Cum să mergeți la școală

Primirea în școală poate fi ușoară și rapidă. Dedicarea a 15 minute de timp (sau mai mult) se adaugă rapid. A face o jumătate de oră suplimentară în fiecare zi timp de o lună, veți avea 10.5 ore mai multă experiență decât colegii tăi.

Pași

  1. Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 1
1
ACE Teste uşor. Obținerea unui AS pe teste este mult mai ușoară decât credeți. O modalitate simplă de a face acest lucru este de a crea ghiduri de studiu. Creați un ghid extins și foarte simplu de studiu. Căutați definiția / soluțiile pe Wikipedia, răspunsurile Yahoo și cereți Jeeves, chiar dacă știți deja ce înseamnă cuvântul. Multe dintre aceste site-uri web dau definiții clare, simple, care sunt concepute astfel încât oamenii obișnuiți să le poată înțelege. Obțineți o definiție clară, corectă și simplă pentru tot ce va trebui să știți. Apoi, reveniți în manual sau revizuiți notele dvs. Va fi mult mai ușor să le înțelegeți acum că știți de fapt ce înseamnă totul. Apoi puteți continua să lucrați la ghidul dvs. de studiu. Adăugați la definițiile simple până când acestea sunt la nivelul clasei dvs. Doar să le scrieți în jos vă va ajuta să vă amintiți și vă puteți uita înapoi mai târziu. Un ghid de studiu de 3 pagini poate ajuta foarte mult și poate fi făcut în mai puțin de o oră. Dacă le împărtășiți cu prietenii dvs., ei ar putea împărtăși următorul lor ghid de studiu cu dvs. Lucrul ca o echipă ca acest lucru vă poate ajuta cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 2
    2. Pune în timp util. Dacă aveți timp liber și sunteți plictisit, citiți următorul capitol din manualul dvs. Faceți unele probleme și, în momentul în care clasa dvs. se prinde cu dvs., totul în acest capitol va fi ușor. Dacă nu aveți un manual pentru o clasă, fiți curioși. Căutați definiții online și căutați lecții pe care credeți că le va veni.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 3
    3. Utilizați resursele dvs. Sparknotes, de obicei, nu este la fel de bun ca citirea unei cărți, dar poate ajuta foarte mult dacă ați citit deja capitolul și apoi citiți rezumatul pe Sparknotes. Ei o vor rezuma și subliniază cele mai importante detalii. Dacă ați citit capitolul, totul spune că va crește cunoștințele despre capitol. Sparknotes de obicei listează imagini și teme, și puteți impresiona profesorul dvs. dacă vă "găsi" un alt sens la un capitol.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 4
    4
    Faceți temele ușoare. O mulțime de teme pot fi făcute efectiv în școală: în autobuz, în timpul unui discurs lung sau în timp ce aștepți ca clasa să înceapă. Faceți cât puteți în școală, astfel încât să aveți timp la domiciliu pentru a obține înainte sau doar ieșiți. Nu puteți obține înainte dacă sunteți stresat tot timpul, așa că încercați să lăsați loc pentru a face nimic.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 5
    5
    Utilizați o hartă a minții. Luați 10 minute pentru a desena o hartă a minții fiecărui capitol pe care l-ați terminat. Unul dintre cele mai bune modalități de a stăpâni un subiect este de a avea o viziune globală și sintetică despre asta. O hartă a minții va fi, de asemenea, o resursă rapidă și neprețuită pentru a revizui înainte de examene.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 6
    6
    Fi motivat. Dorind să învețe sau să fie încântați de un subiect poate fi foarte greu, mai ales cu matematica. Dar o mulțime de cărți și filme vă pot face mai interesați de tot felul de subiecte. De exemplu, filmul trăiește liber sau muri greu prezentat un hacker de calculator care închide întreaga lume. Acest lucru vă poate ajuta puțin mai interesat de cursurile de calculator. Cartea care a adus casa este de aproximativ 6 studenți MIT care își folosesc cunoștințele de matematică pentru a număra cărți și pentru a câștiga cantități enorme de bani la cazinouri. Această carte ar putea să vă intereseze mai mult de matematică. Sună ciudat, dar filmele și cărțile vă pot interesa chiar și cele mai plictisitoare clase.
  • Imaginea intitulată Intră la școala Pasul 7
    7. Aflați sistemul. Ca toate organizațiile, școala funcționează prin procese și sisteme stabilite. Pentru a face bine în școală, trebuie să vă familiarizați cu sistemele utilizate în școala dvs. Pentru a pune pur și simplu trebuie să aflați exact ce este că profesorii dvs. vă așteaptă de la dvs. și apoi faceți-o. Nu contează dacă scrieți nonsens absolut atâta timp cât este ceea ce profesorul vrea să audă. Profesorul va renunța la sugestii despre lecțiile despre ceea ce se așteaptă de la dvs., dar există câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă împingeți notele de verificare și să vă perforați corect munca, utilizați un tezaur pentru a înlocui cuvintele utilizate în mod obișnuit cu mai multe sofisticate Termeni (acest lucru se poate întoarce însă, trebuie să vă asigurați că cuvântul pe care îl utilizați se potrivește cu contextul în care îl utilizați perfect sau altfel veți arăta prost). Utilizați culoarea și umorul în prezentări, muncă care arată ca și cum ar fi avut un efort pus în el, va primi, de obicei, profesorii salivând. De asemenea, puteți cere profesorilor dvs. pentru ajutor suplimentar, majoritatea vor sări la șansa de a ajuta pe cineva care arată ca și cum ar vrea să învețe. Și nu în ultimul rând, mergeți întotdeauna deasupra apelului de datorie, aflați ce dorește profesorul și apoi faceți mai mult. Fără să nu reușească, veți obține note bune. Este vorba despre munca sistemului.
  • Imaginea intitulată Intră la școală Pasul 8
    8. Luați clase suplimentare. Dacă doriți să mergeți mai departe, un lucru bun de făcut este să luați cursuri suplimentare pentru a obține premise din cale, sau pentru a obține mai multe electives în înainte de absolvire. Cele mai multe școli au doar 5 sau 6 clase într-o zi, deși unele școli au cel mult 7 sau 8, dacă sunteți într-o școală care oferă mai multe clase decât numărul de credite de care aveți nevoie pentru absolvire, profitați de ea în loc de acesta luând sală de studiu. Un alt mod este școala de vară - dacă intenționați să luați o clasă într-un alt district, asigurați-vă că discutați cu consilierul dvs. pentru a vă asigura că districtul dvs. va accepta creditul. În timp ce școala de vară este minunată pentru cei din raioane care permit ca oricine să ia cursuri de vară, unele districte permit doar elevii de recuperare a creditelor să ia cursuri de școală de vară. Dacă districtul dvs. nu vă va permite să luați cursuri de școală de vară sau aveți prea mult planificat în timpul verii, încercați cursuri online - acestea sunt adesea costisitoare, deși vă vor obține creditul de care aveți nevoie / doriți. Când căutați cursuri de liceu online, asigurați-vă că verificați acreditarea, dacă nu sunt acreditate, clasa nu înseamnă nimic și nu veți obține credit pentru el. Verificați întotdeauna cu consilierul dvs. înainte de a vă înscrie pentru clase suplimentare.
  • sfaturi

    Vei obține doar la fel de mult ca tine. Dacă nu puneți nici un efort în a merge mai departe, atunci nu veți merge mai departe.
  • Faceți bine acum. Se descurcă bine în școala medie înseamnă că vei fi pus într-o.P. clase în liceu. Aceasta înseamnă că veți putea obține mai multe credite și veți merge la un colegiu mai bun. Mergând la o colegiu mai bun înseamnă că veți avea mai multe oportunități de carieră. Veți face mai mulți bani și veți putea să faceți mai multe lucruri în viața voastră. Totul se plătește pe termen lung.
  • Amintiți-vă că cel mai inteligent sunteți colegiu mai bun pe care îl veți participa, ceea ce înseamnă un viitor mai bun. De asemenea, cei mai inteligenți copii au un mare avantaj, deoarece profesorii tind să-i placă mai mult și pot da recomandări sau pot deveni valedictori (vârful clasei lor de absolvire).
  • Citirea, rezolvarea puzzle-urilor și chiar jocul de jocuri precum Bejeweled sau vârsta creierului sunt bune pentru creierul tău.
  • A fi mai inteligent ar putea însemna că nu este cea mai populară persoană din clasa sau școala dvs. Cui ii pasa? Nimeni nu își va aminti așa ceva în 20 de ani. Ceea ce contează este ceea ce ați învățat și cum îl aplicați în viața de zi cu zi.
  • Nu vă faceți griji dacă oamenii vă spun a "tocilar" sau a "animalul profesorului". ei sunteți gelos pe tine.
  • Creditul suplimentar este un alt mod de a merge mai departe. Dacă profesorul dvs. o oferă, apoi luați-o. Gradul dvs. va fi mai bun.
  • Odată ce intrați în liceu, lucrați devine mai dur. Trebuie doar să asculți și să luați note. Studiați notele pe care le luați în fiecare noapte timp de aproximativ o oră.
  • Avertizări

    Dacă există cineva care vă ridiculizează, ignorați-le, pe termen lung, veți avea mai multe lucrări de succes la un loc de muncă cu plătit în timp ce lucrează la McDonald`s.
  • Nu este absolut nimic în neregulă cu faptul că este inteligent. Alții doresc să se gândească că lucrează la fel de greu ca tine și sunt gelosi - de aceea încearcă să vă aducă în jos.
  • Ai grija de perdanta gelos. Ei vor încerca să te facă să te simți rău să fii inteligent.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar