Cum să deveniți un jucător de fotbal de colegiu

Concurența în Fotbalul Colegiului este un efort interesant, schimbând viața și este un proces care începe cu primul an de liceu și se extinde bine în ultimul an. Pentru a deveni un jucător de fotbal de colegiu, trebuie să îndepliniți orientările academice specifice în timp ce participați la liceu, decideți ce școli sunt cele mai potrivite pentru dvs. și apoi să vă comercializați ca un candidat de top. Concurența în fotbal la nivel de colegiu este competitivă, dar pregătirea la începutul carierei de liceu vă va permite să fiți înaintea jocului și să vă stabiliți pentru succesul de pe teren.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind eligibil pentru atletismul colegiu
  1. Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 1
1. Vorbiți cu consilierul dvs. de liceu despre obiectivele dvs. Planificați curriculumul de liceu cât mai curând posibil, vorbind prin obiectivele dvs. cu consilierul de liceu. Consilierul dvs. va cunoaște cerințele principale ale NCAA și va ajuta să vă asigurați că luați toate clasele necesare în timp ce sunteți încă în liceu.
  • Discutați cu sinceritate cu consilierul de liceu despre ceea ce doriți să obțineți ca un atlet colegiu, iar consilierul vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele.
  • Vorbiți cu consilierul dvs. cât mai curând posibil, deoarece este important să obțineți curriculumul de liceu pe drumul imediat.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 2
    2. Luați clasele de bază de liceu necesare. Atât divizia I cât și școlile Diviziei II au cerințe academice stricte care trebuie îndeplinite în timpul carierei dvs. de liceu. Există 16 clase de bază care trebuie completate în timpul anilor de liceu, variind de la cursurile de matematică la engleză.
  • Dacă puteți, începeți să luați aceste cursuri de bază mai devreme în cariera de liceu, astfel încât să le puteți completa în patru ani.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 3
    3. Completați actul sau sâmbătă. Ca un junior în liceu, trebuie să completați atât testele ACT și SAT standardizate și să trimiteți scorurile către NCAA în pregătirea pentru înscrierea dvs. Deși fiecare diviziune NCAA are cerințe diferite de testare standard, luând testele la începutul carierei de liceu vă va permite să le reluați mai târziu dacă aveți nevoie.
  • Scorul dvs. combinat SAT sau scorul sumar al ACT ar trebui să se potrivească cu GPA de liceu de liceu, iar GPA obligatorie globală va depinde de diviziunea NCAA pe care o vizați să o calificăm.
  • Image denumită devenind un jucător de fotbal de colegiu Pasul 4
    4. Pregătiți-vă pentru eligibilitatea academică a diviziunii. Divizia I Școlile și programele atletice sunt cele mai competitive și au cerințe academice specifice care trebuie îndeplinite înainte de a fi luate în considerare. Sportivii de liceu care speră să joace fotbal pentru o școală de divizare i trebuie să completeze cele 16 clase de bază aprobate de NCAA pe parcursul celor patru ani. De asemenea, trebuie să mențineți 2.30 GPA de liceu și un scor SAT sau ACT care se potrivește cu acest GPA global.
  • Divizia NCAA I Eligibilitatea cere unui student să completeze patru cursuri aprobate de engleză, matematică, știință și știință socială, unul în fiecare an de liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 5
    5. Decideți că doriți să deveniți eligibil pentru o echipă de diviziune II. Eligibilitatea diviziunii II necesită să completați 16 cursuri de bază aprobate, dar specificul acestor cursuri sunt mai deschise decât cele ale cerințelor diviziei I. Trebuie să mențineți un GPA global de 2.20 De-a lungul carierei dvs. de liceu și primiți un scor echivalent pe testele standardizate SAT sau ACT.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 6
    6. Deveniți eligibili pentru atletismul Colegiului Division III. Toate școlile Diviziei III își stabilesc propriile cerințe academice de eligibilitate, iar liniile directoare pentru fiecare școală pot diferi. Cea mai bună modalitate de a afla ce o școală Divizia III necesită pentru certificarea academică este să contactați direct școala sau să vizitați eligibilitatea.COM pentru specificații.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de fotbal de colegiu Pasul 7
    7. Înregistrați-vă la Centrul de eligibilitate NCAA. Pentru a deveni eligibil pentru aplicațiile NCAA, indiferent de diviziunea pe care o vizați, trebuie să vă înregistrați la Centrul de eligibilitate NCAA la eligibilitateCenter.Org. Înregistrați-vă la NCAA mai devreme, deoarece acest lucru vă va permite să faceți modificări în curriculum-ul dvs. de liceu dacă aveți nevoie.
  • Ca parte a înregistrării dvs., adresați-vă consilierului dvs. să vă trimită transcrierile la Centrul de eligibilitate NCAA după șase semestre de liceu.
  • Partea 2 din 3:
    Contactați colegiile la alegere
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 8
    1. Faceți o listă a școlilor pe care doriți să o aplicați. Școli de cercetare cu un echilibru între fotbal și programele academice, asigurându-se că există o concentrare echilibrată între cele două. Luați în considerare unde se află școala și dacă vă veți bucura sau nu vă bucurați de viață în zonă sau dacă ați fi dispus să călătoriți departe de orașul dvs. natal.
    • Găsirea unui program care este o potrivire bună pentru dvs., atât academic cât și atletic, va fi o parte importantă a viitorului dvs., atât ca student, cât și un atlet.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 9
    2. Participați la toate taberele deținute de școlile dvs. de top. Multe programe de colegiu dețin tabere de prezentare în timpul verii, prin care se familiarizează cu talentul de liceu. Aceste tabere sunt o modalitate excelentă pentru a vă arăta abilitățile, îmbunătățind, de asemenea, abilitățile dvs. de atlet. Frecventați cât mai multe dintre aceste tabere, în timpul carierei dvs. de liceu.
  • Puteți găsi ce tabere și programe o școală pe site-ul Athletic al școlii sau vizitând site-ul NCAA.
  • Imaginea intitulată deveniți un jucător de fotbal de colegiu Pasul 10
    3. Înscrieți-vă ajutorul și îndrumarea antrenorilor de liceu. Pentru a excela cu adevărat în procesul de recrutare și înregistrare cu NCAA, adresați-vă antrenorilor de liceu pentru ajutor și feedback. Antrenorii tăi vă vor putea oferi îndrumări sincere, spunându-vă care diviziune colegiu pe care o credeți că veți prospera, creând legături între dvs. și antrenori de colegiu.
  • Începeți să vorbiți cu antrenorii dvs. despre obiectivele dvs. cât mai curând posibil în cariera de liceu și să le întrebați ce puteți face pentru a vă face mai bine șansele pe termen lung.
  • Cei mai buni antrenori de fotbal de liceu au contacte la mai multe școli NCAA și ar trebui să vă poată ajuta să construiți relații cu școala la alegere.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 11
    4. Vizitați campusurile școlilor dvs. de vârf și vorbiți cu antrenorii de fotbal. Înainte de a vizita un campus de colegiu, contactați școala și programul de fotbal al școlii pentru a programa turnee și întâlniri cu personalul de coaching. Întâlnirea personalului de coaching Personal vă va informa dacă credeți că sunteți o potrivire bună pentru program, arătând, de asemenea, personalul de coaching că sunteți serios despre joc pentru ei.
  • Examinați facilitățile școlii și întrebați-vă dacă ambele facilități academice și atletice îndeplinesc nevoile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 12
    5. Aplicați la școlile dvs. de top. Odată ce ați redus la cinci până la zece școli pe care doriți să le jucați de fotbal colegiu, începeți procesul de aplicare. aplica la colegiile dvs. de top până în luna ianuarie a anului superior al colegiului pentru a respecta termenele de aplicare a colegiului.
  • Asigurați-vă că aveți transcrierile dvs., scorurile testului și GPA generală înainte de a aplica.
  • Unele școli pot necesita eseuri scrise ca parte a procesului dvs. de aplicare, astfel încât puneți deoparte suficient timp pentru a finaliza aceste eseuri.
  • Partea 3 din 3:
    Marketing-te ca un sportiv de colegiu
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 13
    1. Atinge cât mai mult posibil ca un atlet în liceu. Cea mai bună modalitate de a ieși din concurenții dvs. și de a vă poziționa ca un sportiv competitiv este să vă efectuați cele mai bune în timpul carierei dvs. de liceu. Trenul din greu și rămâneți dedicat sportului în timp ce echilibrați realizările atletice cu succesul academic.
    • Construirea unui CV puternic, concret ca un atlet de liceu, prin statistici personale remarcabile și prin stabilirea dvs. ca un jucător de echipă vă va oferi în afară de competiția dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 14
    2. Afișați abilitățile atletice printr-un videoclip sau un CV. De-a lungul carierei dvs. de liceu, înscrieți pe cineva la clipuri video cele mai bune performanțe, astfel încât să puteți crea o showrelă a realizărilor atletice de liceu. Creați un videoclip scurt de evidențiere care poate fi împărtășită cu recrutorii de colegiu și postați videoclipul pe YouTube. Faceți un scurt reluare a liceului atletic detaliind realizările și statisticile în timp ce jucați fotbal de liceu.
  • Crearea acestor lucruri la începutul carierei de liceu vă va permite să începeți procesul de aplicare și recrutare în fața concurenților dvs.
  • Pe măsură ce vă apropiați de absolvire, trimiteți videoclipul și reluați direct programele la alegere.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu pas cu pas 15
    3. Utilizați un serviciu de recrutare atletic pentru a vă pune înainte. Deși nu este necesar ajutor de la un serviciu de recrutare, unele programe vă pot ajuta să obțineți numele dvs. la programele care altfel nu vă pot observa. Ia în considerare organizațiile plătite precum bursele sportive sportive recrutare pentru a vă ajuta să vă observați, dar asigurați-vă că cercetați organizația înainte de a le oferi bani și întrebați-le exact cum intenționează să ajute.
  • Înainte de a se angaja la un serviciu, cereți programului cât de mult costă, câte școli vă garantează expunerea dvs. și ce fel de servicii intenționează să furnizeze.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de fotbal de colegiu Pasul 16
    4. Contactați direct programul atletic al școlii. Odată ce ați aplicat la școlile de vârf ale dvs., ajungând la fiecare program de fotbal în mod individual vă va ajuta să ieșiți în afara altor solicitanți. Trimiteți antrenorul de recrutare un e-mail sau apelați direct birourile programului.
  • Dacă trimiteți prin e-mail antrenorul de recrutare, nu uitați să adăugați videoclipul dvs. evidențiat și reluarea atletic la adresa de e-mail ca atașament.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar