Cum să intrați în școala de film

Școala de film este un loc pentru persoanele care sunt pasionate de film și de televiziune și doresc să fie implicați în crearea, diseminarea și discutarea acestor tipuri de divertisment. Decizia pe care doriți să o participați la școala de film este o mare decizie, iar o diplomă poate dura mai mulți ani și poate fi destul de scumpă. Tipurile de abilități pe care le câștigi, totuși, vă pot ajuta în mod substanțial să găsiți un loc de muncă în industria de divertisment. Din filmul documentar la animație la criticile de film, programele de film pregătesc elevii pentru o serie de cariere în filme și televiziune.

Pași

Metoda 1 din 4:
Decizia dacă școala de film este potrivită pentru dvs
  1. Imaginea intitulată intrați în școala de film Pasul 1
1. Explorați multe piese posibile. Școlile de film oferă în mod obișnuit o serie de concentrații diferite, inclusiv filme, scenarisme, medii digitale, animație, scoruri, televiziune și critică de film. Aflați ce interesul dvs. primar este devreme, astfel încât să puteți găsi câteva școli diferite care oferă ceea ce doriți. Alegerea unei singure școli pentru a aplica este o greșeală - trebuie să aveți câteva școli, astfel încât să vă simțiți sigur că veți ajunge la unul la unul. Dacă intenționați să aplicați în cele mai selective școli, alegeți unele care sunt mai puțin selective, pentru a vă asigura că ajungeți undeva.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 2
    2. Cântărește durata de timp și costul. Deși ajutorul financiar este disponibil la majoritatea școlilor de film, obținerea unei diplome de licență în film durează cel puțin patru ani și costă în mod obișnuit zeci de mii de dolari. Unii oameni implicați în industria cinematografică au mers la școala de film, dar mulți nu au făcut-o. Având un grad de film nu este o garanție a unui loc de muncă în industria de divertisment.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 3
    3. Decideți dacă vă place structura unui program academic. Pentru unii, având colegii de clasă cu care să lucreze și mentori gata în formă de facultate este prea bună posibilitatea de a pierde. Pentru alții, libertatea de a-și realiza viziunea asupra unui proiect personal cu alegerea lor de ritm și personalul depășește beneficiile școlii de film.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 4
    4. Căutați în alte posibilități vă poate arăta că modalități alternative de a ajunge acolo unde doriți. Dacă timpul și costul sunt prea mult, dar colegiul este încă atrăgător, gândiți-vă la un film minor și implicați în extracurrobari care implică filme. Rețineți că ați putea întotdeauna să vă întoarceți după ce ați finalizat gradul de colegiu, de data aceasta ca student absolvent și obțineți un masterat de arte plastice (MFA) în film. Dacă școala de film și colegiul sunt atât nepăsători, căutați modalități de a se implica în comunitatea de televiziune și film în care locuiți. Explorați posibilitățile de televiziune de acces public, festivi de film experimental / concursuri sau crearea unui conținut video online.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea școlii de film pentru tine
    1. Image denumită intra în școala de film Pasul 5
    1. Vizitați programele pentru a întâlni studenții și facultatea. Ei vă pot oferi cel mai bun sens al programului și dacă este sau nu ceea ce doriți. Chiar dacă nu puteți vizita, biroul de admitere vă va putea stabili pentru a comunica cu studenții și facultatea despre experiențele lor. Discutați cu cât mai mulți oameni puteți obține cea mai completă imagine a ceea ce ar fi să participați la această școală. Este o mare decizie și doriți să o faceți bine.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 6
    2. Decideți dimensiunea și locația școlii de film pe care doriți să o participați. Gândiți-vă dacă doriți un număr mare de persoane în programul dvs. de film sau un grup mai intim. Aflați unde doriți să fiți geografic. Los Angeles și New York ar putea fi potrivite pentru unii oameni, dar există programe de film.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 7
    3. Cercetarea punctelor forte ale fiecărui program de film. Nu fiecare școală vă oferă același fundal. Dacă interesul dvs. este filme documentare, trebuie să fiți într-un loc cu o pistă documentară puternică. Dacă credeți că veți ajunge la televizor, ar trebui să găsiți un loc care vă permite să obțineți experiență în acea zonă. Privind la cursurile oferite și specialitățile facultăților vă vor oferi un bun simț al punctelor forte ale fiecărui program particular.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 8
    4. Explorați oportunitățile de stagiu și de plasare ofertele școlare. Asigurați-vă că acestea sunt tipurile de experiențe pe care doriți să le aveți. Întrebați despre ce au făcut absolvenți și dacă există o rețea activă de absolvenți care ar putea ajuta la găsirea de oportunități după absolvire.
  • Metoda 3 din 4:
    Aplicarea la școala de film
    1. Image denumită intra în școala de film Pasul 9
    1. Creați o aplicație puternică. Pentru un colegiu tradițional sau universitate cu un program de film, acest lucru va însemna atât înregistrarea academică, cât și portofoliul creativ. Pentru o școală de film atașată unei școli de artă, va fi mai puțin accent pe academicienii dvs. și mai mult pe ieșirea dvs. creativă. Pentru orice aplicație, totuși, ar trebui să începeți mai devreme și să scrieți și să creați mai multe proiecte ale cererii dvs.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 10
    2. Luați examenele SAT sau ACT. Majoritatea școlilor solicită admiterea. Luați aceste teste pentru prima dată în anul dvs. Junior de liceu (dacă intenționați să mergeți imediat la școala de film după liceu), astfel încât veți avea destul timp să le reluați dacă scorurile dvs. nu sunt suficient de mari pentru școlile pe care le doriți a asista la. Majoritatea școlilor își postă mediile de testare, astfel încât să aveți un bun simț cu privire la faptul dacă puteți cădea în acel domeniu.
  • Imaginea denumită intra în școala de film Pasul 11
    3. Alegeți profesorii sau mentorii adecvați pentru a scrie scrisori de recomandare. Asigurați-vă că întrebați pe cineva care vă cunoaște cu adevărat, munca dvs. și dragostea dvs. de film. Școlile iau scrisori de recomandare foarte serios și așa trebuie.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 12
    4. Scrieți un eseu personal excelent. Pentru un colegiu tradițional sau universitate cu o școală de film, majoritatea vor necesita un fel de declarație scrisă despre dvs. și obiectivele dvs. Începeți să lucrați la această lună în avans. Adresați-vă îndrumării sau consilierului colegiu pentru a vă citi eseul. Ele sunt adesea capabile să vă dea cel mai specific ajutor și sfaturi, deoarece au experiență și o perspectivă asupra procesului colegiu.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 13
    5. Selectați cu atenție elementele creative (portofoliu) ale aplicației dvs. Aceasta va fi adesea o parte suplimentară a aplicației, iar fiecare școală are cerințe diferite. Verificați cu atenție pentru fiecare școală la care aplicați - este posibil să trebuiască să faceți un alt portofoliu pentru fiecare. Gândiți-vă la modul în care doriți să vă prezentați comitetului de admitere. Dacă ați făcut o gamă largă de proiecte de film, asigurați-vă că trimiterea dvs. reflectă acest lucru. Puteți trimite un film scurt sau extrase din diferite lucrări. Dacă sunteți mai puțin experimentați, ați putea dori să vă explicați cât de recent este interesul dvs. pentru filmare și orice proiecte pe care le aveți în proces.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 14
    6. Urmăriți termenele limită pentru aplicații și ajutor financiar. Obțineți aplicații la începutul anului, astfel încât să fiți siguri că școlile le-au primit. Majoritatea studenților vor solicita un fel de asistență financiară. Formularul de subvenții și împrumuturi guvernamentale - FAFSA - este obligatoriu pentru multe școli. Școala la care aplicați poate avea, de asemenea, un formular de ajutor financiar separat. Citiți cu atenție politica fiecărei școli despre ajutorul financiar pentru a vă asigura că nu pierdeți documente sau termene limită.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 15
    7. Fii realist cu privire la șansele tale. Majoritatea școlilor postați gamele de grade și scoruri de testare pe care le acceptă de la solicitanții lor. Dacă dvs. sunt semnificativ mai mici decât acel interval, este puțin probabil că veți fi acceptat. De asemenea, rețineți că multe dintre cele mai prestigioase programe de film sunt extrem de competitive și acceptă un procent foarte mic din cei care se aplică. Asigurați-vă că aveți câteva școli de rezervă în cazul în care primele dvs. alegeri nu vă acceptă.
  • Metoda 4 din 4:
    Decizia între școlile de film
    1. Image denumită intra în școala de film Pasul 16
    1. Alegeți școala care funcționează cel mai bine pentru situația dvs. Privind la școlile la care ați fost acceptați, uitați-vă la oferta colegiului într-un context mai larg. Au oferit un ajutor financiar suficient că nu ar fi o dificultate de participat? Gândiți-vă că nu doar despre cursuri, ci cameră și bord și călătoriți bani, mai ales dacă trebuie să zbori acolo.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 17
    2. Faceți o listă pro și con pentru a vă clarifica gândirea. Uită-te la posibilitățile creative, academicienii și școala în sine. Locațiile de dezbatere și ofertele de ajutor financiar. Gândiți-vă unde puteți prospera și atinge obiective pe termen lung.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 18
    3. Contactați elevii și facultatea pentru a vă ajuta să vă gândiți. Dacă încă nu sunteți sigur în care doriți să mergeți, ajungeți la studenți și la facultate pe care ați vorbit și cereți sfatul lor. Mulți dintre studenți au fost probabil în aceeași situație și au adesea o perspectivă bună asupra deciziei finale.
  • Image denumită intra în școala de film Pasul 19
    4. Faceți decizia dvs. și lăsați școala să știe. Cele mai multe locuri necesită să le informați până la 1 mai, deci păstrați acea dată în minte în timp ce lucrați la decizia dvs. Lăsați celelalte școli să știe că nu veți participa cât mai curând posibil - ar putea să vă ofere loc la un alt student pe o listă de așteptare.
  • sfaturi

    Dacă sunteți pus pe lista de așteptare la o școală, există încă speranță că ați putea fi acceptată. Uneori nu veți avea un răspuns final până după termenul limită de 1 mai, astfel încât să poată fi complicat să accepte o școală în timp ce așteaptă să audă despre intrarea în alta. Decideți dacă școala care vă pune pe lista de așteptare merită așteptată. Dacă nu, luați numele dvs. de pe listă.
  • Dacă nu doriți să major în film sau să participați la o școală de film desemnată, puteți lua în continuare clase în film. Există, de asemenea, multe programe și școli de artă comunitară în care oricine poate lua cursuri de film. De asemenea, ați putea dori să verificați programe intensive de vară care sunt adesea oferite elevilor de liceu sau colegiu prin intermediul școlilor de artă sau al muzeelor ​​de artă pentru a le ajuta la expunerea la tehnicile de filmare.
  • Chiar dacă nu ajungeți să intrați sau să mergeți la o școală de film, există multe oportunități de a fi implicați în crearea de film și televiziune în timp ce lucrați sau obțineți o diplomă în altceva decât filmul.
  • Dacă sunteți stabilit la școala de film și nu intrați, există întotdeauna anul viitor. Lucrați chiar mai greu la cererea dvs. Vedeți dacă puteți obține sugestii din birourile de admitere în care doriți să aplicați din nou pentru modul în care este posibil să fie necesar să vă îmbunătățiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar