Cum să te supărați

Vă puteți permite să vă supărați fără să vă întoarceți în Hulk. Indiferent dacă vă luptați cu problemele de furie sau nu, învățați cum să vă negociați în mod corespunzător mânia și să o utilizați în avantajul dvs. este importantă pentru bunăstarea fizică și mentală. Învățați să înțelegeți și să vă procesați mânia într-o forță pozitivă în viața voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Să se înfurie în moduri pozitive
  1. Imaginea intitulată obține pasul furios 1
1. Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le lăsați de obicei alunecați. Dacă doriți să vă supărați să vă motivați și să învățați să vă folosiți mânia pentru o schimbare pozitivă în viața voastră, este important să mergeți în mod corect. Cea mai ușoară cale de a te supăra? Sudoare lucrurile mici.
  • Șeful tău vă lovește, de obicei, cu o muncă în ultimul minut, la fel cum sunteți pe punctul de a merge la schimbarea schimbării? Dacă de obicei, rânjiți și purtați-o, lăsați un creepă de furie înăuntru.
  • Partenerul dvs. vă ține uneori înghețat, fiind necomunicativ și rece? Nu-l curățați sub covor și faceți scuze. A se infuria.
  • Prietenul tău vorbește despre ceilalți prieteni din spatele spatelui, tatutelând în mod constant și răspândirea bârfei? Nu ignorați comportamentul rău ca acesta.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 2
    2. Luați întotdeauna personal. Data viitoare când cineva începe o propoziție cu, "Nu luați acest lucru personal, ci..." Tot ce trebuie să faci este să refuzi. Să presupunem că totul este o ușoară ușoară sau are un motiv ulterior în spatele ei, pentru a vă lăsa să vă motivați.
  • Nu uita doar la cuvinte, uita-te la actiuni. Dacă cineva vă vorbește în mod constant sau vă uită numele dvs. sau decideți să vă ignorați dintr-un anumit motiv, își asumă intenția.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 3
    3. Concentrați-vă pe propriile dezavantaje. Dacă doriți să vă proiectați furia spre exterior, o modalitate de motivație poate fi de a vina circumstanțele. Dacă ați crescut într-o casă de lucru, folosiți-vă că pentru a vă explica incapacitatea de a merge mai departe și lăsați-o să vă motiveze să muncească mai mult decât cei care au crescut cu lingura de argint în gură.
  • De asemenea, rămâneți axat pe avantajele altor persoane din lume. Dacă cineva a mers la un colegiu, nu ați putea niciodată să vă permiteți, să utilizați acest lucru pentru a explica succesul lor, în loc de abilitățile lor. Stați axat pe ceea ce au alți oameni pe care nu aveți.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 4
    4. Concentrați-vă pe nedreptatea pe care o vedeți în lume. Uneori, tot ce trebuie să faci pentru a deveni furios este să acorde atenție la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ridicați ziarul, întoarceți radioul și rămâneți axat pe povestiri despre nedreptate în lume. E tot în jurul tău.
  • Cue Up un documentar de investigație online pentru o fixare rapidă a furiei globale. Unele clasice includ "Actul de ucidere" sau "Linia subțire albastră."
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 5
    5. Opriți scuze pentru izbucnirile furioase. Nu puteți controla întotdeauna situațiile care vă fac supărat, tot timpul, dar aveți putere în ceea ce privește modul în care alegeți să vă exprimați furia. Mânia este ceva ce puteți scoate în tine și învățați să controlați și puteți începe să o faceți astăzi. Nu vă copiați și credeți că mânia dvs. este dincolo de capacitatea dvs. de a controla acest lucru sau că nu puteți folosi furia.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea mâniei tale
    1. Imaginea intitulată obține pasul furios 6
    1. Uită-te la furia ta ca un instrument pe care îl poți folosi. Furia este ca apa. În mod corespunzător, îl puteți folosi pentru o mare putere și energie, canalizând-o pentru a propulsa turbine și a crea energie electrică care păstrează un întreg oraș. Necontrolat, creează valuri de maree care distrug același oraș. Învățați să vă construiți barajele de furie în mod corespunzător și puteți folosi furia pentru scopuri bune, constructive, nu pentru a pune deșeuri în sate mici.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 7
    2. Setați obiective gestionabile pentru furie. Furia nu trebuie să fie o propunere de toate sau nimic. Trebuie să adoptați o serie de obiective ușor de gestionat pentru a vă controla lucrurile, dar utilizați acea furie într-un mod de produs. Nu încercați niciodată să vă opriți să vă supărați. Nu alegeți să vă controlați mânia, alegeți să controlați modul în care mânia dvs. se manifestă.
  • Dacă strigați în timp ce sunteți supărat, faceți ca scopul să nu vă ridicați vocea când vă simțiți supărați. Învățați să comunicați fără a striga ca un scop.
  • Dacă vă aliniați mânia și eliberați-o brusc la lucrurile aparent mici, faceți ca scopul dvs. să proceseze lucrurile care vă fac supărat înainte de a deveni în furie undeva pe drum.
  • Cu toate acestea, furia ta se manifestă, cel mai nesănătoasă lucru pe care îl poți face este să devină violent cu tine sau cu alții. În nici un caz nu ar trebui să vă permiteți să puneți lucruri, să spargeți lucrurile sau să loviți pe oricine.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 8
    3. Identificați cele mai mari declanșatoare de furie. Ce se stabilește? Încercați să identificați și să anticipați situațiile, locurile și oamenii care vă aduc furie, astfel încât să puteți învăța să vă pregătiți să vă adresați mâniei când apare și să canalizeze acea furie în cele mai productive utilizări.
  • Săpe ușor sub suprafață. Dacă spui asta "seful tau" uneori te face furios, încercați să vă gândiți când, unde și de ce este cazul. Ce subliniază șeful dvs. care vă face să vă simțiți supărați? Încercați să înțelegeți ce se întâmplă.
  • Fi cât mai cinstit posibil. Dacă vă simțiți supărat pentru că sunteți jenat că șeful dvs. te-a chemat în fața celorlalți angajați, a fost justificat? Ați înșurubat și merit-o sau a fost în totalitate din albastru?
  • Imaginea intitulată Get supărat pasul 9
    4. Setați limitele de viteză a furiei și recunoașteți limitele dvs. Psihologul John Risind sugerează că cel mai periculos element al furiei este sentimentul că se accelerează și se mișcă repede din controlul nostru. Acest sentiment adesea face ca oamenii să facă lucruri care ar putea părea utile în sensul imediat, cum ar fi strigând la persoana care te-a tăiat în trafic, dar care au o consecință de durată mai lungă, de a-și jening partenerul, amenințând un străin și ridicându-ți sângele presiune. El atribuie valorile în consecință:
  • 90 de mile pe oră și mai sus: fierbere, explozivă, violentă
  • 70-85: Fuming, indignat, infuriat, înfuriat
  • 50-65 de mile pe oră: amar, indignat, supărat, nebun, furios
  • 30-45: agitat, perturbat, supărat, iritat, frustrat
  • Sub 30: calm și rece, liniștit, liniștit
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 10
    5. Fixați o bandă de cauciuc în jurul încheieturii mâinii pentru ao menține în schimbare. Este important să vă strângeți brusc atenția pentru a evita o izbucnire violentă și vă amintiți gândurile. Pentru o mulțime de oameni, dacă intrați în mod regulat în teritoriul de 90 mph (140 km / h) +, un mic memento de durere poate fi extrem de util. Puneți o bandă de cauciuc în jurul încheieturii mâinii și fixați-o de fiecare dată când vă simțiți că vă înfuriați suficient pentru a se fierbe. Lăsați micul memento să vă concentrați gândurile și să vă concentrați. Ești mai mare decât furia ta.
  • Când furia dvs. devine peste limitele de viteză normale, veți avea nevoie de progresiv mai mult timp pentru a decomprima și procesa acea furie. Să înveți să alocați o valoare mâniei dvs., apoi să vă pregătiți să o procesați și să începeți să faceți acest lucru imediat.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 11
    6. Lăsați situația pentru moment, dacă este necesar. În unele cazuri, cel mai bun mod de a începe procesarea mâniei dvs. în acest moment este doar să părăsiți camera, să părăsiți casa, să părăsiți biroul și să vă oferiți o șansă de a decomprima pentru un minut. Dacă se uită cineva, curios despre ceea ce faci, spune ceva în afara orașului, care poate ajuta la consolidarea a ceea ce faci pentru tine, precum și oricine altcineva. Spune ceva de genul:
  • "Sunt bine, trebuie doar să fac niște aer."
  • "Mă duc la plimbare, sunt în regulă, mă voi întoarce imediat."
  • "Sunt puțin frustrat, așa că mă duc afară pentru un minut. Totul este în regulă."
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 12
    7
    A respira. Este un clișeu pentru un motiv. Respirația profundă este dovedită pentru a reduce hormonii de stres și a vă calma mai repede decât orice altceva. Închideți-vă ochii și luați cinci respirații adânci, ținându-l timp de cinci secunde, apoi eliberați-l încet.
  • Acest lucru ar putea părea Corny, dar vizualizați mânia dvs. ca o substanță neagră, plină de deplasare pe care o respirați de fiecare dată când expirați. Pe măsură ce țineți respirația, simțiți-o construind și simțiți ușurarea pe măsură ce lăsați-o să se miște din corpul vostru.
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 13
    8. Adresați-vă calm, dacă puteți. Este important să nu evitați lucrurile care vă fac supărat, dar controlați răspunsul dvs. de izbucnire și reveniți pentru a aborda lucrurile într-un mod calm și colectat. Dacă ați încetinit la o limită de viteză mai gestionabilă, veți putea face acest lucru.
  • Capul înapoi în întâlnire și spune-ți șeful privat de ce te-ai simțit prost în mod nedrept. Întrebați ce puteți face pentru a evita această situație data viitoare. Utilizați un calm, chiar ton.
  • Partea 3 din 3:
    Canalizând mânia dvs. în altă parte
    1. Imaginea intitulată obține pasul furios 14
    1. Utilizați furia pentru a face schimburi pozitive. Furia poate fi un instrument motivațional puternic. Michael Jordan a folosit pentru a renunța la citate de vânătoare de la alți jucători din dulapul său și o folosește ca motivație, care a alimentat șase campionate NBA și numeroase alte distincții. În loc să vă lăsați bule de furie și să spargeți un fel de mâncare în bucătărie, utilizați-l pentru a face lucrurile.
    • Dacă vă supărați că un alt angajat este în mod constant complimentat în timp ce vă ignorat, puneți acea energie furioasă să faceți o muncă mai bună și mai bine săptămâna viitoare. Face atât de mult munca pe care trebuie să o observați.
    • Dacă vă supărați de ceva mai greu de identificat sau de înțeles, ca sentimentele de frustrare cu relația dvs., va trebui să vă concentrați asupra comunicării sentimentelor dvs. și discutarea acestora cu părțile implicate. S-ar putea să facă o schimbare mare, cum ar fi ruperea, dacă simțiți că sunteți într-o situație neschimbată.
  • Imaginea intitulată se înfurie pasul 15
    2. Treci la treabă. Cea mai bună modalitate de a face față furiei este de a fi ocupat cu orice lucru este că trebuie să faci. Lucrurile productive pe care le puteți face în loc să lăsați furia să vă conducă într-o gaură neproductivă de noroi:
  • Curata bucataria
  • Organizați-vă garajul
  • Fa tema
  • Coaceți ceva delicios
  • Lovit sacul greu la sala de gimnastică
  • Scrie
  • Imaginea intitulată obține pasul furios 16
    3. Lăsați-vă să fiți emoțional periodic. Amintiți-vă că nu este niciodată greșit să vă simțiți furie, este doar greșit să vă permiteți furiei să vă copleșească sensibilitățile și să vă forțeze să faceți lucrurile pe care le cunoașteți greșit sau sunt inadecvate. Sentimentul că mânia dvs. este greșită va forța adesea oamenii furioși să-și dea seama furia și să o facă mai rău pe linie.
  • Imaginea intitulată se înfurie pasul 17
    4
    Fii fizic. În afară de a oferi o distragere excelentă din ceea ce este ceea ce vă face supărat, obținerea unui exercițiu poate fi un mod excelent de a procesa furia și de a vă scoate corpul de stres, cultivând producția de endorfine care vă vor relaxa pe termen lung. Este greu să te simți supărat prea lung când ești prea ocupat transpirație pentru a avea grijă. Faceți ceva care vă va menține în mișcare:
  • Joaca baschet
  • Încercați boxing
  • Du-te jogging
  • Încercați formarea circuitului
  • Imaginea intitulată se înfurie pasul 18
    5. Evitați gestionarea furiei autodistructive. În timp ce poate părea că a fuma o țigară sau o șansă de whisky ar putea fi agitată de furie, în funcție de externale auto-distructive pentru a vă ajuta să treceți prin patch-urile voastre furioase nu vă vor servi pe termen lung. Să nu mai vorbim de faptul că alcoolul, tutunul și alte medicamente cresc și amplifică efectele fizice ale furiei, cum ar fi tensiunea arterială și a bolilor de inimă.
  • Imaginea intitulată se înfurie pasul 19
    6. Înțelegeți modul în care furia afectează sănătatea fizică și emoțională. Toată lumea se înfurie. Gestionate în mod corespunzător, furia este un instrument motivațional și o emoție perfect normală. Dar pentru o mulțime de oameni, acea furie poate fi spirală rapid din control, care poate fi dăunătoare pentru bunăstarea fizică și emoțională.
  • Nivelurile ridicate de stres și furie sunt cu rate mai mari de boli de inimă, niveluri de colesterol, diabet, probleme de sistem imunitar, insomnie și hipertensiune arterială.
  • Oamenii care suferă de izbucniri frecvente de furie, adesea raportează gândirea întunecată, dificultăți de concentrare și instanțe mai mari de depresie.
  • sfaturi

    Evitați să rupăm lucrurile, deoarece puteți regreta foarte mult după ce ați calmatizat.
  • Majoritatea oamenilor țipă în afara, așa că nu ar deranja pe nimeni.
  • Avertizări

    Nu te supăra prea mult sau vei răni sau vei sparge un vas de sânge.
  • Nu te supăra pe nimeni. Du-te în camera ta și strigă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar