Cum să intrați în colegiu cu grade rele

Aveți note rele sau mai puțin acceptabile și doriți să participați la facultate sau universitate? Dacă da, vă puteți gândi că o diplomă este de neatins cu înregistrarea dvs. academică. Dar acest lucru nu poate fi cazul. Prin găsirea unei instituții care ar putea lua în considerare gradele dvs. rele și scrierea unei aplicații solide, este posibil să fiți capabili să intrați într-un colegiu sau un universitar și să obțineți o diplomă.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea unei instituții
  1. Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 1
1. Luați în considerare performanța academică. Înainte de a găsi o instituție adecvată pentru dorințele și nevoile dvs., chiar și cu grade rele, gândiți-vă la mandatul dvs. la școală. Având în vedere factorii precum tipurile de clase pe care le-ați luat, activități extracurriculare și alte circumstanțe atenuante vă pot ajuta să vă îndreptați în direcția colegiului sau al universității potrivite pentru dvs.
  • Faceți o listă a tot ceea ce aveți de oferit, atât pozitiv, cât și negativ. De exemplu, este posibil să aveți grade rele, dar luați cursuri pregătitoare provocatoare în loc de cursuri de nivel regulat sau au scoruri foarte mari SAT. De asemenea, poate participați la activități și comunitatea locală, care ar putea ajuta la compensarea claselor dvs. rele.
  • Notă dacă aveți un amestec de note proaste și mai bune. De exemplu, poate aveți o d în chimie, dar un b în ceramică. Acest lucru poate indica la potențialele școli pe care le aveți mai bine la anumite subiecte, mai ales dacă acestea sunt legate de majorologia dvs. sugerată.
  • Fii sincer cu tine despre ceea ce ai de oferit. Dacă nu sunteți sigur, vorbiți cu consilierul școlar, un părinte sau prietenii.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 2
    2. Formulați o listă realistă a potențialelor colegii. Faceți o listă de colegii și universități care vă interesează. Păstrați așteptările dvs. realiste, astfel încât să fie mai ușor să vă restrângeți și să aplicați unei instituții care vă pot accepta.
  • Țineți cont de activele dvs. atunci când vă formați lista, dar și că aveți grade rele. Acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți alegerile în domeniul opțiunilor realiste.
  • Mențineți perspectiva dvs. atunci când selectați școli. De exemplu, Instituțiile Ligii Ivy nu sunt susceptibile de a accepta un student cu grade rele, chiar dacă sunteți un atlet. Cu toate acestea, instituțiile de stat și colegii comunitare și multe colegii private mai mici pot fi mai flexibile.
  • Compilați o listă de opțiuni de top, instituții potențiale și "școlile de siguranță" la care este mai probabil să primiți o scrisoare de acceptare. De exemplu, ați putea lista de cea mai bună alegere ca Universitatea din Wisconsin, alegerea a doua la nivel de nivel Colorado și "Școala de siguranță" ca Colegiul Comunității Indian River.
  • Imagine intitulată Intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 3
    3. Cercetați-vă alegerile. Din lista dvs. de potențiale colegii și universități, efectuați cercetări privind fiecare instituție. Acest lucru vă poate ajuta să puneți împreună o listă finală de școli pe care doriți să o contactați, să vizitați și să aplicați.
  • Verificați paginile web ale colegiilor potențiale. Majoritatea vor oferi statistici de admitere și vor descrie programe speciale pe care le pot avea pentru studenții care au nevoie de ajutor.
  • Adresați-vă consilierului școlar dacă au informații despre instituție.
  • Vorbiți cu cineva de la colegiu sau o persoană care participă sau a absolvit școala.
  • Citiți publicații, cum ar fi reviste despre clasamentele colegiului care oferă statistici.
  • Image denumită intra în colegiu cu clasele rele Pasul 4
    4. Explorați alte opțiuni. Dincolo de lista dvs. de potențiale colegii sau universități, explorați instituții suplimentare. Acest lucru vă poate oferi o listă mai lungă de școli care nu numai că vă interesează, ci și care pot accepta circumstanțele dvs. speciale.
  • Puteți căuta online colegii cu standarde de admitere mai mici, inclusiv clasele.
  • Verificați campusurile prin satelit ale universităților. Acestea nu pot avea aceleași cerințe ca și școlile dvs. de vârf. De exemplu, dacă notele dvs. vă împiedică de la Universitatea din Wisconsin-Madison, consultați programul de la Universitatea din Wisconsin-Whitewater.
  • Vorbește cu consilierii școlari sau profesorii. Ei pot avea unele idei de instituții suplimentare care vă pot interesa.
  • Vizitați un târg de colegiu local, care vă va oferi posibilitatea de a afla mai multe despre o anumită școală și de a solicita o întrebare reprezentativă pe care o aveți.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 5
    5. Vizitați campusurile. Dacă sunteți în stare, faceți vizite în campus la orice colegii sau universități care vă interesează. Acest lucru vă poate oferi un sens mai bun al instituției și dacă este o posibilitate pentru dvs. Acesta vă va oferi, de asemenea, șansa de a vorbi cu consilierii de admitere sau de a pune întrebări despre procesul școlii sau al cererii.
  • Programați o vizită la campus la un moment convenabil pentru dvs. prin apelarea unui reprezentant de admitere. Ei pot înființa un tur de campus și întâlniri cu studenți sau profesori.
  • Participați la un weekend potențial al studenților pentru a vă oferi o idee despre cât mai multe aspecte ale ceea ce are de oferit universitatea cât mai posibil.
  • Luați un tur virtual. Multe școli oferă acum tururi virtuale pentru studenții care nu pot vizita personal și pot avea, de asemenea, consilieri de admitere cu care puteți discuta online cu întrebări potențiale.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 6
    6. Discutați despre situația dvs. cu un consilier de admitere. Luați în considerare vorbind cu un consilier de admitere la universitățile care vă interesează cu adevărat. Ei pot răspunde la întrebări pe care le aveți sau vă dați sfaturi despre cum să se aplice cel mai bine cu notele dvs. rele.
  • Fii absolut cinstit cu consilierul. Acest lucru poate demonstra maturitatea și că sunteți dispus să vă asumați responsabilitatea pentru situația dvs.
  • Arată cât mai mult interes în școală la consilierul de admitere, punând multe întrebări și demonstrând că ați cercetat programele. Acest lucru poate contribui la compensarea claselor rele și ajută-i să facă un caz pentru admiterea dvs.
  • Imagine intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 7
    7. Îngustați lista dvs. După ce ați avut o șansă de a explora mii de colegii și universități, puteți participa, restrângeți lista în locuri la care doriți să aplicați. Acest lucru vă poate ajuta să creați un număr ușor de aplicații pentru a scrie și vă puteți îmbunătăți șansele de a intra într-o universitate.
  • Păstrați numărul de școli la care aplicați într-o limită rezonabilă, astfel încât să vă puteți concentra asupra scrierii aplicațiilor de calitate. De exemplu, poate doriți să aplicați în 5-10 școli în loc de 20.
  • Nu uitați să aveți o listă de diferite tipuri de instituții, cum ar fi colegiile comunitare, campusurile prin satelit, instituțiile mai mici și școlile dvs. de vârf.
  • Partea 2 din 2:
    Scrierea aplicației dvs
    1. Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 8
    1. Compilați cerințele de aplicare. Pentru fiecare colegiu la care intenționați să aplicați, compilați o listă de cerințe de aplicare. Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că nu uitați să includeți niciun document sau să pierdeți termenul limită.
    • Afișați toate documentele pe care le solicitați, inclusiv eseuri, formularul și câte scrisori de recomandare aveți nevoie.
    • Notați termenul limită și vizitați să prezentați bine înainte de această dată.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 9
    2. Evitați aplicarea prea devreme. Cele mai multe universități oferă admitere timpurie, care este foarte competitivă. Evitați această opțiune pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți notele sau scorurile de testare standardizate.
  • Unele școli lucrează la admiterile rulante, ceea ce înseamnă că ei continuă să accepte studenții până când clasa proaspătă este umplută. Aceste tipuri de școli vă pot lăsa o cameră mai mică de wiggle în ceea ce privește momentul în care puteți aplica.
  • Imagine intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 10
    3. Solicitați scrisori de recomandare. Va avea nevoie de probabilități de 2-3 scrisori de recomandare de la profesori sau consilieri ca parte a pachetului de aplicații. Cereți referințele dvs. cu cel puțin 4 săptămâni în avans pentru a oferi arbitrului suficient timp pentru a compune scrisoarea.
  • Cereți profesorilor sau consilierilor care vă cunosc bine și lucrul bine și cine poate scrie o scrisoare puternică pentru dvs. De exemplu, dacă aveți note mai bune în istorie decât alte subiecte, adresați-vă profesorului dvs. de istorie să trimită o scrisoare în numele dvs.
  • Dați-vă arbitrii dvs. orice informații relevante care le pot ajuta să compună o scrisoare puternică pentru dvs. Asigurați-vă că le-ați informat și termenul limită pentru scrisoarea.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 11
    4. Completați formularul de cerere. Obțineți o copie a formularului de cerere generală și completați-o. Să fie cât mai cinstit cu răspunsurile dvs., ceea ce vă poate ajuta să obțineți admitere dacă le puteți explica.
  • Scrieți în scorurile și notele de testare standardizate. Dacă există o secțiune în care vă cere să explicați nimic despre orice, compuneți un scurt răspuns care demonstrează conștientizarea claselor dvs. rele și modul în care încercați să le îmbunătățiți.
  • Explicați ceva despre notele, scorurile sau alte informații care pot fi relevante. De exemplu, poate că ați primit grade rele într-un an pentru că ați avut de-a face cu o boală. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți cazul pentru a vă oferi o șansă la un colegiu.
  • Apelați un consilier de admitere dacă aveți întrebări cu privire la formularul de cerere.
  • Imagine intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 12
    5. Compune eseurile necesare. Este posibil să trebuiască să trimiteți eseuri personale despre motivul pentru care doriți să participați la acel colegiu specific. Scrierea despre motivațiile dvs., recunoscând toate problemele potențiale vă poate ajuta să vă întăriți cazul și să contrabalanseze notele rele.
  • Citiți întrebarea (întrebările) îndeaproape și răspundeți-o sincer și cât mai mult posibil.
  • Includeți orice informație despre notele dvs. și motivele pentru care le aveți sau că încercați să le îmbunătățiți. Aceasta demonstrează maturitatea și că sunteți dispus să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs.
  • Luați în considerare trimiterea unui eseu suplimentar scurt care abordează problema cu clasele dvs.
  • Rămâneți în limitele paginii date pe formularul de cerere.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 13
    6. Verificați aplicația dvs. Înainte de a vă trimite cererea, verificați răspunsurile și eseurile dvs. Acest lucru poate minimiza riscul de erori și poate ajuta la o impresie bună despre dvs.
  • Citiți eseurile și răspunsurile cu voce tare, ceea ce vă poate ajuta să faceți mai ușor greșeli.
  • Puneți aplicația împreună în ordinea documentelor necesare, care pot minimiza riscul uitării accidentale de a include informații.
  • Imaginea intitulată intrați în colegiu cu clasele rele Pasul 14
    7. Trimiteți-vă aplicația. Când pachetul complet de aplicații este gata, trimiteți-l online, fie prin poștă. Poate dura câteva săptămâni la câteva luni pentru a primi decizia colegiului cu privire la cererea dvs.
  • Asigurați-vă că îl trimiteți înainte de termenul limită. Scopul de a depune cererea dvs. cu o zi înainte de a vă da o cameră de respirație dacă aveți probleme cu acesta.
  • Luați în considerare trimiterea cererii prin scrisoare recomandată pentru a vă asigura că ajunge la timp.
  • Urmăriți progresul online dacă sunteți în stare.
  • Îmbunătățiți gradele și re-aplicați anul următor dacă nu primiți o scrisoare de acceptare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar