Cum să vă remediați problemele de încredere

Încrederea presupune că se bazează pe o altă persoană pentru a susține valorile comune într-o relație, cum ar fi onestitatea, fidelitatea, fiabilitatea și deschiderea. Dacă aceste valori sunt compromise, începeți să vă îndoiți de angajamentul celeilalte persoane față de dvs. și de relația. Indiferent dacă ați fost trădat de unul iubit sau ați înșelat într-o relație, când cineva pe care îl aveți grijă de dezamăgire sau vă doare, ea deschide ușa problemelor de încredere. De asemenea, puteți avea probleme de încredere care nu au o sursă clară. Depășirea problemelor de încredere investigând problema, reconstruirea fundației de bază a încrederii și căutarea unui ajutor extern.

Pași

Metoda 1 din 3:
Examinând și discutarea problemelor dvs. de încredere
  1. Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
1. Identificați sursa. Pentru a vă depăși problemele de încredere, trebuie să vă dați seama de ce se întâmplă. Încrederea este dezvoltată atunci când o persoană arată că pot fi luate în considerare. Oamenii încep să dezvolte încrederea în copilărie și anii copilului. Dacă ați experimentat neglijarea sau abandonarea în copilăria timpurie, aceste experiențe pot contribui la faptul că aveți probleme de încredere mai târziu în viață.
  • În plus, relațiile pot influența, de asemenea, capacitatea dvs. de a avea încredere. Dacă ați fost a trișat la, a mințit sau înșelat de cineva pe care-l pasă, aceasta ar putea fi sursa din spatele neîncrederii tale.
  • Imaginea intitulată Fiți matur Pasul 14
    2. Discutați cu persoana care utilizează declarațiile "I". Odată ce identificați persoana (persoanele) care au contribuit la problemele de încredere în dezvoltarea dvs., ar trebui să încercați să discutați cu ei despre asta. Fii sincer cu partenerul tău despre cum te simți. Acest lucru vă permite partenerului dvs. să colaborați la o soluție viabilă la problemele dvs. de încredere. Taiați-vă cuvintele cu declarații "I" pentru a minimiza vina pe cealaltă persoană.
  • S-ar putea să spui: "Am fost înșelat într-o relație anterioară și că-mi face foarte greu să am încredere în tine."
  • Aceste declarații pot contribui la evidențierea faptului că cealaltă persoană nu este de vină pentru problemele dvs. de încredere, ci că aveți anumite nevoi.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 5
    3. Explicați ce aveți nevoie. Deschiderea ușii pentru a discuta problemele dvs. de încredere este doar jumătate din ecuație. Va trebui să vă așezați cu partenerul dvs. și să veniți cu un plan de acțiune. Puteți începe acest lucru, fiind clar despre nevoile dvs.
  • De exemplu, dacă știți că secretele contribuie la motivul pentru care sunteți neîncrezător, faceți un pact cu partenerul dvs. pentru a nu păstra secrete unul de celălalt. Spune ceva de genul "Sunt foarte nesigur atunci când păstrați secrete de la mine. Putem fi de acord să nu ne lăsăm unii pe alții în întuneric despre lucrurile care se întâmplă în viața noastră?"
  • La începutul relației, spuneți partenerului dvs. că le puteți întreba întrebări deschise și directe, în loc să vă ascundeți gândurile. Aceste întrebări pot include lucruri precum "Ce trebuie să fii fericit într-o relație?" sau "Cum vă simțiți despre întâlnirea cu prietenii mei?" Lăsați-i să știe că doriți răspunsuri clare și cinstite la aceste întrebări.
  • Imaginea intitulată Ajutați-vă fiica să treacă peste o pauză proastă Pasul 6
    4. Găsiți închiderea pentru relațiile curente. Dacă partenerul dvs. actual sau iubitul vă vă rănește, va trebui să găsiți închiderea de la acel incident pentru a avansa în relație. Există diferite modalități de a obține închiderea pentru a reconstrui relațiile existente.
  • O modalitate de a merge mai departe este scriind o scrisoare despre trădare. Utilizați scrisoarea pentru a explica ce sa întâmplat, cum vă rănește și cum vă afectează astăzi. Dacă persoana este încă în viața ta, puteți citi scrisoarea acestora și puteți solicita o scuză. Dacă nu, puteți să ardeți litera sau să o rupeți în bucăți pentru a simboliza situația care nu mai are nici o putere asupra vieții voastre.
  • Imaginea intitulată este mai introvertit dacă tu
    5. Recunoașteți omenirea împărtășită în oamenii care vă rănesc în trecut. Dacă relațiile anterioare influențează capacitatea de a avea încredere astăzi, trebuie să înveți să renunți la acele doare. O altă modalitate de a obține închiderea este recunoașterea faptului că toți oamenii fac greșeli. Acest lucru poate fi greu, dar încercați să raționalizați ca toți oamenii să-i rănească pe cei dragi la un moment dat. Persoana care te-a rănit în trecut a fost doar umană. Puteți învăța să acceptați acest adevăr, astfel încât să puteți trece de la situație.
  • Acest lucru poate fi util pentru a obține închiderea de la oameni care nu mai sunt în viața ta, cum ar fi EXES sau membrii familiei decedate.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unei fundații pentru încredere
    1. Imaginea intitulată face ca soțul dvs. să se îndrăgostească de tine din nou pasul 9
    1. Îmbunătățiți comunicarea. Cea mai eficientă modalitate de a depăși problemele de încredere este de a comunica. Cel mai adesea, neîncrederea se dezvoltă deoarece un partener pare ca un mister al celuilalt. Când tu și partenerul tău sunteți deschis și cinstit unul cu celălalt, temerile și anxietățile sunt atenuate și încrederea poate fi restaurată.
    • Au curajul să spui ce vrei să spui. Dacă o situație cu partenerul dvs. vă face inconfortabil, utilizați vocea. S-ar putea să spui: "Mă face să mă îngrijorez că tipul ăsta te trimite atât de târziu noaptea."O situație nevinovată poate fi suflată în mintea ta pur și simplu pentru că nu vorbiți.
    • Oferiți feedback. Un alt aspect al comunicării reflectă progresul dvs. Lăsați partenerul dvs. să știe cum credeți că lucrurile vor consolida obiceiurile bune. De exemplu, ați putea spune: "Apreciez cu adevărat cum ați sunat să-mi spuneți că ați fi întârziat. Mi-a dat într-adevăr o liniște."
  • Imagine intitulată Mențineți relația dvs. după diagnosticarea diabetului zaharat Pasul 6
    2. Stabiliți și respectați limitele personale. Așa cum doriți să aveți încredere în partenerul dvs., ei trebuie, de asemenea, să poată trăi pe deplin fără constrângeri nerezonabile asupra comportamentului lor. Setarea de frontieră permite atât dumneavoastră, cât și partenerului dvs. să vă exprimați dorințele, nevoile și limitările pentru relație. O relație sănătoasă necesită, de asemenea, ca aceste limitări să fie recunoscute și respectate de ambii parteneri.
  • De exemplu, ați putea exprima nevoia de a fi monogam cu partenerul dvs. și împărtășiți ce înseamnă asta. S-ar putea să spuneți: "Cheating devine atașat emoțional la altul, având intimitate fizică (eu.E. Atingerea, sarutul sau a face sex) sau senzația de a ascunde o relație de la mine."
  • Pe de altă parte, partenerul dvs. ar putea exprima limita de a putea avea mai multe profiluri sociale sociale cu indemnizația că vi se acordă accesul la ele dacă doriți.
  • Imaginea intitulată Fiți calm Pasul 11
    3. Provocați modele de gândire negative. O voce interioară critică poate face la fel de multe deteriorări ca minciuni și înșelăciune. Dacă încercați să vă reparați problemele de încredere, va trebui să identificați și să refaceți gândurile negative care contribuie la nesiguranța dvs.
  • Testarea realității este o modalitate excelentă de a contesta aceste modele de gândire. Luați în considerare, de exemplu, că partenerul dvs. primește un apel telefonic și ieșiți din cameră pentru ao lua. Crezi că "trebuie să ia telefonul în privat. Trebuie să fie o altă fată. Știam că mă înșeală."Acest lucru poate duce rapid la o cale catastrofală.
  • În schimb, utilizați testarea realității pentru a vedea ce dovezi există ca partenerul dvs. să înșele. Ați văzut alte indicii? Este un comportament constant? Gândiți-vă la alte motive pentru care partenerul dvs. ar putea avea nevoie să părăsească camera. Este greu de auzit? A așteptat un apel important de la locul de muncă? Este zgomotul de fundal în mediul înconjurător? Încercați să examinați pe deplin toate aspectele unei situații de a privi în mod realist, mai degrabă decât să săriți la o concluzie negativă.
  • Imagine intitulată arată o femeie pe care o aveți Pasul 3
    4. Asuma-ti un risc. Este posibil să nu doriți să auziți-o, dar căderea în dragoste și de a rămâne în dragoste implică un anumit grad de risc. Și, riscul este în mare parte asociat cu vulnerabilitatea emoțională. În timp ce nu doriți să vă gândiți la relația dvs. ca o rolă de zaruri, ar trebui să luați în considerare faptul că o mică măsură a credinței - în partenerul dvs. și obligațiunea dvs. - este necesară pentru relația cu ultima.
  • Nu veți putea petrece fiecare minut din fiecare zi cu partenerul dvs. Nu veți putea urmări fiecare apel telefonic sau mesaj text. Nici nu vrei să vrei. Veți simți cea mai mare securitate și satisfacție în relația dvs. de la credință că în afară de celălalt adaugă valoare relației, mai degrabă decât să scadă de la ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea de ajutor
    1. Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 11
    1. Confideți într-un prieten. Uneori, împărtășirea temerilor cele mai profunde cu un prieten apropiat poate oferi scutirea și verificarea reală necesară pentru a recunoaște dacă grijile dvs. sunt logice sau îndepărtate. Pe măsură ce lucrați la problemele de încredere, selectați un prieten pe care îl puteți conta pe dvs. pentru a fi sincer cu dvs. și păstrați-vă încrederea.
    • S-ar putea să spui: "Carla a ajuns acasă într-adevăr târziu noaptea trecută de la locul de muncă. am fost ingrijorat. Ce crezi ca ar trebui sa fac?"Sperăm că prietenul dvs. vă poate ajuta să vă atenționați preocupările sau să vă îndreptați să luați măsuri dacă grijile dvs. sunt justificate.
  • Imagine intitulată Detox un pas alcoolic 2
    2. Vedeți un terapeut pentru problemele de încredere. În unele cazuri, nici o sumă de securitate în relație nu poate ajuta la depășirea nesiguranțelor adânci pe care le aveți despre dvs. Dacă comunicarea cu partenerul dvs. și stabilirea limitelor nu ajută, este posibil să fie nevoie să vedeți un profesionist.
  • Un terapeut de sănătate mintală vă poate ajuta să ajungeți la fundul neîncrederii dvs., să vă oferiți strategii pentru a-ți exercita o vulnerabilitate mai mare în relațiile dvs. și pentru a lucra cu dvs. pentru a provoca modele critice de gândire.
  • Imagine intitulată Detox un pas alcoolic 7
    3. Distribuiți-vă povestea într-un grup de asistență. O altă modalitate de a vindeca din trecut doare și de a învăța sfaturi practice despre reconstruirea încrederii este prin împărtășirea povestii dvs. și auzind povestile altora. Grupurile de asistență pentru relații pot fi o ieșire minunată pentru a vă exprima unele dintre preocupările dvs. și pentru a avea alții care au abordat problemele de încredere vă ajută prin ele.
  • Discutați cu terapeutul dvs. despre trimiterea la un grup local de sprijin referitor la încredere în relații.
  • De asemenea, poate fi util pentru partenerul dvs. să vă alăture la grupurile de asistență. Participarea îi poate ajuta să obțină o mai mare înțelegere a temerilor dvs. și să dezvolte abilități de coping pentru a vă ocupa de nesiguranță.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 11
    4. Descărcați grijile dvs. într-un jurnal. Similar cu a avea un prieten pentru a-ți împărtăși grijile, scrierea de temeri într-un jurnal poate servi ca un instrument la îndemână în depășirea problemelor de încredere. Punerea stiloului la hârtie vă permite să treceți prin procesul de descărcare a temerilor iraționale și oferă, de asemenea, o priză pentru a contesta aceste îngrijorări cu testarea realității.
  • Jurnalizarea vă poate ajuta să reduceți tensiunea și stresul asociat problemelor dvs. de încredere, identificați modelele comune care afectează relațiile dvs. și servi ca un instrument de rezolvare a problemelor pe măsură ce lucrați cu un terapeut.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar