Cum să intrați într-o școală de ivy league

Mii de studenți din întreaga lume visează să fie admiși într-o ligă IVY sau o instituție de elită, pe care mulți o consideră a fi vârful educației colegiale. Realizarea acestui lucru a devenit din ce în ce mai dificilă din cauza unei piscine reclamante în creștere rapidă, dar cu siguranță vă puteți mări șansele de a intra într-unul. Iată un traseu care vă va îmbunătăți șansele cu ligile de iedera și, dacă nimic altceva, ajutați-vă să profitați la maximum de anii de liceu și să vă pregătiți pentru o educație excelentă de colegiu în altă parte.

Pași

Partea 1 din 3:
Reușesc în liceu
  1. Image denumită intra într-o școală Ivy League Pasul 01
1. Provoaca-te. Căutați cele mai exigente și riguroase oportunități la școala dvs., în special în arena academică. Este adesea preferabil să se facă bine într-un program provocator decât să fie excepțional într-o medie. Dacă școala dvs. oferă cursuri avansate, în special cele pentru care se oferă credit colegiu, o școală de Ivy League se va aștepta să le fi luat. Un exemplu ar fi faptul că lucrul pentru o fizică AP AP este preferabil la o medie dreaptă 100 în fizica regulată.
  • Școlile nu pot influența profesorii dificili în decizia lor. Ei pot doar să deșeze transcrierea dvs. Căutați clase care vor fi recunoscute ca fiind dificil, dar, de preferință, fără clasificare prea dificilă.
  • Este foarte util să luați cursuri dificile și să lucrați din greu la subiecții pe care vă așteptați să continuați cu Colegiul, deoarece vor face și gradele bune mai ușor.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 02
    2. Începeți mai devreme. Scopul este un receptor bine rotunjit. Un slăbic care decide să înceapă să facă note bune târziu în liceu, probabil, nu va fi admis.Ar trebui să aveți o istorie consecventă a realizării ridicate ridicate.
  • Există uneori excepții, deoarece colegiile iubesc, de asemenea, pentru a vedea îmbunătățirea. Dacă problemele dvs. au fost cauzate de circumstanțe dincolo de controlul dvs., ați putea atașa un supliment la aplicația dvs. despre ceea ce au fost și cum ați reușit în ciuda acestora.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 03
    3. Au un GPA excelent. Având A GPA În primele 5-10% din clasa dvs. este esențială, fiind clasificată printre primii câțiva studenți, dramatic, își păstrează șansele. Țineți minte că aplicați instituțiilor în care sunt mulți dintre ceilalți solicitanți Valedictorieni la școala lor.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 04
    4. Au scoruri excelente de testare standardizate. Aceasta este o parte critică a aplicației dvs. generale, deoarece este singura zonă în care sunteți pe picior de egalitate cu toți ceilalți. Scopul pentru atingerea cel puțin a unui 700 (dintr-o posibilă 800) puncte pe fiecare secțiune a Sat (și pe testele individuale ale SAT II) sau un compozit de 30 pe actul pentru o șansă rezonabilă de a fi admis. Aducerea acestor scoruri de până la 750+ pe fiecare secțiune SAT (adică cel puțin 2250 din 2400 de puncte în total) sau un act compozit de 33+, vă va oferi scoruri solide care nu trebuie îmbunătățite.
  • Nu repetați testul de mai mult de trei ori. Potrivit lui Chuck Hughes, un fost ofițer de admitere senior la Harvard, panoul de admitere va observa că acest lucru și încercările repetate de a obține un scor mare pot apărea prea mult pe scoruri.Obțineți bine înainte de ao lua.
  • Luați o clasă de pregătire a testelor sau obțineți câteva cărți și practici. Viteză și precizia acestor teste este o abilitate unică care trebuie învățată.Începeți pregătirea devreme și păstrați-vă cu sârguință până când puteți rezolva problemele fără prea multă gândire.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 05
    5. Implicați în activități extrașcolare. Ivy ligile doresc să vadă un reclamant bine rotunjit, care nu sa blocat timp de patru ani pentru a obține note bune. Alăturați-vă unei echipe sportive (chiar dacă este doar o echipă intramurală), vă alăturați unui club sau două și implicați-vă în departamentul de teatru.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 06
    6. Voluntar. Gândiți-vă la o scară națională sau internațională - nu vă limitați doar la oportunitățile din orașul dvs. natal.Cheltuirea unei vară ajută la strângerea de fonduri pentru a construi o școală în Peru va însemna mai mult pentru ei decât să ridice fonduri pentru biserica dvs. locală.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 07
    7
    Conduce În zonele în care vă excelezi. Căutați oportunități de a lua o recunoaștere și responsabilitate suplimentară ca a lider. Acest lucru poate varia de la devenire presedintele clasei la căpitanul majorete sau chiar un ofițer pentru a club Participați la. Luați-vă slujba ca lider în serios, deoarece lecțiile pe care le învățați în acest rol pot fi experiențele care vă pun în afară de mulțime când vă scrieți eseu sau să fiți intervievați.
  • Partea 2 din 3:
    Master procesul de aplicare
    1. Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 08
    1. Școlile de cercetare. Nu toate școlile Ivy League oferă aceeași experiență. Aflați dacă oportunitățile de cercetare, locația, viața socială, elevi, profesori, Clima, dormitoarele și serviciile alimentare sunt lucruri pe care le-ați bucura timp de patru ani.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 09
    2. Vizitați campusul. Discutați cu profesorii și studenții actuali. Obțineți un sentiment de ceea ce ar fi viața voastră. De asemenea, încercați să vedeți dacă puteți petrece un weekend acolo.Mai multe colegii oferă această opțiune.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de Ivy League Pasul 10
    3. Cercetare Oportunități de ajutor financiar. Școlile Ivy League sunt notorii scumpe și nu oferă burse atletice, de merit sau regionale. Trebuie să completați cererea gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți (FAFSA) pentru a primi ajutor.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de Ivy League Pasul 11
    4. Obțineți recomandări ale cadrelor didactice. Căutați profesorii care vă cunosc bine, aveți o opinie favorabilă despre dvs. și par a fi dispuși să scrie o mare recomandare în numele dvs. Unii vor aprecia dacă vă puteți face munca mai ușoară cu o discuție sau câteva note pentru a începe puncte pe ceea ce să spuneți despre dvs.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de Ivy League Pasul 12
    5. Polonez aplicația dvs. Ceea ce mulți solicitanți nu își dau seama este că notele ridicate și scorurile de testare nu vor garanta admiterea. Ei pur și simplu "Du-te prin" Prima rundă de respingeri. După aceea, colegiu va examina ce fel de persoană sunteți. Acest lucru se face prin unul sau mai multe eseuri, profesor și recomandări consilier, un interviu și, uneori, o recomandare de la egal la egal.
  • Începeți procesul de aplicare devreme, astfel încât să aveți suficient timp pentru a revizui ceva dacă este necesar. Cereți adulților familiarizați cu cultura universităților de prestigiu (de exemplu, consilierul școlar) pentru sfaturi despre ce fel de lucruri din experiența dvs. de a scrie și cum să le prezinte cel mai bine la școală.Acest lucru poate ajuta și cu interviurile.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de Ivy League Pasul 13
    6. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. Interviurile pot fi cu cineva de la biroul de admitere al universității sau al unui absolvent, și variază de la calmalii relativ neplăciri la interogatoriu. Rochia respectuos, fiți așteptați de întrebări Intervievatorul dvs. poate cere, dar mai presus de toate, doar fii - sau o versiune subtilă mai matură!
  • Găsiți pe cineva care să vă dea interviuri practice. Chiar dacă nu sunt familiarizați cu procesul, vă vor ajuta să rămâneți relaxați și articulați. Dacă interviul dvs. nu merge bine, nu vă faceți griji. Interviurile rareori indică dacă veți fi acceptat sau nu.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de Ivy League Pasul 14
    7. Stai înapoi, și aștepta pentru rezultatele. Cele mai multe decizii din Liga Ivy ajung la începutul lunii aprilie sau pot fi verificate online prima dată. Câteva școli vor trimite "scrisori probabilă" la perspectivele lor mai dorite cu 1-2 luni mai devreme pentru a le notifica informal de acceptarea lor.
  • Partea 3 din 3:
    Ce să facă după ce a fost acceptat sau respins
    1. Imaginea intitulată intra într-o școală Ivy League Pasul 15
    1. Nu vă permiteți note pentru a aluneca semnificativ. Elevii pot fi scăpați de școli pentru scăderi drastice. Orice fel de arestare în această perioadă va duce adesea la o acceptare luată.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de liga Ivy Pasul 16
    2. Luați în considerare alte opțiuni pentru o decizie a listei de așteptare. Dacă ați fost listați, șansele dvs. de a fi acceptate de pe lista de așteptare sunt destul de subțiri. Treceți la următoarea alegere.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de liga Ivy Pasul 17
    3. Încercați să transferați într-o iederă. Dacă faceți o muncă remarcabilă la o școală de nivel al doilea, puteți încerca să transferați la o iederă după un an sau două. S-ar putea să nu primiți credit spre absolvire pentru munca făcută la cealaltă școală. Probabil că veți putea să renunțați la cursuri introductive repetate, dar ar trebui să luați încă patru ani de cursuri, ceea ce înseamnă că ați plăcut lucrurile cu mai multe cursuri avansate sau cu cursuri de care sunteți interesat în afara majorului dvs. Diploma ta este de la școala în care termini, nu unde începi.
  • Unele colegii de stat garantează transferul de admitere la studenții de colegiu comunitară care îndeplinesc cerințele de clasă acolo.Acest lucru vă poate salva un pachet și chiar vă permite să intrați într-un prestigios de colegiu de stat - nu chiar la IVI, dar aproape - ceea ce ar putea refuza să vă admită direct.
  • Imaginea intitulată intra într-o școală de liga Ivy Pasul 18
    4. Uită-te la programele școlare postuniversitare pentru Școlile Ivy League. Prin efectuarea unei lucrări remarcabile la un program de licență și efectuarea foarte bine pe examenul de admitere corespunzător (e.G., GRE, LSAT) S-ar putea să fiți admis la un program de absolvent al Ivy League.În plus față de oferirea de oportunități excelente de bursă, multe dintre aceste programe oferă oportunități de compensare a cheltuielilor de școlarizare și alte cheltuieli prin intermediul pozițiilor de predare sau de cercetare.
  • O școală absolventă de prestigiu poate face mult mai mult pentru a crește veniturile într-o profesie foarte plătit decât un program de prestigiu de licență. Pentru școlile Grad care se concentrează foarte mult pe clasele, un program de licență puțin mai puțin prestigios, cu o clasificare generoasă, ar putea să vă îmbunătățească șansele de admitere față de prestigiul mai amorf și de gradele bune pe care le va trebui să-l tragi cu o concurență mai strictă.
  • sfaturi

    Ligile de iedera au buzunarele adânci pentru a oferi ajutor financiar generos. Toate școlile Ivy League au "nevoie-orb" admitere și "Full-Need" Politicile privind asistența financiară. De asemenea, ei definesc "nevoie" mai larg decât colegii lor mai puțin bogați.Dacă venitul familiei dvs. este mai mic de 75.000 de dolari, este posibil să nu fiți perceput nici o taxă la mai multe IVI. Acest lucru ar fi destinat studenților nevoiași (Pell Grant Grant) la Harvard, Yale, Princeton, Dartmouth, Cornell sau Columbia.Deci, dacă nu sunteți bogați, uitați-vă la Ivy League împreună cu colegiile de stat pentru care vă calificați (sau vă puteți muta la calificare) pentru ratele de stat.Ele pot fi mult mai accesibile decât colegii private oarecum prestigioase cu rate similare de școlarizare față.
    • Înainte de a vă lua decizia finală, consultați ce fel de ajutor financiar ar oferi o școală. Ar putea fi o combinație de subvenții (reduceri gratuite sau chiar bastoane), împrumuturi și ocuparea forței de muncă în lumina dvs. și a finanțelor părinților dvs. Uită-te la modul în care poate fi asigurată de la an la an.
  • Având A "cârlig" este adesea un impuls spre acceptare.Nu scrieți ceva prea tensionat sau lăudat, dar nu-l ascundeți.
  • Chiar dacă colegiile spun că nu consideră rasă, nu este adevărat. Cursa poate juca o parte foarte importantă a deciziei de admitere. Practic, toate colegiile doresc să fie mai diverse. Americanii afro-afro sunt acceptați în aproape toate colegiile (inclusiv IVIIle) prin simpla scoruri de 650 sau mai mari pe fiecare secțiune a SAT. Cele de mai sus se aplică, în general, la hispanici.Rețineți că cele de mai sus nu se aplică asiaticii, care nu sunt considerate un grup minoritar subreprezentat de majoritatea școlilor. Acest lucru a fost luat de la o carte de revizuire Princeton.
  • Doar fiți-vă în CV și în orice audiții pe care ați putea face-o. În acest fel, persoana responsabilă poate vedea cine sunteți cu adevărat și asigurați-vă că acesta este colegiul potrivit pentru dvs.
  • Elevii de la "rar" Locațiile geografice din SUA sunt, în general, mai susceptibile de a obține admitere. Wyoming și Mississippi sunt exemple. Pe partea flip, cei din suprafețe reprezentate de California de Sud, New England, New York sau New Jersey se vor confrunta cu o concurență mai puternică.
  • Câteva dintre cele mai bune universități din lume, cum ar fi Institutul de Tehnologie din Massachusetts, împărtășesc cu generozitate programele cu lumea pe internet prin intermediul internetului "Deschideți alianța pentru cursuri". Încercați o clasă video pentru a vă simți pentru cursurile de nivel Ivy League, pregătiți-vă pentru note mai bune sau chiar pentru a învăța pe cont propriu.
  • Mulți studenți găsesc, de asemenea, succes în utilizarea ajutorului unui consilier specializat de admitere. Ele vor ajuta adesea la idei de esestorm cu dvs., uitați-vă peste eseul dvs., vă ajută să construiți un CV și să vă ajutați în alte zone pe care ar putea avea nevoie de ajutor în.
  • Fiind în partea de sus a clasei dvs. este obișnuită la Harvard, dar fiind de vârf a clasei dvs., în ciuda unui fizic sau mental dizabilități vă poate face separat.
  • Amintiți-vă, nu există garanții în admitere și puține ajutor financiar. Mult este lăsat la întâmplare și costul aplicațiilor este nesemnificativ în schema de lucruri. Aplicați la multe școli credeți că ați putea dori să participați.
  • Unele categorii de solicitanți sunt adesea acordate preferințe. Printre acestea sunt moșteniri, sportivii recrutați și minoritățile subreprezentate (UMRS). Având un părinte sau o rudă care este faimos sau a făcut o donație multimilion-dolar la școala dvs. potențială ajută și. De fapt, aproape jumătate dintre studenții de la Școlile Ivy League se încadrează într-unul din grupurile de mai sus.
  • Moștenirile, în general, sunt definite ca solicitanți care au avut unul sau ambii părinți care sunt absolvenți ai instituției în cauză. Unele școli vor extinde această definiție pentru a include și nepoții. Puteți afla ceea ce orice colegiu particular consideră o moștenire prin apelarea departamentului de admitere și solicitarea.
  • Sportivii recrutați sunt adesea cei competenți în "nişă" Sport ca Lacrosse, echipaj sau squash. Lacrosse este al XV-lea, cel mai mare sport de echipă (numarul / echipa) din Divizia I și Ivies Excel în ea (Princeton și Cornell se combină pentru un total de 9 Campionatul NCAA câștigă - 6 din Princeton au fost în ultimii 20 de ani). Acești studenți au presiunea adăugată a unei încărcături complete și a unei implicări grele într-un sport.
  • Școlile se uită să-și umple școli cu o varietate de studenți din diferite plimbări de viață. Luați în considerare obținerea de subsold în ceva de pe calea bătută, deoarece majoritatea școlilor nu-i pasă de gradul dvs. subteran, dar diversitatea - și notele - sunt esențiale. De asemenea, încercați mai multe activități obscure sau lucrări de caritate pe partea laterală.
  • Dacă participați la o școală în care este oferit IB (Bacalaureatul Internațional), încercați să absolviți diploma IB (toate clasa) sau cât mai multe certificate IB (clase unice). Având o diplomă IB mărește foarte mult șansele dvs. de a fi acceptat la aceste școli selective.
  • Clienții și angajatorii adesea vă îngrijesc ceea ce știți, deci oferiți-vă opțiuni prin învățarea și obținerea unor grade bune în cursuri pentru ceva practic împreună cu ceva ciudat.Ia în considerare un dublu major.
  • Dacă ați fost respinși, ați aplicat speranței altor școli (majoritatea vor oferi o educație perfectă). Amintiți-vă că o respingere de la o iederă nu înseamnă că sunteți o persoană mai mică prin orice mijloace. Admiterea la acest nivel este un craps trage, cu un pic de ciudat aruncat în. Elevii care au fost acceptați în anii anteriori pot fi respinși în acest an (și viceversa). Studiile au arătat că elevii acceptați la Ivies care au participat la alte școli au fost la fel de reușite în viață ca și omologii lor Ivy - același lucru este valabil pentru cei cu calificările pentru a participa la un iederă care tocmai sa întâmplat să fie respinsă. Continuați să faceți tot ce este mai bun, iar eforturile dvs. vor fi recompensate în alte moduri.
  • Dacă nu sunteți acceptați, nu fiți prea supărați. Mergeți la un colegiu mai mic și obțineți o diplomă și puteți să vă deplasați sau chiar să fiți mai fericiți.
  • Avertizări

    Nu vă mințiți sau înșelătoriți în aplicația dvs. Se poate întoarce să te bântuie.
  • Având profesori sau membri ai familiei Editați sau critică eseul dvs. este ok - având-i să-i scrieți pentru dvs. sau cumpărați un eseu pre-scris online - nu este. Colegiile au mijloace de căutare a eseurilor pre-scrise și personalul de admitere poate distinge între eseuri scrise de adolescenți - deși foarte talentați - și adulți.
  • Citiți tot ce puteți despre școlile Ivy League din surse mai puțin părtinitoare, astfel încât să aveți o imagine clară dacă o școală Ivy League va potrivi nevoilor dvs.
  • Schimbarea școlilor și a preluării pauzelor pot fi costisitoare și de epurare, deci asigurați-vă că doriți să mergeți înainte de a merge.Dacă sunteți nefericită, încercați să o suportați până când semestrul dvs. este complet, probabil cu clase mai puține sau mai ușoare
  • Unele școli de Ivy League au fost cunoscute pentru a provoca niveluri nesănătoase de presiune asupra studenților.Unii sunt chiar cunoscuți pentru sinucideri frecvente.
  • Dacă probabil că veți depinde de ajutorul financiar, nu este înțelept să se aplice decizia anticipată. Acesta este de obicei un acord obligatoriu care impune solicitantului să participe dacă este acceptat, iar dacă pachetul dvs. de ajutor este insuficient, este posibil să fiți lăsat într-un loc foarte strâns. Deși vi se va permite să vă retrageți din decizia dvs. Dacă nu aveți destui bani, aplicați numai ED dacă sunteți încrezători că aveți atât acreditările, cât și activele financiare pentru a participa la școala dvs. potențială.(Notă: În ultimii ani, Ivy League a început să se deplaseze de la deciziile anticipate obligatorii, dar asigurați-vă că ați verificat cu departamentul de admitere la școala dvs. specială de interese înainte de a aplica dacă finanțele sunt o preocupare).
  • Asigurați-vă că mergeți la o școală de Ivy League este ceea ce doriți cu adevărat.Prea mulți merg pur și simplu pentru că ei sau suprasolicitați părinţi sunt pur și simplu foame pentru prestigiu. Această atitudine este obligată să ducă la nefericire.
  • Luați în considerare costurile de a participa la o școală Ivy League, care poate fi mai mare de 50.000 de dolari pe an și în creștere.Nu-i lăsa să vă descurajeze să aplicați, chiar dacă familia dvs. nu are acei bani pentru a vă cruța. S-ar putea să obțineți ajutor financiar generos.Dar dacă nu veți obține prea mult sau ar fi în mare parte împrumuturi, va trebui să decideți dacă aveți sau nu o diplomă de la această instituție să vă ajute să vă avansați Carieră mult mai mult decât să participe la o altă școală, care nu poate fi la fel de scumpă.Un plin Bursa de studiu sau rata modestă de școlarizare și cheltuielile de trai la o "bun" școala ar putea face mai mult decât 100.000 de dolari sau 200.000 de datorie de la o "Grozav" şcoală.Calculați plățile și luați în considerare dacă ați putea să le faceți confortabil cu un salariu mediu sau ușor deasupra nivelului de intrare în cariera pe care ați pregătit-o.
  • Rețineți că ați putea avea nevoie de o diplomă de absolvent pentru încă 100.000 de dolari sau 200.000 de dolari, în timp ce interesul se acumulează la valoarea inițială a împrumutului pentru suma dvs. de licență și un nivel scăzut, dar încă costisitor de a trăi într-un oraș mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar