Cum să-ți conving părinții să te lași să mergi la internat

Participarea la internat poate deschide numeroase uși pentru studenți. Înainte de a putea accesa aceste oportunități minunate, trebuie să-i convingeți pe părinții dvs. să vă permită să vă adresați școlii de îmbarcare. Stați cu părinții dvs. și explicați de ce doriți să participați la internat. Pentru a vă pregăti pentru această conversație, petreceți timp pentru cercetarea școlilor internat, găsind soluții la preocupările părinților dvs. și gândirea de ce școala internat este potrivită pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând inițiativa
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 1
1. Școli internat de cercetare. Ați vorbit deja cu părinții dvs. despre internat? Care au fost preocupările lor majore legate de a vă permite să participați la internat? Au avut întrebări? Înainte de a vorbi din nou cu părinții dvs. (sau pentru prima dată), faceți timp pentru a cerceta mai multe școli de îmbarcare.
  • Pe măsură ce cercetați, scrieți fapte și statistici care vor răspunde la întrebările lor și vor găsi soluții la preocupările lor.
  • Scrieți fapte despre dimensiunile clasei, metodele de predare, numărul de frontiere studențești, oportunități extracurriculare, echipe sportive, școlarizare și locație.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să mergeți la internarea școlii 2
    2. Pregătiți-vă pentru testele de intrare. Pentru a aplica la internat, trebuie să luați testul de admitere la școală secundară (SSAT) sau examenul de admitere la școală independentă (ISEE). Pentru a efectua bine la aceste teste provocatoare, trebuie să studiați și să vă pregătiți pentru evaluări. Studiind pentru aceste examene înainte ca părinții dvs. să fie de acord să vă permită să le arătați că sunteți serios în privința angajamentului față de a participa la îmbarcare.
  • SSAT testează elevii din clasele 3 până la 12 ani. Costă aproximativ 120 USD.00.
  • ASEE testează elevii din clasele de la 2 la 12. Costă între 105 USD.00 la $ 185.00. Există scutiri de taxe disponibile.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să mergeți la internarea școlii 3
    3. Gândiți-vă la costul școlii internat. Școlile internale sunt scumpe. Costul educației private determină mulți părinți spun "Nu" la internat. În plus față de plata școlarizării, studenții și familiile acestora trebuie să acopere costul camerei și a plăcilor și cheltuielilor de călătorie. Înainte de a vorbi cu părinții dvs., petreceți timp brainstorming cum ați putea ajuta la finanțarea învățământului dvs. privat. A venit cu o soluție creativă îi poate ajuta să-i convingă să vă permită să participați la internat.
  • Școlile care vă interesează oferă burse și pachete de ajutor financiar?
  • Vă calificați pentru Ajutoare de nevoi sau merit?
  • Există burse independente pe care le puteți solicita și primiți?
  • Puteți să lucrați în timp ce frecventați școala?
  • Va costul activităților actuale extracurriculare (lecții de muzică privată, cluburi sportive, clase de dans) compensa costul școlii internat?
  • Metoda 2 din 3:
    Identificarea modului în care școala de îmbarcare vă va aduce beneficii
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 4
    1. Evidențiați așteptările academice riguroase ale școlii. Facultatea de la școlile internat așteaptă mult de la studenții lor. Scopul lor este de a dezvolta abilitățile critice ale studenților și pregătirea studenților pentru colegiu. Școlile de îmbarcare oferă, de asemenea, dimensiuni de clasă mai mici. Acest lucru permite profesorilor să lucreze direct cu fiecare student. Când vorbești cu părinții tăi, menționați că:
    • Clasele dvs. actuale nu vă provoacă.
    • Doriți să luați cursuri de nivel colegiu.
    • Ați beneficia sau ați ajutat dimensiunile de clasă mai mici.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internat Pasul 5
    2. Exprimă un interes în programul de arte tehnice din școală. În timp ce instituțiile publice continuă să reducă finanțarea pentru arte, multe școli de îmbarcare au programe fantastice de arte plastice. Școlile de îmbarcare oferă studenților lor timp, instructori și posibilitatea de a se dezvolta ca un artă muzician, artist și / sau interpretor teatral. În timpul conversației dvs., aduceți-vă faptul că:
  • Școala dvs. actuală nu are un program de arte plastice.
  • Participarea la școală ar crește șansele de a fi acceptat într-un colegiu de arte spectacol de renume.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 6
    3. Subliniați programele sportive impresionante ale școlii. Multe școli de îmbarcare au programe atletice remarcabile. Deoarece echipele lor își pot permite să concureze în jurul națiunii și a lumii, sportivii lor studențești sunt mai predispuși să joace în fața recrutorilor din programele de colegiu de rang înalt. Acestea oferă, de asemenea, o varietate de sporturi care nu sunt disponibile la fiecare școală publică, cum ar fi squash și ecvestru. Așa cum vorbești cu părinții tăi, menționați că:
  • Vrei să te antrenezi și să concurezi la un nivel ridicat.
  • Redarea pentru această școală vă va ajuta să vă recrutați de o colegiu de diviziune i.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 7
    4. Identificați nevoia dvs. de a participa la o școală de îmbarcare terapeutică. Școlile de îmbarcare terapeutice sunt ideale pentru studenții care se luptă să facă față și / sau să se recupereze dintr-o varietate de probleme, cum ar fi abuzul de substanțe, tulburările de alimentație, traumele severe și dizabilitățile de învățare. Aceste instituții oferă studenților toate oportunitățile academice și extracurriculare ale școlilor interdicționale tradiționale. În timpul perioadei la școală, cu toate acestea, furnizorii certificați supraveghează servicii de reabilitare pentru studenți. Când vorbești cu părinții tăi, spuneți-i că:
  • Vrei să te concentrezi pe îmbunătățirea sănătății mentale, fizice și / sau spirituale.
  • Doriți să primiți terapie intensivă în timpul participării la școală.
  • Metoda 3 din 3:
    Prezentarea cercetărilor dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 8
    1. Creați o prezentare detaliată. Înainte de a vorbi cu părinții dvs., poate doriți să vă pregătiți și să repetați o prezentare mică sau un pas. În această prezentare:
    • Includeți informații despre anumite școli care vă interesează, cum ar fi costurile, ajutoarele disponibile / burse, dimensiunea clasei și locația.
    • Explicați de ce vă simțiți că școala de îmbarcare este cea mai bună opțiune pentru dvs. "Vreau să particip la școala internat pentru că o va face să mă pregătesc pentru colegiu, să măresc șansele mele de a juca di sport, permiteți-mi să particip la terapie și școală etc.)."
    • Menționați că ați început pregătirea pentru procesul de aplicare. "Am început să studiez pentru examenele de admitere." "Am un proiect de declarația mea personală." "Mi-am cerut profesorilor actuali să scrie scrisori de recomandare." Acest lucru va demonstra că sunteți serios despre aplicarea la internat.
    • Oferiți răspunsuri la întrebările anterioare ale părinților dvs. "Știu că sunteți preocupat de plata pentru școală. Bursa pe care o califică va ajuta la acoperirea costului." "Ultima dată când am vorbit, ați menționat că nu v-ați vrut prea departe de casă. Am găsit o școală excelentă de îmbarcare la doar câteva ore de la oraș."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 9
    2. Prezentați-vă cazul părinților dvs. Când prezentarea dvs. este completă, cereți-i părinților să se întâlnească cu dvs. Când toată lumea este stabilită, cereți-i părinților să-și țină întrebările până la sfârșitul prezentării dvs. Respirați adânc și începeți prezentarea.
  • Furnizați părinților dvs. informații suplimentare, cum ar fi materialele, broșurile și / sau informațiile de contact pentru diferiți administratori școlari.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internat Pasul 10
    3. Lăsați părinții dvs. să răspundă. Urmând prezentarea dvs., întrebați părinții dvs. dacă au anticipați sau comentarii. În timp ce vorbesc, încercați să nu le întrerupeți.
  • Poate doriți să luați note. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți toate preocupările și întrebările lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 11
    4. Au o conversație cu părinții tăi. Când au terminat, începe o conversație cu părinții tăi. Faceți tot posibilul pentru a răspunde la întrebările lor și pentru a oferi soluții la preocupările lor. Continuați să vorbiți înainte și înapoi până când părinții dvs. ajung la o decizie. Dacă părinții tăi spun "da", felicitări! Puteți începe să aplicați la internarea școlii!
  • "Ai vrut să știi mai multe despre școala de îmbarcare imi place. Ai fi deschis să vorbești cu un reprezentant din școală?"
  • "Nu sunt sigur cum funcționează ajutorul financiar. Putem găsi pe cineva să ne explice?"
  • "Înțeleg că îmi place să mă uit la jocul de baschet. Dacă mă duc la această școală de îmbarcare, aș juca cinci jocuri în câteva ore de orașul nostru natal."
  • "Ați fi deschis la o școală de îmbarcare mai aproape de orașul nostru natal?"
  • "Dacă îmi îmbunătățesc gradele actuale, pot să mă adresez școlii internat?"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți la internarea școlii 12
    5. Nu renunta. Dacă părinții dvs. spun "nu", întrebați-i ce puteți face pentru a le convinge să vă permită să participați la școala de îmbarcare. Iau sugestiile lor în serios. Pe măsură ce aflați mai multe informații sau îndepliniți cerințele lor, actualizați-vă părinții și cereți-i să-și reconsidere.
  • sfaturi

    Dacă spun "nu", nu renunță. Continuați să lucrați din greu pentru a le convinge.
  • Demonstrează că sunteți responsabil și respectuos.
  • Continuați să lucrați cu adevărat greu la școala dvs. curentă pentru a obține grade bune.
  • Asigurați-vă că puteți face față fără ajutorul părinților dvs.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aceasta este o alegere pe care doriți să o faceți. Poți să lași în urmă prietenii pe care i-ai făcut la celălalt școală și poate chiar un sport care nu este disponibil la noua școală? Poți să fii independent de părinții tăi și să nu-i vezi luni luni? Întreabă-ți aceste întrebări și dă-ți un răspuns cinstit înainte de a merge la părinții tăi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar