Cum să se confrunte cu un trișor

Este întotdeauna dureros să afli că partenerul tău este înșelător. Infidelitatea este o încălcare majoră a încrederii și poate fi greu de confruntat. Înainte de a aborda problema, asigurați-vă că aveți o dovadă solidă. Decideți când și cum doriți să aveți conversația. Încercați să rămâneți calm. Exprimați-vă sentimentele și decideți, ca un cuplu, unde doriți să mergeți de aici. Dacă vă decideți să încheiați relația, ajungeți la prieteni și membrii familiei pentru sprijin. Dacă vă decideți să rămâneți, lucrați la reconstruirea încrederii între dvs. și partenerul dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți cum să vă confruntați cu partenerul dvs
  1. Imaginea intitulată Confruntarea unui pas de trișor 1
1. Asigurați-vă că aveți dovezi. Nu vrei să te confrunți cu partenerul fără nici un fel de dovadă. Chiar dacă sunteți pozitiv partenerul dvs. este înșelător, partenerul dvs. poate fi înclinat să mintă sau să devină defensiv dacă nu aveți dovadă definitivă. Intrarea în situație, prezentați un fel de dovezi.
  • Vedeți dacă puteți găsi ceva care vă dovedește suspiciunile. Puteți, de exemplu, ați primit confirmarea de la un prieten. De asemenea, ați dat seama de dovezile incriminante la curățarea casei.
  • Dovezile vă pot ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai relaxați. Confruntarea este inerent incomodă. Veți simți mai bine confruntați cu partenerul dvs. dacă sunteți sigur de dvs.
  • Imaginea intitulată Confruntarea unui pas de trișor 2
    2. Planificați confruntarea. Nu vrei să fugi în cameră furios și să începi să strige la partenerul tău. În timp ce imaginați o confruntare sălbatică se poate simți cathartic, este puțin probabil să treacă bine în viața reală. Pentru a obține ceea ce doriți dintr-o confruntare, trebuie să aveți un plan.
  • Alegeți un timp și loc unde puteți vorbi. Doriți un timp care nu este întrerupt de angajamentele externe. De exemplu, sunteți de acord să vorbiți într-o după-amiază de weekend când sunteți liberă.
  • Planificați să vă prezentați dovezile mai degrabă decât să vă întrebați. Dacă cineva a fost înșelător, probabil că vor minți mai degrabă decât să dețină acest lucru. Planificați să începeți prin a spune, "Sora ta mi-a spus ce se întâmplă. Știu că ai avut o aventură."
  • Imaginea intitulată Confruntarea unui pas de trișor 3
    3. Gândiți-vă la ceea ce doriți. Ar trebui să aveți câteva goluri în discuție în conversație. Nu puteți prezice modul în care cealaltă persoană va reacționa sau ceea ce el sau ea va dori, dar puteți avea o idee despre ceea ce sperați să câștigați din confruntare.
  • Unde vrei să mergi de aici? Doriți să ajungeți la o decizie cu privire la relație sau ați decis deja că doriți să puneți lucrurile?
  • De asemenea, puteți avea anumite întrebări. Puteți, de exemplu, doriți o explicație pentru infidelitate. Poate doriți să știți de ce partenerul dvs. a acționat așa cum au făcut și dacă vor să lucreze lucrurile. Puteți, de exemplu, să întrebați ceva de genul, "De ce te-ai dus la această altă persoană când am fost chiar acolo?"
  • Imaginea intitulată Confruntarea cu un pas de trișor 4
    4. Scrieți-vă gândurile. Este foarte important să intri în conversație având un sentiment de ceea ce vrei să spui. Ar trebui să vă scrieți gândurile înainte de timp. În conversații dificile, poate fi greu să vorbești la fața locului. Dacă vă formulați gândurile înainte de timp, acest lucru poate ajuta.
  • Gândiți-vă la ceea ce vă simțiți. Care sunt cele mai bune modalități de a articula acest lucru? Cum vă puteți face cel mai bine sentimentele clare? Încercați să vă dați seama că scrieți și rescrieți gândurile dvs. pe pagină.
  • De asemenea, luați în considerare ceea ce doriți din nou. Aveți un scop final pentru conversație? Dacă da, includeți asta aici.
  • Partea 2 din 3:
    Având o conversație
    1. Imagine intitulată Confruntarea unui pas de trișor 5
    1. Găsiți un moment bun pentru a vorbi. Vrei să-ți prinzi partenerul într-un moment bun. O confruntare despre înșelăciune este gravă. Nu ar trebui să aibă loc la un moment în care vreunul dintre voi este ocupat.
    • Adresați-vă partenerului înainte de timp când un moment bun pentru a vorbi este. Ați putea chiar să vă propuneți un timp în care credeți că ar putea funcționa. De exemplu, "Dacă e în regulă cu tine, aș vrea să vorbesc mâine noaptea după cină."
    • De acolo, lucrați la eliminarea distragerilor. Asigurați-vă că, înainte de discuție, porniți dispozitivele electronice, cum ar fi televizorul și telefoanele dvs. Vrei să dai o astfel de conversație toată atenția.
  • Imaginea intitulată Confruntați cu un pas de trișor 6
    2. Eliberați așteptările. Nu vrei să intri în conversație, așteptând să meargă într-un fel sau altul. Acest lucru vă poate afecta comportamentul și face mai dificil să rămână calm. Vorbind despre înșelăciune va fi o experiență de drenare emoțională. Dacă răsfățați fanteziile în care partenerul dvs. devine nebun sau defensiv, veți intra în conversația la margine.
  • În schimb, îmbrățișați ceea ce nu știți. Gândește-te la tine, pe măsură ce intri în conversație, "Nu știu." Amintiți-vă, deoarece conversația începe să se desfășoare, "Nu știu ce se va întâmpla. Nu știu cum va reacționa partenerul meu."
  • Imaginea intitulată Confruntați cu un pas de trișor 7
    3. Încercați să rămâneți calm. Este important să rămâi calm dacă vrei să abordezi situația într-o manieră productivă. Probabil aveți întrebări pe care doriți să le răspundeți și la problemele pe care le doriți abordate. Pentru ca acest lucru să se întâmple, nu puteți pierde complet controlul.
  • Luați câteva respirații adânci înainte de a intra în conversație. Poate doriți să vă evacuați emoțiile înainte de timp, la altcineva sau într-un jurnal, pentru a le scoate din sistemul dvs.
  • Este bine să ai emoții. Poți să plângi sau să fii supărat. Cu toate acestea, se străduiește să păstrați aceste emoții de la inhibarea capacității dvs. de a comunica eficient. De asemenea, puteți acționa asupra emoțiilor dvs. după ce ați ocupat situația.
  • Imaginea intitulată Confruntați cu un pas de trișor 8
    4. Utilizare "I"-declarații. "I"-Declarațiile sunt exprimate într-un mod de a diminua judecata personală. În loc să exprimi un adevăr obiectiv despre situație, vă subliniați sentimentul personal. Au trei părți. Încep cu "simt..." După care vă aflați imediat sentimentul. De acolo, ați explica comportamentul care a dus la acel sentiment. În cele din urmă, ați spune de ce simțiți modul în care faceți.
  • De exemplu, s-ar putea să fii supărat și trist. Acest lucru vă poate provoca să spuneți ceva de genul, "M-ai lipsit complet de mine, purtând această aventură în loc să recunosc că ai sentimente pentru altcineva. Am fi putut lucra asta dacă ai fi vorbit cu mine."
  • Puteți reformula acel sentiment utilizând un "I"-afirmație. De exemplu, "Mă simt nerespectat că ai avut o aventură cu colegul tău, pentru că dacă mi-ai fi spus despre sentimentele tale pentru ea, am fi putut să o rezolvăm ca un cuplu."
  • Imaginea intitulată Obțineți soțul dvs. să nu se oprească la Porn Pasul 12
    5. Abordarea oricăror motive pentru infidelitate. Infidelitatea are de obicei o anumită cauză fundamentală. În timp ce nimeni nu trebuie să ia toată vina, s-ar putea să fi fost o problemă fundamentală cu relația dvs. Ar trebui să discutați acest lucru pentru a afla cum să mergeți mai bine înainte. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să salvați relația.
  • Partenerul dvs. poate fi ezitant să se deschidă de ce au înșelat. Factorii care duc la o aventură sunt sensibili, iar partenerul dvs. poate dori să vă cruțe sentimentele. Cu toate acestea, factorii de bază trebuie abordați într-o modă sănătoasă.
  • Pe măsură ce adresați motivele afacerii, intrați cu mentalitatea corectă. Nu vă gândiți la asta ca pe orice persoană care ia vina. Cei doi lucrați, în colaborare, pe ceea ce s-ar fi întâmplat și dacă poate fi fixat.
  • Partea 3 din 3:
    Inainta
    1. Imaginea intitulată Confruntați cu un pas de trișor 10
    1. Decideți dacă doriți să rămâneți. Infidelitatea nu este întotdeauna insurmontabilă. Multe cupluri găsesc o modalitate de a trece de la o afacere. Cu toate acestea, infidelitatea este, de asemenea, o încălcare majoră a încrederii. După confruntare, puteți găsi relația nu este în valoare de salvare.
    • Amintiți-vă, trebuie să știți multe despre o situație înainte de a vă putea lua o decizie inteligentă despre ce să faceți. În timpul confruntării, ar fi trebuit să aveți o mulțime de fapte despre relația dvs. și despre partenerul dvs.
    • Nu luați o decizie imediat. Petreceți câteva zile gândindu-vă la lucruri și cântărind argumentele pro și contra. Făcând o decizie cu privire la faptul dacă să rămâi după infidelitate nu este niciodată ușor. Luați tot timpul necesar.
  • Imaginea intitulată Confruntați un pas de trișor 11
    2. Să se angajeze să vindece ca un cuplu, dacă asta vrei. Dacă vă decideți că doriți să rămâneți împreună, amândoi trebuie să vă angajați în procesul de vindecare. Încercați să abandonați sentimentele de vină și furie. Deplasați-vă împreună ca un cuplu.
  • Mișcarea împreună este liniștitoare pentru partenerul care a fost trădat. De asemenea, este încurajator pentru partenerul care a fost necredincios. Doriți să lucrați la crearea unei noi fundamente pentru relație.
  • Acceptați că va dura ceva timp pentru dvs re-construi încredere și intimitatea. Stabilesc anumite reguli de bază în ceea ce privește lucrurile precum comunicarea. De exemplu, poate că ar fi mai bine să nu abordăm afacerea direct acum. Ai putea spune ceva, "Cred că ar trebui să lucrăm la o relație posibilă. Nu vreau să menționez afacerea care merge mai departe dacă este absolut necesar."
  • Imaginea intitulată Confruntați cu un pas de trișor 12
    3. Obțineți testat pentru stds. Indiferent dacă rămâneți sau mergeți, ar trebui să obțineți un test STD. Dacă tu și partenerul tău ați fost intimă sexuală, sunteți în pericol pentru contractarea STD dacă ar fi necredincioșii. Faceți o vizită la medicul dvs. pentru a rula un test complet Panel STD.
  • Imaginea intitulată Confruntarea cu un pas de trișor 13
    4. Ajungeți la alții pentru ajutor. Este important să solicitați sprijin emoțional după ce un partener a înșelat. Dacă aveți nevoie să vă evacuați sentimentele, să ajungeți la prieteni și la membrii familiei.
  • Nu uitați să nu fiți răzbunător. Nu vrei să răspânzi negativitatea despre ex. Concentrați-vă pe dvs. și pe sentimentele dvs., mai degrabă decât să vă plângeți de partenerul dvs. Vorbește despre sentimentele noastre. Spune ceva de genul, "Mă simt atât de rănit de ceea ce a făcut" in loc de, "El ma rănit cu adevărat pentru că e un ticălos."
  • Indiferent dacă vă decideți să rămâneți în relație sau nu, sprijinul altora este important. Meriți îngrijirea, iubirea și susținerea după ce ați fost trădați.
  • Imaginea intitulată Confruntarea cu un pas de trișor 14
    5. Luați în considerare terapia. Dacă vă decideți să mergeți mai departe ca un cuplu, consilierea poate ajuta. Un consilier calificat vă poate ajuta să lucrați prin problemele dvs. și să vă întoarceți la un loc sănătos în relația dvs. Adresați-vă medicului dvs. o listă de consilieri cupluri în zona dvs. sau obțineți o listă de furnizori din asigurarea dvs.
  • Încercați să găsiți un consilier care are experiență de a ajuta cuplurile să repare o relație după infidelitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar