Cum să fii balerina

Mulți oameni ar iubi ocazia de a dansa pentru o viață. Cu toate acestea, viața un dansator profesionist poate fi înfricoșător și stresant. Este nevoie de ani de antrenament și dedicare pentru ao face ca o balerină. De asemenea, puteți deveni competent la balet pentru a vă bucura de bucurie și împlinire personală, dar pregătirea este încă necesară pentru a deveni competentă la ambarcațiunile.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pentru a efectua balet
  1. Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 1
1. Începeți la o vârstă fragedă, dacă este posibil. A deveni balerina are ani de dedicare și instruire.Balerina își încep adesea căile de carieră foarte tinere. Pe măsură ce dansul este o formă de artă care necesită o mare practică, un tren profesionist de balerine de ani de zile înainte de a deveni profesionist. La 21, majoritatea balerinelor sunt deja bine în cariera lor profesională. Dacă este posibil, începeți pregătirea pentru a deveni o balerină în copilăria timpurie.
  • Multe balerine încep să ia cursuri la centrele comunității locale în copilăria timpurie. Cu toate acestea, dacă sunteți mai în vârstă, puteți încerca să intrați în balet. Uită-te în clase de dans accesibil în zona dvs.
  • Rețineți că majoritatea balerinelor profesionale încep foarte tânără, având în vedere că cariera dvs. începe la începutul anilor 20.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 2
    2. Intrați în formă. Dansul este o ambarcațiune foarte fizică. Dacă doriți să deveniți o balerină, va trebui să fiți în formă fizică de peek pentru a concura cu dansatori profesioniști.
  • Fiind "pe pointe" se referă la starea de pe sfaturile de la degetele de la picioare. În timp ce pare grațios și ușor, este de fapt incredibil de dureros și necesită o mulțime de pricepere. Sfaturile pantofilor de balerină sunt amortizate de blocuri de lemn, făcând în picioare pe pointeri exigente fizic. Ca balerină, va trebui să dezvoltați un prag ridicat de durere.
  • Pilates este o rutină de antrenament care utilizează mișcarea, antrenamentul de forță și întinderea pentru a obține brațe și mușchi lungi și slabi. Dacă doriți ca corpul unui dansator, încorporați Pilates în rutina dvs. de antrenament. Alăturați-vă unei clase Pilates sau căutați rutine Pilates online.
  • Cardio este, de asemenea, important pentru dans. Veți avea nevoie de o cantitate incredibilă de rezistență fizică dacă doriți să fiți un dansator profesionist. Se străduiesc cel puțin 30 de minute de cardio în fiecare zi. Cardio include lucruri cum ar fi jogging, alergare, biciclete, înot și alte activități. De asemenea, puteți găsi rutine cardio pentru a face acasă.
  • Formarea forței este, de asemenea, necesară pentru a deveni dansatoare. Pentru a rămâne slabă, dar puternică, utilizați greutăți ușoare cu repetări mari. De exemplu, utilizați o lumină de greutate suficientă pentru a începe să vă luptați pentru a finaliza exercițiul după 18 până la 20 de seturi în loc de 8-15.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 3
    3. Pregătiți-vă pentru costuri. A deveni o balerină nu este ieftină. Trebuie să luați în considerare costul de instruire, costul consumabilelor și costul călătoriei în timp ce vă deplasați de la un loc la loc pentru audiții și spectacole. Este posibil să trebuiască să puneți o mulțime de bani în ambarcațiuni înainte de a începe să plătească. Chiar și dansatorii casuali vor trebui să pună mult bani în consumabile.
  • Dacă doriți să mergeți pro, va trebui să participați la școala de balet. Tabiile pentru școlile de balet de top sunt scoase. Pe măsură ce antrenamentul începe tinerii, multe balerine se termină în programele de formare pe și în afara timp de 15 ani. Acest lucru poate adăuga până la 53.000 de dolari în școlarizare. Există, de asemenea, taxe suplimentare care intră în școala de balet, cum ar fi costul formularelor de înregistrare și costumele. În timp, acestea pot adăuga până la 2.000 de dolari. Cu toate acestea, dacă doriți doar să deveniți competent în balet pentru propria dvs. satisfacție, astfel de formare este probabil inutilă. Puteți reduce costurile luând lecții de balet la un studio local de dans în loc să cheltuiți bani pe o școală separată.
  • Multe balerine au ateliere de vară în școala medie, liceu și colegiu. De-a lungul timpului, acestea pot adăuga până la 32.000 de dolari. Dacă nu intenționați să mergeți pro, nu trebuie să luați un atelier la fiecare ocazie. Cu toate acestea, ar putea fi util să luați câteva ateliere în timpul educației dvs. timpurii pentru a obține o pregătire suplimentară.
  • Pantofii de balet sunt scumpe și se usucă în timp. Pe o perioadă de șapte ani, s-ar putea să urmați să cheltuiți 29.000 de dolari pe pantofii Pointe, având în vedere că, în special la cursuri de formare, ei trebuie să fie înlocuiți aproximativ la fiecare 3 luni. Alte consumabile, cum ar fi tricourile și ciorapi, pot costa 2.000 de dolari peste 15 ani. Chiar și oamenii dansând pentru propria lor plăcere vor trebui să cheltuiască bani pe consumabile.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 4
    4. Adoptați o dietă sănătoasă. Balerina trebuie să mențină o anumită greutate pentru a concura. Aceasta înseamnă adoptarea unei diete sănătoase care vă aduce toți substanțele nutritive necesare cu mai puține calorii globale.
  • Majoritatea dietei dvs. ar trebui să conțină alimente proaspete, crude și boabe întregi. Acestea includ lucruri cum ar fi nuci, semințe, fructe, legume și pâine integrale de grâu, rices și pastes.
  • Alimentele ambalate și prelucrate ar trebui evitate. Ele conțin adesea calorii goale și pot fi, de asemenea, incredibil de ridicate în sodiu, ceea ce poate duce la retenția în greutate.
  • Discutați cu un medic despre dieta de care aveți nevoie ca o balerină. Vrei să te asiguri că primești suficiente calorii și nutrienți.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 5
    5. Practică. Dansul este o formă de artă care necesită perfecțiune. Ballerinas completează rutinele cu un anumit nivel de stăpânire pentru a vă deplasa în lume. Dacă doriți să fiți o balerină, va trebui să practici frecvent pentru a concura. Practica poate fi obositoare și dureroasă, dar trebuie să fiți pregătiți pentru o viață de muncă grea dacă doriți să deveniți o balerină.
  • Metoda 2 din 4:
    Stabilirea unei cariere profesionale
    1. Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 6
    1. Înscrieți-vă într-un program de formare între vârsta de 6 și 11 ani. Multe balerine profesionale încep de formare programe tinere. Atelierele de vară și școlile internat oferă adesea ocazia de a învăța arta baletului. Dacă este posibil, încercați să introduceți un program de antrenament cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.
    • Pentru a fi acceptat în cele mai prestigioase programe de balet, trebuie să audiție. Prin urmare, încercați să obțineți o pregătire anterioară prin lecțiile de balet înainte de a încerca să introduceți un program.
    • Audițiile pot fi experiențe intense. Audiția studenților în grupuri și li se oferă vestea dacă vor fi întrebați sau nu înapoi pentru oa doua audiție sau un program de formare mini pentru a evalua dacă vor fi admiși în școală. Dacă nu o faceți un an, puteți concura din nou la programele mai competitive.
    • Formarea învață de competența de bază stabilită în spatele baletului. Școlile de balet oferă academică de bază, cum ar fi engleza, matematica, știința și istoria, în plus față de clasele de dans. În unele școli, clasele sunt foarte mici. Acest lucru poate permite profesorilor să ofere studenților o atenție mai individualizată.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 7
    2. Petreceți veri și pauze în ateliere de dans. Un program de formare completă nu este realist pentru toți cei care dorește să devină balerină. Dacă acesta este cazul pentru dvs., luați în considerare luarea atelierelor de vară și cheltuiți alte pauze de la școală în programele de dans. Puteți lua cursuri în zona dvs. și puteți întreba instructorii dvs. pentru sfaturi despre ce ateliere la prețuri accesibile pe care le puteți lua în timpul verii, iarnă și primăvară. În timp ce acest lucru poate suna mai puțin intensiv decât un program de formare completă, mulți dansatori profesioniști au înscrierea reușită într-o școală publică obișnuită și să facă ateliere de lucru peste pauze.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 8
    3. Decideți despre colegiu sau clase deschise. Pe măsură ce ajungeți la sfârșitul liceului, trebuie să vă gândiți unde să mergeți în continuare. Puteți să vă înscrieți într-un program de colegiu care învață dans, dar puteți fi mai bine să luați clase deschise cu companii de dans dacă sunteți invitați să faceți acest lucru. Pe măsură ce majoritatea dansatorilor profesioniști își încep cariera foarte tânăr, mulți merg direct în lumea profesională și au pus colegiul de câțiva ani.
  • Clasele deschise sunt clase de dans la studiourile respectuoase. Dacă sunteți invitat să luați clase deschise, veți avea ocazia să dansați în fața directorilor companiei fără a fi supuși unei audiții formale. Dacă lucrați din greu la orele deschise, puteți obține o ofertă de instruire sau ucenic cu o companie de dans profesionist.
  • Dacă doriți să participați la colegiu, multe școli oferă diplome riguroase de dans. Colegiile de top sunt foarte competitive, deci lucrați din greu pe rutina dvs. pentru audiții. De asemenea, trebuie să vă străduați să vă păstrați notele și să scoți pe testele standardizate, deoarece va trebui să îndepliniți cerințele academice de bază ale unui colegiu.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 9
    4. Obțineți o ucenicie. O ucenicie este foarte importantă dacă doriți să deveniți un dansator profesionist. Este, în esență, piciorul tău în ușă la spectacole profesionale și de muncă constantă. Este o poziție la nivel de intrare în care acționați ca o înțelegere, formare toată ziua în cazul în care va trebui să efectuați pe scenă. Puteți audiția pentru ucenicie după colegiu. De asemenea, puteți fi observat la clasele deschise și ați cerut să fiți un ucenic pentru o companie.
  • Metoda 3 din 4:
    Performând balet
    1. Imaginea intitulată Fii o balerină Pasul 10
    1. Audiție. Pe măsură ce continuați în cariera dvs. ca dansator profesionist, va trebui să învățați cum să audiție. Audițiile vă pot ajuta să conduceți rolurile în companiile de dans, precum și performanțele individuale. Dacă doriți să faceți bani ca o balerină profesională, va trebui să vă mutați într-un oraș mai mare ca New York pentru a reuși.Fii fericit după ce a pierdut o competiție.
    • Asigurați-vă că vă veți bucura ca audiția dvs. Dragostea ambarcațiunii este necesară pentru a reuși în balet și un panou va dori să angajeze un dansator care transmite pasiune pe scenă. Chiar dacă evenimentul va fi stresant, încercați să vă bucurați de dans.
    • Găsiți modalități de a vă arăta personalitatea. Fiind tu te poate ajuta să te despart de alți dansatori. Dacă vi se permite să selectați propria dvs. rutină, alegeți mișcările care captează personalitatea dvs. unică.
    • Încercați cel mai bun nu pentru a panica pe scenă. Dacă faceți o greșeală minoră sau o greșeală, cum vă recuperați de la acest lucru în audiție vorbește volumul la abilitățile dvs. ca dansator. Încercați să rămâneți calm și să continuați, chiar dacă vă înșuruiți în timpul unei rutine.
    • Chiar și performanțele locale cu mize mici au un proces de audiție. Chiar dacă doriți doar să faceți pentru distracție, probabil că va trebui să audiție la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Fii o balerină Pasul 11
    2. Tur. Dacă dansezi profesional, vi se poate cere să vizitați o companie de dans la un moment dat în cariera ta. Aceasta înseamnă trecerea de la un loc la altul timp de luni la capăt cu un grup de alte dansatoare. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru acest angajament.
  • Camaraderie este importantă pentru balet. Vei trăi cu, turneu, mâncând cu, și efectuați cu un grup de dansatori de bază. Trebuie să înveți să te înțelegi cu alții. Încercați să formați legături solide cu oricine din compania dvs. de dans.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 12
    3. Pregătiți-vă pentru un program exagerat. Fiind o balerină profesionistă, are o cantitate incredibilă de muncă. Programele sunt lungi și cerințele fizice și emoționale sunt intense. Dacă doriți să deveniți o balerină profesională, pregătiți-vă pentru un program dur.
  • De multe ori, balerinele se încheie cu 10 ore de exerciții fizice în fiecare zi. Puteți lua clasa la ora 9:00 și petreceți restul zilei repere pentru spectacole. Va trebui să lucrați la menținerea unui program bun de somn pentru a avea energia necesară pentru a fi un dansator profesionist de balet.
  • În zilele de performanță, programul dvs. va fi chiar mai mult. Va trebui să vă ridicați mai devreme pentru a repeta și apoi mergeți la culcare mai târziu. Viața unei dansatoare poate fi oarecum singură uneori pentru că există puțin spațiu pentru socializare. Cu toate acestea, mulți dansatori din legături strânse cu alți profesioniști.
  • Metoda 4 din 4:
    Coping cu obstacole
    1. Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 13
    1. Fii realist dacă vrei să dansezi profesioniști. Dansul profesionist este o linie incredibil de solicitantă, competitivă de lucru. Trebuie să fii realist cu privire la șansele tale de succes. Chiar dacă faceți toate lucrurile potrivite și lucrați foarte mult, este posibil să nu faceți acest lucru profesional. Trebuie să te pregătești emoțional pentru că nu o faci.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 14
    2. Pregătiți-vă pentru leziuni. Leziunile sunt comune în lumea dansului profesional și amator. Baletul este o artă fizică foarte fizică și puteți ajunge cu șolduri și glezne dureroase. Unele leziuni pot împiedica dansarea pentru o anumită perioadă de timp. Discutați cu un medic în întreaga carieră de dans pentru a vă asigura că aveți grijă de dvs. În timp ce vătămarea se poate întâmpla oricui, îngrijirea corpului dvs. prin întindere și odihnă adecvată poate face mai puțin probabil.
  • Imagine intitulată Fii o balerină Pasul 15
    3. Au un plan de rezervă. După cum sa afirmat, lumea dansului profesional este înfricoșătoare. După un anumit punct, este posibil să aveți nevoie să acceptați că veți avea nevoie de o rută alternativă de carieră. În colegiu și liceu, luați cursuri în domenii care vă interesează. Căutați stagii în câmpurile din afara dansului. Va trebui să lucrați la Honing un set de calificări care depășește dansul profesional în cazul în care aveți nevoie de un plan de rezervă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar