Cum să devii un pilot de marină

Pentru a deveni pilot în Marina Statelor Unite, trebuie să întâlniți precondiții educaționale, fizice și medicale și completați mai multe etape de formare. Cerințele educaționale se numără printre factorii mai semnificativi și consumatoare de timp în a deveni pilot marin sau aviator naval. În plus față de cadre universitare, trebuie să vă pregătiți pentru cerințele fizice de instruire și să respectați anumite standarde medicale. Cariera este o provocare, dar poate fi un mijloc de satisfacție pentru a vă servi țara.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând despre marină
  1. Imaginea intitulată devine un pas pilot Navy Pasul 1
1. Înțelegeți responsabilitățile dumneavoastră. Fiind un pilot Navy este un loc de muncă incredibil de dificil, de timp și exigente emoțional și fizic. Înainte de a începe calea carierei, asigurați-vă că vă înțelegeți pe deplin responsabilitățile și sunteți de până la sarcină.
  • Ca pilot, puteți participa la război. Datoriile dvs. includ eforturi antisubmarine, operațiuni de căutare și salvare și operațiuni de reaprovizionare verticală. Reaprovizionarea verticală înseamnă transferarea încărcăturii și a consumabilelor între elicoptere.
  • De asemenea, veți conduce, de asemenea, supravegherea asupra dușmanilor prin colectarea de dovezi fotografice.
  • Formarea este Longterm. De-a lungul carierei dvs., veți primi o pregătire continuă, specializată pentru planul specific pe care îl operați.
  • Veți fi în controlul tuturor funcțiilor interne și externe ale aeronavei pe care le operați. Folosind avionul pe care îl zburați, veți oferi un atac de atac și apărare pentru flotele marinei.
  • Imaginea intitulată devine un pas pilot Navy Pasul 2
    2. Familiarizați-vă cu cerințele de bază. Nu doar cineva poate deveni un pilot Navy. Există anumite cerințe care trebuie îndeplinite pentru a se califica pentru instruire.
  • Pentru educație, va trebui să aveți cel puțin o diplomă de licență. Acest lucru poate fi obținut la un colegiu civil sau la U.S Academia Navală.
  • Pentru a se înscrie în Marina, trebuie să aveți cel puțin 18 ani. Trebuie să fiți comandat ca ofițer înainte de a vă întoarce 28.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot marin 3
    3. Asigurați-vă că puteți îndeplini cerințele fizice. Marina are cerințe stricte de fitness fizice pentru toți membrii. Lucrați la starea fizică în momentul în care conduceți la înscrierea și să se străduiască să îndeplinească cerințele Marinei.
  • Pentru a se înscrie în Marina, trebuie să treci un test de pregătire fizică. Aceasta constă într-o serie de push-up-uri, sit-up-uri și 1.5 mile alerga. Vi se va cere să efectuați cât mai multe sit-up-uri și push-up-uri în 2 minute, iar runul dvs. va fi, de asemenea, programat. În plus, trebuie să călătoriți cu bicicletă staționară sau o mașină eliptică timp de 12 minute fără pauză.
  • Există, de asemenea, un screening medical standard pentru a vă asigura că respectați cerințele de sănătate de bază. Aceasta include luarea de vitale de bază și o evaluare a oricăror factori de risc pe care i-ați putea avea.
  • Pentru grăsimea corporală, bărbații pot avea maximum 22%, iar femeile pot avea maxim 33%.
  • În cazul în care nu puteți trece, veți primi 3 săptămâni pentru a vă pregăti și apoi încercați din nou.
  • Viziunea dvs. nu trebuie să fie mai mare decât 20/40 și trebuie să fie corectă la 20/20. Marina acceptă ofițeri care au suferit o intervenție chirurgicală a ochilor laser. Dacă viziunea dvs. este o problemă, acest lucru este ceva de văzut.
  • Dacă sunteți colorblind sau aveți probleme cu percepția adâncimii, nu puteți fi un pilot Navy.
  • Imaginea intitulată devine un pilot de marină Pasul 4
    4. Fi pregătit să facă sacrificii. Alăturarea Marinei necesită o mare parte a sacrificiului personal, atât pentru dvs. cât și pentru familia voastră. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru acele sacrificii care intră.
  • Piloții Marinei se deplasează foarte mult, atât în ​​timpul și după antrenament. În timpul dvs. de 2 până la 2.5 ani de școală de zbor, vă puteți aștepta să mutați 3 sau 4 ori. În timp ce veți fi acasă în timpul școlii, veți lucra ore ciudate și adesea inconsistente.
  • Obligațiile dvs. de muncă depind de nevoile țării dvs. S-ar putea să fiți în străinătate pentru perioade lungi de timp, cu acces limitat la comunicare. S-ar putea să nu știți întotdeauna înainte de timp când veți pleca, ceea ce înseamnă că planurile din personale și profesionale fără legătură cu marina pot fi modificate rapid.
  • Formarea este un proces de-a lungul vieții. Chiar și după ce ați terminat școala de zbor și ați continuat să vă câștigați aripile, veți fi chemat înapoi pentru formare în întreaga carieră. Aceasta înseamnă să vă mișcați și să petreceți mult timp departe de cei dragi.
  • Partea 2 din 3:
    Educat
    1. Imaginea intitulată deveni un pilot de marină Pasul 5
    1. Decideți când să vă înscrieți în Marina. Primul pas pentru a deveni pilot Navy este înscrierea în marină. Puteți face acest lucru de îndată ce veți întoarce 18 ani. Cu toate acestea, a fi un pilot, veți avea nevoie de o diplomă de licență. În consecință, mulți oameni se prelungesc până la colegiu. Cu toate acestea, dacă preferați să vă înscrieți mai devreme, vă puteți înscrie în Corpul de instruire al ofițerilor de rezervă navală (NROTC) la un colegiu civil. Acest lucru vă permite să luați cursuri militare în timp ce sunteți înscrise în curriculumul obișnuit al colegiului. În timpul verii, veți raporta pentru croazierele Midshipman cu marina.
  • Imaginea intitulată devine un pas pilot Navy Pasul 6
    2. Urmăriți o diplomă de licență. Aveți nevoie de o diplomă de licență pentru a deveni un pilot Navy. Înainte sau după înscriere, completați cerințele pentru a câștiga o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate acreditată.
  • Nu există nici o cale specifică de studiu prezentată pentru a deveni un pilot Navy. Formarea specifică vine după ce vă interogați cariera, când vă înscrieți în școala de zbor. Dacă doriți să fiți un ofițer de zbor naval, care este puțin mai mare decât un pilot, aveți nevoie de o diplomă într-un domeniu tehnic.
  • Anumite cursuri vă pot ajuta în scopul de a deveni pilot. Fizica și factorul de matematică în mare măsură în funcționarea unei companii aeriene, astfel încât majoritatea sau minori într-unul din aceste domenii pot ajuta.
  • Factorii de comunicare sunt în mare măsură într-o slujbă a unui pilot. Luați în considerare luarea de cursuri de comunicare, comunicare și telecomunicații.
  • Aeronautic Engineering vă oferă o înțelegere avansată a modului în care funcționează o aeronavă. Luați în considerare majoritatea în domeniu și căutați universități care oferă acest lucru ca fiind major sau minor. Acest lucru poate ajuta cu adevărat atunci când solicitați școlile de zbor, în special dacă vă puneți ochii pe prestigiosul U.S Academia Navală.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al Marinei 7
    3. Obțineți educația dvs. de învățământ. După finalizarea diplomei dvs. de licență, trebuie să deveniți ofițer navală comandat la rangul de Ensign. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de o pregătire militară specifică.
  • După cum sa menționat, programele NROTC pot fi luate în timpul dvs. la un colegiu civil. Dacă ați decis să vă înscrieți într-un astfel de program, este posibil să nu aveți nevoie de o educație suplimentară la absolvire.
  • Școala de candidat de ofițeri este un curs de cazare de 12 săptămâni în studii militare. Veți antrena la stația de aer navală din Pensacola, Florida. În plus față de a deveni familiarizați cu regulile de bază și reglementările Navy Training, vă veți angaja în provocări fizice cum ar fi înotul, alergarea și alte condiții fizice.
  • U.S Academia Navală, situată în Annapolis, Maryland, este cea mai dificilă cale de a deveni ofițer. Doar aproximativ 10% dintre solicitanți sunt admiși în fiecare an. Pentru a face tăierea, ar trebui să aveți o mare înregistrare academică, o istorie a conducerii și un fundal în sport și alte activități riguroase din punct de vedere fizic.
  • Partea 3 din 3:
    Urmărirea formării pilot
    1. Imaginea intitulată devine un pilot de marină Pasul 8
    1. Treceți bateria de testare a selecției aviației. Odată ce ați terminat pregătirea militară, trebuie să treceți bateria de testare a selecției aviației pentru a se califica pentru școala de zbor și formarea pilot ulterioară.
    • Testul nu sa schimbat prea mult de la cel de-al doilea război mondial, când a început să fie folosit ca un instrument de screening pentru piloții marinei.
    • Testul conține cinci subseturi temporizate: înțelegerea matematică și verbală, mecanică, aviația și percepția nautică, spațială și dobânzile de măsurare a anchetei în aviație.
    • Cerințele minime depind de programul și de specializarea înscrieți după ce ați efectuat testul. Dacă nu îndepliniți cerințele minime, puteți relua testul. Cu toate acestea, există o limită de viață de 3 timp. Dacă nu puteți trece testul dvs. a treia oară, nu veți putea deveni un pilot Navy.
  • Imaginea intitulată devine un pas pilot Navy Pasul 9
    2. Înscrieți-vă în școala de zbor. După ce ați finalizat cu succes bateria de testare a selecției aviației, va trebui să vă înscrieți în școala de zbor.
  • Dacă aveți o licență pilotului de agrement sau privat, este posibil să puteți renunța la școala de zbor. Verificați-vă cu oficialii marinei pentru a vedea dacă puteți sări peste acest proces și treceți la instruire.
  • Școala de zbor începe cu un screening introductiv de zbor, care include 25 de ore de instruire. Odată ce această perioadă a trecut, veți începe un program de aviație. Ultimele 2 până la 2.5 ani și formarea începe în Florida. Cu toate acestea, după cum se spune, ar trebui să fiți pregătiți să vă deplasați pe tot parcursul instruirii.
  • Perioada de screening este urmată de formarea primară. Vă veți reloca în Florida Panhandle, unde veți obține instrucțiuni practice în ceea ce privește operarea și repararea aeronavelor. Veți petrece aproximativ 100 de ore în zbor.
  • La sfârșitul perioadei de pregătire primară, vă veți specializa într-o anumită aeronavă. Unde mergeți în continuare depinde de ce tip de aeronavă ați ales să vă specializați în operare.
  • Imaginea intitulată devine un pas pilot al Marinei 10
    3. Câștigați aripile. Aripile de aur sunt acordate unui grup de piloți de elită care pot deveni aviatori marini. Este nevoie de ani de antrenament și dedicare pentru a vă câștiga aripile, dar dacă dvs. este dedicat unei cariere ca pilot, este un gol bun Longterm.
  • După finalizarea școlii de zbor și a formării preliminare, veți introduce o fază de formare intermediară. Acest lucru se bazează pe ceea ce sa învățat în formarea de bază.
  • După formarea intermediară, veți trece la formarea avansată. Aceasta include specificul misiunii și vă permite să vă specializați cu adevărat într-un singur tip de dispozitiv de aviație.
  • Odată ce ați terminat formarea intermediară și avansată, puteți câștiga aripile și puteți deveni un aviator marin.
  • sfaturi

    Începeți formarea fizică cu cel puțin 6 luni în avans a școlii de candidat a ofițerilor. Orientările pentru pregătirea pentru porțiunea fizică a OCS pot fi găsite prin revizuirea Navy`s "Planul de formare fizică de pre-intrare."
  • Vorbi cu un recrutor. Deși regulile și reglementările pentru a deveni un pilot Navy sunt oarecum statice, sunt posibile modificări ale cerințelor. Recrutorii se specializează în cunoașterea regulilor și în măsură să le explice în mod clar persoanelor interesate.
  • Avertizări

    Marina are îndrumări stricte care pot, din orice motiv, să excludă devenind un pilot - să fie pregătit să exploreze cariere navale alternative.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar