Cum să intrați în universitatea harvard

Harvard este cel mai vechi colegiu din Statele Unite și poate și cel mai prestigios. Situat în Cambridge, Massachusetts, Harvard a produs U.S. Președinți, Fortune 500 CEO-uri și actori câștigători ai Academiei. Standardele de admitere ale lui Harvard sunt riguroase, iar competiția de acceptare a școlii este acerbă. Elevii care speră să meargă la Harvard o zi trebuie să stabilească o bază solidă a realizărilor academice și extracurriculare la începutul carierei lor de liceu și mențin acest nivel de excelență până la absolvire. Dacă doriți să intrați în Harvard, urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 4:
Demonstrând excelența academică
  1. Imaginea intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 1
1. Mențineți un GPA ridicat. Deși ofițerii de admitere nu vă vor rupe ușa doar pentru că aveți o GPA aproape perfectă, având note excelente vă va păstra în alergarea pentru admitere la colegiu. Cei mai mulți solicitanți Harvard se încadrează în top 10-15% din clasa lor, astfel încât ar trebui să vizitați să fiți în acest domeniu care să fie considerat serios. Dacă GPA dvs. este cu mult sub această gamă, celelalte părți ale aplicației dvs. vor trebui să fie incredibil de impresionante pentru a compensa acest lucru.
  • Dacă sunt oferite la școala dvs., luați cursuri de onoare / AP. Cu alte cuvinte, luați cea mai dificilă încărcătură de curs pe care vă puteți gestiona, deoarece, dacă faceți cursuri AP (și într-o oarecare măsură cursuri onorite), vă va arăta că sunteți pregătit pentru rigurozitatea cursurilor la Harvard. Cu toate acestea, dacă primiți grade rele (C sau Sub) în clase de onoare / AP, este probabil mai bine să luați o clasă regulată și să scor mai bine, cum ar fi un A / B.
  • Menținerea unor grade excelente în liceu (în special în cursurile de onoare / AP) le spune ofițerilor de admitere că sunteți un muncitor greu și că veți putea ține pasul cu rigoarea cursurilor de la Harvard. Puteți arăta că puteți ieși în alte părți ale aplicației.
  • Ar trebui să demonstreze excelența în toate din subiecții dvs. academici. Deși puteți fi mai puternică la unii subiecți și mai slabi decât alții, ar trebui să fiți un student excepțional în aproape fiecare clasă.
  • Nu vă descurajați dacă GPA nu este destul de la fel de mare cum ați vrut să fie. Dacă notele dvs. s-au îmbunătățit de la anul de boboc până la momentul în care aplicați, ofițerii vor fi impresionați și dacă ar exista o baie în clasele dvs. din cauza unei situații personale, puteți să o explicați în eseul dvs.
  • Image denumită intra în Universitatea Harvard Pasul 2
    2. Obțineți scoruri mari pe testele SAT sau ACT și AP. Făcând extrem de bine pe tine Sat sau testele AP și AP vor arăta ofițeri de admitere că sunteți un muncitor greu cu realizări academice stelare. Doar ca și cum ai avea o GPA perfectă nu vă va face un shoo-in, un scor înalt SAT și rezultate puternice de testare AP nu vă vor garanta un loc în Harvard, dar va păstra ofițerii de admitere interesați de cererea dvs.
  • Nu vă îngrijorați dacă școala dvs. nu oferă o tonă de teste AP. Nu fiecare școală oferă 20 de teste diferite AP, iar ofițerii de admitere vor ști dacă liceul dvs. nu. Încercați doar să faceți bine pe testele pe care școala dvs. o oferă. O altă opțiune ar putea fi luarea de cursuri AP online.
  • Asigurați-vă că vă faceți testele la momentul potrivit. Dacă doriți să impresionați Harvard cu scorul dvs. SAT, va trebui să o luați cu mult înainte ca aplicația să fie datorată. Luați testul în timpul anului junior pentru a vă oferi suficient timp pentru ao relua dacă este necesar.
  • Verificați cerințele lui Harvard pentru ultima dată de testare posibilă pentru ACT sau SAT. Este întotdeauna doar o săptămână sau la câteva săptămâni după data scadenței cererii, dar ar trebui să aveți deja un scor excelent atunci când aplicați.
  • Harvard, de asemenea, vă cere să luați două teste SAT II.
  • Nu uitați să aveți rapoartele de scor trimise direct la biroul de admiteri Harvard.
  • Partea 2 din 4:
    Având activități impresionante extra-curriculare
    1. Image denumită intra în Universitatea Harvard Pasul 3
    1. Demonstrați excelența prin participarea dvs. la un club sau o activitate care vă interesează. Deși notele și scorurile dvs. vor dovedi că sunteți capabili de excelență academică, activitățile dvs. extra curriculare vă vor face să ieșiți în evidență ca un individ unic care este investit în urmărirea intereselor sale. Găsirea a două sau trei cluburi sunteți interesat și faceți un efort de a excela în acele zone și chiar să ajungeți la un rol de lider va arăta că sunteți un individ dedicat, bine rotunjit.
    • Nu uitați să aveți o calitate peste cantitate.Harvard și alte colegii Ivy League nu-și pasă cât de multe lucruri participați. Mai degrabă vor să vadă excelența și dedicarea profundă în unul sau două câmpuri cu care sunteți pasionați.
    • Unii oameni care excelează la un anumit subiect, concurează și în diferite competiții. Interesați de știință? Încercați pentru competiții cum ar fi Olimpiada științifică, Chest Bowl sau altele disponibile în școala dvs. Ce zici de matematica? Gândiți-vă la AMC-8, o competiție matematică în care copiii trebuie să rezolve problemele într-o perioadă limitată de timp. Harvard dorește ca elevii care stau în evidență, având în vedere că în legătură cu centura dvs., chiar și cu participarea, este un bun impuls pentru oricine.
    • Deveni un lider. Nu vă alăturați doar unui club, ci alergați pentru secretar sau chiar președinte. În majoritatea cluburilor, va trebui să vă deplasați de la un rol de conducere mai mic la rolul principal.
    • Începeți angajamentul în timpul anului Freshman. Ar trebui să vă alăturați cluburilor și alte activități la începutul anului, astfel încât să puteți arăta o înregistrare a dedicării și angajamentului.
    • Arată-ți conducere Abilități prin aderarea la consiliul studențesc și de a lucra în drum spre a fi președintele clasei dvs.
    • Dacă vă place să scrieți sau să utilizați tehnologia, să vă alăturați hârtiei școlare sau anuarului.
    • Dacă vă place politica sau dezbaterea, alăturați-vă modelului echipei Organizației Națiunilor Unite sau a echipei de dezbateri.
    • Dacă vă place limbile, alăturați-vă la clubul francez sau spaniol.
    • Dacă vă place să acționați, faceți parte din trupa de teatru a școlii (teatru).
    • De asemenea, puteți să vă alăturați unui club sau unei organizații în afara școlii, care are de a face cu o instituție religioasă sau cu comunitatea locală.
    • Nu vă descurajați dacă nu aveți prea mult timp să urmăriți interesele în afara școlii, deoarece trebuie să lucrați după școală. Deși ar trebui să faceți tot ce puteți, veți putea să vă puneți experiența de lucru la aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 4
    2. Ieșiți prin aderarea la un sport sau la trupa școlară. Deși nu trebuie să fii atlet olimpic sau un muzician de clasă mondială pentru a intra în Harvard, participând la un sport sau să se alăture trupei școlare vă va face să ieșiți în evidență. Deși cluburile pot fi consumatoare de timp, luarea unui sport sau a juca un instrument necesită să practici sau să concureze aproape în fiecare zi după școală, astfel încât să prezinte un nivel profund de dedicare.
  • Dacă vă alăturați unui sport, încercați să lucrați până la o poziție de conducere. Amintiți-vă că nu trebuie adesea să fii cel mai bun atlet care să fie căpitanul echipei. Trebuie să fii cel mai dedicat sau mai bine plăcut.
  • Amintiți-vă că, în timp ce multe sporturi necesită zece sau mai multe ore de angajament pe săptămână, puteți face și un sport pentru doar una sau două dintre cele trei sezoane sportive. De exemplu, puteți rula o țară încrucișată în toamnă, dar luați iarna pentru a vă concentra pe studiile și cluburile dvs. și apoi executați pista de primăvară în sezonul următor.
  • Dacă jucați un instrument, trebuie să vă deplasați, de asemenea, să obțineți o poziție de lider în banda echipei dvs. Destul de câteva colegii se uită la excelența muzicală.
  • Image denumită intra în Harvard University Pasul 5
    3. Voluntar în comunitatea dvs. Voluntariatul în comunitatea dvs. este o modalitate excelentă de a vă arăta generozitatea și inima voastră mare. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a impresiona ofițerii de admitere. Există nenumărate moduri de a vă oferi voluntar în comunitatea dvs., indiferent dacă o faceți prin clubul cheie al școlii sau de a găsi oportunități prin intermediul centrului dvs. local de tineret sau al organizațiilor de caritate din apropiere. Iată câteva lucruri minunate de făcut:
  • Voluntar pentru a ajuta copiii să învețe să citească în biblioteca locală.
  • Voluntar într-o casă veche sau veteran în zona dvs.
  • Voluntar într-un adăpost local sau bucătărie de supă.
  • Voluntar pentru a vă curăța comunitatea la un eveniment local de curățare a parcului.
  • Ajutați la construirea ca locuințe pentru habitate pentru omenire.
  • Petreceți-vă voluntariatul de vară sau construirea de case într-o țară străină.
  • Image denumită intra în Universitatea Harvard Pasul 6
    4. Urmăriți interesele dvs. în timpul verii. Deși vara dvs. ar trebui să fie o vacanță, dacă doriți cu adevărat să o impresionați pe Harvard, nu puteți petrece doar vară în jurul valorii de costum de baie și vizionați realitatea TV. Deși ar trebui să faceți ceva timp pentru a decomprima de la toată munca grea pe care ați făcut-o, ar trebui să găsiți și o modalitate de a continua să vă urmați visele și să vă urmăriți interesele. Dacă nu faceți nimic în timpul verii, ofițerii de admitere pot crede că nu luați inițiativă decât dacă sunteți în școală.Iată câteva lucruri pe care le puteți face:
  • Călătoriți într-o țară străină sau la o tabără de limbă pentru a vă urmări interesul față de o limbă străină.
  • Luați o clasă de vară în ceva ce vă place la un colegiu local.
  • Petreceți mai mult timp în dezvoltarea talentelor. Mergeți la tabăra de bandă sau la tabăra de boot pentru jucătorii de fotbal.
  • Obțineți un stagiu la un loc care se referă la interesele dvs. Dacă vă place știința, încercați să faceți muncă într-un laborator.
  • Obțineți un loc de muncă și muncesc din greu.Admiterea sunt adesea impresionate la studenții care iau inițiativa de a-și plăti propriul drum în colegiu, mai degrabă decât să se bazeze pe părinții lor pentru a acoperi costurile exorbitante.
  • Partea 3 din 4:
    Pregătirea unei aplicații stelare
    1. Imaginea intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 7
    1. Scrieți un eseu pe un subiect important pentru dvs. Eseul dvs. ar trebui să facă două lucruri principale: ar trebui să arate ofițerilor de admitere ce o persoană originală, interesantă și condusă pe care o aveți și că aveți abilități de scriere de top. Ar trebui să faceți timp pentru a scrie un eseu care vă este semnificativ și lăsați suficient timp pentru ca tu să-l corectezi când ați terminat. Puteți găsi liniile directoare pentru eseu pe ultima pagină a aplicației. Ar trebui să fie de 250-500 de cuvinte lungi. Iată câteva sfaturi.
    • Fii original. Scrieți ceva pe care numai ați putea scrie. Arată ce te face special.
    • Arătați-vă caracterul puternic. Spuneți o poveste care demonstrează persistența, etica muncii, creativitatea sau chiar abilitatea dvs. de a învăța din greșelile dvs.
    • Fi convingătoare. Îndepărtați ofițerii de admitere de la linia de deschidere și păstrați interesele cu limba dvs. plină de viață, propoziții variate și subiectul angajat.
    • Fi concis. Nu treceți peste limita cuvântului. Ofițerii de admitere vor citi mii de eseuri și nu vor aprecia dacă nu puteți urma direcțiile.
    • Unele subiecte de eseu de admitere populare includ scrierea despre realizările dvs. într-un club sau un sport, descriind familia și fundalul dvs. sau scris despre o experiență în schimbare de viață.
    • Obțineți feedback. Rulați eseul dvs. de către un prieten de încredere sau membru de familie și profesorul dvs. de limba engleză, dacă puteți. Ele vă pot ajuta să prindeți greșelile gramaticale și pot, de asemenea, să spună dacă eseul dvs. a avut efect intenționat.
    • Întotdeauna vă corectați munca. Când ați terminat, verificați eseul pentru greșeli de gramatică și punctuație. Amintiți-vă că ofițerii de admitere nu sunt interesați doar de conținutul eseului dvs., ci și cât de bine puteți scrie.
  • Image denumită intra în Universitatea Harvard Pasul 8
    2. Au cele mai bune evaluări ale cadrelor didactice. Harvard vă cere să trimiteți două evaluări ale cadrelor didactice pentru a oferi mai multă perspectivă asupra performanței dvs. în sala de clasă. Alegeți doi profesori care vă cunosc bine și aveți o perspectivă unică asupra punctelor tale în sala de clasă și în caracterul tău.
  • Un profesor vă poate descrie excelența în sala de clasă, precum și contribuțiile dvs. la discuția clasei. Alege un profesor care te-a văzut cu adevărat la cel mai bun academic. Dacă profesorul dvs. este, de asemenea, antrenorul dvs. de atletism sau liderul clubului, el poate adăuga și mai multă dimensiune la recomandare.
  • Alegeți doi profesori de la două subiecte diferite. Nu cereți profesorilor dvs. de limba engleză din sofomore și junior pentru a scrie recomandări sau poate arăta ca și cum ați excelat doar într-un subiect.
  • Alegeți pe cineva pe care îl cunoașteți va scrie o recomandare knock-out. Cereți studenților mai în vârstă dacă recomandă un anumit profesor sau dacă există un profesor care are o reputație de întârziere cu recomandările sau nu scrie nimic prea specific. Nu ar trebui să alegeți doar un profesor sau o persoană care are o legătură strânsă cu dvs., dar cineva pe care îl cunoașteți va scrie ceva detaliat și pozitiv.
  • Imaginea intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 9
    3. Adăugați materiale suplimentare dacă sunt necesare. Deși ar trebui să evitați, în general, să faceți cererea dvs. de invenție decât trebuie să fie, dacă simțiți cu adevărat că aveți un talent excepțional de a arăta Harvard care nu se încadrează în aplicația tradițională, trimiteți-o împreună. Nu uitați să arătați discreție. Distribuiți numai aceste materiale dacă simțiți că sunteți cu adevărat excepționale într-un fel.
  • Adăugați de ce sunteți un bun candidat la școală. Explicați modul în care doriți să vă ajutați să îmbunătățiți lumea și cum să vă ajute la Harvard vă va ajuta să o realizați. Dar încercați să păstrați scurt explicația.
  • Dacă sunteți un muzician excepțional, puteți trimite o casetă de a juca muzică.
  • Dacă sunteți o actriță uimitoare, trimiteți-vă de-a lungul unei casete de pe cele mai recente jocuri școlare.
  • Dacă sunteți un scriitor creativ premiat, trimiteți-vă pe o scurtă poveste.
  • Image denumită intra în Universitatea Harvard Pasul 10
    4. Completați aplicația reală într-o manieră atentă. Va trebui să completați fie aplicația comună, fie aplicația universală de colegiu pentru Harvard. Acesta este locul unde veți oferi informații despre biografia dvs., familia, activitățile dvs. extra-curriculare și experiența de lucru și onorurile, activitățile și experiența de lucru. Faceți acest lucru cu grijă și într-un mod care vă arată că știți cum să urmați instrucțiunile.
  • Fii aprofundat. Completați tot spațiul pe care vi-l primești fără a trece peste limită.
  • Scrieți frumos. Dacă vă completați cererea de mână, demonstrați diligența dvs. prin scrierea de mână bună.
  • Fi impresionant. Descrieți-vă activitățile și onorurile în cel mai impresionant mod posibil. Nu trebuie să mințiți să profitați la maximum de realizările dvs.
  • Image denumită intra în Harvard University Pasul 11
    5. Asigura-te ca toate Aspectele aplicației dvs. sunt finalizate înainte de a le pune în poștă. Dacă uitați la elementul de aplicare, nu veți fi luați în considerare pentru candidatură. Păstrați o listă de verificare a tuturor elementelor de care aveți nevoie înainte de a trimite cererea dvs. sau trimiteți-o online. Iată ce aveți nevoie:
  • Aplicația.
  • Eseul tău.
  • Raportul de scor SAT sau ACT. Ar trebui să organizați ca compania de testare să trimită scorurile direct la biroul de admitere al lui Harvard.
  • Cele două rapoarte de scoruri SAT II. Din nou, acestea ar trebui trimise la biroul de admitere de către compania de testare.
  • Două rapoarte de cadre didactice (recomandări).
  • Suplimentul Harvard. Aceasta este o scurtă aplicare care va oferi mai multe informații despre interesele dvs. academice și extra-curriculare.
  • Cererea dvs. de ajutor financiar (dacă vă calificați).
  • Raportul școlar și raportul școlar la jumătatea anului. Completați informațiile din partea de sus a acestora și transmiteți-le consilierului de orientare școlară. Raportul școlar ar trebui să fie transformat de consilierul dvs. înainte ca cererea dvs. să fie datorată, iar raportul dvs. la jumătatea anului ar trebui să fie transformat la începutul lunii februarie.
  • Amintiți-vă că dacă sunteți acceptat la Harvard, raportul dvs. de școală finală va fi de asemenea transformat, astfel încât să vă mențineți o înregistrare de excelență.
  • Taxa de solicitare sau taxa de depunere a cererii. Taxa de solicitare este de 75 USD.
  • Partea 4 din 4:
    Trimiterea cererii dvs
    1. Image denumită intra în Harvard University Pasul 12
    1. Întoarceți-vă aplicația la timp (sau devreme). Procesul de aplicare Harvard implică o serie de pași realizate pe o perioadă de câteva luni. Dacă solicitați admiterea pentru un termen timp devreme sau pentru termenul limită de admitere obișnuită, trebuie să vă întoarceți la timp aplicația. Cererea va fi disponibilă până la jumătatea lunii august și ar trebui să începeți un început. Iată câteva date importante pentru a vă aminti:
    • Candidații de acțiune timpurie ar trebui să se aplice până la 1 noiembrie și vor primi notificarea până la 13 decembrie. Harvard recomandă ca acești candidați să se întoarcă în cererea lor până pe data de 15 octombrie.
    • Candidații decizionali regulați ar trebui să se aplice până la 1 ianuarie și vor primi notificarea până la data de 28 martie. Harvard recomandă ca acești candidați să se întoarcă în cererea lor până pe 15 decembrie.
    • Dacă doriți cu adevărat să mergeți la Harvard, aplicați mai devreme. Decizia nu este obligatorie, deci veți avea până la 1 mai să vă luați decizia și să comparați pachetele de ajutor financiar din colegii dacă sunt necesare. Deși Harvard afirmă că nu veți obține un avantaj pentru a aplica devreme, ar trebui să faceți acest lucru pentru a vă arăta angajamentul față de Harvard. Veți simți, de asemenea, mai mult la ușurință dacă știți că ați fost acceptat la Harvard devreme!
    • Dacă aplicați acțiuni timpurii, nu veți putea să aplicați mai devreme alte colegii. Singura excepție este dacă aplicați și instituției publice locale.
  • Imaginea intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 13
    2. Faceți cunoștință pentru un interviu dacă sunteți selectat pentru a face acest lucru. Odată ce aplicați la Harvard, vi se poate cere să întâlniți un alum pentru un interviu în zona dvs. locală. Ar trebui să mergeți la această întâlnire pentru a arăta că sunteți cu adevărat interesați. Nu va face sau nu vă va sparge șansele de a intra, dar dacă doriți cu adevărat să mergeți la Harvard, atunci ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a vă face pe Harvard să viseze o realitate.
  • Să fie prompt, politicos, politicos și angajați dacă vă întâlniți.
  • Pregătește câteva întrebări pentru a întreba despre experiența Harvard.
  • Nu vă faceți griji dacă nu vi se cere să aveți un interviu. Acest lucru ar putea fi doar pentru că era dificil să aranjezi o întâlnire între tine și cineva din zona ta.
  • Imagine intitulată intra în Universitatea Harvard Pasul 14
    3. Așteptați o decizie. Odată ce ați făcut-o în aplicația dvs., nu puteți face prea multe lucruri, dar așteptați decizia. Puteți afișa dacă doriți decizia dvs. prin e-mail sau o scrisoare oficială privind cererea dvs. Între timp, iată ce puteți face:
  • Să mențină o înregistrare de excelență. Deși vă puteți relaxa putin, Acesta nu este momentul să slăbiți, tăiați clasa sau să nu mai fiți un student stelar. Harvard vă va lua în serios rapoartele finale la jumătatea anului și (dacă sunteți acceptat).
  • Planificați o vizită la campus. Dacă nu ați vizitat deja campusul, verificați-l pentru a vedea dacă se simte ca o potrivire bună pentru dvs.
  • Aplicați la alte colegii. Harvard este o școală de vis ca și cel mai uimitor student, deci asigurați-vă că aplicați la unele școli de siguranță, precum și Alte League Ivy și colegii de prestigiu.
  • Nu obseda. Nu puteți face nimic pentru a schimba decizia odată ce aplicația dvs. este în poștă, deci bucurați-vă de anul dvs. senior și faceți ceea ce faceți în mod normal.
  • Reacționează corespunzător. Dacă intrați, aruncați-vă o petrecere mare! Și dacă nu, nu-l transpirați. Se poate simți ca școala dvs. de vis, dar veți avea timpul vieții voastre la o altă instituție uimitoare înainte de a ști. Dintre cei 34.303 de studenți care au solicitat clasa lui Harvard din 2016, doar 2706 au fost admiși (o rată de acceptare de 7%). Nu vă descurajați dacă simțiți că ați întâlnit toate cerințele și încă nu ați făcut tăierea.
  • sfaturi

    Să fie respectuos și să prezinte un interes real în şcoală, nu doar numele. Dacă sunteți norocos, veți avea ceva în comun cu intervievatorul dvs. - chiar dacă nu, puteți să întrebați despre experiența lor la școală. Ei au văzut sute, eventual mii de copii cu aceleași scoruri și aceleași activități și același lucru: Deci, ceea ce vă face unic? De ce vrei să mergi la acea școală specifică? De ce vrei o educație?
  • Verificați întotdeauna site-ul web al lui Harvard pentru cele mai recente informații despre termenele și cerințele de admitere.
  • Faceți copii ale tuturor materialelor dvs. de aplicare, astfel încât le aveți doar în cazul în care.
  • Dacă chiar vrei să mergi la Harvard, începeți planul de joc de îndată ce introduceți liceul. Ar trebui să începeți planurile dvs. pentru excelența academică și implicarea extra-curriculară cât mai curând posibil.
  • Dacă aveți statut vechi la Harvard, amintiți-vă să o menționați la aplicația dvs.
  • Avertizări

    Indiferent cât de încrezător, vă simțiți în legătură cu potențialul dvs. de a fi un student de Harvard, aplicați într-o varietate de școli, astfel încât să vă mențineți opțiunile deschise.
  • Nu vă prezentați greșit scorurile sau realizările aplicației dvs. Dacă se află Harvard, veți fi descalificați și în necazuri serioase.
  • Nu face nimic regretabil după ce ai intrat în Harvard. Dacă vă înșelă pe examenele de liceu sau să vă angajați într-o abatere gravă, statutul dvs. de student Harvard va fi revocat.
  • Reia WikiChows

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar