Cum să vă stimulați dieta cu pudră de unt de arahide

Untul de arahide pulverulentă este un ingredient versatil pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga o aromă de nuci la orice fel de mâncare. Numărul său caloric scăzut și conținutul limitat de grăsimi fac o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută să piardă o mică greutate. Este minunat pentru suplimentarea de mâncăruri simple, cum ar fi smoale sau ovăz. O puteți folosi, de asemenea, pentru a face sosuri, spread-uri sau vase aromate de arahide. În cele din urmă, puteți amesteca pulberea în orice bun de coaptă, de la Brownies la cupcakes și cookie-uri, pentru a adăuga unele aromă de arahide.

Pași

Metoda 1 din 4:
Îmbunătățirea dietei
  1. Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudra de unt de arahide Pasul 1
1. Reduceți aportul caloric. Principalul apel al pudrei de unt de arahide este numărul său scăzut de calorii. O lingură de unt de arahide pulverulentă are aproximativ 25 de calorii în comparație cu cele 96 de calorii din aceeași cantitate de unt obișnuit de arahide. Este o opțiune bună pentru cei care doresc să-și piardă o greutate, dar încă se bucură de aromă de arahide.
  • Imagine intitulată Boost Dieta cu unt de arahide Pulbere Pasul 2
    2. Limitați aportul de grăsimi. O altă caracteristică atrăgătoare a untului de arahide în pulbere este conținutul său scăzut de grăsimi. 1 lingură conține mai puțin de 1 gram (0.035 oz) de grăsime, în timp ce aceeași cantitate de unt obișnuit de arahide are aproximativ 8 grame (0.3 oz) de grăsime. Rețineți că conținutul de grăsimi din arahide este în mare parte grăsimi mononesaturate sănătoase.
  • O singură porție de pulbere de unt de arahide este de 2 linguri. O servire conține aproximativ 1.5 grame de grăsime.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudră de unt de arahide Pasul 3
    3. Adăugați o mică proteină sau fibre. Untul de arahide sub formă de pulbere este excelent pentru adăugarea proteinelor și a fibrelor nutritive fără a adăuga grăsime extra - 1 lingură de 3 până la 4 grame (0.11 până la 0.14 oz) de proteine ​​și 1 gram (0.035 oz) de fibre. Acest lucru este deosebit de important pentru lucrurile cum ar fi coace în cazul în care grăsimea suplimentară poate modifica produsul finit.
  • Metoda 2 din 4:
    Completarea unor feluri de mâncare simple
    1. Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pulbere de unt de arahide 4
    1. Adăugați-l la smântână. Pentru a adăuga aromă de arahide în timp ce limitează calorii și grăsimi, puteți adăuga o lingură sau două de pulbere la Smoothia dvs. preferată. Pentru cele mai multe rețete, aproximativ 2 linguri (12.28 g) de pulbere poate înlocui 1 lingură (16 g) de unt tradițional de arahide. În afară de numărul său de calorii mai scăzute, untul de arahide pulverulent vă face, de asemenea, fără probleme și mai puțin gritty.
    • Ca o regulă de degetul mare, adăugați 1 lingură (6.14 g) de unt de arahide sub formă de pulbere pentru fiecare 1 cană (250 ml) de smootie sau shake
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudră de unt de arahide Pasul 5
    2. Amestecați-l în fulgi de ovăz. În loc să adăugați un unt obișnuit de arahide, amestecați într-o lingură de unt de arahide sub formă de pulbere în castronul de ovăz. Puteți să o amestecați cu ovăzul înainte de a vă adăuga laptele sau apa sau puteți să o amestecați după ce ovii sunt gătite. Împreună cu o banană, o ciocolată neagră sau niște fructe de pădure pentru un fulgi de ovăz PB & J.
  • De asemenea, puteți adăuga pudră de unt de arahide la muesli, quinoa și alte feluri de mâncare pe bază de cereale.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudră de unt de arahide Pasul 6
    3. Se toarnă unele în iaurt sau granola. Dacă faceți un parfait, puteți amesteca untul de arahide sub formă de pulbere în granola sau iaurtul. Pentru a adăuga o aromă suplimentară la iaurt, amestecați într-o lingură de pulbere. De asemenea, puteți presăra deasupra granola.
  • Dacă vă faceți granola proprie, puteți să amestecați în unt de arahide sub formă de pulbere pentru unele arome suplimentare.
  • Metoda 3 din 4:
    Gătit cu pudră de unt de arahide
    1. Imagine intitulată Creșterea dietei cu pudră de unt de arahide Pasul 7
    1. Utilizați-l pentru a face un sos de arahide. Puteți adăuga unt de arahide sub formă de pudră la orice rețetă de sos care solicită untul de arahide. Pur și simplu rehidratați pulberea prin amestecarea cu apă și apoi adăugați-o la sosul dvs. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile pentru a obține cantitatea corectă de pulbere de arahide pentru sos.
    • Ca regulă de bază, amestecând 4 linguri (24.56 g) de pudră de unt de arahide cu 1 lingură (14.79 ml) de apă vă va oferi 2 linguri (32 g) de unt de arahide rehidratate.
  • Imagine intitulată Creșterea dietei cu pudră de unt de arahide Pasul 8
    2. Adăugați-l la pâine. Pentru a adăuga o aromă suplimentară la carnea dvs. de pâine, încercați să amestecați un unt de arahide sub formă de pulbere în paine. Utilizați rețeta tradițională de pâine și pur și simplu amestecați în aproximativ 1/3 la fel de multă pulbere de unt de arahide ca făină pe bază de farmec. Ați putea încerca această pauză pe pui de pui sau cotle de porc.
  • Luați în considerare adăugarea de fulgi de ardei roșu zdrobită la pâine pentru un mic condiment suplimentar.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pulbere de unt de arahide Pasul 9
    3. Obțineți creativi. Puteți folosi unt de arahide sub formă de pudră pentru a adăuga o aromă suplimentară la gustări precum amestecurile de popcorn sau traseu. De asemenea, puteți să-l presărați pe banane, amestecați-l cu cerealele sau adăugați-l în aluat de pancake. Dacă credeți că un fel de mâncare ar putea beneficia de unele aromă de arahide, dați-i o bordură de unt de arahide pudră.
  • De exemplu, cu un pic de ulei de măsline și câteva linguri de unt de arahide pulverulente, puteți face popcorn unt de arahide. Pentru un tratament mai dulce, luați în considerare stropirea puțului de unt de arahide pe partea de sus a porumbului de fierbător.
  • Metoda 4 din 4:
    Adăugarea pudră de unt de arahide la deserturi
    1. Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudră de unt de arahide Pasul 10
    1. Coaceți-o în produsele de coacere. Dacă doriți să vă dați deserturile într-o mică aromă de arahide, luați în considerare adăugarea unor pudră de unt de arahide. Puteți să-l adăugați la orice bun de coaptă prin substituirea pudrei de unt de arahide timp de 1/3 cantitatea de făină solicitată în rețetă. În plus, puteți să amestecați în câteva linguri de pulbere la orice aluat.
    • Dacă o rețetă solicită 3 cani (375 g) de făină, utilizați 1 cană (294.7 grame) de pudră de unt de arahide și 2 cani (250 g) de făină.
    • Dacă faceți brioșe de banane, ați putea adăuga 3 linguri (18.42 g) de pudră de unt de arahide la aluat.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pulbere de unt de arahide Pasul 11
    2. Du-te fără gluten. Dacă aveți o intoleranță la gluten sau suferiți de boala celiacă, puteți utiliza pudră de unt de arahide pentru a face un număr de deserturi care nu necesită făină. Puteți face browni fără unt de arahide fără gluten. De asemenea, puteți face cookie-uri de unt de arahide fără gluten într-o chestiune de minute.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți dieta cu pudră de unt de arahide Pasul 12
    3. Face o răspândire unt de arahide. Puteți face un unt de arahide care se răspândește în cel mai scurt timp, folosind un pic de praf de unt de arahide și brânză de cremă. Pur și simplu amestecați 1 lingură (6.14 g) de pulbere cu 8 uncii (226.8 g) Bloc de brânză cremă. Dacă răspândirea nu are aroma de arahide pe care o doriți, adăugați stropi de pulbere și amestecați până când acesta are gust așa cum doriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar