Cum să iertați și să mergeți mai departe

Când ați fost rănit grav, se poate simți ca și cum ați înecat. Viața joacă ca o scenă dintr-un film pe măsură ce apucați cu disperare pentru orice să vă țineți să vă păstrați capul. Bine, wikihow este roca ta. Mai jos veți găsi sfaturi excelente pentru a vă ocupa de experiența dvs. într-un mod sănătos, iertător pe cei care vă rănesc și treceți la o viață incredibilă. Începeți doar cu pasul 1 de mai jos!

Pași

Partea 1 din 3:
Pentru manipularea sănătății
  1. Imagine intitulată Iartă și trece la pasul 1.Jpeg
1. Permiteți-vă să simțiți durere. Înainte de a ierta și continuați, este important să vă permiteți să simțiți durerea pentru puțin timp. Tristețe, regret, furie, dezamăgire: acestea sunt toate emoțiile normale, sănătoase. Dacă nu vă permiteți să le simțiți cel puțin puțin timp în fiecare moment, atunci veți găsi că nu puteți face față multor situații dificile. Abilitatea noastră de a fi trist într-un mod sănătos și apoi treceți după o scurtă perioadă de timp este ca un mușchi și trebuie să vă exercitați a ta pentru ao păstra în stare de vârf.
  • Nu lăsați oamenii să vă facă să vă simțiți rău că aveți un răspuns emoțional la această situație. Emoțiile sunt normale și sănătoase.
  • Imaginea intitulată iartă și treceți la pasul 2.Jpeg
    2. Ia ceva timp pentru a fi trist. Lăsați-vă să fiți trist (sau supărat, dezamăgit, indiferent de) pentru câteva zile sau câteva luni, în funcție de gravitatea situației, și apoi lăsați acest sentiment să meargă. Lăsați-l să plece. Cu cât petreceți mai mult timp să fiți trist, cu atât mai puțin timp aveți la dispoziție pentru a vă cheltui viața cu bucurie și experiențe noi noi.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 3.jpeg
    3. Vorbește despre cum ai fost rănit. Iertorând, coping și mutarea de la a fi rănit nu înseamnă să nu spui nimic. Ar trebui să vorbești când cineva te-a deranjat! Acest lucru este deosebit de important dacă au făcut acest lucru mai mult decât o dată. Trebuie să lăsați oamenii să știe cum influențează comportamentul sărac. Acest lucru este sănătos pentru dvs. și o experiență bună de învățare pentru ei.
  • Dacă vor continua să fie o sursă de durere în viața voastră, considerați că poate că nu merită să fie în viața voastră. Aceasta poate fi o alegere mai sănătoasă pentru amândoi.
  • Imagine intitulată iartă și trecerea la pasul 4.Jpeg
    4. Vedeți imaginea de ansamblu. Uneori oamenii ne-au rănit, dar uneori este ușor să vă prindeți în argumente mici și probleme care nu contează la fel de mult ca și noi credem că fac la acea vreme. Încercați să vă uitați la problema pe care o aveți într-un mod de imagine mare. Poate tu și tine, te lupți peste un băiat. Dar, după atâția ani de prietenie strânsă și de sprijin emoțional real, acest băiat contează cu adevărat la tine la fel de mult ca relația dvs. cu cel mai bun prieten al tău? Acestea sunt tipurile de lucruri pe care trebuie să le amintiți. Da, sentimentele voastre vor fi rănite și veți avea dreptate să fiți răniți, dar încercați să păstrați perspectivă cât de mult înseamnă răul.
  • Imagine intitulată iartă și trece la pasul 5.Jpeg
    5. Nu te mai vizualiza ca o victimă. Trebuie să vă opriți să vă vedeți ca o victimă sau o supraviețuitor și să începeți să vă vedeți ca pe cineva care a preluat controlul asupra situației în care se aflau și și-au făcut viața mai bună. Văzându-vă ca o victimă vă va face să vă simțiți să vă simțiți neputincioși și răniți. Văzându-vă ca un supraviețuitor vă va conduce să vă definiți de această experiență. Vrei să ajungi la un punct în care este doar ceva care ți sa întâmplat și unul dintre numeroasele lucruri care ți-au ajutat să te facă să fii persoana pe care o ai.
  • De exemplu, dacă prietenul tău te-a aruncat, nu te mai gândi la tine ca pe acea fată care a fost dumping. Tu ești tu, nu eticheta asta.
  • Partea 2 din 3:
    Iertorând grațios
    1. Imagine intitulată iartă și trecerea la pasul 6.Jpeg
    1. Ia ceva timp să se răcească. Ia ceva timp imediat după ce a fost rănit pentru a se răci. De obicei, câteva ore la o zi este o perioadă bună de timp. Când sunteți într-adevăr răniți, în acest moment, nu aveți tendința de a nu gândi și puteți ajunge cu ușurință spunând lucruri pe care nu le spui sau spuneți lucruri într-un mod care nu este constructiv pentru nimeni. Vrei ca cuvintele tale să fie gândite și să aibă un impact, așa că dă-ți puțin timp să gândești.
  • Imagine intitulată Iartă și trece la pasul 7.jpeg
    2. Înțelegeți oamenii care vă rănesc. Încercați să înțelegeți persoana care vă rănește. Oamenii, dacă nu sunt sociopați reali, au întotdeauna sentimente și un motiv bun pentru a face ceea ce fac. Oamenii sunt, de asemenea, rareori în mod rău rău. De cele mai multe ori, fac doar cele mai bune și încearcă să facă ceea ce cred că este ceea ce trebuie să facă. Și o mulțime de timp, la fel ca și ceilalți, fac greșeli.
  • Încercați să vă gândiți de ce s-ar fi putut gândi ceea ce făceau avea dreptate. Acest lucru vă va ajuta să simpatizați cu ei și să vă simțiți mai bine despre ceea ce sa întâmplat.
  • Doar pentru că cineva a făcut ceva cu intenții bune sau pur și simplu nu sa gândit la rănirea pe care o vor provoca, nu-i scuze sau le face bine. Dacă au făcut ceva rău, ar trebui să le lași să știe (cu amabilitate), astfel încât să poată face alegerea corectă în viitor.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 8.Jpeg
    3. Pune-ți în locul lor. Acum, imaginați-vă că sunteți ei, încercând să faceți aceeași alegere. Într-adevăr încercați să vă lăsați deoparte părtinirea. Probabil că ați făcut aceeași alegere, corectă? Sau, cel puțin, ați făcut probabil o alegere similară din motive similare (poate când ați fost tineri și nu știați mai bine). Gândirea la acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să le înțelegeți și ce sa întâmplat, ceea ce vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Amintiți-vă că oamenii au de obicei mai multe stresuri de tristețe și stres în viața lor decât au lăsat. S-ar putea să nu fi fost în cea mai bună stare mentală când au făcut ceea ce au făcut, ceea ce ar putea explica alegeri cu adevărat ciudate sau crude. Nu putem fi la cele mai bune 100% din timp, așa că încercați să aveți simpatie pentru ei.
  • Imagine intitulată iartă și trecerea la pasul 9.jpeg
    4. Acceptați scuzele lor. Un loc bun pentru a începe când iertați pe cineva este de a accepta scuzele lor. Să le ofere beneficiul îndoielii și să le ia în cuvântul lor că ei chiar îmi pare rău. Oamenii pot fi cu adevărat rău și continuă să facă greșeli (chiar și aceeași greșeală ocazional). Acceptați scuzele lor, credeți că nu numai pentru ei, ci și pentru voi. Vă poate ajuta cu adevărat în propriul proces de vindecare.
  • Acceptarea scuzei cuiva nu le dă dreptul la nimic sau înseamnă că trebuie să faci ceva. Nu trebuie să fii frumos sau fericit în jurul lor dintr-o dată. E chiar bine să-i ții din viața ta încă, dacă asta e cel mai bine pentru tine.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la Pasul 10.Jpeg
    5. Eliberați ura. Acum, acest lucru este cu adevărat important. Dacă vă simțiți ură pentru ei, trebuie să vă opriți. Ura este o emoție care nu face pe nimeni nici unul bun. Nu le pedepsește și nu vă face mai fericiți. Pentru sănătatea ta emoțională, trebuie să nu mai umbli. În schimb, concentrați-vă că nu vă gândiți la ele, dacă nu puteți urma pașii anteriori și veniți să le înțelegeți mai bine.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 11.jpeg
    6. Renunța la răzbunare. Răzbunarea este un alt lucru care nu face pe nimeni bun. Gândirea de răzbunare vă va consuma și vă va face viața numai despre durerea pe care ați suferit-o. Ați prefera ca viața voastră să fie despre durerea voastră sau despre toate lucrurile fericite și uimitoare pe care le veți face acum? Cea mai bună răzbunare pe care o poți avea este să continue să trăiești o viață uimitoare, productivă, împlinită, care nu se va întâmpla în timp ce stai în jurul tău.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 12.jpeg
    7. Face durerea voastră înseamnă ceva. O modalitate bună de a ierta cu adevărat pe cineva din inima voastră este să fii fericit că ceea ce sa întâmplat. Faceți acest lucru prin transformarea experienței dvs. în ceva semnificativ și pozitiv. Găsiți o lecție care să fie învățată în ceea ce ți sa întâmplat sau să dedicați o parte din timpul și experiența dvs. pentru a ajuta pe alții să facă aceeași greșeală.
  • Un exemplu ar fi dacă ați avea o relație pe termen lung. Nu o vedeți ca la sfârșitul tuturor fericirii voastre. În schimb, luați experiența ca ceva care a ajutat la forma cine sunteți și ați ajutat-vă să vă faceți în persoana pe care viitorul dvs. soț o va iubi și mai mult.
  • Un alt exemplu ar fi dacă ați fi supus rasismului, utilizați experiențele dvs. pentru a intra în școli și pentru a vorbi despre modul în care rasismul afectează viața altor oameni.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la Pasul 13.Jpeg
    8. Gândiți-vă dacă doriți ca cealaltă persoană să ierte tu Dacă mesele au fost întoarse. O mare parte a iertării este lăsarea de emoții care au o strangulare în inima ta și de a vă schimba perspectiva. Iată un exercițiu simplu care vă ajută să faceți acest lucru. Puneți-vă în pantofii celeilalte persoane și întrebați-vă: Vreau ca cealaltă persoană să mă ierte dacă am făcut ceva greșit?
  • Cei mai mulți oameni care sunt cinstiți cu ei înșiși răspund da. Deoarece iertarea înseamnă atât de mult când vine dintr-un loc neașteptat. Ne inspiră să oferim altor persoane. Ne ajută să devenim versiuni mai bune ale noastre. Cel mai important, el vindecă obligațiuni. Adevărul este că majoritatea oamenilor ar prefera să trăiască împreună cu alți oameni decât să trăiască.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 14.jpeg
    9. Scrieți o scrisoare, vărsați-vă inima în ea și apoi ardeți-o. Da, ai auzit corect. Scrieți cea mai emoțională scrisoare brută pe care o puteți. Descrie exact cum vă simțiți și de ce sunteți supărat. Nu rezervă niciun detaliu. Apoi ardeți-l. Acest lucru pare foarte dramatic, dar pentru o mulțime de oameni, funcționează. Deoarece scrisoarea de ardere este un memento că totul este temporar - chiar și durerea și ura. Odată ce realizați acest lucru, ar trebui să fiți mult mai pregătiți să iertați.
  • Oamenii au un nume pentru acest proces: catharsis. Catharsis este o eliberare de emoții rele pe o cale spre ușurare. Catharsis vă ajută să vă simțiți mai bine și de ce doctorii și profesioniștii psihologici vă spun să vorbiți despre sentimentele dvs. și chiar să le retrăiți.
  • Partea 3 din 3:
    Mutarea la bucurie
    1. Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 15.jpeg
    1. Refocalizați energia dvs. Fiind supărat, ură, dorind răzbunare: toate acestea iau o mulțime de energie și timp! Asta e momentul în care ați putea fi cheltuiți să faceți ceva care vă face să vă simțiți fericiți și împliniți. S-ar putea chiar să vă păstrați de la întâlnirea cu oameni noi și interesanți. Puneți aceste sentimente negative deoparte și găsiți o nouă utilizare pentru energia voastră. Acest lucru ar putea urmări o promovare, învățând o nouă abilitate sau îmbunătățirea clasei!
    • Oferindu-vă un program ocupat și stabilit, poate ajuta, mai ales în timpul perioadei timpurii când nu ați schimbat încă inima ta încă.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 16.jpeg
    2. Căutați ajutoarele. Când se întâmplă lucruri rele, este ușor să vă concentrați numai pe lucrurile rele și să ignorăm toate faptele incredibile bune pe care oamenii le fac ca răspuns. Uită-te înapoi la durerea ta și gândește-te la oamenii care au fost acolo pentru tine. Este important să îmbrățișăm cu adevărat dragostea pe care ți-au arătat-o ​​și petrec ceva timp, arătându-i recunoștința.
  • De exemplu, cel mai bun prieten al tău care ținea înapoi părul după tine de stres-vomit de a vedea fostul tău. Acesta este un act incredibil de iubire pe care nu ar trebui să-l puneți deoparte sau să uitați.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 17.jpeg
    3. Opriți reluarea experienței. Continuând să povestească povestea despre ceea ce ți sa întâmplat de-a lungul și din nou, pur și simplu te face să reciti experiențele și te lasă să te simți ca o victimă. Nu fi victimă. Locuința pe aceste experiențe negative poate conduce, de asemenea, oameni care altfel ar dori să te facă fericit. Când ne umplem spiritele cu ciudă și tristețe, purtăm și acele emoții la exterior. Acest lucru este adesea înfricoșător și neatractiv pentru oameni. Nu vrei să duci oamenii buni...Apoi persoana care vă rănește pe care ați câștigat-o!
  • Dacă cineva vă întreabă despre subiect, puteți să le spuneți cu siguranță despre asta dacă doriți, dar ideea importantă aici este să vă opriți să vă identificați și viața ca fiind totul despre acel lucru teribil care sa întâmplat.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 18.jpeg
    4. Amintiți-vă de momente mai bune. Când ne-am concentrat pe lucruri rele, este ușor să uităm de toate lucrurile bune care s-au întâmplat. O ruptură vă poate face să uitați ce ar fi putut fi mulți fericiți cu acea persoană. O luptă cu prietenul tău poate să te facă să uiți de vremurile mai fericite și de distracție pe cei doi ai avut. Gândiți-vă la aceste vremuri bune și realizând că puteți face noi amintiri fericite vă pot ajuta să vă deplasați.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 19.jpeg
    5. Faceți noi amintiri fericite. Făcând noi amintiri fericite, funcționează într-adevăr pentru a vă bucura de viață în timp ce o aveți, este una dintre cele mai bune modalități de a vă deplasa. Când ne simțim foarte rău, este ușor să uităm că viața continuă, dar într-adevăr o face. Cele mai fericite lucruri pe care le faci, cu atât mai mult sufletul tău va începe să se întoarcă și să se trezească în tine. Înainte de a ști, nu vă veți gândi nici măcar la lucrurile care vă rănesc.
  • O călătorie mare de luat este să călătorească. Călătoriți undeva foarte nebun, unde nu vorbi limba. Acest lucru vă va forța creierul să se concentreze asupra tuturor noilor seturi de probleme și experiențe. Veți fi atât de ocupați să vă bucurați de faptul că veți ajunge să lăsați aceste experiențe din trecut exact în cazul în care aparțin: în trecut.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 20.jpeg
    6. Reconstrui încrederea. Pentru a trece mai departe, probabil că va trebui să începeți reconstruirea încrederii la un moment dat. Aceasta ar putea însemna reconstruirea încrederii cu persoana care vă rănește, dar mai mult înseamnă reconstruirea încrederii cu voi înșivă și cu cei care ar putea să vă rănească din nou. Din păcate, o mare parte din reconstrucția încrederii îi dă oamenilor șansa și îi lasă să vă surprindă. Va trebui să vă faceți vulnerabili, dar plățile vor merita.
  • Inima ta ar putea să ia puțin ploaie, dar asta nu înseamnă că ar trebui să-l blochezi înăuntru și departe. Dați-i doar o umbrelă și lăsați-o să cânte în ploaie până când fericirea vine să apeleze din nou. Cineva va veni care va merita încrederea dvs. și veți fi atât de bucuroși că le-ați lăsat în viața voastră.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 21.jpeg
    7. Faceți noi conexiuni. Întâlni oameni noi! Nu știți niciodată cine vă va surprinde și vă va lua viața într-o direcție cu totul nouă și uimitoare. Indiferent dacă faceți prieteni noi, realizați noi conexiuni romantice sau construirea familiei pe care ați dori-o, întâlniți oameni noi este modul în care vă deplasați la experiențe noi și noi timpi fericiți.
  • Puteți întâlni oameni noi prin aderarea la cluburi sau luând cursuri. Încercați centrul comunitar local pentru a găsi ceva care vă atrage.
  • Amintiți-vă, nu ar trebui să închideți ușile înainte de a obține o șansă de a privi înăuntru. Doar pentru că cineva nu pare ca tipul dvs. obișnuit nu înseamnă că nu vă vor face viața să se simtă ca visul pe care nu l-ați crezut niciodată că vă veți realiza. Oferiți oamenilor șansa de a vă surprinde.
  • Imagine intitulată iartă și treceți la pasul 22.jpeg
    8. Trăi o viață mare. Cum am spus, trăind o viață mare este cea mai bună răzbunare. Când vă urmăriți fericirea, îmbrățișând viața la maxim și făcând lucruri care vă fac să vă simțiți împlinite, toate lucrurile care vă rănesc înainte de a vă simți ca o cliffnote. Nu transpirați trecutul și așteptați în schimb viitorul!
  • sfaturi

    Iubeste-te.
  • Ștergeți toate mesajele, menționați sau postările de perete pe telefon, Facebook sau Twitter. Spune-ti: "Da, sunt pe drum să merg mai departe!"
  • Citiți romanele romantice cu terminații dulci. Nu terminații triste.
  • Chiar dacă persoana nu ți-a oferit încă o scuză (sau nu a oferit o scuză sinceră). Decideți să renunțați la rănirea dvs., astfel încât să puteți crea o satisfacție senină pentru dvs.
  • Avertizări

    Drogurile sunt un mare nu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar