Cum să datezi cel mai bun prieten al tău

Dating Cel mai bun prieten al ex-partenerului dvs. se poate simți ca o situație dificilă, deoarece nu doriți să vă supărați fostul partener. Dacă aveți sentimente puternice pentru cel mai bun prieten al ex-ului tău și simți că amândoi aveți un viitor împreună, vă recomandăm să vă dați seama cum puteți întâlni această persoană fără conflict. Pentru a face acest lucru, trebuie să dezvăluiți mai întâi noua dvs. relație cu ex-partenerul dvs. și setați limitele. Ar trebui să vă concentrați asupra încurajării unei relații pozitive cu cel mai bun prieten, astfel încât toată munca dvs. grea merită.

Pași

Partea 1 din 3:
Spune-ți fostului partener
  1. Imagine intitulată Data fostului tău
1. Asigurați-vă că sentimentele dvs. pentru cel mai bun prieten sunt reale. Deși ați putea fi înfășurat în emoție chiar acum, ar trebui să întrerupeți și să vă gândiți cât de profundă sunt sentimentele dvs. pentru cel mai bun prieten. Acest lucru poate fi deosebit de important dacă v-ați despărțit de fostul dvs. partener recent și încă mai simțiți crud peste despărțire. Emoțiile tale pot ajunge să te conducă la cel mai bun prieten al tău, pentru că, probabil, motive greșite.
  • Uneori, poți să te păcălești cu cel mai bun prieten al tău ca o formă de represalii. Acest lucru poate apărea conștient sau inconștient, unde utilizați cel mai bun prieten pentru a vă întoarce la ex. Sau, s-ar putea să fiți mai mult în ascuns și să vă ascundeți că aveți de-a face cu cel mai bun prieten și găsiți riscul interesant. Acestea pot fi emoții trecătoare care sunt superficiale sau trecătoare. Ar trebui să luați în considerare dacă sentimentele dvs. pentru cel mai bun prieten sunt adevărata afacere înainte de a vă așeza ex-partenerul dvs. pentru un chat.
  • De asemenea, puteți cere prietenilor reciproci despre ceea ce se gândesc la noua dvs. relație. Uneori, obținerea unei perspective externe asupra relației vă poate ajuta să o puneți în perspectivă.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    2. Spuneți-vă ex unul pe unul într-un cadru privat. Dacă simțiți că relația este semnificativă și ar putea duce la o relație serioasă, poate fi timpul să discutați cu ex-partenerul dvs. despre el. Faceți acest lucru prin contactarea ex-ului dvs. și solicitați unul pe unul, în cadrul întâlnirii. Alegeți un loc de întâlnire neutru, ca o bancă de parc sau o cafenea. Acest lucru vă va face ca fostul să se simtă mai confortabil cu întâlnirea cu dvs. și să facă întâlnirea să pară mai puțin intimidantă.
  • Încercați să vă spuneți ex-partenerul dvs. în persoană și nu împărtășiți știrile despre text. A face acest lucru se poate întâmpla la fel de rece și lipsit de respect față de ex.
  • Ar trebui să încercați, de asemenea, să spuneți ex-partenerul dvs. înainte ca cuvântul să se apropie de noua dvs. relație, așa cum doriți ca partenerul dvs. să audă știrile de la dvs. Puteți decide să aduceți cel mai bun prieten la întâlnire. Cu toate acestea, este posibil să doriți să fiți precauți în legătură cu acest lucru, deoarece acest lucru poate mânia ex-partenerul dvs.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    3. Utilizați declarațiile "I". Când vă spuneți ex, ar trebui să vă asigurați că sunteți răspunzător pentru acțiunile și alegerile dvs. Faceți acest lucru utilizând declarațiile "I" pe măsură ce vă spuneți ex-ul dvs. despre noua dvs. relație. Vorbiți clar și sincer, astfel încât ex-partenerul dvs. știe că încercați să fiți sincer și matur în legătură cu situația.
  • De exemplu, puteți spune: "Am vrut să auziți știrile de la mine, direct. Am început să văd cel mai bun prieten al tău. Nu am planificat sau nu am știut că se va întâmpla. Am fost toți într-o noapte și un lucru duce la altul. Sunt foarte fericit cu această persoană și sper că poți fi fericit pentru mine."
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    4. Mențineți limbajul corpului deschis, pozitiv. Ar trebui să vă mențineți contactul vizual cu ex-partenerul dvs. atunci când îi spuneți despre relație și păstrați-vă corpul relaxat. Evitați să vă traversați brațele peste piept sau așezați-vă pe marginea scaunului. Încercați să proiectați limba pozitivă a corpului, astfel încât ex-partenerul dvs. știe că vorbești cu intenția. Acest lucru ar putea ajuta ex să vină la ceea ce spuneți.
  • De asemenea, ar trebui să încercați să nu vă supărați sau emoționali pe capătul dvs., deoarece nu doriți să faceți că conversația pare prea gravă sau suprasolicită. În schimb, încercați să vă mențineți corpul relaxat și să vă mențineți contactul vizual, astfel încât să vă puteți asigura că ex-partenerul dvs. înțelege ceea ce încercați să împărțiți.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea limitelor cu ex-partenerul dvs
    1. Imagine intitulată Data fostului tău
    1. Dați-vă exact timpul să procesați știrile. Fiți pregătiți pentru ca ex să fie supărat și neliniștit de știrile despre noua dvs. relație. Chiar dacă te-ai despărțit de ceva timp în urmă, dating cel mai bun prieten al ex-ului tău poate fi o situație atrăgătoare. Mai degrabă decât să încercați să obțineți ex-ul dvs. pentru a accepta știrile, trebuie să vă oferiți prea mult timp să procesați situația.
    • Acest lucru poate însemna că sunteți de acord să nu fiți în contact pentru câteva zile sau câteva săptămâni. De asemenea, puteți da spațiului dvs. ex să proceseze prin optarea din reuniți cu prietenii reciproci.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    2. Adresați-vă celui mai bun prieten pentru a oferi spațiului dvs. ex-partener. De asemenea, puteți vorbi cu cel mai bun prieten și vă recomandăm să vă dați atât spațiul dvs. și timpul să procesați. Uneori, oamenii trebuie doar să digere informații emoționale și să ajungă la o situație sensibilă.
  • Cel mai bun prieten și ex-partenerul dvs. pot avea o relație diferită decât aveți la ex. Deci, în timp, cel mai bun prieten poate să ajungă la ex-ul dvs. și să explice partea lor de poveste. Acest lucru vă poate ajuta să acceptați dvs. noua dvs. relație și să evitați să vă distrugeți prietenia dintre cel mai bun prieten și ex.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    3. Acceptați că fostul dvs. nu poate fi bine cu relația. Deși este posibil să încercați cel mai greu pentru a obține fostul dvs. partener să înțeleagă și să accepte noua dvs. relație, este posibil să nu fie întotdeauna posibilă. Fostul dvs. partener poate fi prea supărat de relație și să aibă un timp greu să fie în regulă cu noua dvs. poveste de dragoste. Ex-ul dvs. poate fi, de asemenea, supărat că cel mai bun prieten al lor sa implicat cu cineva din trecutul lor. Este posibil să trebuiască să învățați să acceptați că aveți noua dvs. relație înseamnă lăsarea relației dvs. cu ex-partenerul dvs.
  • Uneori, ex-partenerii pot obține, de asemenea, posesiv și gelos atunci când se confruntă cu această situație. Rețineți că, deși vă puteți simți rău pentru a vă întâlni cu cel mai bun prieten al ex-ului dvs., acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați la noua dvs. relație. De-a lungul timpului, ex putea să vină și să accepte situația. Dar nu-ți poți forța ex sa faci asta.
  • Partea 3 din 3:
    Promovarea unei relații pozitive cu cel mai bun prieten
    1. Imagine intitulată Data fostului tău
    1. Evitați compararea celui mai bun prieten la ex. Pentru a crea o relație sănătoasă cu cel mai bun prieten, ar trebui să evitați comparațiile între cel mai bun prieten și ex. Relația dvs. nu este o competiție, iar cel mai bun prieten are calități diferite decât ex. Comparând cel mai bun prieten și ex, va duce doar la conflicte și tensiune în noua dvs. relație.
    • De exemplu, poate cel mai bun prieten are o altă abordare de noapte. Poate el tinde să planifice mai multe date intime la domiciliu, iar ex-ul tău ar merge cu totul cu o cină scumpă pentru noapte. Mai degrabă decât să compare cele două, să se concentreze asupra pozitivelor fiecărei abordări. Apoi, amintiți-vă că sunteți cu cel mai bun prieten pentru că face lucrurile în mod diferit și oferă lucruri diferite decât fostul tău.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    2. Nu bârfa sau gunoi vorbesc ex. Deși nu mai este aproape de ex, cel mai bun prieten al ex-ului tău poate fi în continuare aproape de el și vrea să mențină o relație cu el. Gunoi vorbind ex, în fața celui mai bun prieten sau cu alți prieteni, va crea doar mai multă tensiune între fostul tău și cel mai bun prieten.
  • Bossiping despre ex-dvs. poate crea, de asemenea, probleme în noua dvs. relație. Cuvintele tale dureroase despre ex-ul tău poate face ca noul dvs. partener să fie supărat. Acest lucru ar putea duce apoi la tensiune și conflict între voi doi.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    3. Permiteți cel mai bun prieten să-și petreacă timpul cu ex. Din motive de noua dvs. relație, ar trebui să încercați să fiți în regulă cu noul dvs. partener petrecut timp cu vechiul dvs. partener. Noul dvs. partener poate, de asemenea, să rateze petrecerea timpului cu cel mai bun prieten al său, în ciuda circumstanțelor. Ar trebui să le încurajați să-și petreacă timpul împreună, astfel încât să nu pară că încercați să fiți controlați sau egoist în relație.
  • De asemenea, puteți încerca să mențineți o relație mai bună cu ex-partenerul dvs., mai ales dacă noul dvs. partener este încă cel mai bun prieten al său. Efectuarea unui efort de a petrece timp împreună ca grup poate ajuta la normalizarea situației și permiteți-vă ex-ului dvs. să vă obișnuiți cu noua dvs. relație.
  • Imagine intitulată Data fostului tău
    4. Respectați sentimentele ex-tale la evenimentele sociale. Dacă încă împărtășiți prietenii reciproci cu fostul dvs. dvs. și noul dvs. partener va ajunge în cele din urmă la evenimentele sociale în care există ex prezent. Când și dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să încercați să fiți respectuoși față de sentimentele ex-tale și să fiți atenți la fostul dvs. atunci când vă aflați în jurul celui mai bun prieten. Acest lucru poate însemna că nu a arătat prea multă afecțiune fizică cu cel mai bun prieten atunci când vă aflați în jurul dvs., cum ar fi ținerea mâinilor, sărutați sau cuddling împreună. Afișările de afecțiune ar putea face ca ex inconfortabil sau supărat, mai ales dacă ați despărțit recent și vă vedeți acum cel mai bun prieten al său.
  • De asemenea, ar trebui să încercați să vă includeți ex, mai ales dacă ex și cel mai bun prieten al său sunt încă aproape. Acest lucru poate însemna includerea fostului dvs. în social întâlniri cu alți prieteni sau a fi bine dacă ex-ul tău se află cu tine și cu cel mai bun prieten. De-a lungul timpului, situația ar trebui să se normalizeze și, sperăm că ex-ul dvs. se va obișnui cu relația dvs. cu cel mai bun prieten.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar