Cum să devii un examinator medical

Examinatorii medicali sau patologi medico-legali, sunt angajați de guverne federale, de stat și locale, precum și de militari, școli medicale și spitale. Examinatorii medicali determină cauza deceselor neașteptate sau violente. Calea de a deveni un examinator medical este extinsă și necesită 8 până la 12 ani de educație după liceu. Începeți mai devreme, de îndată ce liceul și continuați să vă concentrați pe tot restul căii de carieră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând pași preliminari
  1. Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 1
1. Aflați despre carieră. Un examinator medical este o carieră dificilă pentru o varietate de motive. Înainte de a vă angaja la calea carierei, luați ceva timp pentru a afla despre beneficiile și dezavantajele carierei.
  • Un examinator medical este similar cu un medic. Munca ta ar fi identificarea persoanelor decedate și de a determina cauza morții. De asemenea, ați efectua rapoarte de toxicologie, autopsiile și localizați site-urile de traume și determinați timpul de deces. Diferența este că un examinator medical este numit în timp ce un vestiar este ales. De asemenea, legii nu sunt medici medici, dar examinatorii medicali sunt.
  • Dacă o moarte este rezultatul unei crime, puteți călători și la locul unui accident de a colecta dovezi și de a efectua interviuri.
  • Pozițiile de examinare medicală tind să plătească bine. Plata medie este de peste 180.000 de dolari pe an. Cu toate acestea, plata este condiționată de experiență și locație. Unele state pot plăti mai puțin.
  • Având în vedere natura lucrării, poate fi o poziție stresantă și exigentă emoțională. Dați o atenție serioasă dacă vă puteți ocupa de moarte zilnic. Decesele pot fi destul de groaznice. Dacă este posibil, discutați cu medicul de examinare și întrebați-i cum se confruntă cu treaba emoțională.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 2
    2. Începeți în liceu. Dacă doriți să fiți un examinator medical, calea de educație ar trebui să înceapă devreme, deoarece veți avea nevoie de 8 până la 12 ani de învățământ superior după obținerea unui grad de liceu.
  • Începeți să căutați în programe încă de la Sophomore sau Anul Junior. Obțineți un sentiment despre care școlile de licență oferă programe de știință competitive și respectabile și ce puteți face pentru a vă stimula șansele de a fi acceptat la una dintre aceste școli.
  • Luați o mulțime de cursuri științifice, care vizează curriculumul AP mai târziu în liceu. De asemenea, trebuie să studiezi din greu pentru orice teste standardizate, cum ar fi actul și SAT, este posibil să trebuiască să luați. Acordați o atenție deosebită secțiunilor științifice și matematice, deoarece un scor mare în aceste zone vă poate ajuta să vă acceptați în colegiul ales după absolvire.
  • Căutați stagiile științifice sau experiențe de voluntariat în liceu. Adresați-vă profesorilor și consilierului de orientare despre oportunități.
  • Unele școli permit studenților de liceu să se înscrie la cursuri de știință la nivel scăzut în timpul anului lor senior. Vedeți dacă această posibilitate în școala dvs. Este ceva ce ați putea dori să vă uitați dacă doriți să vă îmbunătățiți aplicația colegiului.
  • De asemenea, veți dori să fiți un individ bine rotunjit. Colegii nu se uită doar la activitățile de știință și știință. Ei privesc să se asigure că un candidat este activ și interesat de alte domenii. Exemple bune de activități includ trupa, sporturile de echipă, organizațiile de voluntariat și grupurile post-școlare.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 3
    3. Profitați de educația dvs. de licență. Calea dvs. de carieră începe în colegiu. Ca o diplomă medicală este o necesitate dacă doriți să deveniți un examinator medical, trebuie să faceți un curriculum pre-med ca student universitar.
  • Ar trebui să găsiți o școală cu o reputație bună pentru curriculumul pre-med, deoarece având o diplomă de la o școală recunoscută vă poate mări șansele de a intra într-o școală medicală bună. Puteți găsi clasamente de diferite programe de diplomă online și solicitați consilierului dvs. de orientare a liceului.
  • În cea mai mare parte, studenții pre-Med Major în biologie sau bio-chimie. Aceste programe sunt oferite în cele mai multe colegii de 4 ani. Mergând într-o diplomă cu un accent pre-Med, va implica cursuri în biologie celulară, biologie moleculară, biochimie și microbiologie. Discutați cu consilierul dvs. de colegiu despre curriculumul dvs. de curs ar trebui să arate ca semestrul de semestru.
  • Căutați stagii și alte experiențe. Lucrări medicale legate de voluntariat, stagii și locuri de muncă arată excelent pe o aplicație pre-MED. Căutați experiență în zona dvs., solicitați profesorilor, consilierilor și colegilor să vă ajute să găsiți oportunități.
  • Certificări, cum ar fi CPR, pot fi obținute cu ușurință în timpul colegiului. Anumite poziții medicale, cum ar fi tehnicienii medicali de urgență (EMT), necesită doar o diplomă de liceu. Făcând munca de lucru EMT în colegiu sau peste veri pot face cu adevărat o aplicație de școală medicală să iasă în evidență.
  • Anul Junior și Senior, începe cercetarea și turneele medicale. Dacă faceți turneu, încercați să faceți conexiuni. Trimiteți e-mail-uri de urmărire către oricine pe care îl întâlniți și să vă străduiți să rămâneți în contact. A face o impresie bună la un administrator sau un profesor vă poate ajuta cererea dvs. de școală medicală să iasă în evidență.
  • Școlile postuniversitare arată că candidatul este bine rotunjit și urmărește interese precum echipa de sport, voluntariatul, banda și alte activități de campus.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 4
    4. Luați testul de admitere colegiu medical. Testele de admitere a colegiului medical (MCAT) este testul standardizat, majoritatea școlilor medicale necesită admitere. Obținerea unui scor mare pe MCAT este importantă dacă doriți să intrați într-o școală bună.
  • MCAT este alcătuit din patru secțiuni multiple de alegere: fundații biologice și biochimice ale sistemelor de viață, fundamente chimice și fizice ale sistemelor biologice, baze psihologice, sociale și biologice ale comportamentului și de analiză critică și abilități de raționament.
  • Există o varietate de modalități de a studia pentru MCAT. Puteți cumpăra ghiduri de studiu online, cărți sau să luați cursuri de pregătire plătite printr-un program ca Kaplan.
  • Înregistrați-vă pentru examenul online la o dată convenabil pentru dvs. În ziua de testare, trebuie să verificați cu un administrator și să afișați o formă validă de ID. Veți fi amplificați amplificați și faceți o fotografie de încercare.
  • Puteți relua examenul dacă nu vă place scorul dvs. Examenul MCAT poate fi luat de 3 ori într-un singur an, de 4 ori într-o perioadă de 2 ani și de 7 ori într-o viață.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea educației tale
    1. Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 5
    1. Participați la școala medicală. Școala medicală durează patru ani și oferă o imagine de ansamblu intensivă a științei medicale de bază, a corpului uman și a modului de diagnosticare și administrare a medicamentelor.
    • Școala medicală este un proces stresant, consumator de timp care necesită dedicare din partea dvs. Asigurați-vă că vă dați suficient timp pentru a studia în timpul timpului în școala medicală.
    • Primii doi ani de școală medicală sunt bazate academic. Învățați despre știința de bază și anatomia umană într-un cadru de clasă.
    • Al doilea doi ani de școală medicală implică formarea clinică. Veți lucra într-un spital cu o echipă de alți studenți, învățând despre munca medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 6
    2. Decideți pe traseul pe care îl veți lua cu privire la rezidența dvs. După ce ați completat școala medicală, există mai multe rute pe care le puteți lua pentru a deveni un examinator medical. Decideți ce traseu este potrivit pentru dvs. prin cântărirea costurilor, eficienței, timpului și propriului stil de învățare personală.
  • Patologia medico-legală în Statele Unite necesită cel puțin 4 ani de patologie anatomică, urmată de cel puțin un an de reședință de patologie criminalistică sau de părtășie. Anii suplimentari (e.G. Reședința de patologie clinică / laborator și alte burse de specialitate) pot fi adăugate, dacă doriți.
  • De asemenea, puteți face o cale mai multiplă, făcând un program care constă din patologie anatomică în plus față de medicina de laborator și patologia criminalistică. Această cale este una bună dacă știți că vă bucurați de patologie, dar doriți să vă păstrați opțiunile în afara patologiei legale deschise.
  • O a treia opțiune este de a petrece 5 ani în patologie medico-legală și 2 ani în patologie anatomică. O a patra opțiune este un an de părtășie a patologiei criminalistice și un an de neuropatologie, toxicologie sau un domeniu conexat după rezidenția dvs. de patologie de bază. Aceste opțiuni vă pot oferi mai multă expertiză decât Investigatori de scenă a crimei.
  • Cereți examinatorii medicali pe care îl cunoașteți, precum și profesorii și consilierii din trecut despre ce cale ar fi potrivit pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 7
    3. Completați o părtășie de patologie criminalistică, dacă este necesar. În funcție de calea pe care ați ales-o, este posibil să aveți nevoie să finalizați o părtășie de patologie criminalistică după finalizarea rezidenței.
  • O părtășie de patologie medico-legală este concepută pentru a vă ajuta să vă continuați experiența care efectuează autopsiile investigând moartea violentă. Veți lucra cu agențiile de aplicare a legii în acest timp și veți juca un rol important în rezolvarea infracțiunilor și furnizarea de dovezi pentru proces.
  • S-ar putea să lucrați într-un birou de examinator medical local. Dacă vă place mediul de lucru în timpul părtășiei dvs., încercați să rămâneți în legătură cu orice conexiuni pe care le faceți. S-ar putea să găsiți un loc de muncă cu normă întreagă aici pe drum.
  • Fellowships de obicei durează un an.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei poziții
    1. Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 8
    1. Completați un examen de licențiere (sau examene). Indiferent de starea dvs., trebuie să luați un examen de licențiere pentru a deveni un examinator medical. De asemenea, puteți dori să examinați certificarea oficială, deoarece unele state necesită acest lucru pentru angajare.
    • Cunoașteți cerințele specifice ale unui examinator medical în statul dvs. Nu există un examen sau un program de certificare care este acceptat la nivel național.
    • Cum să studiați pentru un examen sau să vă pregătiți pentru certificare depinde de starea dvs. Cu toate acestea, dacă ați completat educația necesară, ar trebui să puteți trece cu succes. Studiați elementele de bază înainte de examen și consultați ghidurile de studiu specifice examenului pe care îl luați.
    • Pentru mai multe informații referitoare la licențierea și certificarea de stat și de certificare, uitați-vă la site-ul Colegiului American de Experietori pentru Forensiv. Acestea oferă licență și certificări acceptate în multe state.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 9
    2. Aplicați pentru poziții. Pozițiile de examinare medicală sunt, de obicei, în mare cerere, iar poziția are o rată mare de creștere. Ar trebui să puteți găsi poziții pentru a aplica într-o varietate de locații.
  • Adresați-vă contactelor de la școala medicală, rezidența dvs. și părtășia dvs. De multe ori, conexiunile sunt cele mai probabil să vă ajute să găsiți un loc de muncă. Lăsați oamenii să știe că sunteți în căutarea unui loc de muncă și pentru a trece orice loc de muncă relevant pe dvs.
  • Mergeți la panourile de locuri de muncă online, cum ar fi într-adevăr și monstru, pentru a răsfoi pozițiile. Aceasta este o modalitate excelentă de a vâna de locuri de muncă dacă cauți un loc de muncă într-un alt stat sau regiune.
  • Când vă formați CV-ul, puneți cea mai relevantă experiență de educație și de lucru pe partea de sus. Dacă ați lucrat sau ați intervenit într-un spital în timpul Școlii Med, menționați aceste informații, dar lăsați locurile de muncă legate de non-medicale pe care le-ați fi luat în timpul școlii pentru a se întâlni.
  • Imaginea intitulată deveni un examinator medical Pasul 10
    3. Aflați abilități bune de interviu. În timp ce așteaptă să audă în spatele locurilor de muncă pe care le-ați solicitat, periați-vă pe abilități bune de interviu. Dacă primiți un apel înapoi, veți fi pregătiți să dați un interviu impresionant.
  • Ascultați întotdeauna într-un interviu. Dacă întreabă dacă aveți întrebări, întrebați întotdeauna o întrebare largă, deschisă pentru a transmite interesul. Ceva asemănător cu "Care este cultura acestui spital?" este mult mai bună decât "Când mă pot aștepta să aud despre slujbă?"
  • Faceți cercetarea în prealabil. Au un sentiment al realizărilor, reputației și filosofiei generale ale personalului medical și a personalului medical înainte de a intra în interviu.
  • Utilizați limbajul corpului care transmite încrederea. Stați drept, faceți contact cu ochii, și dați o firmă, dar neagresivă, strângere de mână.
  • Utilizați exemple specifice din experiența dvs. din trecut. Au o listă de momente, de preferință cele în formă anecdotală, care ilustrează punctele forte ca angajat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar