Cum să fii profesor de sală de gimnastică

Un profesor în educația fizică (PE) conduce copiii școlari în jocuri și evenimente sportive fizice care vizează dezvoltarea sănătății și abilităților fizice. Instructorii educației fizice sunt necesare atât în ​​școlile private, cât și în școlile publice pentru clasele K-12. Profesorii PE încurajează elevii să adopte obiceiuri sănătoase și să le motiveze să urmeze activități fizice sănătoase. Ca și în cazul oricărui instructor, profesorii PE trebuie să aibă abilități puternice de limbă publică și de conducere pentru a instrui studenții în modul de a face activități speciale și pentru a menține controlul asupra claselor lor.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea
  1. Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 1
1. Obțineți diploma de licență. Realizarea în știința exercițiilor este recomandată, dar nu este cerută de toate statele.
  • Deși nu trebuie să alegeți un anumit major pentru a deveni un P.E. profesor, multe state vor cere să aveți cel puțin anumite cursuri, deci verificați cerințele statului dvs.
  • Este mai frecventă ca profesorii de învățământ secundar să fie obligați să majoreze în zona lor aleasă de instruire decât pentru profesorii de învățământ primar.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 2
    2. Obțineți experiență ca profesor de student. Cele mai multe programe de predare postuniversitare solicită solicitanților să aibă un număr minim de ore de experiență în clasă.
  • Cantitatea de ore de clasă necesare poate varia în funcție de programul didactic la care aplicați, deci faceți cercetările dvs.
  • Multe universități oferă programe care pun elevii în sălile de clasă locale pentru a le ajuta să câștige experiență. Întrebați cu universitatea dvs. dacă aceste programe sunt disponibile pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 3
    3. Obțineți experiență fizică / sportivă. Dacă doriți să fiți implicați în educația fizică, asigurați-vă că sunteți familiarizați atât cu educația fizică, cât și cu jocul de sport.
  • O modalitate excelentă de a obține experiență cu educația sportivă și fizică este de a fi voluntar pentru a fi antrenor sau antrenor asistent pentru o școală locală sau o echipă de liga.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 4
    4. Luați cursuri de educație. Dacă universitatea dvs. oferă cursuri în educație, este recomandat să luați cel puțin câteva astfel de cursuri.
  • Cursurile de educație nu numai că vă vor ajuta să determinați dacă predarea este o potrivire bună pentru dvs., dar, de asemenea, vă ajută să vă pregătiți pentru felul de cursuri pe care vi le va trebui să le faceți ca parte a educației dvs. postuniversitare.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați licența de predare
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 5
    1. Aplicați la predarea programelor de acreditare și / sau a programelor de masterat. Odată ce ați câștigat diploma de licență, următorul pas pe calea câștigului dvs. de licență de predare participă la un program postuniversitar.
    • În timp ce participarea la un program postuniversitar în educație nu este obligat să câștige licența dvs. de predare, este foarte recomandat deoarece va face îndeplinirea cerințelor de acordare a licențelor mult mai ușor.
    • Programele de predare de învățământ sunt de obicei de aproximativ un an, în timp ce programele de master sunt de obicei cel puțin două. Deși nu este necesar, având o diplomă de masterat într-un subiect relevant, vă va face mai competitivi și multe școli vor oferi titularilor de masterat mai mari salarii.
    • O varietate de programe de învățământ și de masterat sunt disponibile pe U.S., Dar tot trebuie să fiți sigur că vă faceți cercetările, astfel încât să găsiți programul care vă va satisface nevoile.
    • La cercetarea programelor de predare, luați în considerare factori precum acreditarea programului, curriculum-ul, cerințele de finalizare, durata programului, costul, cerințele de admitere, disponibilitatea asistenței financiare, numărul studenților acceptați, numărul de studenți Facultatea, dimensiunea instituției și locația campusului.
    • Amintiți-vă că acreditările de predare sunt specifice de stat, deci alegeți un program în starea în care doriți să învățați. Dacă vă câștigați acreditarea în California, dar doriți să predați în Alabama, va trebui să repetați mai mulți pași pentru a câștiga acreditările dvs. Alabama.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 6
    2. Obține ore de clasă. Vi se va cere să câștigați un anumit număr de ore de experiență în clasă.
  • Cantitatea de ore necesare pentru a câștiga licența dvs. va varia în funcție de stat, deci căutați cerințele specifice ale statului dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 7
    3. Treceți examenele de competență ale statului. În plus față de absolvirea unui program de predare și a câștigului de experiență în clasă, va trebui, de asemenea, să transmiteți examenele solicitate ale statului dvs. pentru a vă câștiga licența de predare.
  • Fiecare stat oferă propriile examene particulare, iar procedurile de preluare a examenelor pot varia, deci se referă la cerințele specifice ale statului dvs.
  • Examenul de acreditare măsoară în mod obișnuit cunoștințele dvs. de bază, precum și cunoștințele specifice și cunoștințele specifice.
  • Pentru a afla mai multe despre examenul statului dvs., faceți o căutare a numelui statului dvs. și a examenului de predare."
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 8
    4. Aplicați pentru licența dvs. de predare. Fiecare stat are cerințe unice pentru câștigarea licenței. Du-te la site-ul de învățământ al statului dvs. pentru a găsi detalii despre toate cerințele specifice de stat.
  • Rețineți că, deși trebuie să aveți o licență pentru a preda în statul dvs., câștigarea certificării profesorilor este opțională, deși oferă în mod obișnuit anumite avantaje profesionale, inclusiv prestigiul și potențialul de câștig mai mare.
  • Licențierea alternativă este disponibilă și în locul unei acreditări didactice. Dacă aveți diploma de licență, dar nu ați urmărit un acredident după colegiu și / sau dacă schimbați cariere, puteți urmări o licență alternativă prin găsirea de plasare într-o clasă care lucrează sub supravegherea unui profesor licențiat. În timp ce predați, veți lua și cursurile necesare. De obicei, veți avea nevoie să predați și să luați cursuri timp de unu până la doi ani înainte de a vă câștiga licența. Din nou, cerințele de acordare a licențelor variază în funcție de stat, deci uitați-vă în specificul statului dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 9
    1. Pregătiți documentele de aplicare. Deși cerințele de aplicare pot varia în funcție de școală, există documente comune pe care le puteți aștepta de a avea nevoie, inclusiv:
    • Un CV actuat. Asigurați-vă că CV-ul dvs. reflectă cea mai recentă educație, premii și activități și că este complet fără erori. Îndepărtați orice informații vechi sau irelevante. Pentru detalii despre scrierea CV-ului, a se vedea Cum să scrieți un CV.
    • O scrisoare de intentie. Scrisoarea dvs. de intenție ar trebui să fie specifică fiecărui loc de muncă și ar trebui să discute interesul și calificarea dvs. pentru locul de muncă specific la care aplicați. Pentru mai multe informații despre scrierea unei scrisori de intenție, a se vedea Cum de a scrie o scrisoare de intenție.
    • O declarație de predare. Declarația dvs. de predare ar trebui să precizeze obiectivele dvs., motivele pentru urmărirea filosofiei de predare, predare / pedagogică, metodologia de predare și obiectivele. O declarație de predare ar trebui să identifice interesele și obiectivele dvs. de predare, exemple concrete ale modului în care aveți și veți realiza aceste obiective, discutați cu exemple specifice pe care le-ați confruntat și ați rezolvat în sala de clasă, care sunt interesați să predați și puternici și declarații de susținere din evaluările studenților, dacă sunt disponibile.
    • Referințe. Multe postări de locuri de muncă vor dori să includeți o listă de referințe - lista dvs. de referință ar trebui să furnizeze numele și informațiile de contact ale profesioniștilor care știu bine munca dvs. și vă pot oferi o recomandare pozitivă. Asigurați-vă că cereți fiecare referință dacă le puteți lista înainte de a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor de sală de gimnastică Pasul 10
    2. Căutați deschideri de locuri de muncă. După ce ați câștigat licența de predare, sunteți gata să începeți să căutați un loc de muncă. Iată câteva locuri pe care le puteți căuta:
  • Verificați cu plăcile de districte educaționale / școlare din zonă. Pe site-ul celor mai multe plăci de educație puteți găsi liste de locuri de muncă disponibile, informații despre procesul de angajare al districtului și listele de târguri viitoare.
  • Merge la târguri de lucru. Târgurile de locuri de muncă sunt oportunități pentru solicitanții de locuri de muncă să se întâlnească cu organizațiile care oferă locuri de muncă. Când mergeți la un târg de locuri de muncă, tratați-l ca un interviu: îmbrăcați profesional, aduceți copii ale CV-ului dvs. și dați-le la cât mai mulți oameni după cum puteți. Colectați cărți de vizită și încercați să faceți cât mai multe contacte posibil. Târgurile de locuri de muncă sunt listate pe site-ul web al școlilor locale ale educației și pe site-urile de compendiu de locuri de muncă.
  • Utilizați motoarele de căutare de locuri de muncă specifice educației. Aceste motoare de căutare sunt adaptate special pentru persoanele care caută locuri de muncă în educație, deci acestea sunt cel mai bun pariu pentru rezultate relevante.
  • 3. Urmați instrucțiunile de aplicare a postului exact. Când ați găsit un loc de muncă la care intenționați să aplicați, citiți cu atenție cererea și cerințele acesteia și le îndeplinesc exact.
  • Asigurați-vă că respectați toate calificările și că trimiteți toate materialele dvs. până la termenul limită.
  • Păstrați o înregistrare atentă a lucrărilor la care ați aplicat și răspunsurile pe care le-ați primit pentru a evita aplicarea la același loc de muncă de două ori sau uitarea în cazul în care ați aplicat dacă primiți o cerere pentru un interviu sau pentru mai multe informații.
  • sfaturi

    Există atât programe de stat și federale, cum ar fi Teach for America, Americorps și NYC Predarea Fellows, concepute pentru a recruta absolvenții de colegiu recent pentru a învăța care vă pot ajuta să obțineți acreditarea dvs. de predare în schimbul unui an de serviciu.
  • Predarea nu este singura oportunitate disponibilă celor care doresc să lucreze în educația fizică. În plus față de predarea PE într-o școală K-12, instructorii instruiți în educația fizică pot, de asemenea, să urmărească coaching-ul, formarea personală, managementul sportului, cercetarea și analiza performanței.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar