Cum să fii frumos, chiar și când ești supărat

Fiind bun cu alții poate fi o provocare, mai ales dacă vă simțiți supărat.Furia vă poate face să vă loviți la alții, chiar dacă nu sunt cauza furiei voastre.Fiind capabil să obțină controlul asupra emoțiilor dvs. prin gestionarea mâniei dvs. în mod adecvat vă poate permite să continuați să aveți relații bune cu alte persoane.

Pași

Metoda 1 din 3:
Calmarea mâniei tale
  1. Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
1. Evitați să răspundeți la cineva în timp ce sunteți supărat. Dacă vorbești cu cineva și ceva pe care l-au făcut sau au spus că te-a înfuriat, dă-ți timp să răspundă.Este mai probabil să oferiți persoanei un răspuns productiv (și mai puțin probabil să fie rău) dacă vă permiteți să vă răciți mai întâi. S-ar putea să trebuiască să faci o scuză, dar să spui persoanei că va trebui să te întorci la ea într-o vreme.
  • Dacă nu vă puteți gândi la altceva de spus, puteți spune doar "Scuzați-mă pentru câteva minute", apoi ieșiți afară și obțineți temperamentul sub control înainte de a răspunde.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    2. Luați în considerare modul în care gândurile, sentimentele și acțiunile voastre interrelați. Deși pot fi dificil de separat uneori, gândurile voastre vă afectează sentimentele.Sentimentele tale, la rândul tău, îți afectează acțiunile.Astfel, dacă doriți să vă schimbați acțiunile, puteți începe prin schimbarea gândurilor dvs. (ceea ce vă va schimba sentimentele).
  • De exemplu, dacă credeți: "Viața mea e de rahat!"Atunci vă puteți simți deprimat sau supărat și puteți, la rândul său, acționați într-un mod negativ, prin pulverizare sau prin ușile Slamming.Dacă, totuși, vă schimbați gândul la "Acest lucru este o provocare, dar mă pot descurca", vă veți simți mai puțin furios, iar acțiunile dvs. vor îmbunătăți în consecință.
  • Cu toate acestea, realizați că, deși gândurile și sentimentele se referă la acțiuni, puteți alege întotdeauna să acționați (sau să nu acționați) un anumit mod.Este posibil să nu vă puteți alege întotdeauna gândurile sau sentimentele.
  • Știți că poate dura ceva timp pentru a schimba modul în care alegeți să acționați și este posibil să nu luați întotdeauna cea mai bună decizie în acest moment.Asta e bineînțeles și încercând să se schimbe se îndreaptă în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    3. Du-te afara. Luați o pauză pe o bancă în aer liber sau faceți o plimbare de natură mică pentru a vă liniști.Găsirea unei schimbări de peisaj din ceea ce te-a făcut supărat și bucurați-vă de darurile naturii vă pot ajuta să obțineți furia sub control, astfel încât să puteți fi mai frumos pentru alții.
  • Dacă este posibil, luați o plimbare brisk.Exercițiul vă poate ajuta să vă calmeze și să fiți în aer liber vă poate îmbunătăți starea de spirit.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    4. Fă-ți râde.Acest lucru poate părea dificil când ești cu adevărat furie, dar dacă poți găsi un motiv să râzi, umorul va depăși furia din corpul tău.Un râs bun vă poate ajuta să vă izbucniți din mintea voastră furioasă și să vă faceți mai plăcută pentru alții să fie în jur. Încercarea de a găsi umor într-o situație sau de a vă râde de altceva, poate difuza situația prin schimbarea efectivă a reacției chimice a corpului de la furie la umor.
  • Dacă cineva împinge accidental un document important, prima dvs. reacție ar putea fi să-i strigă la furie.Cu toate acestea, s-ar putea să vă puteți opri și să vă gândiți la o scenă plină de umor în emisiunea dvs. preferată de televiziune despre o neînțelegere care a dus la cineva distrus documentul greșit.Râzând despre asta vă poate împiedica să deveniți prea supărați.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    5. Meditează să vă liniștească mintea.Meditația vă poate ajuta să vă reglați emoțiile, ceea ce vă poate ajuta să comunicați cu ceilalți într-un mod mai plăcut.Prin urmare, dacă vă simțiți ca și cum ați putea fi nemulțumiți de cineva din cauza sentimentului furios, dați-vă o mică reîmprospătare prin meditație. Găsiți un loc liniștit, liniștit, apoi urmați următoarea secvență:
  • Respira profund și încet.Respirațiile adânci vă pot încetini ritmul cardiac și vă poate face să vă simțiți mai calme.Respirațiile dvs. ar trebui să fie destul de adânci încât burta voastră se extinde spre exterior asupra respirației "în".
  • Imaginați o lumină albă de aur care umple corpul pe măsură ce respirați.Imagine care umple lumina și relaxându-ți mintea. Când respirați, vizualizați culorile întunecate, noroioase lăsând corpul vostru.
  • Odată ce sunteți liniștiți de la meditația dvs., ar trebui să vă simțiți mai pregătiți să vorbiți cu alții într-un fel.
  • Metoda 2 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    1. Respectați alți oameni. Este important să respectați pe alții atunci când efectuați o alegere cu privire la modul de a acționa (sau să reacționați la) o anumită situație. Având empatie pentru modul în care alții simt că pot merge mult timp să vă ajute să mențineți comunicarea pozitivă cu ceilalți.Gândiți-vă la modul în care v-ați simți dacă cineva te-a lăsat la tine pentru că era supărată - indiferent dacă erai sau nu sursa de furie - și încercați să folosiți asta pentru a vă informa propria comunicare.
    • Din păcate, mulți oameni constată că ei direcționează în mod neașteptat furia față de copiii lor. Dacă sunteți supărat sau iritat despre ceva și copilul dvs. vă cere "de ce este albastru deschis" pentru cel de-al 1000-lea oră sau vă cere să le ajutați să termine un program de 3 săptămâni înainte de a fi datorat, este prea ușor să se fixeze la ei.Cu toate acestea, amintirea faptului că le respectați și nu doriți ca ei să se întoarcă sau să strige la dvs. să vă ajute să interacționați mai mult cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    2. Utilizați expresia asertivă a mâniei dvs.Mai degrabă decât să vă exprimați pasiv (fiind supărat fără a spune nimic) sau agresiv (explodează într-un mod care poate părea disproporționat față de stresor), încercați comunicarea asertivă. Pentru a practica expresia asertivă, utilizați faptele implicate (nu exagerate de emoție) pentru a comunica cererile (mai degrabă decât cerințele) altora într-un mod respectuos.Să comunice clar și să vă exprime sentimentele în mod eficient, astfel încât nevoile fiecăruia să fie îndeplinite.
  • De exemplu, dacă călătoria dvs. de carpool este întârziată în fiecare zi, în loc să nu spui niciodată nimic altceva decât să se simtă supărat (pasiv) sau să explodeze la șofer și să-i cheme numele (agresiv), încercați să vă comunicați frustrarea cu expresie asertorie.
  • S-ar putea să spuneți: "Chiar mă bucur de carpooling cu tine, Jane, dar mă simt frustrat că ești 5-10 minute târziu.Știu că nu pare a fi o afacere mare, dar mă face să mă simt stresat și în spatele programului înainte de începerea zilei mele și aș aprecia cu adevărat dacă ați putea încerca să lăsați puțin mai devreme în viitor."
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    3. Fii frumos cu corpul tău, precum și cu cuvintele tale.Comunicarea nu este vorba despre cuvinte.Cuvintele dvs. pot fi complet politicoase, în timp ce limbajul sau acțiunile corpului comunică mânia.Când este supărat, puteți constata că mușchii dvs. sunt strânși și rigizi.Acest lucru poate trimite un semnal altora că nu sunteți abordabil.
  • Poate doriți să încercați să utilizați relaxarea musculară progresivă - un proces prin care vă tensionați și apoi eliberați toate mușchii din corp - pentru a încerca să scoateți furia din corpul dvs., precum și mintea voastră.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea unui stil de viață pozitiv
    1. Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    1. Somn 7-8 ore în fiecare noapte. Aveți nevoie pentru a obține o mulțime de somn în fiecare noapte pentru a prospera. A fi nemulțumit de somn poate contribui la o gamă largă de probleme de sănătate, inclusiv incapacitatea de a gestiona în mod corespunzător emoțiile.Obținerea unui somn adecvat vă poate ajuta să aveți răbdarea și înțelegerea pentru a menține relațiile cu ceilalți, indiferent de starea voastră emoțională.
    • Dacă aveți probleme cronice de somn, consultați-vă medicul.Este posibil să puteți face modificări ale alimentației sau stilului de viață pentru a vă îmbunătăți somnul.Puteți, de asemenea, să puteți încerca suplimente medicinale sau medicamente pentru a dormi mai mult.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    2. Exercitii zilnice.Exercițiul vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin supărați în acest moment prin eliberarea endorfinelor în corpul vostru.Exercițiul regulat vă poate ajuta, de asemenea, să vă reglați emotiile în general. Este posibil să găsiți că obținerea unui exercițiu regulat vă oferă mai multă energie pe tot parcursul zilei, ceea ce vă poate ajuta să fiți productivi și răbdători fără a fi iritat cu alte persoane.
  • Imaginea intitulată Fii frumos, chiar și atunci când tu
    3. Mănâncă o dietă sănătoasă. Alegerea alimentelor care sunt mai hrănitoare și mai mici în zahăr și grăsime vă pot spori energia, pentru a vă îmbunătăți sănătatea generală și contribuie la o dispoziție mai fericită în general.
  • Alegeți alimentele integrale care sunt procesate minim. Mânca mai multe fructe, legume, carne slabă și leguminoase.Gândiți-vă la ele ca pe tot parcursul energiei și al nutriției abundente pentru corpul dvs. care vă poate lăsa mai echipate pentru a fi drăguți cu alți oameni!
  • Evitați alimentele cum ar fi bomboane de bomboane, sodă, tort, gogoși și produse de patiserie, care duc la accidente de energie masivă și nu oferă nici o nutriție și a adăugat calorii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar