Cum să iertați după o afacere

Dacă partenerul dvs. a avut o aventură, semnalează că totul nu era bine cu relația dvs. Pentru a ierta afacerea și a avansa, este necesar să se evalueze problemele de bază care ar fi putut contribui la aventură. Apoi, lucrați la reconstruirea încrederii și forțând o bază mai puternică pentru viitorul dvs. împreună.

Pași

Partea 1 din 3:
Procesarea afacerii
  1. Imaginea intitulată atrage un băiat pas 4
1. Vorbiți despre asta.Șocul descoperirii unei aventuri aduce cu ea o serie de emoții, de la furie și gelozie la rușine și jenă. Când emoțiile sunt agresive, este greu de gândit clar. Căutați ajutor în afara - cineva care să vorbească cu cine vă poate ajuta să începeți să vă vindecați.
  • Sentimentele care sunt copleșitoare încep să se diminueze dacă sunteți în stare să vorbiți despre ei cu cineva care îi pasă și cine știe cum să asculte.
  • Un terapeut poate oferi o perspectivă obiectivă și un mediu calmant pentru a vă vorbi problemele.Un terapeut are educație și experiență pentru a le ajuta să vă ghideze în primele zile care urmează descoperirea unei aventuri.
  • Vorbiți și familiei sau prietenilor. Alegeți ascultătorii care vor rămâne calm și vor asculta și nu vor hrăni flăcările emoției pe care le luptați deja să le ocupați.
  • Imagine intitulată Rămâi în dragoste Pasul 1
    2. Înțelegeți factorii care au contribuit la afacere. În timp ce în general, este acceptat faptul că afacerile sunt simptomatice ale problemelor într-o relație, pot exista mai multe motive pentru care partenerul dvs. a avut o aventură.
  • Unul dintre motivele majore pentru infidelitate este oportunitatea. Uneori nu este planificată o afacere. Oamenii uneori "se poticnește" în afaceri, mai degrabă decât să-i planifice.
  • Mulți oameni se angajează în afaceri, deoarece doresc să vadă dacă sunt de dorit în afara relației.
  • Afacerile ar putea fi, de asemenea, un simptom al unei alte probleme, cum ar fi abuzul de alcool sau dependența de sex.
  • Imagine intitulată Curățați-vă de prejudecăți și comportamente bazate pe rasă Pasul 11
    3. Rezista vina pe tine însuți. S-ar putea să fie tentant, deoarece așezarea vina pe tine face problema mai ușor de controlat - teoretic, ați putea schimba comportamentul dvs. și vă împiedicați o altă afacere. Cu toate acestea, problema, cel puțin, este responsabilitatea ambelor parteneri. Vina pe tine însuți ar putea oferi speranță temporară, dar nu va rezolva problema.
  • Nu vă absolveți partenerul de responsabilitate pentru afacere, gândindu-vă că ar trebui să vă iubiți în mod necondiționat partenerul sau să-i puneți fericirea înainte.
  • Rezista diminuarea afacerii ca o "greșeală mică."Nu vă cricați-vă pentru a reacționa la reacție. Este adevărat că afacerea a fost probabil un simptom al problemelor în relația dvs.Și ar putea fi adevărat că ați contribuit la problemele care au condus la aventură.Dar este adevărat că partenerul dvs. a avut alte opțiuni - alte modalități de a exprima nemulțumirea sau dezamăgirile.Partenerul dvs. a ales să aibă o aventură.Nu ați făcut acea alegere pentru partenerul dvs.
  • Imagine intitulată Gardă de la imoralitatea sexuală Pasul 3
    4. Decideți dacă există speranță pentru relația dvs. Cele mai multe cupluri doresc să rămână împreună după o aventură. Aproximativ 70% dintre cupluri încearcă să-și reconstruiască relațiile.
  • Evaluați relația dvs. Probabilitatea de a putea ierta și de a avansa crește dacă ambele simți că relația merită salvată.
  • Identificați calitățile din partenerul dvs. care au condus la aventură, astfel încât să puteți înțelege cât de probabil este că o altă afacere este la orizont.
  • Trăsături de personalitate, cum ar fi auto-centrată, necinste și un sentiment de drepturi sugerează că, pentru unii oameni, nu este posibil să rămână credincioși.Dacă sperați să remediați o relație care să aibă nevoie în mod constant de fixare, ar putea fi timpul să mergeți mai departe.
  • Evaluați dorința partenerului dvs. de a fi responsabil pentru acțiunile lor.Îmi pare rău pentru acțiuni? Sau îi pare rău pentru a fi prins? Partenerul dvs. prezintă semne, cum ar fi vinovăția, semnalul pe care îl conștientizează acțiunile lor au fost greșite?
  • Gândiți-vă și la pozitiv.Care au fost punctele forte ale relației tale?Ce ți-a adus inițial împreună? Este dificil să vă concentrați asupra pozitivelor după ce partenerul dvs. a înșelat, dar încercați să fiți obiectiv.
  • Partea 2 din 3:
    Reconstruirea încrederii
    1. Imagine intitulată Iubește un Libra Pasul 13
    1. Faceți schimbări astfel încât să puteți avea încredere din nou.Spuneți partenerului dvs. că există ramificații pentru afacere.Partenerul dvs. va trebui acum să fie responsabil pentru acțiuni, astfel încât să vă puteți reconstrui încrederea.
    • Cereți partenerului dvs. să oprească toate contactele cu persoana cu care a fost condusă afacerea.
    • Spuneți partenerului dvs. că nu ar trebui să meargă în locurile în care sunt susceptibile de a intra în iubitul lor fostul lor.
    • Lăsați partenerul dvs. să știe că, dacă se ciocnesc în fostul iubitor, ei ar trebui să vă spună imediat.
    • Informați-vă partenerul că pentru a vă avea încredere în ei din nou, vor trebui să facă concesii care vă permit accesul la e-mailurile, textele și înregistrările telefonului, facturile cu carduri de credit . . . Orice ar putea fi folosit pentru a efectua o aventură.
    Sfat de experți
    Sarah Schewitz, PSYD

    Sarah Schewitz, PSYD

    Licențiat psihologii Schewitz, psy.D. este un psiholog clinic licențiat de către Consiliul de Psihologie din California cu peste 10 ani de experiență. Ea a primit psihicul.D. De la Institutul de Tehnologie din Florida din 2011. Ea este fondatorul cuplurilor învață, o practică de psihologie online, ajutând cuplurile și indivizii să-și îmbunătățească și să-și schimbe modelele în dragoste și relații.
    Sarah Schewitz, PSYD
    Sarah Schewitz, PSYD
    Psiholog licențiat

    Permiteți partenerului dvs. să dovedească dacă pot fi de încredere. Psiholog Dr. Sarah Schewitz spune: "Dacă partenerul dvs. ți-a dat un motiv valabil să nu ai încredere în ele, atunci este foarte natural să te simți gelos sau anxios. În acest caz, este important să aveți o comunicare deschisă. Dacă a existat infidelitate, de exemplu, acea persoană ar putea fi necesar să vă permită să vedeți telefonul sau computerul pentru a dovedi că sunt din nou demn de încredere, deoarece cuvântul lor nu mai este suficient."

  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 16
    2. Vorbi deschis despre afacere.Puneți întrebări despre afacerea însăși (în plus față de examinarea cauzelor subiacente).Este mai bine să știți exact ce sa întâmplat mai degrabă decât completarea detaliilor folosind imaginația dvs. Nu există nici o limită a ororilor imaginația care poate fi luată dacă este alimentată de gelozie și furie.
  • Face clar partenerului dvs. că este imperativ ca ei să răspundă sincer la întrebările dvs.
  • Dacă partenerul dvs. nu este sincer, acesta va duce la mai multe sentimente de neîncredere. Deci, partenerul tău să știe că, indiferent cât de rău va fi, vrei adevărul.
  • S-ar putea să întrebați aceleași întrebări despre și peste.Dar este necesar să lucrați la aceste întrebări și răspunsurile dureroase din sistemul dvs. Gândiți-vă la ea ca o spălare a apei ruginite de la un robinet.Deschideți robinetul și lăsați rularea apei până când apa rulează clar.
  • Imagine intitulată iubesc o fată a cărei inimă este deja Boken Pasul 4
    3. Știți că este posibilă iertarea.Cuplurile au afaceri, un partener îl iartă pe celălalt, iar ei reconstruiesc.Se intampla tot timpul.Iertarea partenerului dvs. este cu siguranță posibilă, dar sunt tu Capabil să ierte?
  • Evaluați-vă sincer. Poți să treci peste asta?Te vezi ca pe tine ca tip de persoană care poate, în cele din urmă, să ierte afacerea dacă partenerul tău este sincer despre evitarea infidelității viitoare?
  • Gândiți-vă la alte momente pe care le-ați experimentat rănite sau nedreptate de la alții.Ați putut să vă mișcați din trecut?Sau nu ați reușit niciodată să renunțați și să iertați?
  • Nu rămâneți în relația pentru răzbunare - să obțineți chiar "cu indiscreția partenerului dvs. Este tentant pentru dragul stimei de sine, dar pierde timpul care ar putea fi cheltuit, urmarind o relatii mai bune.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 9
    4. Iartă-ți partenerul.Recunoașteți că este posibil să iertați afacerea. Nu numai partenerul dvs. va beneficia de iertare.Închirierea de furie, gelozie și obsesie asupra detaliilor afacerii vă vor scuti de o povară enormă.
  • Procesul de iertare a unei aventuri este unul lung.În plus față de iertarea partenerului dvs., partenerul dvs. va trebui, de asemenea, să-l ierte.
  • Iertarea presupune că în cele din urmă renunți la sentimentele de furie și trădare. Acest lucru nu pare posibil la începutul procesului de iertare.
  • Când lucrurile devin greu, reamintiți-vă că iertarea va deveni mai puțin descurajantă pe măsură ce începeți să înțelegeți de ce sa întâmplat afacerea.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea unei noi relații
    1. Imaginea intitulată decide între terapia maritală săptămânală sau retragerea maritală Pasul 8
    1. Luați în considerare obținerea ajutorului profesional. În timp ce tu și partenerul tău încercați să lucrați acasă, puteți lucra și într-un mediu sigur în care cuplurile pot vorbi liber despre relația lor.
    • Terapeutul poate încuraja ambele părți să evalueze punctele forte și punctele slabe ale relației.
    • Dacă apar modele, cum ar fi modelele infidelității sau abuzului emoțional, terapeutul le poate adresa acestora.
    • Dacă simți că ești vina pentru afacere, terapeutul vă poate ajuta să lucrați prin aceste probleme.
    • Este posibil să aveți sentimente de inadecvare, sau trădare sau furie și terapeutul vă poate ajuta să vă ocupați de ei.
    • Partenerul care a avut afacerea ar putea avea nevoie să lucreze prin sentimentul de regret sau poate chiar trebuie să știe de ce au simțit că este necesar să aibă o aventură. Aici, de asemenea, terapeutul poate ajuta.
    • Partenerul care a înșelat poate avea nevoie să lucreze la comunicarea nemulțumirii cu relația, astfel încât să se evite ispita infidelității (sau o scuză pentru aceasta).
  • Imaginea intitulată acceptă un soț de lucru Pasul 6
    2. Spune partenerului dvs. Ce aveți nevoie de nevoile dvs.Fii specific. Cu cât sunteți mai specific, cu atât mai tangibil vor fi modificările pe care le faceți pentru a vă ajuta să continuați relația.
  • Aveți nevoie de anumite ori în fiecare săptămână, o oră, în care discutați despre problemele care au apărut între dvs?
  • Ai nevoie de mai multă atenție fizică, mai multă afecțiune?
  • Ai nevoie de mai multă dragoste?
  • Ai nevoie de ceva simplu, cum ar fi să te culci în același timp în fiecare noapte?
  • Țineți minte că ați resetat ceasul."Aceasta este o șansă de a începe, folosind experiențele dvs. anterioare pentru a informa modul în care definiți și mențineți relația dvs.
  • Imagine intitulată Gardă de la imoralitatea sexuală Pasul 4
    3. Adresați-vă partenerului dvs. cum puteți face relația mai bună.De ce partenerul tău a crezut că relația ta nu a funcționat?
  • Acest lucru va fi probabil dificil de când partenerul dvs. a fost cel care a avut afacerea.S-ar putea să nu vă simțiți într-o dispoziție deosebit de generoasă și dând o dispoziție.
  • Reamintiți-vă că abordați o problemă de bază, aflând exact ceea ce crede partenerul dvs. poate fi îmbunătățit. Lucrezi pentru a evita o altă afacere.
  • Odată cu trecerea timpului, discuțiile despre detaliile afacerii vor deveni mai puțin frecvente. Ei ar trebui.Nu vrei ca afacerea să fie ceea ce este relația ta despre.
  • Când găsiți că nu mai este urgent să discutați despre aventură, lăsați-o deoparte anumite momente pentru a discuta astfel încât afacerea nu va copleși relația.
  • Imaginea intitulată îi convinge pe iubitul tău să se deschidă până la tine Pasul 1
    4. Restaurați relația dvs. prin lucrul împreună. Bucurați-vă de compania celuilalt prin revizuirea tipurilor de lucruri pe care le-ați făcut împreună cu care v-ați bucurat.
  • Puneți distracție și prietenie înapoi în relația dvs. prin revizuirea activităților care, odată v-ați făcut să vă simțiți aproape. Adăugați noi activități, astfel încât relația dvs. să se simtă autentică și nu se va controla.
  • Filme, Drivere lungi, Plimbare de natură, Cină, Prieteni pentru vizita . . . Care au fost lucrurile pe care le-ați făcut împreună care vă făceau să vă simțiți mai aproape?
  • Faceți o noapte de întâlnire o dată pe săptămână o rutină obișnuită. Vorbiți despre prezentul, mai degrabă decât în ​​trecut când sunteți la data dvs., astfel încât să puteți merge mai departe și să vă revigorați relația dvs.
  • Nu lăsați afacerea să vă definească relația.Întotdeauna vei fi conștient de faptul că partenerul tău a fost necredincios pentru tine.Dar lipsa de încredere nu poate fi baza unei relații reconstruite sănătoase.
  • Imaginea intitulată Faceți un apel telefonic Pasul 7
    5. Comunicați în mod consecvent cu partenerul dvs. Majoritatea afacerilor sunt precedate de probleme cu comunicarea. Apare neînțelegeri și sentimentele sunt rănite. Evitați aceste probleme prin comunicarea în mod obișnuit.
  • Distribuiți experiențele dvs. zilnice. Nu este necesar să dați un cont de lovitură.Dar păstrați legătura cu viața și gândurile reciproce prin comunicarea.
  • Ascultați partenerul dvs.Arată-ți pasă de experiențele lor, gânduri, sentimente.
  • Imagine intitulată rămâne în dragoste Pasul 10
    6. Fiți răbdători cu procesul de reconstrucție.Dureaza. Există etape pe care le vei trece, de la criza inițială, la o pierdere de credință în relația ta, să vină încet să ai încredere în partenerul tău din nou.
  • Ar putea dura șase luni pentru a reconstrui încrederea în relație.Ar putea dura doi ani. Depinde de tine să decideți cât de mult timp și efort de a pune.
  • Gândiți-vă la timpul petrecut ca o investiție într-o relație care, sperăm, în ultimii ani de mulți ani.
  • sfaturi

    Păstrați un jurnal al eforturilor dvs. de a vă recupera de la afacere. Citiți jurnalul înapoi în fiecare săptămână pentru a vă vedea progresul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar