Cum să fii profesor de învățământ special în california

Specialiștii de educație specială sunt oamenii uimitori care lucrează cu studenți cu adevărat nevoiași zilnic. În calitate de educator special, veți cunoaște și să înțelegeți tulburări și dizabilități cu adevărat unice și să învățați o apreciere pentru toți oamenii. Este un rol care oferă o oportunitate neobișnuită de a se concentra asupra studentului și a procesului de învățare. În schimb, majoritatea educatorilor se concentrează pe conținutul și livrarea, care face parte din ceea ce duce la o astfel de disparitate în realizarea învățării.

Serviciile de învățământ special sunt livrate studenților cu dizabilități dintr-o mare varietate de medii.Mulți studenți vor veni din medii dezavantajate socio-economic și mulți sunt cursanți în limba engleză.Dacă sunteți interesat să vă alăturați multor profesori noi care sunt interesați să predă acești studenți diverși, atunci educația specială este calea pe care ați putea dori cu adevărat să o urmați.

A deveni un profesor de învățământ special - sau mai degrabă, un specialist în educație specială - în statul California poate fi o carieră extrem de plină de satisfacții. Vă va permite posibilitatea de a vă urmări pasiunea pentru învățarea pe tot parcursul vieții și a advocacy-ului drepturilor civile, îndeplinirea dorinței dvs. de a contribui la o cauză mai mare. Următoarele sunt pașii de bază pentru a deveni un profesor de învățământ special în statul California.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 1
1. Începeți cât mai curând posibil cu obținerea experienței. Căutați oportunități într-o clasă de zi specială, o sală de resurse sau orice alt cadru în care obțineți o mulțime de interacțiuni și să vă ocupați de responsabilități care necesită lucrul cu persoanele cu dizabilități. Aplicați pentru a fi un para-educator (aka, a aia un profesor, aide paraprofesional, student dedicat, 1 pe 1 Aide, etc.), sau voluntar. Spre deosebire de o poziție didactică, para-educatorii au un loc de muncă competitiv și foarte căutat, astfel încât să fie pregătit să se aplice în multe locuri și să lucreze ca un sub, sau cu fracțiune de normă.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 2
    2. Alegeți o populație de invaliditate să se concentreze asupra. Concentrați-vă pe populația cu dizabilități pe care o aveți cel mai interesată de lucrul cu. În California, există cinci zone majore pe care le puteți deveni credentialed în: educația timpurie a copilăriei, dizabilități ușoare - moderate, dizabilități moderate - severe, insuficiență vizuală și surd sau greu de auz.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 3
    3. Obțineți o diplomă de licență. Gradul poate fi în orice domeniu ales de dvs., deși următoarea listă de specializări vă va informa foarte mult viitoarele practici de predare și vă va pregăti pentru tipul de muncă absolventă pe care o veți face: psihologie, Sociologie, Dezvoltare pentru Copii, Studii etnice și Educație Math / English. Dacă aveți o diplomă în orice altceva, probabil că nu vă va afecta probabil șansele de a avea o carieră de succes, asigurați-vă că faceți cel puțin un studiu de lucru în domeniile educației, psihologiei, sociologiei sau oricărui domeniu conex.
  • În multe universități de stat din California (statul San Jose, Bay CSU Monterey, CSU Los Angeles etc.) Veți putea obține un minor în educație specială în timp ce obțineți diploma de licență și care poate pune o dentare semnificativă în cantitatea de lucru intimidantă pe care o va trebui să o faceți pentru acreditarea dvs. de nivel I. Este recomandat să faceți cât puteți de a diminua cantitatea de cursuri pe care trebuie să le luați în nivelul absolventului dvs. de educație.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 4
    4. Cercetați programul dvs. de acreditare. Doar o mână de școli private și UCS, oferă acreditări în orice domeniu de educație specială. Fiecare CSU oferă un program de acreditare preliminar în educație specială în cel puțin un domeniu (de la ușurință / moderată, moderată / severă etc.). Unele universități, cum ar fi statul San Jose sau San Francisco, oferă aproape orice acreditare posibilă și au departamente uriașe de educație specială. Unii, cum ar fi statul Humboldt, au doar unul sau două programe. Faceți cercetarea și determinați ce doriți să faceți înainte de a vă decide ce doriți să participați.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 5
    5. Luați testul CBEST (Testul de bază educațional de bază din California) și CSET (examinarea subiectului din California pentru profesori) Testul multiplă a subiecților (dacă doriți să predați în liceu, puteți lua un test cu un singur subiecte unice).Scorurile de trecere pe ambele teste sunt obligate să se aplice programelor de acreditare.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 6
    6. aplica. Obțineți totul în ordine în avans. Fiți pregătiți să aplicați cât mai curând ca un an întreg înainte de începerea programului pe care îl doriți, mai ales că schimbările CSU-urile au trebuit să facă reducerea bugetului de stat, ceea ce înseamnă că admiterea adesea se limitează la termenul de toamnă și unele programe pot avea mai mult capacitatea limitată de a admite studenții.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 7
    7. Întâlniți cu un consilier și vă dați seama de planul programului. Dacă aveți deja o acreditare pentru educația generală, fie multiple sau unice, veți putea să renunțați mai multe clase și teste necesare pentru acreditarea educației speciale. Dacă nu aveți deja o acreditare, puteți merge direct într-un program de educație specială.
  • Rețineți că o educație specială vă permite să predați educația specială în toate nivelurile de clasă K-12, cu excepția copilăriei timpurii, care vă limitează la naștere - 5 și moderată - severă, ceea ce vă permite să predați elevii adulți până la vârsta de 22 de ani În plus față de gama de grade K-12.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 8
    8. Decideți dacă doriți să faceți o stagiu sau nu. Nu vă lăsați păcăliți în gândire că este "doar" un stagiu. Un stagiu în educația specială ca profesor face în principiu un loc de muncă cu normă întreagă, dar luând și cursuri cu normă întreagă la universitatea dvs. în același timp. Un stagiu este o modalitate excelentă de a intra într-un cartier, obțineți primii doi ani din cale (cunoscut a fi cel mai dificil timp într-o carieră didactică) și faceți un salariu excelent în timp ce sunteți la el.
  • Să fie pe deplin conștienți de faptul că un stagiu este a lot de muncă grea (și este o subestimare), dar poate fi extrem de răsplătit atunci când obțineți în sfârșit acreditarea dvs. preliminară și realizați că aveți deja doi ani de experiență sub centura dvs.
  • Un credit intern este bun timp de doi ani și nu mai este. Trebuie să plănuiți să aveți toate clasele dvs. terminate înainte de expirarea acreditării stagiului.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 9
    9. Aplicați pentru acreditarea dvs. Există două acreditări pe care le veți obține, nivelul I și nivelul II. După ce ați terminat acreditările de nivel I, care va include majoritatea claselor dvs., veți avea 5 ani în care să vă terminați nivelul II (un program care durează 2 ani într-un ritm confortabil) și care include mai multe cursuri la o universitate și un minim de doi ani de experiență de predare.
  • Acest lucru se face prin intermediul Universității și prin sprijinul și evaluarea profesorilor de început - Procesul BTSA pe care profesorii de învățământ general îl completează, dar este puțin mai intens. Poate fi cuplat cu o diplomă de masterat în educație specială, care este doar una până la trei clase de muncă suplimentară împreună cu un proiect de masterat, teză sau seminar. După trei ani și jumătate, merită adăugarea unui semestru suplimentar de muncă și majoritatea districtelor vă vor oferi o mică bursă pentru a avea un MA.
  • Puteți aplica oricărei universități pentru a obține nivelul II dacă alegeți să mutați sau încercați doar un colegiu diferit, nu trebuie să continuați la aceeași universitate pe care ați început-o la.Districtul școlar va aranja partea BTSA a acreditării dvs. de nivel II cu dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de învățământ special în California Pasul 10
    10
    Aplicați pentru locuri de muncă! Educația specială este un domeniu cu mai multe deschideri de locuri de muncă decât solicitanții, deoarece există o mare creștere a studenților care primesc educație specială și destul de puțin cifra de afaceri a profesorilor. Domeniul educației speciale oferă multe oportunități de angajare pentru acei oameni care sunt interesați! Veți avea aproape cu siguranță un loc de muncă în orice loc din California, iar securitatea locului de muncă este imbatabilă. Dacă v-ați crezut vreodată ar putea fiți interesați să lucrați cu persoane cu nevoi speciale, atunci vă veți găsi probabil foarte fericit în acest domeniu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați un calendar. Ține-o așa. Verificați-l de mai multe ori pe zi.
  • Nu vă refuzați nicio oportunitate pe care trebuie să vă bucurați de dvs. sau de-stres! Veți avea nevoie de el.
  • Lucrați la abilitățile dvs. de comunicare. Veți fi obligați să vă conectați și să comunicați eficient cu multe tipuri diferite de persoane, de la studenți, la părinți, la directori și administratori.
  • Obțineți un telefon inteligent, astfel încât să puteți verifica și răspunda e-mail-urilor pe tot parcursul zilei, deoarece va trebui să aveți nevoie.
  • Statul va plăti până la 19.000 de dolari pentru împrumuturile pentru studenți înapoi pentru orice învățare post-secundară pe care o conduce, conduce la o poziție didactică în învățământul special prin aplicarea programului de credite pentru educație.Acesta este un program de asistență financiară pentru a promova recrutarea profesorilor în educația specială, educația matematică și științifică și școlile sub-performante.
  • Deși majoritatea școlilor de la Universitatea din California nu oferă acreditări educaționale speciale, există două care oferă doctorat în programe comune - UC Berkeley împreună cu San Francisco State și UCLA împreună cu CSU Los Angeles.UCLA oferă o educație specială prin extinderea sa.UCSB oferă, de asemenea, un program de învățământ special.Aceasta este o extindere excelentă a educației și activității cuiva în domeniul cercetării în învățământul special.Cel mai frecvent loc pentru studenți pentru a-și câștiga acreditările este sistemul Universitar de Stat din California, care este special orientat spre educația profesorilor și oferă un program de cost mai mic.
  • Avertizări

    Aides poate face sau sparge o sală de clasă.Aidele excelente fac ceea ce li se cere, oferă sfaturi care sunt de ajutor și păstrați nevoile studenților în timp ce caută o educație mai mare pentru ei înșiși.Pe de altă parte, unii agenți pot fi foarte greu de lucrat și va trebui să înveți să fii un lider puternic.
  • Fiți pregătit să dedicați o mulțime de timp în seara și în weekend-uri în cadrul dvs. de clasă dacă mergeți pe traseul didactic intern.Nu veți avea prea mult timp liber pentru dvs.
  • Părinții studenților cu nevoi speciale merg prin procesul de îndure - în toate etapele de dezvoltare și mai ales la fiecare piatră de hotar (tranziție la grădiniță, tranziție la școala medie, tranziție la liceu).Va trebui să vă ocupați de mulți bine înțeles, dar agresivi și, uneori, de părinți furioși și gardieni care caută pe cineva să vină pe măsură ce se îndreaptă spre acceptarea handicapului copilului lor.Va trebui să învățați să fiți o stâncă imobiliară pe care o mărturisește, menținând în același timp o distanță profesională adecvată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar