Cum să se aplice școlilor absolvente cu un gpa scăzut

Există multe motive pentru a urmări o diplomă de absolvent. Poate deschide noi oportunități pentru dvs. în câmpul dvs., vă ajută să faceți noi conexiuni profesionale și, în general, vă oferă experiențe semnificative. Nu lăsați o medie a punctului scăzut (GPA) să vă descurajeze să aplicați la școala absolventă. Prin luarea de cursuri, punerea împreună un portofoliu puternic și furnizarea de scoruri de examen de absolvent absolvent (GRE), puteți compensa notele dvs. scăzute anterioare și puteți deveni un candidat puternic pentru majoritatea programelor de absolvent.

Pași

Partea 1 din 3:
Punerea împreună un portofoliu puternic de aplicații
  1. Imaginea intitulată se aplică școlilor absolvente cu o etapă scăzută a GPA 1
1. Dobândește o cantitate semnificativă de experiență relevantă. Chiar dacă GPA dvs. este scăzută, un portofoliu general de aplicație impresionant ar putea contribui la compensarea acelor clase. Una dintre cele mai bune modalități de a arăta potențialul dvs. de studii la nivel de absolvent este prin achiziționarea și amplasarea multor experiențe relevante pentru domeniul dvs. dorit.
  • Găsiți experiența de lucru relevantă pentru câmpul dorit prin căutarea posturilor de intrare online.
  • Chiar și experiența de voluntariat sau de stagiu vă poate ajuta la îmbunătățirea aplicației dvs. dacă este relevantă pentru câmpul dvs. dorit de studiu.
  • Găsiți oportunități de voluntariat / internship online sau, ajungând direct la o organizație pe care doriți să o lucrați.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor absolvente cu o etapă GPA scăzută 2
    2. Adresați-vă GPA scăzută în declarația dvs. personală. Cea mai bună modalitate de a gestiona orice componentă slabă a unui portofoliu de aplicații este de a aborda problema cap-on. Comitetul de admitere la colegiu va observa GPA-ul dvs. scăzut, deci nu credeți că acesta va aluneca sub radar. Dar dacă recunoașteți GPA scăzută, abordați motivele acestor clase proaste și arătați ceea ce ați făcut pentru a vă îmbunătăți, Comitetul de admitere poate să o depășească.
  • Evidențiați realizările dvs. și creșterea personală / profesională de când ați primit notele scăzute care au scăzut GPA.
  • Discutați despre ceea ce ați făcut pentru a aborda problema (problemele) care a condus la GPA-ul dvs. scăzut și explicați de ce nu ar fi o problemă în viitor dacă ați fi fost admis la un program de absolvent.
  • Evidențiați orice clasă bună pe care ați primit-o în cursuri legate de câmpul pe care l-ați studiat în școala absolventă.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor postuniversitare cu un pas 3 GPA scăzut
    3. Cereți pe cineva reputat pentru o scrisoare de recomandare. O scrisoare puternică de recomandare vă poate ajuta să vă îmbunătățiți șansele de admitere, chiar dacă GPA dvs. este scăzută. Gândiți-vă la orice profesori cu care ați lucrat la colegiu și ajungeți la ei pentru a vedea dacă ar fi dispuși să vă scrie o scrisoare de recomandare.
  • Spuneți profesorilor că ajungeți la tot ce ați făcut pentru a vă îmbunătăți gradele și cariera dvs. de când ați luat cursurile lor.
  • Lăsați scriitorii potențiali de scrisori să știe de ce credeți că ați fi un candidat puternic pentru școala absolventă și evidențiați realizările dvs. recente, astfel încât acestea să includă acele informații într-o scrisoare de recomandare.
  • Partea 2 din 3:
    Ridicarea GPA
    1. Imaginea intitulată se aplică școlilor de absolvire cu o etapă Low GPA 4
    1. Înscrieți-vă în cursuri relevante ca un student care solicită un grad. Dacă sunteți dispus să vă dezactivați cererea de programe de absolvent timp de un an, ați putea dori să luați în considerare înscrierea în cursuri ca student non-grad. Acest lucru vă va permite să vă concentrați asupra studiilor și să dovediți că sunteți capabil de munca de top-notch.
    • Puteți să vă înscrieți pentru cursuri de licență relevante la un colegiu comunitar local sau să luați unul sau două cursuri de absolvent relevante la o universitate locală.
    • Poate dura mai mult timp, dar luarea unei încărcături mici de curs vă va îmbunătăți șansele de succes în aceste clase. Veți avea mai mult timp pentru a studia și temele, ceea ce înseamnă că veți face mai bine decât dacă încercați să luați o încărcătură completă de o dată.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor postuniversitare cu o etapă scăzută a GPA 5
    2. Luați note bune când vă înscrieți într-un curs. Odată ce vă înscrieți într-un curs ca un student de căutare non-grad, va trebui să faceți tot posibilul pentru a câștiga grade bune. Veniți la clasă după ce ați făcut citirea pentru acea zi și luați note detaliate pentru a vă asigura că înțelegeți materialul cursului.
  • Scrieți notele dvs. în clasă cu mâna, apoi copiați-le într-un notebook proaspăt la domiciliu. Scrierea lor a doua oară va ajuta la întărirea materialului din memoria dvs.
  • Scrieți întrebări în marginea notebook-ului cu privire la orice nu sunteți clar. Apoi încercați să găsiți răspunsul în manualul dvs. și dacă nu puteți găsi răspunsul pe care îl puteți cere profesorului.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor de absolvire cu o etapă scăzută a GPA 6
    3. Studiați mai eficient. Studierea și buna luare a notă sunt cele mai bune modalități de îmbunătățire a GPA. Dacă ați făcut citirile, ați plecat în clasă în mod consecvent și ați luat note bune, ar trebui să aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face bine la un examen.
  • Au un timp dedicat și loc pentru a studia în care nu veți fi deranjați. Îndepărtați toate distragerile și opriți telefonul mobil în timp ce studiați.
  • Triage timpul de studiu prin dedicarea celui mai mare timp și efort pentru materialul pe care îl luptați cu cel mai mult. Apoi petreceți ceva timp rămas la sfârșitul sesiunii dvs. Revizuirea lucrurilor pe care le cunoașteți deja pentru a fi proaspete în mintea voastră.
  • Nu vă bucurați de teste. Gestionați-vă timpul și dați-vă cel puțin câteva săptămâni pentru a vă pregăti în mod adecvat pentru un test mare.
  • Luați în considerare aderarea la un grup de studiu. Studiind cu alți studenți, veți putea să vă ajutați unul pe altul pe orice material pe care l-ați luptat individual.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor de absolvire cu o etapă GPA scăzută 7
    4. Luați în considerare obținerea unui grad intermediar. În plus față de luarea de cursuri, este posibil să doriți, de asemenea, să luați în considerare obținerea unui certificat sau o acreditare într-un domeniu relevant. Cursurile de la acel grad intermediar pot ajuta la ridicarea GPA dvs. și veți putea lista acest certificat / acreditarea aplicației dvs. ca dovadă a potențialului dvs. academic.
  • Aflați despre grade intermediare din zona dvs., căutând online sau contactați colegiile / universitățile din apropierea dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor de a fi acceptate la un program
    1. Imagine intitulată 1333217 8
    1. Studiați greu pentru a obține un scor puternic GRE. Multe programe de absolvent sunt dispuse să treacă cu vederea unui GPA sărac dacă aveți scoruri ridicate GRE. Chiar și universitățile Ivy League pot accepta un solicitant cu un GPA scăzut dacă scorurile GRE sunt peste medie. Asigurați-vă că luați GRE, chiar dacă nu sunteți necesar pentru un anumit program și studiați din greu, astfel încât să înscrie bine.
    • Revizuiți subiecte de matematică de liceu, cum ar fi algebra și geometria, pe care cele mai multe întrebări GRE așteaptă o cunoaștere de bază.
    • Studiați vocabularul avansat, deoarece secțiunea verbală a GRE tinde să aștepte cunoștințe avansate de vocabular.
    • Luați în considerare luarea unui curs de pregătire GRE. Dacă nu vă puteți permite un curs, ar trebui să cumpărați cel puțin o carte GRE Prep.
    • Luați un examen de practică GRE, care este disponibil gratuit online prin ETS, princeton Review și Kaplan.
    • Redați GRE dacă nu obțineți scoruri bune. Multe universități se uită la cele mai bune rezultate GRE și ignorați scorurile dvs. mai sărace.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor absolvente cu o etapă scăzută a GPA 9
    2. Să fie realist despre programele pe care le aplicați. Dacă aveți un GPA scăzut, există o șansă bună că nu veți fi admis la o universitate de top-notch sau Ivy-League. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la toată speranța de școală absolventă. Este posibil să trebuiască să aplicați programelor care au cerințe mai mici de admitere sau sunt mai flexibile pe factori precum GPA.
  • Nu există nici o rușine în aplicarea programelor cu cerințe mai mici de admitere. Amintiți-vă că chiar elevii cu un perfect 4.0 GPA de multe ori nu pot intra în școlile lor de primă alegere.
  • Uită-te la diferite programe și încercați să găsiți un program care să se potrivească nevoilor dvs. în timp ce mențin încă o reputație academică ridicată. Amintiți-vă, de asemenea, că obținerea unei diplomă de la orice program de absolvent este prestigioasă și vă va ajuta să vă avansați cariera.
  • Concentrați-vă pe aplicarea la programele care evaluează aplicația dvs. ca un întreg pachet și nu doar pe baza unor clase. Verificați politica de admitere a fiecărui program sau contactați pe cineva din program pentru a afla dacă elimină imediat aplicațiile bazate pe notele și scorurile de testare.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor absolvente cu o etapă mică GPA 10
    3. Aplicați la mai multe programe. Chiar dacă aveți un GPA ridicat, trebuie să aplicați întotdeauna mai mult de un program. Chiar și studenții cu 4.0 GPA au un timp greu de a intra într-un program de absolvent pur și simplu din cauza cât de selectiv pot fi. În general, este recomandat să aplicați la șase sau astfel de programe pentru a îmbunătăți șansele de a fi acceptate la unul dintre ele.
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor absolvente cu o etapă scăzută a GPA 11
    4. Încercați să faceți conexiuni cu cel puțin un profesor. Este foarte comun ca studenții potențiali interesați să lucreze cu un profesor pentru a ajunge la el prin e-mail. Acest lucru vă poate oferi un avantaj atunci când comisia de admitere analizează portofoliul dvs. Lăsați profesorul (profesor) să vă intereseze să lucrați cu cunoștințe despre fundalul dvs. academic și profesional, precum și interesele dvs. actuale de cercetare / științifică.
  • Să fie profesioniști în corespondența dvs. și să nu fiți pushy. Unii profesori ar putea să nu vrea să lucreze cu dvs., așa că nu luați respingerea rău.
  • Dacă un profesor este dispus să lucreze cu dvs., trimiteți profesorul un răspuns mulțumindu-l. De asemenea, trebuie să menționați profesorul după nume în materialele dvs. de aplicare (în special declarația personală).
  • Imaginea intitulată se aplică școlilor de absolvire cu o etapă scăzută a GPA 12
    5. Continuați să aplicați dacă nu primiți prima dată. Programele de absolvent pot fi foarte competitive, chiar și pentru solicitanții cu scoruri perfecte. Uneori este nevoie de mai multe încercări de a aplica înainte de a fi acceptat, ceea ce este perfect normal. Nu vă descurajați dacă nu sunteți acceptați. Păstrați o copie a tuturor materialelor dvs. de aplicație, lucrați la îmbunătățirea experienței dvs. de lucru / educație pentru încă un an și încercați din nou cu un portofoliu mai puternic de aplicații.
  • sfaturi

    Fii activ. Participați la grupuri atât în ​​campus, cât și în oprit.
  • Asigurați-vă că aveți mai mulți oameni să priviți materialele dvs. de aplicare pentru a vedea orice erori gramaticale / sintactice și orice informații lipsă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar