Cum să aduceți copii buni

Fiind un părinte este stresant, dar recompensat, și pentru a fi un părinte bun, trebuie să faceți copii buni. Nu există o definiție universală pentru copiii buni, dar acest articol va oferi un sfat general. Alegeți pașii pe care îi simțiți sunt cei mai aplicabili.

Pași

  1. Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 1
1. Învățați-vă copiii regulile gospodăriei dvs. (și cele pe care le doriți să le respecte).S-ar putea să sune dur, dar trebuie să aduceți limite în casă și să o faceți mai devreme, pentru că atunci vor fi mai puțin supărați când îi pedepsiți.Punctele fizice sunt ilegale în anumite locații și mulți oameni, inclusiv experți în îngrijirea copilului, nu cred în răsturnarea copiilor. Uită-te la pedepse și tehnici de ajustare a comportamentului, cum ar fi metoda etapelor obraznice, ciolderi și tehnica de avertizare-de avertizare.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 2
    2. Citit. Citiți copiilor dvs. și cu copiii dvs. Nu le lăsați să se obișnuiască cu vizionarea TV toată ziua.Citiți-le să doarmă și să le dați cărți educaționale care le învață să citească și să se scrie.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 3
    3. Fii un bun exemplu pentru copiii tăi. În timp ce descendenții tăi nu sunt în mod evident Simian în natură, la o diplomă mai mare sau mai mică, maimuță-maimuță. Nu trebuie să faceți ceva pe care doriți ca copiii dvs. să nu facă, chiar și atunci când nu sunt în prezența voastră.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 4
    4. Învățați-i să fie sănătoși și să-și lărgească gusturile. Hrăniți-vă copiii cu fructe și legume, de câte soiuri diferite, după cum puteți. Acest lucru va ajuta, eventual, pentru a le face copii buni. Învățați-i să perie. Copiii buni au dinți periat, părul periat și au strălucit alte lucruri.Ar trebui să-ți lărgi gustul în diferite alimente, dar nu forța copilul tău să mănânce lucruri pe care nu le place de gustul.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 5
    5. Iubiți-vă și respectați-vă copiii.Pe măsură ce copilul dvs. devine mai în vârstă, doresc mai mult respect și confidențialitate, dar în același timp ei sunt adânc în jos vreau dragostea ta. Aflați cum să respectați și să le dați o iubire mai matură care nu implică sărutări.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 6
    6. Nu mergeți niciodată după cuvântul "Dacă vrei să te comporți ca un copil, te voi trata ca unul". Nu funcționează și se termină doar cu copiii mai mari care primesc anner.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 7
    7. Educați-le.Ar trebui să le întrebați ce au făcut astăzi în școală, ceea ce se bucură și nu și mai ales ceea ce găsesc dificil.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 8
    8. Să fie ei înșiși.Nu alegeți aspectul dormitorului pentru ei sau să le spuneți ce locuri de muncă nu pot și pot face, le face să se simtă inutile și supărate și, de asemenea, se pot temi că vă vor supăra.
  • Imaginea intitulată aduce un copil bun Pasul 9
    9. Fă-i pe frații mai mari să se simtă implicați în viața mai mică.Frații mai în vârstă nu trebuie lăsați să fie lăsați sau să fie făcuți să se simtă ca și cum trebuie să fie un exemplu.Lăsați frații mai în vârstă să se simtă implicați în frații mai tineri, fiind aduși în sus - dar nu împingeți responsabilitatea de a fi părinte pe ele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar