Cum sa faci yoga mersul pe jos

Yoga de mers pe jos este iluminarea în timp ce mergeți. Aceasta este ultima lovitură! Este o pregătire în domeniul sănătății, reducerea stresului și fericirea interioară într-una. Yoga de mers pe jos este pelerinajul tău zilnic în lumină. Dacă într-adevăr pelerinaj, pelerinajul te va transforma într-o zeiță de fericire.

Pași

  1. Imagine intitulată face yoga de mers pe jos pasul 1
1. Practicați Yoga Walking în fiecare zi timp de 30 de minute în timpul săptămânii și cel puțin o oră la sfârșit de săptămână. Când începe plimbarea, mișcați repede (mers pe jos), și până la sfârșitul plimbărilor, absolvenți să vă mișcați încet (lent mers pe jos). Asigurați-vă că efectuați toate cele 10 elemente-cheie de fiecare dată, după cum se subliniază în pașii următori, pentru a beneficia cel mai mult de mersul pe jos de yoga.
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 2
    2. Stomp mânia în pământ în timp ce mergeți. Lăsați-i pe toți furie. Gândiți-vă mantra "Furie, furie, furie".
  • Ce te-a supărat astăzi? Nu vă lăsați să vă fie să vă eliberați de ea!
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 3
    3. Simți-vă tristețea. Rezolvați sentimentele, mergând pe tristețea ta. Simțiți-vă tristeţe interior.
  • Ce te face trist astăzi? Gândiți-vă de câteva ori Mantra: "Sunt trist pentru că ...".
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 4
    4. Rotiți umerii. Faceți acest lucru pentru a elimina orice tensiune în umeri și gâtul dvs. Găsiți modul optim de a vă deplasa umerii pentru a obține cel mai bun efect.
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 5
    5. Rotiți coloana vertebrală. Când mersul pe jos, întoarceți coloana vertebrală spre dreapta, apoi spre stânga, de mai multe ori. Faceți acest lucru ușor și întoarceți-vă capul cu corpul.
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 6
    6. Permiteți o culoare vindecătoare să se scurgă prin corpul dvs. de la cap la picior. Gândiți-vă numele culorii ca a mantra.
  • Ce culoare aveți nevoie acum? "Portocaliu, albastru, aur, roz...".
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 7
    7. Concentrați-vă pe măsură ce mergeți conectat la sol. Simțiți-vă pământul sub picioarele voastre. Gândiți-vă mantra "Pământ" și respirați un minut în picioarele voastre.
  • Imagine intitulată face yoga de mers pe jos pasul 8
    8. Mișcați o mână și trimiteți pe cineva o propoziție pozitivă. Ce vrei să-i spui astăzi? Gândiți-vă la fraza de mai multe ori ca o mantra.
  • Trimiteți lumina lumii și gândiți-vă: "Fie ca toate ființele să fie fericit. Fie ca lumea să fie fericită."
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 9
    9. Imaginați-vă numerele de la 1 la 20 în cap, piept, abdomen, picioare, picioare și în pământ (sub picioare). Faceți acest lucru în fiecare zi și veți scuti rapid și eficient tensiunea care a construit în toate zonele majore ale corpului tău.
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 10
    10
    Vizualizați-vă un soare frumos în cer și îmbrăcați-vă cu o rază de aur de soare. Umpleți-vă cu lumină. Gândiți-vă la cuvântul "Ușoară" ca o mantra, de multe ori peste.
  • Imagine intitulată Do Yoga Walking Pasul 11
    11. Opriți toate gândurile. Timp de cinci minute în timp ce mersul pe jos, mișcați tot stresul din partea dvs., până când mintea voastră devine calmă. Odihneste un timp. Lăsați toate gândurile să vină și să meargă așa cum le place.
  • Imagine intitulată face yoga de mers pe jos pasul 12
    12. Mergeți liber. Du-te oricare cum vă simțiți că doriți. Bucură de ea. Observați cum mintea ta devine încet pozitivă. Acum sunteți înapoi de pe pelerinajul tău în lumină.
  • După fiecare sesiune de mers pe jos de yoga, îți dai seama că ai făcut ceva minunat și îngrijit pentru sănătatea ta fizică și pentru bunăstarea ta mintală. Păstrați-vă fericirea. Lumina vă va însoți prin toată ziua.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Apoi a luat ideea de a merge în fiecare zi timp de o jumătate de oră. Ea a decis un timp favorabil pentru ea și a căutat o locație potrivită. Ea a cumpărat haine confortabile pentru a purta, haine aerisite pentru zilele însorite și pantofi umbrelă și robusi pentru zilele ploioase - haine ușoare pentru vară și ceva cald pentru iarnă. Apoi a început plimbările zilnice.
  • O poveste mică despre virtutea de mers pe jos de yoga: Odată a fost o femeie care era în mod constant îngrijorată. Ea îngrijorată de tot. Ea îngrijorată de copiii ei, cu prietenii ei, despre a avea destui bani pentru a trăi și despre sănătatea ei. Ea se purta cu grijă și cu îngrijorările ei. Îi era frică că nu mai putea să-și controleze teama și se temea că ar putea să nu aibă suficientă putere interioară pe termen lung pentru a învinge gândurile constante îngrijorătoare.
  • La început, ea a fost foarte dificil să meargă în fiecare zi la o anumită oră. Dar, după aproximativ trei luni, ea sa obișnuit cu ea, iar mersul devin parte integrantă din viața ei. Ea a descoperit că a câștigat o putere mai interioară. Mintea ei era pozitivă, iar temerile ei au fost reduse. Sănătatea ei sa îmbunătățit, iar de-a lungul anilor, a devenit un devotat entuziast al lui Yoga.
  • Avertizări

    Nu cedati niciodata. Scopul tău în viață este să fii fericit, sănătos și luminat. Umblați în fiecare viață într-un nivel mai ridicat de lumină. Deveniți o zeiță, Buddha, Shiva într-o zi. Dacă sunteți eliberat, eliberați toți colegii voștri. Stați întotdeauna pe yoga dvs. plimbare prin toate dimensiunile vieții. Fie ca lumea să fie fericită. Fie ca toți oamenii să fie fericiți.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Îmbrăcăminte confortabilă
    • Pantofi confortabil de mers pe jos
    • Locuri sigure, plăcute de mers pe jos
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar