săriți astfel încât piciorul stâng poate apăsa confortabil marginea scaunului scaunului. Săriți din nou, de data aceasta atingerea scaunului cu piciorul drept. Continuați alternând între ambele picioare pe măsură ce continuați exercițiul.
Metoda 8 din 9:
Piciorul lateral ridică
1. Încercați acest exercițiu pe o suprafață confortabilă sau pe mat de yoga. Stați de partea voastră, cu ambele picioare stivuite unul de altul. Ridicați și coborâți încet piciorul de sus, creând un unghi de 45 de grade între picioarele în timp ce mergeți. Apoi, comutați pozițiile și repetați exercițiul cu piciorul dvs. opus.
Metoda 9 din 9:
Un singur legat de vițel ridică
  1. Imagine denumită Aerobic Pasul 3
1. Acest exercițiu necesită un mic echilibru suplimentar. Stați pe piciorul drept, cu piciorul stâng ridicat și îndoit în aer. Strângeți-vă miezul și ridicați-vă pe mingea potrivită a piciorului. Țineți apăsat această poziție timp de 3 secunde, apoi comutați picioarele.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar