Cum se îmbunătățește la liga legends

Liga Legends este o Moba populară (Arena online multiplayer online) care a dominat scena jocurilor de aproape opt ani. Deși este un joc larg popular, există mulți jucători care par să joace cu intenții competitive, dar încă nu se îmbunătățesc. Introducerea câtorva mecanică simplă în gameplay este tot ce este nevoie pentru a îmbunătăți la joc.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea mecanicii de bază
  1. Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 1
1. Alegeți un rol. Studiați ce tip de rol doriți să jucați și cum să interacționați în acel rol. Unele roluri interacționează cu lucrurile în mod diferit. De exemplu, un jungler va efectua mult mai bine uciderea monștrilor junglei decât un suport.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 2
    2. Alegeți principalele dvs. Veți dori să alegeți nu mai mult de trei campioni la Master. Acest lucru vă va asigura că vă petreceți timpul de învățare despre macro-play în loc de îngrijorare cu privire la micro-playul nu atât de important.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 3
    3. Lovit niște fiori. Csing, sau scorul de creep este o parte integrantă a îmbunătățirii la Liga Legends. Învățați pentru ultima lovitură a lui Creeps este ceea ce vă oferă cea mai mare parte a aurului pe care trebuie să-l cumpărați. Obținerea de a fi obișnuiți cu agricultura Aceștia oriunde de sub o turelă, la un standoff în banda, este un factor decisiv într-un meci împotriva jucătorilor cu un nivel de calificare de cel puțin mediu.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 4
    4. Câștigă campion Kills. Câștigul de campion vă ucide cu de obicei în jur de 300 de aur pe ucidere. Acest lucru este imens având în vedere că un singur creep ucide doar dă 14 aur. O ucidere de recompense poate uneori să vă câștige până la 1050 de aur, făcându-l o întoarcere uriașă în cele mai multe jocuri. Învățând să vă gestionați recompensele și să câștigați cât mai multe ucideri, deoarece puteți renunța prea mult, pare a fi un principiu de bază al jocului, dar este cel mai mult trecute cu vederea. Rămâi în siguranță, dar nu la costul unei lupte în echipă.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 5
    5. Ia obiectivele. Obiectivele pot fi singura parte cea mai importantă a câștigului jocului. Nu puteți câștiga jocul fără a lua obiective la urma urmei. Scoaterea turnurilor, inhibitorilor, dragonilor și / sau a baronului Nashor sunt toți factorii cheie pentru a câștiga în aspectul echipei al jocului. Principalul obiectiv al îmbunătățirii jocului macro se îmbunătățește la luarea de obiective.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 6
    6. Deveniți conștienți de hartă. Conștientizarea hărții este ceva pe care fiecare jucător are nevoie atunci când jucați jocul. Știind unde sunt campionii inamici sunt importante pentru a evita potențialul pericol. De exemplu, dacă inamicul Mid Laner lipsește, și veți crește minionii din banda de sus lângă inamicul Top Laner, veți fi într-un dezavantaj sever dacă inamicul Top Laner se angajează cu ajutorul dvs. Inamicul Mid Lan. Știind unde sunt dușmanii sau când lipsesc este util în a decide unde ar trebui sau poate fi fără a fi în pericol.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 7
    7. Personalizați articolele dvs. de încărcare. Deși uneori este bine să cumpărați elementele recomandate în magazin, de cele mai multe ori este cel mai bine să vă planificați alegerile elementului prin ceea ce jucați împotriva. Dacă sunteți versând o echipă plină de asasini, este probabil o idee mai bună de a cumpăra unele elemente care vă permit să supraviețuiți daunelor de spargere. Itemizarea este folosită în aproape fiecare joc și este necesar pentru a vă aduce nivelul de joc până la cel puțin peste medie.
  • Partea 2 din 3:
    Mastering echipa de joc
    1. Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 8
    1. Nu vă fie frică să vă bazați pe echipa dvs. De-a lungul anilor, jocul sa schimbat spre o versiune mai mare a jocului. Aceasta înseamnă că este aproape imposibil să câștigi un joc de unul singur.
    • Din acest motiv, o echipă cu un jucător care este cu mult înainte de restul jucătorilor poate pierde cu ușurință jocul dacă nivelul mediu de calificare al echipei inamice este mai mare decât nivelul mediu al echipei sale. Este mult mai ușor să scoți obiectivele ca o echipă de cinci în loc de o echipă de unul.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 9
    2. Înțelege prioritatea benzii. În timp ce jucați jocul, veți observa că uneori un Lanator este incapabil să părăsească banda. Acest lucru este extrem de important la alegerea luptelor sau a obiectivelor de asigurare. Înțelegerea când colegii dvs. vă pot ajuta, sau invers, poate determina serios rezultatul luptelor unice care pot decide, la rândul său, jocului.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea mentalității corecte
    1. Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 10
    1. Urmăriți oamenii cu experiență. Liga Legends este una dintre cele mai mari Mobas din lume și există chiar și campionate în fiecare an pentru a concura pentru milioane. Există câțiva jucători uimitori din întreaga lume. Doar vizionarea unei persoane cu experiență timp de 20 de minute ar putea face o mare diferență. Urmăriți jucătorii buni și învățați de la ei. Căutați câteva strategii și sfaturi sau faceți doar propriul dvs. Cine știe? Ai putea deveni un mare jucător!
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 11
    2. Aflați când să jucați agresiv. În așteptarea adversarului dvs. pentru a face ceva tot jocul va fi plictisitor foarte rapid. Este, de asemenea, o modalitate ușoară de a le permite să se întoarcă de la un deficit. Când sunteți în față, și vă asigurați că circumstanțele o permit, este mai bine să jucați agresiv pentru a valorifica un plumb.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 12
    3. Aflați când să îl jucați în siguranță. De obicei, când sunteți în spatele, veți dori să jucați un pic mai sigur. Acest lucru are, de asemenea, o sală de wiggle din cauza lucrurilor cum ar fi echipa de joc și meciuri.
  • De exemplu, dacă sunteți în urmă, este posibil să câștigați încă o luptă care este 2 vs 1. În plus, unele meciuri de banda sunt capabile să domine cealaltă, datorită unor campioni care sunt contoare naturale către alții.
  • 4. Păstrați calm când jucați un joc ca Liga Legends. Învățați să vă gestionați furia sau frustrarea, atunci când jucați jocul va fi un factor decisiv de a continua să jucați jocul. Este comun să vezi jucătorii de a fi atât de supărat la joc pe care ei renunță doar pentru a ieși din joc.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai bine la Liga Legends Pasul 13

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar