Cum să încheie o afacere emoțională

Afacerile emoționale apar atunci când un atașament sau o legătură emoțională profundă este creată cu cineva din afara relației dvs. și vă consumă fiecare gând și acțiune trezită. Acest tip de afacere implică împărtășirea secretelor și a dorințelor profunde, a unor gânduri cele mai interioare și a unei transferuri a conexiunii intime pe care le-ați avea în mod normal cu partenerul sau soțul / soția față de altcineva. Poate începe destul de nevinovat, într-un moment în care simți că lucrurile nu sunt dreptate cu dragostea ta curentă și tu decideți să trageți pe altcineva să joace un rol pe care îl simți lipsită de partenerul dvs.

Cu toate acestea, în timp ce ar fi simțit destul de nevinovat pentru a începe, o afacere emoțională este la fel de dificilă, dacă nu mai mult, pentru a ieși din o afacere sexuală. Dacă vă dați seama că trebuie să încheiați o afacere emoțională, ruperea modelului este esențială pentru restabilirea încrederii și a credinței pe care o are partenerul dvs. în voi.

Pași

Partea 1 din 5:
Spotând o afacere emoțională
  1. Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 4
1. Înțelegeți definiția unei afaceri emoționale. O afacere emoțională nu implică relații sexuale. Există gânduri, emoții și adesea comportamente, care nu sunt adecvate unei relații non-maritale.Unii susțin că fără infidelitate sexuală, o astfel de relație nu este într-adevăr "o aventura". Acest tip de relație este adesea extrem de dăunător pentru o căsătorie, la fel de mult sau mai mult decât una fizică. Legătura sănătoasă dintre soți este amenințată deoarece unul (sau ambii) soți investesc timpul, afecțiunea și atenția la a "Prieten" care ar trebui să fie petrecut cu soțul / soția.
  • Imagine intitulată acceptă un membru al familiei LGBT Pasul 6
    2. Identificați sentimentele care indică o afacere emoțională. Aceleași emoții se simte într-o afacere extra-maritală este prezentă într-o afacere emoțională. Acest lucru poate fi complicat, deoarece o afacere emoțională înseamnă că ați format o puternică legătură emoțională cu o altă persoană. Este posibil să existe o mulțime de afecțiune și chiar dragostea față de cealaltă persoană. Dar când o astfel de relație a traversat granițe sănătoase, puteți experimenta următoarele:
  • Vina: într-o afacere emoțională, persoana care are afacerea se poate simți vinovată a timpului petrecut de partenerul / soția, timpul petrecut cu cealaltă persoană și desfășurarea de activități care ar trebui să fie cheltuite cu partenerul romantic și așa pe.
  • Vulnerabilitate: Persoana având afacerea emoțională poate "supra-cota" informații intime sau sensibile despre partenerul romantic și aceste informații pot încălca limitele, intimitatea și așa mai departe. Într-un tip ușor de vulnerabilitate, afacerea emoțională poate evita discuțiile dificile sau de a face probleme în afacerea emoțională, care nu rezolvă problemele.
  • Amenințată: relația romantică este amenințată de direcția pe care o ia această afacere emoțională.
  • Imagine intitulată Evitați sublinirea peste Dating Dating Pasul 2
    3. Necinste: Afacerile emoționale pot duce la minciună sau să fie înșelătoare despre persoana pe care o aveți o afacere emoțională și acțiunile voastre. Fii sincer atunci când evaluezi ceea ce se întâmplă cu această a treia roată din viața ta. Probabil că deja știți adânc încât există un element de onestitate și înșelăciune implicată cu cealaltă persoană. Cu care se confruntă acest lucru poate fi foarte dificil, dar unele dintre lucrurile care vă vor ajuta să vă dați seama că sunteți patinaj pe gheața subțire includ:
  • Știți nivelul de profunzime de intimitate și conexiunea cu această persoană a devenit inadecvată. Angajamentul dvs. față de partenerul dvs. este amenințat sau destabilizat de altcineva care este atât de informat despre viețile și întâmplările celor doi.
  • Partea 2 din 5:
    Determinarea de ce sa întâmplat
    1. Imagine intitulată câștiga la viața de viață 11
    1. Fii clar cu tine despre motivul pentru care acest atașament emoțional a început în primul rând. Înțelegerea de ce vă aflați într-o afacere emoțională este importantă pentru a vă ajuta să treceți peste el, cu condiția să doriți. Afacerile emoționale sunt un semnal că există ceva în neregulă cu căsătoria sau relația pe termen lung. Atunci când o prietenie, o cunoștință sau o relație de lucru se transformă într-o afacere emoțională, este probabil că ați găsit o problemă cu relația dvs. actuală sau partenerul dvs. emoțional de afaceri poate fi manipulativ și nu aveți puterea de a rezista.
  • Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
    2. Luați în considerare modul în care propriul dvs. daune emoționale ar putea alimenta nevoia de a avea lucruri emoționale. În timp ce este posibil să fie capabil să raționalizați această afacere emoțională actuală ca o singură dată, dacă nu vă ocupați de problemele care stau la baza, puteți pur și simplu să cadă pradă unei alte afaceri mai târziu. Unele dintre rănile emoționale care stau la baza, care ar putea determina să cadă în afacerile emoționale includ:
  • O incapacitate de a lua critici. Dacă sunteți obligat să vedeți aproape tot ceea ce spune partenerul dvs. ca o critică, deoarece aveți întotdeauna nevoie de feedback pozitiv, acest lucru vă poate face să vă plimbați.
  • Orice formă de traume psihologice sau rănirea pe termen lung nu a fost tratată prin terapie sau alt ajutor adecvat poate duce uneori la comportamentul de scăpare, cum ar fi implicarea în afacerile emoționale, mai degrabă decât să se ocupe de problemele subiacente mai profunde. Obținerea de ajutor de la un terapeut sau consilier profesionist poate fi o modalitate de a începe să spargă ciclul. Nu toată lumea găsește terapia utilă, dar recunoașterea și găsirea unei forme de a vă îndrepta demonii emoționali, este un început bun pentru a obține din nou din nou emoțional.
  • Partea 3 din 5:
    De ce afacerile emoționale sunt nedrepte
    1. Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 1
    1. Realizați modul în care o afacere emoțională este nedreaptă față de toate părțile implicate. Ruperea unei aventuri emoționale este mai ușoară atunci când realizați acest lucru. Puneți-vă în pantofii partenerului dvs. sau persoana cu care ați avut o afacere emoțională cu. Intreaba-te pe tine insuti: Ar fi cu adevărat fericit dacă aș fi pus în această poziție?. Indemnitatea este pervazivă deoarece:
    • O afacere emoțională este nedreaptă față de persoana cu care aveți afacerea emoțională cu. În loc să fie cu adevărat prietenul sau iubitul tău prețuit, această persoană umple pur și simplu o gaură în relația voastră existentă, fără nici una dintre avantajele unei relații reale.
    • Afacerea este nedreaptă față de partenerul dvs. Căsătoria dvs. sau relația pe termen lung este o legătură care necesită credință, încredere și atenție pe termen lung. Dacă considerați că soțul / soția sau partenerul dvs. nu doresc să răspundă acestei nevoi, alegerea dvs. este fie acceptată, fie în mișcare. Dacă soțul / soția sau partenerul dvs. este pur și simplu incapabil să vă conecteze emoțional, este nedrept pentru el sau ea să rămână în timp ce scurgeri în secret în afara relației.
    • Nu în ultimul rând, afacerea dvs. pentru tine, pentru că vă împărțiți conștiința sau sine în diferite secțiuni, înstrăinați aceste secțiuni unul de celălalt. Mai degrabă decât să se ocupe de durerea de a fi cu cineva care nu este acolo pentru tine emoțional, ați decis să încercați să aveți tortul dvs. și să mâncați și o situație care să poată ajunge la cicatrici adânc pe toți cei implicați.
    Partea 4 din 5:
    Hotărând ce să facă despre asta
    1. Imagine intitulată Obțineți un prieten înapoi Pasul 10
    1. Luați în considerare angajamentul dvs. față de soțul sau partenerul dvs. Este solid rock sub totul, în ciuda fanteziilor tale escapiste? Ați fost sub o mulțime de presiune în ultima vreme și ați ales să căutați o emoție pentru a încerca să facă față, scăderea cât de multă durere poate provoca partenerul dvs? Dacă vă dați seama că ceea ce contează cu adevărat se află relația dvs. reală, cele mai presante acțiuni trebuie să fie de a încheia imediat afacerea emoțională.
    • Acceptați că relațiile nu se întâmplă doar fără efort. Toți au nevoie de muncă, pe parcursul vieții relației. Cu cât accepți mai devreme acest lucru, cu atât mai bine pentru propria ta putere emoțională.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 18
    2. Realizați că aceasta va fi dificilă. O afacere emoțională tinde să dureze mai mult și mai puternică decât multe lucruri sexuale. Intimitatea emoțională tinde să strângă incendiile dorinței și păstrează dobânda maximă, mai degrabă decât orice scădere treptată a entuziasmului care este adesea cazul cu legături sexuale extra-maritale. Există întotdeauna a "ce-ar fi dacă?" atârnând de relația și o ispită de a-ți imagina că cei doi s-ar putea să fiți dintr-o dată suflete de suflet care petrec restul vieții împreună. Conexiunea profundă care a evoluat poate face depărtarea mai greu de inițiat. Mai mult, dacă aveți "secret" Modalități de a ține legătura, prin text, e-mailuri, IM etc., tentația de a rămâne în contact va fi ridicată la început.
  • Acceptați că acest lucru nu va fi ușor. Dar dacă ați luat o decizie că soțul sau partenerul dvs. merită să oprească această dalanță necredincioasă, acesta este un preț pe care trebuie să-l plătiți.
  • Imagine intitulată Construiți încrederea într-o relație Pasul 7
    3. Întrerupeți-l cu intimitatea emoțională. Dacă v-ați decis să o întrerupeți cu persoana, ați fost intim cu emoțional, atunci o pauză rapidă este adesea mai bună decât o afacere extrasă. Poate în scris, poate prin telefon, spuneți-i de ce terminați afacerea. Sau să fii curajos și să vorbești cu el sau cu ea în persoană, explicându-ți motivele bine repetate și considerate motivele pentru a termina fling pe voi doi au fost:
  • "Vă scriu această scrisoare / sunați pentru că simt că am depășit limitele relației mele cu dvs. Mă înțeleg cu tine și îmi place să fiu cu tine, dar relația pe care nu am avut-o nu era corectă - pentru tine, pentru mine, băieți / prietene]. Îmi iau întreaga responsabilitate pentru ceea ce am făcut și înțeleg dacă acest lucru se simte ciudat. Sper că putem rămâne prieteni, dar înțeleg dacă nu mai doriți."
  • Dacă văzu această persoană în persoană, probabil vor fi multe de spus și să răspundă. Fi gata pentru posibile lacrimi, indignare sau chiar o insistență pe care nu a crezut-o niciodată că au existat limite supradimensionate. Plătește pentru a fi sincer și pentru a rămâne la propriile sentimente, reitentând asta tu cu siguranță aveau sentimente pentru cealaltă persoană că nu dorești să acționezi mai departe.
  • Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    4. Să-și asume responsabilitatea pentru lipsa integrității și onestității în interiorul voastră care au creat situația. Iubitul tău emoțional poate să fi suferit o deteriorare durabilă, fiind umărul să plângă fără nici unul dintre celelalte elemente care vin cu o relație sănătoasă. Nu vă bateți sau lăsați vinovăția să vă depășească, dar folosiți această ocazie pentru auto-reflecție și creștere.
  • Căutați ajutor de la un terapeut pentru a lucra la probleme mai profunde pe care nu le-ați reușit să vă ocupați încă. Meriți să trăiți o viață mai fericită, mai completă și acest lucru nu se va întâmpla, permițându-vă să fiți subsumați de alte persoane.
  • Partea 5 din 5:
    Care se ocupă de consecințele
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 10
    1. Aveți o discuție cu partenerul dvs., abordând unele dintre problemele pe care le-a adus afacerea emoțională. Dacă ați decis să încheiați afacerea emoțională și să vă redaterați relația cu partenerul dvs., ar putea fi sănătoasă să încercați să abordăm problemele care v-au determinat să solicitați consolări emoționale în primul rând.
    • Ce aspecte ale afacerii emoționale ați răspuns pozitiv la? Dacă un sens profund comunicare lipsea din relația ta, ce pași ar putea să ia pentru a obține o mai bună comunicare între dvs. și partenerul dvs? Gândiți-vă la aducerea unui astfel de asemănător cu partenerul dvs.:
    • "Aș vrea să vă vorbesc despre cum putem îmbunătăți comunicarea noastră. Chiar apreciesc această relație și te iubesc, dar cred că putem îmbunătăți cât de mult comunicăm și modurile în care comunicăm. Ce crezi?"
  • Adresați-vă partenerului dacă există probleme pe care ea le are sau are cu relația și încearcă să le îmbunătățească. Adesea, partenerul tău se va retrage dintr-o relație atunci când el sau ea este nemulțumită sau confuză, făcând să căutați satisfacție emoțională în altă parte. Dacă îmbunătățiți unele dintre problemele care vă pot deranja soțul sau partenerul, ați putea găsi nevoile dvs. deodată întâlnite brusc.
  • Imaginea intitulată Fiți recunoscător Pasul 9
    2. Notați ceea ce ați învățat după ce ați luat decizia dvs. Obțineți un jurnal și un stilou, găsiți un punct frumos liniștit pentru a lucra și a scrie gratuit. Scrieți-vă gândurile. Scrieți-vă speranțele. Notați ce ar putea arăta o relație ideală pentru dvs. Străduiți-vă să vă transformați relația actuală în această viziune, recunoscând asta tu trebuie să fie pusă cel puțin la fel de mult de efort ca și partenerul dvs.
  • Să se ocupe de demonii dvs. emoționali, mai degrabă decât să folosească strategii escapiste pentru a le evita. Scrierea lor poate ajuta la începerea înțelegerii dvs. despre ceea ce este greșit, după cum puteți vorbi cu oamenii în care aveți încredere.
  • Fi deschis și Frank cu partenerul dvs. despre problemele pe care credeți că trebuie să le rezolvați să vă simțiți ca o persoană mai întregă și mai sănătoasă. Partenerul dvs. se poate transforma doar în cel mai bun aliat peste acest lucru, mai ales odată ce își dă seama de provocările emoționale pe care le-ați confruntat și puteți vedea cum ați interpretat comportamentul față de dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 21
    3. Gândiți-vă la schimbarea unor aspecte ale relației dvs. pentru ao face mai bine. Odată ce ați avut o discuție cu partenerul dvs., este timpul să implementați unele dintre schimbările pe care le considerați ar putea face relația mai bună.
  • Un lucru mare este distanța. Poate că relația ta a suferit pentru că te-ai simțit sufocat tot timpul. În acest caz, probabil că doriți să luați puțin timp pentru dvs. Sau poate că relația dvs. a suferit pentru că nu v-ați văzut suficient. Aceasta ar fi o oportunitate de a scuza mai mult timp din programul dvs. aglomerat pentru a vă vedea unul pe altul, mergeți la date și doar fi împreună.
  • Întrebați-vă dacă sunteți doar în el pentru relația fizică. O mulțime de oameni care se angajează în afacerile emoționale sunt mulțumiți de sexual, dar nemulțumiți emoțional. Având o relație sexuală sănătoasă este mare, dar nu dacă este în detrimentul unei relații psihologice și emoționale.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 22
    4. Ia ceva timp să se gândească. Dacă vă simțiți nesigură, ezită sau la fel ca și cum ai nevoie de o pauză, puneți niște gânduri să luați o hiatus temporar. (Alternativ, în loc să punem relația pe Hiatus, faceți o călătorie undeva departe de partenerul dvs. pentru a vă împrăștia perspectiva.) Luând o pauză este de a vă oferi un nou set de ochi pentru a privi lumea. Avem doar o singură viață, așa că putem face mai bine merită.
  • Dacă decideți că, în ciuda tuturor, relația actuală nu funcționează, este posibil să fie necesar să ajungeți la o decizie de a vă despărți de persoana, citând nevoile nesatisferate. Este întotdeauna mai bine să recunoașteți ceea ce nu funcționează în ciuda încercării decât să vă condamnați pe cei doi la un viitor fără dragoste și neîncetați.
  • Faceți un pas înapoi și întrebați-vă cum vă simțiți. Te simți trist? Vinovat? Furios? Amintiți-vă că sentimentele dvs. sunt valabile și normale.
  • Adăugați o nouă întrebare

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă torturați-vă continuu să le priviți în mod constant pe social media. Fiți atenți la ispita de a le contacta ca pe un "prieten". Acest lucru va începe să construiască totul din nou.
  • Oricare ar fi văzut în iubitul tău emoțional, probabil că ar fi mai puțin și mai puțin evident pentru tine cu atât mai bine să le cunoști. Orice credeți că vedeți în această persoană, este probabil ceva ce l-ați creat pentru a fi. La fel ca copiii părinților divorțați care trăiesc cu unul și idolizează cel care nu este la fel de mult, ați văzut cel mai probabil în această persoană ceea ce doriți să vedeți în ele.
  • Deși nu sunteți singurul care nu sunteți implicat și nu singurul responsabil, dacă intenționați să terminați afacerea și să rămâneți împreună cu partenerul dvs., persoana pe care ați avut-o cu o explicație completă și, în majoritatea cazurilor, o scuză pentru manipularea emoțională el sau ea ar fi putut fi supusă de la tine. Ruperea legăturii va fi dureroasă pentru el sau ea, dar trebuie să fie o pauză completă - va fi aproape imposibil să se întoarcă la orice fel de funcționalitate "prietenie" După o astfel de obligațiune disfuncțională.
  • Cu cât căutarea mai cinstită, comunicativă, de sine și în mod responsabili de sine, care vă ocupați de situație, cu atât mai mare este șansele ca partenerul dvs. să vă ierte și să folosească această situație ca o oportunitate pentru o legătură mai profundă. Este posibil ca pe care l-ai exagerat a exagerat diferențele emoționale și capul tău și că partenerul tău este dispus să învețe ceea ce el / ea nu știe să fie mai aproape de tine.
  • Avertizări

    Nu vă întâlniți cu persoana cu care ați avut afacerea emoțională dacă vă decideți să încheiați relația principală. Șansele sunt ridicate, veți dezvolta o relație foarte complicată, co -pendentă cu această persoană care este și mai nesănătoasă decât cea pe care tocmai ați plecat-o. Motivația sa pentru legarea cu o persoană care este deja într-o relație într-un mod atât de inadecvat intim, ar putea fi un indicator al problemelor foarte adânci așezate, care ar putea crea o furtună perfectă când se amestecă cu a ta. De asemenea, este foarte probabil că el sau ea vă va lăsa cu nevoi nesatisfăcute, pe care le veți mai trebui să vă întâlniți în afara acestei relații. O persoană sănătoasă care caută și capabilă, având o relație funcțională cu cineva care îndeplinește psihologic, sexual, emoțional și altfel nu ar fi intrat în această afacere cu tine în primul rând. Desigur, acest lucru ca toate celelalte generalizări se descompune la un moment dat, dar luați în serios acest sfat.
  • Dacă ați creat această conexiune emoțională în afara relației, deoarece partenerul dvs. este volatil, alternativ între îndepărtat și violent, poate fi mai bine pentru dvs. și iubitul dvs. emoțional dacă nu vă spuneți despre afacere atunci când întrerupeți relația. (Dacă partenerul dvs. este violent, obțineți ajutor pentru a sparge relația.)
  • Dacă intenționați să veniți curat partenerului dvs. și să rămâneți cu el sau cu ea, trebuie să tăiați complet relația cu persoana cu care ați avut afacerea. Este important să fii cinstit despre motivul pentru care te-ai implicat în situație, de ce nu te-ai simțit confortabil încercând să-l întâlnești direct cu el sau ea, etc. Pregătiți-vă pentru un proces lung de reconstruire a încrederii sale și de a răspunde la diferitele sale reacții cu înțelegerea modului în care vă simțiți în aceeași poziție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar