Cum să devii președinte de clasă

Începeți mai devreme dacă doriți Câștigă alegerile președintelui de clasă. Alăturați-vă Consiliului Student și altor cluburi, obține note bune, și fii prietenos și autentic. Creați un slogan și materiale de campanie și discutați cu toată lumea despre campania dvs. Răspândiți mesajul dvs. de campanie și, în curând, veți avea cele mai multe voturi!

Pași

Partea 1 din 4:
Stabilind un exemplu
  1. Image denumită devenind președintele de clasă Pasul 1
1
Dezvolta relații devreme prin a fi amabil cu toată lumea.Președinții de clasă sunt, de obicei, populare, bine plăcute și oameni de încredere. Începeți să dezvoltați aceste trăsături, fiind prietenos față de alți studenți, profesori și personal școlar. Faceți acest lucru tot timpul și veți fi bine plăcut printre rețeaua dvs.
  • Acest lucru vă va ajuta să câștigați popularitate înainte de a vă conduce la președinte.
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 2
    2. Rulați pentru Consiliul Student la începutul carierei școlare. Încercați pentru birouri ca secretarul sau trezorierul. Probabil nu o va face Ascultați-vă Președinte Anul tău de proaspăt, dar alerga pentru alte birouri pentru a-ți lua piciorul în ușă. Aceste poziții au de obicei mai puțină concurență și puteți începe să aflați cum este să fiți în consiliu.
  • De exemplu, puteți să vă alegeți ca trezorier în timpul anului de proaspete, apoi secretarul Anului Sophomore, apoi vicepreședinte Anul dvs. Junior.
  • Imaginea denumită devine președinte de clasă Pasul 3
    3. Alăturați-vă cluburilor pentru a întâlni alți studenți, cum ar fi trupa, fotbalul sau dezbaterea. Alegeți cluburile că sunteți cu adevărat interesați sau pasionați. Alăturați-vă la câteva cluburi diferite pentru a întâlni mulți oameni noi și diverși.
  • Clubul de dezbateri este o alegere bună dacă doriți să vă pregătiți pentru discursul dvs. electoral.
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 4
    4. Obțineți grade bune și fiți lider ori de câte ori puteți. Elevii aleg un președinte de clasă care este responsabil, inteligent și capabil. Începeți să lucrați la aceste trăsături mai devreme prin obținerea unor grade bune și a prezentării inițiativei. Să participe la discuții de clasă și să nu adormi în clasă.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea campaniei dvs
    1. Imaginea intitulată devine președinte de clasă Pasul 5
    1. Reflectați asupra punctelor forte și a punctelor slabe. Gândiți-vă la ceea ce vă face unic și la ceea ce sunteți bun la. De asemenea, luați în considerare ceea ce vă puteți îmbunătăți.Examinarea atât a punctelor forte, cât și a slăbiciunilor vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce puteți oferi colegilor dvs.
    • Ești un lider foarte mare? Ești minunat cu rezolvarea problemelor? Gândiți-vă de ce sunteți cel mai bun candidat!
    • Aveți un timp greu de concentrat? Ați putea petrece mai mult timp studiind? Gândiți-vă la schimbările personale mici pe care le puteți face pentru a fi cel mai bun președinte de clasă, cum ar fi gestionarea timpului, reducerea stresului și atenția la detalii.
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 6
    2. Identificați problemele cheie de abordare în campania dvs. Întrebați-vă ce lucrează și care nu este cel mai bun în jurul școlii dvs. Ajunge la nucleul problemei. Baza-ți campania în jurul problemelor care înregistrează cel mai mult cu tine.
  • De exemplu, probabil studenții sunt cu adevărat supărați de noua politică a codului de îmbrăcăminte.
  • Poate că elevii ar dori mai diverse opțiuni de prânz. Este acest rezultat al costurilor de prânz pentru studenți? Sau deciziile facultății? Cine ați ajuta prin lucrul la această problemă?
  • Imaginea intitulată deveni președinte de clasă Pasul 7
    3. Brainstorm soluții la probleme importante și oferă inițiative realiste. Gândiți-vă la cauza problemelor și despre ceea ce puteți face în legătură cu aceasta, practic. Unele lucruri pot fi în afara controlului, în timp ce puteți fi doar persoana care o face mai bine. Brainstorm Solutions pentru a revizui când vă împachetați campania.
  • Faceți o listă de lucruri pe care le puteți face, cum ar fi vorbirea pentru studenții care sunt agitați sau vorbesc cu directorul în numele unui boboc nervos.
  • Image denumită devenind președintele de clasă Pasul 8
    4. Scrieți un recunoscut și unic slogan. Sloganul tău poate fi scurt și simplu, cum ar fi "Trevor pentru președinte."Puteți deveni creativ și spuneți ceva de genul", Holly vă va ajuta!"Puteți folosi sloganul dvs. pentru a vă comercializa, deci creați un slogan pe care oamenii îl vor aminti de către dvs.
  • Image denumită devenind președintele de clasă Pasul 9
    5. Creați unelte de campanie, cum ar fi butoanele, semnele și tricourile pentru a face publicitate. Puteți să vă faceți treapta la domiciliu sau puteți să le imprimați online sau la un magazin de imprimare. Listează detaliile ca sloganul și numele dvs. și nu uitați să menționați "pentru președintele de clasă."Numărul pe care îl depinde depinde de bugetul dvs., deși faceți o grămadă pentru a da tuturor!
  • Fă-ți uneltele acasă prin imprimarea etichetelor și folosind etichetele ca "autocolante."Ține-ți etichetele pe butoane sau creioane și le distribuie.
  • Dacă vă puteți permite, faceți un singur autocolant sau un handout pe student în clasa dvs. Dacă dimensiunea clasei dvs. este de 300, faceți 300 de autocolante.
  • Imaginea denumită devine președinte de clasă Pasul 10
    6. Gaseste un sponsor Pentru a acoperi costurile, dacă sunteți în stare. Crearea campaniei dvs. poate obține rapid scumpe, între cămăși de imprimare și postere suspendate. Adresați-vă întreprinderilor locale să sponsorizeze campania dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Câștigând suport
    1. Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 11
    1
    Ieșiți din zona dvs. de confort Pentru a vă conecta cu noi persoane. Relațiile de construire este importantă pentru a câștiga voturi, deci conectați-vă cu oamenii pe care nu le cunoașteți bine. Vă puteți conecta cu grupuri și persoane fizice. Încercați să vă alăturați noi cluburi sau după activități școlare. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a întâlni și noi oameni!
    • Poate că ați jucat trâmbița timp de 3 ani și aveți deja voturile copiilor trupei. Încercați orchestra sau corul în schimb!
    • Poate că jucați softball și știți că echipa va vota pentru dvs. Cum rămâne cu echipa de fotbal băieți?
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 12
    2. Discutați cu colegii de clasă despre problemele importante. Indiferent dacă vă aflați în linia de prânz sau așteptați autobuzul, orice ocazie este una bună pentru a face o legătură cu un potențial alegător. Discutați cu studenții pe care nu v-ați întâlnit încă. Întrebați-i ce le pasă în jurul școlii și oferă soluțiile dvs. la problemele pe care le găsesc. Acest lucru va face o conexiune autentică.
  • Care sunt colegii dvs. cu adevărat supărați? Ce cred ei pot fi îmbunătățite? Obținerea de feedback de la alții pentru a înțelege pe deplin problema și pentru ao rezolva cât mai bine posibil.
  • Imaginea denumită devine președinte de clasă Pasul 13
    3. Comunicați cu profesorii și administratorii dvs. despre problemele cheie. De asemenea, puteți vorbi cu personalul școlii cu privire la modalitățile de ajutor. Profesorii și administratorii dvs. pot oferi idei și sugestii pentru a vă pune ideile în mișcare. Discutați cu profesorii de la diferite niveluri de clasă, vorbiți cu consilierul școlar și luați în considerare încercarea de a se întâlni cu principalul.
  • Imaginea intitulată deveni președinte de clasă Pasul 14
    4. Închideți postere în jurul școlii dvs. pentru a vă promova campania. Puteți scrie sloganul dvs. și câteva puncte de campanie. Imprimați o grămadă de postere și apăsați-le în jurul școlii. De asemenea, le puteți predați în timpul prânzului sau înainte sau după clasă.
  • Începeți cu aproximativ 50 de postere și planificați să faceți extras după cum este necesar.
  • Puteți imprima posterele cu un computer și o imprimantă de acasă sau să le imprimați profesional la un magazin de imprimare.
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 15
    5. Adresați-vă rețeaua dvs. să răspândească cuvântul. Discutați cu prietenii, profesorii și administrația dvs. Cu cât mai mulți oameni cu care vă conectați, cu atât mai bine. Când vine vorba de timpul campaniei, doriți cât mai mulți oameni posibil să vă amintiți numele dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Câștigând alegerile
    1. Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 16
    1. Pregătiți an Discurs minunat. Dacă școala dvs. permite discursurile președintelui de clasă, pregătiți-vă unul pentru a vă uita pe ascultători. Introduceți-vă, menți de ce doriți să președinți și să menționați modul în care doriți să rezolvați unele probleme cheie. Încheiați discursul dvs. cu sloganul campaniei.
    • Păstrați discursul la aproximativ 2-3 minute de mult timp.
    • Dați diferite versiuni ale discursului dvs. pentru diferite conversații. De exemplu, când întâlnești pe cineva nou în autobuz, vă puteți prezenta și menționa ceea ce ați face dacă sunteți ales președinte.
  • Imaginea denumită devine președinte de clasă Pasul 17
    2. Face o campanie finală împinge înainte de alegeri. Imprimați mai multe postere, dați mai multe tricouri și postați pe social media cu zilele înainte de alegeri. Vrei să rake în cât mai multe voturi de ultim moment cum poți. Cine altcineva puteți convinge înainte de ziua alegerilor?
  • Imaginea intitulată devenind președintele de clasă Pasul 18
    3. Acționați și discutați cu încredere și păstrați-vă răcoarea, indiferent de rezultatele. În ziua alegerilor, rochie în ceva care te face să te simți încrezător, dar profesionist. Asigurați-vă că ați încercat cel mai bine și ați pregătit bine. Munca ta grea se reduce la asta, deci fii încrezător că ești cea mai bună alegere pentru președintele de clasă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar